Park Regency Sharm El Sheikh 5*– Atsauksmes

74
Novērtējums 6.210
№130 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.7 Numurs
5.7 apkalpošana
6.8 Tīrība
5.6 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Cienījama viesnīca ar mājīgu teritoriju: ēkas ir apraktas smaragda dārzos un gludi nolaižas līdz jūrai. No reģistratūras terases paveras panorāmas skats uz jūru un Tirānas salu. Viesnīcā ir 2500 m2 kaskādes baseins, mākslīgas upes un ūdenskritumi. Visi numuri ar skatu uz jūru. Plašo telpu dizainā jūtama neliela austrumu ietekme. Priviliģēti atpūtas cienītāji novērtēs Regency Club ekskluzivitāti: komfortablus numurus, privātu pludmali, baseinus un dārzus, papildu kontinentālās brokastis, bezalkoholiskos dzērienus visas dienas garumā un vakara kokteiļus. Viesnīca atrodas Sarkanās jūras piekrastē, Naama līča rajonā. Atvērts 2000. gadā, pēdējo reizi renovēts 2015. gadā. Daļēja renovācija tiek veikta katru gadu. Tas sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas un 2 un 3 stāvu ēku kompleksa. Piemērots ģimenei vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар Andreyko40
 •  apceļots 2 nedēļas atpakaļ
Novērtējums 1.0
Diemž ē l mū su brī vdienas š ajā viesnī cā bija tā lu no ideā las. Vienī gais, ko vē rts atzī mē t kā pozitī vo aspektu, ir viesnī cas skaistā zaļ ā zona un vienmē rī gā ieieš ana jū rā , kas noteikti rada ilū ziju par paradī zi zemes virsū . … Tomēr ▾ Diemž ē l mū su brī vdienas š ajā viesnī cā bija tā lu no ideā las. Vienī gais, ko vē rts atzī mē t kā pozitī vo aspektu, ir viesnī cas skaistā zaļ ā zona un vienmē rī gā ieieš ana jū rā , kas noteikti rada ilū ziju par paradī zi zemes virsū . Tomē r mū su brī vdienas sā kā s ar nepatikš anā m no brī ž a, kad mē s reģ istrē jā mies. Mums piedā vā ja š ausmī gu istabu bez remonta pazī mē m, un viņ i deva mā jienu, ka par "normā lu" istabu ar minimā liem dzī ves apstā kļ iem mums bū s jā maksā papildu dzeramnauda 50 USD apmē rā.

Situā cija pludmalē nav labā ka: vienmē r ir par maz dvieļ u, sauļ oš anā s krē sli it kā savā kti no poligoniem, visi daž ā di un ar defektiem, vietu pludmalē vienmē r nepietiek, lai gan viesnī ca nav pilnī bā pilna . Cilvē ki sauļ oš anā s krē slus rezervē iepriekš , atstā jot savas mantas iepriekš ē jā vakarā , kas rada papildu neē rtī bas.
Situā cija viesnī cas restorā nā nav labā ka: pamatē dienu izvē le ir ierobež ota, svaigus garš augus gandrī z neiespē jami atrast, un dzē riena saņ emš ana pusdienā s kļ ū st par ī stu pā rbaudī jumu personā la ignorē š anas dē ļ , kas uzvedas nedraudzī gi un nelaimī gi.

Bet visvairā k saš utumu rada attieksme pret viesiem no personā la un apsardzes. Viena no absurdā kajā m situā cijā m radā s, kad apsargs divus gadus vecam zē nam mē ģ inā ja atņ emt motorolleri, skaidrojot, ka tas ir aizliegums braukt ar skrejriteņ iem viesnī cas teritorijā , lai gan š ā ds aizliegums nekur nebija norā dī ts.

Kopumā , ja nevē laties sabojā t atvaļ inā jumu, iesakā m meklē t citu vietu atpū tai. Š ī viesnī ca var aizē not pat jū su ceļ ojuma svarī gā kos punktus ar savu neprofesionā lo apkalpoš anu un pamata komforta trū kumu.
аватар Valia18_91
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir treš ā reize, kad uzturam Park Regency. Vienreiz kā pā ris, un divas reizes ar bē rniem. Viens no priekš rocī bā m man personī gi, kā pē c no visā m Sharma mē s izvē lamies š o viesnī cu: + Ļ oti garš ī gs ē diens, gatavots ar dvē seli. … Tomēr ▾ Š ī ir treš ā reize, kad uzturam Park Regency. Vienreiz kā pā ris, un divas reizes ar bē rniem.
Viens no priekš rocī bā m man personī gi, kā pē c no visā m Sharma mē s izvē lamies š o viesnī cu:
+ Ļ oti garš ī gs ē diens, gatavots ar dvē seli. Daž ā das tematiskā s vakariņ as. Katru dienu pusdienā s tiek piedā vā ts cits ē diens no liellopa gaļ as, zivī m un vistas. Vairā ku veidu sā nu ē dieni, zaļ umi, makaronu stacija un kartupeļ i. Liela desertu izvē le un, kas bē rniem ir ļ oti svarī gi, daž ā di svaigi griezti augļ i. Visā restorā nā ir kafijas automā ti un dzesē tā ji. Brokastu kruasā ni ar š okolā des smē rē jumu ir tikai bumba!

+ Pilna, maigi slī pa smilš aina ieeja, ideā li piemē rota tiem, kam nepiecieš ams sajust dibenu zem kā jā m; jū s varat peldē ties bez aplokiem.
Viens no labā kajiem Š armas rifiem (esmu bijis visos Š armas lī č os un daudzā s viesnī cā s), bagā ta zemū dens pasaule.

+ Teritorija. Abā s pusē s ir lifti, ir pakā pieni un maigas rampas ratiem, ē rti bē rniem. Kopts, skaists, zaļ š . Rezultā tā ir skaistas fotogrā fijas.

+ bē rnu klubiņ š.
Pusaudž iem ir Playstation, bē rniem Howaida kluba darbiniece piedā vā daž ā das aktivitā tes (zī mē š ana, modelē š ana, leļ ļ u teā tris, bumbas), kaudzi daž ā du rotaļ lietu. Viņ a labi komunicē ar jebkura vecuma bē rniem. Turklā t no pulksten 12:00 ir pieejamas uzkodas bē rnu klubā . Ir mazs bē rnu baseins, bē rni 2-3 gadi peldē jā s ar apli, ū dens bija lī dz krū tī m, dod apļ us.

+ cipari. No visiem viesnī cas numuriem paveras tieš s vai daļ ē js skats uz jū ru. Tī rī š ana katru dienu ir normā la, ja kaut ko vajag, tad tī rī tā js reaģ ē normā li. Č ī bas pē c pieprasī juma. Ir savienojuma numuri.

+ animā cija. Ir aktivitā tes gan pludmalē , gan baseinā . Gandrī z visu laiku pavadī jā m vai nu pludmalē , vai bē rnu klubiņ ā , bet vakarā ar bē rniem minidiskotē kā.

+ ir ikdienas transfē rs uz Naamu, bez maksas

+ viesnī ca atrodas bezvē ja rajonā , tas ir ļ oti svarī gi ziemā . Nav izteiktu bē guma un bē guma.

Kam jā bū t gatavam:
- bez uzkodā m pludmalē . Tikai dzē rienu bā rs.
Uzkodas bā rā pie baseina, bet, ja esat ar maziem bē rniem, jums nebū s spē ka 15 minū tes staigā t kalnā uz rokā m pa kā pnē m vai kalnā ar ratiem. Iztikā m ar pamatē dieniem restorā nā vai saulē ar uzkodā m bē rnu klubiņ ā , plus uz pludmali paņ ē mā m lī dzi riekstus, mango, granā tā bolus, apelsī nus (nopirkā m vairā kus kilogramus uzreiz).
-bā rmenis pludmalē č ubinā s un uzvedas tā , it kā tu bū tu ieradies viņ a mā jā personī gi, neprasot un lū dzis iedot viņ am savu personī go ū deni vai ieliet sulu.

Man š ī viesnī ca ir ideā li piemē rota cenas un kvalitā tes attiecī bai, tā pē c es to izvē los jau treš o reizi, un katru reizi esam pilnī bā apmierinā ti ar savu atpū tu š eit. Gestrelā cija, puiš i reģ istratū rā palī dz risinā t jautā jumus, ir draudzī gi, vienmē r ar smaidu.
Š oreiz mani iepriecinā ja arī vadī tā js restorā nā , kurš pats nemitī gi “dzenā ” viesmī ļ us zā lē un sazinā s ar viesnī cas viesiem.
Š ajā viesnī cā jū s patieš ā m saprotat, ka viss tiek darī ts viesu labā .
аватар dmk0417
Maija sā kumā biju kopā ar sievu un meitu (14 gadi). Apskatī jā m daž ā dus viesnī cu variantus Š armā , bet izvē lē jā mies Park Regency un bijā m ļ oti apmierinā ti! Tagad vairā k par visu... Sā kš u ar pludmali un jū ru, jo daudziem š ī ir vissvarī gā kā atpū tas sastā vdaļ a Ē ģ iptē . … Tomēr ▾ Maija sā kumā biju kopā ar sievu un meitu (14 gadi). Apskatī jā m daž ā dus viesnī cu variantus Š armā , bet izvē lē jā mies Park Regency un bijā m ļ oti apmierinā ti! Tagad vairā k par visu...

Sā kš u ar pludmali un jū ru, jo daudziem š ī ir vissvarī gā kā atpū tas sastā vdaļ a Ē ģ iptē . Viesnī cas pludmalē ir unikā la iespē ja Š arm - smilš aina pludmale ar gludu smilš u ieeju jū rā , iež ogota ar bojā m (ē rta bē rniem un pieauguš ajiem, kuri neprot peldē t). Tu ieej 15 m dziļ i smiltī s un tieš i tev priekš ā ir viens no skaistā kajiem rifiem apkā rtnē ! Zils dzidrs ū dens, desmitiem daž ā du krā su un izmē ru zivju sugu, koraļ ļ us un citus Sarkanā s jū ras skaistumus var aplū kot tieš i viesnī cas pludmalē ! Neaizmirstami iespaidi, kad tevi ieskauj desmitiem koš u zivju, un kaut kur apakš ā dziļ umā "peld" rampa ...Kopumā lieliska vieta tiem, kam patī k snorkelē t, un tā pē c jums nav jā atstā j kaut kur viesnī ca!
Bā rs tieš i pludmalē , kur var saņ emt bezmaksas ū deni, kafiju, sulas, alu, vī nu utt.

Viesnī cas teritorija ir š ika, no vestibila paveras fantastisks skats uz Sarkano jū ru, tad kaskā des, ar baseiniem un sauļ oš anā s krē sliem daž ā dos lī meņ os, nolaiž as lī dz jū rai. Ir labs ū dens slidkalniņ š , ar kuru patī k braukt gan bē rni, gan pieauguš ie. Viesnī cas teritorijā var pā rvietoties pa takā m vai izmantot liftus. Ainavu arhitekti darī ja visu iespē jamo, daudz zaļ umu, koš umkrū mu, viss tī rs un kopts! Teritorija liela, jū ties plaš i, gar jū ru ir promenā de, daudz gleznainu taciņ u un stū ru.

Viesnī ca ir veidota tā , lai no visiem numuriem bū tu redzama jū ra. Numuri ir plaš i. Mums bija milzī ga ē rta divguļ amā gulta un atseviš ķ a laba gulta manai meitai. Liels balkons, kur ir galds ar krē sliem un sauļ oš anā s krē sls.
Katrā numurā ir bezmaksas seifs, tē jkanna, gludeklis, gludinā mais dē lis, fē ns, TV (ir krievu kanā li), mini ledusskapis. Ū dens pudelē s tiek papildinā ts katru dienu. Ļ oti laba skaņ as izolā cija, kaimiņ us nemaz nedzirdē ja, lai gan bija ar maziem bē rniem. Mē beles un interjers nav jaunas, bet viss darbojas. Vannas istaba ir liela, un tajā ir gan duš a, gan vanna.

Kondicionieris ir ideā li noregulē ts, pa dienu nav karsts, naktī nav auksts. Laba ikdienas telpu uzkopš ana, visa veļ a tī ra un svaiga. Puiš i cenš as izpatikt viesiem, visi ir draudzī gi, ja nepiecieš ams, ā tri atrisina jautā jumus. Kopumā viss viesnī cas personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs.

Labs bezmaksas Wi-Fi, kas darbojas visā viesnī cā , numuros un pat pludmalē.
Ē diens patī kami pā rsteidza par kvalitā ti, lai gan tas neatš ķ ī rā s ar milzī gu daž ā dī bu: vienmē r bija zivis, vairā ku veidu gaļ a (liellopu gaļ a, vista, jē ra gaļ a), vairā ku veidu piedevas, milzī ga dā rzeņ u izvē le daž ā dā s formā s ( svaigas, sautē tas, salā tu veidā ), pusdienā s un vakariņ ā s divu veidu gardas zupas, konditorejas izstrā dā jumu jū ra, gatavi arbū zi, melones, garš ī gi augļ u maisī jumi. Vispā r bez volā niem (bez krabjiem un garnelē m), bet viss tieš ā m ļ oti garš ī gi pagatavots. Pavā ri ir lieliski biedri! Vī ns un alus, starp citu, labas kvalitā tes. Vienmē r var atrast brī vu galdiņ u, nekā du rindu, visi viesmī ļ i ļ oti draudzī gi un uzmanī gi.

Mē s ar sievu Lotus hotel SPA apmeklē jā m daž as ē ģ iptieš u masā ž as seansus, mums patika, tur ir daudz interesanta (par cenu var kaulē ties). Vakaros katru dienu izklaides programma ar mū ziku un priekš nesumiem (vē derdejas, uguns š ovs, vietē jā folklora utt. ).
Ir arī bā rs ar bezmaksas dzē rieniem, kafiju, kokteiļ iem utt. . Visur ir krieviski runā još s personā ls, gan vakaros, gan pludmalē strā dā animatori, piedā vā š autriņ as, volejbolu, zumbu, bet tie nav uzbā zī gi.

Kopumā Park Regency ir lieliska viesnī ca, kurā ir visi apstā kļ i labajai atpū tai skaistā s Sarkanā s jū ras krastā ar satriecoš u rifu tieš i pludmalē . Mū suprā t, tas ir labā kais variants cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā ! Noteikti plā nojam š eit atgriezties!
аватар ams1947
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s jau daudzkā rt esam bijuš i š ajā viesnī cā , agrā k to sauca par Hyatt Regency, mums tā patika, un mē s pastā vī gi uz to gā jā m. Tad bija pā rtraukums, un tagad, 9 gadus vē lā k, mē s ieradā mies Park Regency. … Tomēr ▾ Mē s jau daudzkā rt esam bijuš i š ajā viesnī cā , agrā k to sauca par Hyatt Regency, mums tā patika, un mē s pastā vī gi uz to gā jā m. Tad bija pā rtraukums, un tagad, 9 gadus vē lā k, mē s ieradā mies Park Regency. Š ķ iet, ka viesnī ca ir tā pati: tā s paš as ē kas, tā pati pludmale, tas pats koraļ ļ u rifs ar skaistā m zemū dens aizā m. Bet kopumā viss kaut kā ir kļ uvis zemā kā lī menī , lē tā ks - nevis pē c cenas, bet pē c apkalpoš anas kvalitā tes. Sā kā s ar to, ka numuru reģ istratū rā mums uzreiz neiedeva, teica "pagaidiet 5 minū tes", bet mums bija jā gaida gandrī z stunda, un mums nebija laika pusdienā m. Istabā s agrā k bija halā ti, č ī bas, tagad vairs nav, bet, ja prasī s, iedos. Ē dinā š ana - pē c "viss iekļ auts" sistē mas (pirms tam bija tikai brokastis vai brokastis un vakariņ as). Kafejnī ca Fresco ir slē gta remontdarbu dē ļ , maltī tes tiek pasniegtas milzī gā ē damzā lē , kas iekā rtota konferenč u ē kas deju zā lē . Bufete, izvē le nav tik liela. Pirmajā s divā s dienā s ē diens š ķ iet normā ls, pē c tam kļ ū st garlaicī gs. Galvenais, ka ir aizdomas, ka izmanto novecojuš us produktus vai uztur siltumu.
Lai nu kā , mums visiem bija caureja. Un rindas visur: nez kā pē c bija vairā k cilvē ku, vai tā tas ir organizē ts. Ē damistabā ir grū ti atrast brī vu galdu. Pludmalē ir maz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, tie arī jā meklē . Pludmales dvieļ u nepietiek, tie ā tri beidzas. Iepriekš mē s uzskatī jā m, ka viena no š ī s viesnī cas priekš rocī bā m ir miers un klusums. Tagad pludmalē parā dī juš ies animatori, skan skaļ a arā bu mū zika. Internets WiFi nav pieejams visur, ne pludmalē . Kož ojoš ie punduri traucē iemigt naktī . Nu un citas tā das lietas. Kad jū s iesniedzat reģ istratū rā jebkuru pieprasī jumu, vadī tā ji nemē ģ ina palī dzē t, viņ i saka iegaumē to frā zi "Pagaidiet 5 minū tes" un neko nedara. Vairā k prā ta no darbiniekiem, kuri uzkopj telpas: var palū gt ū deni, kafiju, cukuru, ziepes, papildus pakaramo vai dvieli – viņ i uzreiz atnes...
Vispā r paš i nolē mā m, ka ja atkal bū s jā brauc uz Š arm eš Š eihu, tad izmē ģ inā sim kā du citu viesnī cu.
Отель Бассейны Территория
аватар Petruchio-kost
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Trī s ē dienreizes. Serviss un serviss divkosim, personā ls bā ros un reģ istratū ra bez ā rkā rtī gi rupjā s reģ istrē š anā s ilga drausmī gi veselu dienu, jo pazuduš as telpas, nestrā dā juš as slū ž as, aizsē rē jusi kanalizā cija. … Tomēr ▾ Trī s ē dienreizes. Serviss un serviss divkosim, personā ls bā ros un reģ istratū ra bez ā rkā rtī gi rupjā s reģ istrē š anā s ilga drausmī gi veselu dienu, jo pazuduš as telpas, nestrā dā juš as slū ž as, aizsē rē jusi kanalizā cija. Viņ i to izņ em tikai tad, kad saslimsti. Dzē rieni ir sliktas kvalitā tes. Kopumā cena un kvalitā te neatbilst reklā mai par ķ ermeni
аватар mkravec84
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s iesakā m viesnī cu ģ imenē m. Lieliska smilš u ieeja jū rā , ideā li piemē rota bē rniem un pieauguš ajiem, bū s ē rti. Bē rnu klubs lī menī . Ē diens ir labs. Kafija ir garš ī ga. Istabas ir vecas, bet viss darbojas lieliski. … Tomēr ▾ Mē s iesakā m viesnī cu ģ imenē m.
Lieliska smilš u ieeja jū rā , ideā li piemē rota bē rniem un pieauguš ajiem, bū s ē rti.
Bē rnu klubs lī menī . Ē diens ir labs. Kafija ir garš ī ga.
Istabas ir vecas, bet viss darbojas lieliski.
Wi-Fi istabā lido, filmas klusi skatī jā s.
аватар DoctorBeer
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Muš a ziedē sabojā visu medus mucu. Mē s neesam pirmo reizi Ē ģ iptē . Bet ar tā du viesnī cas vadī bas attieksmi pret viesiem (maigi izsakoties "izdrā ž " + provokā cija) sastopamies pirmo reizi. Lai gan varbū t pirms tam mums vienkā rš i paveicā s ar viesnī cā m. … Tomēr ▾ Muš a ziedē sabojā visu medus mucu. Mē s neesam pirmo reizi Ē ģ iptē . Bet ar tā du viesnī cas vadī bas attieksmi pret viesiem (maigi izsakoties "izdrā ž " + provokā cija) sastopamies pirmo reizi. Lai gan varbū t pirms tam mums vienkā rš i paveicā s ar viesnī cā m. . .
Mana sieva - gaļ u neē d vispā r un nekad mū ž ā nav bijuš as problē mas ar gremoš anu, pat ar visiem Ē ģ iptes viesnī cu virtuves "fī ļ iem". Viņ a ir vā ja dzē rā ja, dod priekš roku pussaldam vī nam, bet, tā kā Ē ģ iptes viesnī cā s vī ni ir sausi un viņ ai tas negarš o, tad pa dienu dzer sulu, bet vakarā - glā zi vai divas maza alkohola kokteiļ a. Pie mū su atvaļ inā juma "ekvatora" vakarā sievai pā rtikas tiesas bā rā pasū tī ju kokteili, ko bā rmenis viņ ai bija pagatavojis iepriekš ē jā dienā pie baseina un viņ ai patika - nedaudz ruma, daudz. sulas un sava veida sī rupa. Viņ a iedzē ra malku - "Ak, jā , kaut kas nav ī sti kā rtī bā..." un vairs nepieskā rā s glā zei. Un, kad mē s atgriezā mies istabā , viņ ai kļ uva slikti. Sā kā s asas sā pes jostas rakstura vē dera augš daļ ā , slikta dū š a, vemš ana, drebuļ i...
Es esmu ā rsts, lai gan neesmu gastroenterologs, un par iesā kots akū ta pankreatī ta simptomiem nebija š aubu. "Aptieciņ a", ko ņ emam lī dzi uz š ā diem "pasā kumiem", ir pamatī ga. . . Divas "Creon" kapsulas darī ja savu - lī dz vienam no rī ta stā voklis uzlabojā s, sieva varē ja aizmigt. No rī ta nolē mā m doties uz klī niku, jo. lai gan asā s sā pes bija pā rgā juš as, sā pes vē dera augš daļ ā palika palpē jot, sievai joprojā m bija slikta dū š a, sā pē ja galva. Pankreatī ts nav joks, bet gan dzī vī bai bī stams stā voklis, to vajadzē ja noskaidrot, veicot testus - "nogā zā m pacelš anā s laikā " un stā voklis ir stabils, vai vienkā rš i "apslā pē ts" un stā voklis var atkā rtoties. 8:00 mē s bijā m Sinaja klī nikā . Mē s samaksā jā m franš ī zi (30 USD), pā rē jos izdevumus sedza apdroš inā š anas kompā nija. Par kolē ģ iem sū dzī bu nav - viss izdarī ts kompetenti, operatī vi veikta asins bioķ ī mija. Par laimi pankreatī ts tika apturē ts - aizkuņ ģ a dziedzera rā dī tā ji izrā dī jā s stabili, intravenozas infū zijas nebija jā veic, saindē š anā s un gastroenterī ta paliekas jau varē ja noņ emt ar tabletē m, kuras uzreiz kopā ar ā rsta devu iedeva sievai. secinā jums.
Pusdienlaikā atgriezā mies viesnī cā . Vē rsos pie viesnī cas administrā cijas, ka galu galā braucā m All Inclusive tū rē , nevis All Inclusive, bet kaut kas ir saindē ts, kā izrā dī jā s.
Bū tu jā atvainojas par š ā du ā rkā rtas situā ciju, kā tas ir pieņ emts š ī s klases viesnī cā s (kā tā s uzskata par savē jā m). Tā kā tas notika viņ u vainas dē ļ un bez viņ u vainas, tas beidzā s tik labi: ar nelielu kaitē jumu veselī bai, maciņ am un atvaļ inā juma laikam, bū tu godī gi š o negatī vo iespaidu izlī dzinā t pē c principa "lī dzī gi-lī dzī gi". Viesnī cā ir pilnī bā iekļ auta koncepcija, kas ļ aus izvairī ties no turpmā kiem riskiem mū su veselī bai un viņ u reputā cijai. Tas ir par 50 USD vienai personai dienā dā rgā k nekā viss iekļ auts, t. i. laidiena cena uz atlikuš ajā m 3 dienā m ir 450 dolā ri, un nevis skaidrā naudā , bet gan uzlabojot apkalpoš anas kvalitā ti! Vadī ba palī gā izsauca vietē jo viesnī cu ekskulapistu, kurš sā ka brē kt par to, ka gastroenterī ts varē tu bū t “no ū dens maiņ as”, “saules” un citā m blē ņ ā m, jo. iemesli ir acī mredzami: stā voklis pē c savlaicī gas akū ta pankreatī ta lē kmes aizturē š anas (nevis ar viņ u pū lē m). Beigā s no menedž era lū pā m atskanē ja frā ze: “Tu neko nepierā dī si, AR MUMS Š ONEDĒ LĀ NEVIENS NAV POZĒ JIS. Kā kompensā ciju varam piedā vā t augļ u grozu jū su istabā . ” Es atbildē ju, ka es viņ am vairs neko netaisos pierā dī t, ja viesnī cas koncepcija paredz š ā du attieksmi pret viesiem (nepietika ar to visu atlikuš o laiku! ), es tikai pastā stī š u visiem, kas mani dzirdē s. par to.
Nā kamajā dienā pie manis pienā ca puisis no viesnī cas personā la un. . . piedā vā ja nopirkt haš iš u. Pē c tam, kad es atteicos, viņ š teica: “Tu esi ļ oti labs cilvē ks, es tev atnesī š u marihuā nas cigareti bez maksas. Dā vana". . .
Ī sumā par "medus mucu":
- rifs ir noguris, tā pat kā viesnī cas numuriņ i un sauļ oš anā s krē sli pludmalē - no č etrus gadus vecā rifa paliek 40-50 procenti;
- restorā ns - ē dnī ca, kur smird pē c spalvā s cepta vista;
- var sekot atseviš ķ u produktu ceļ am vairā kas dienas daž ā dos ē dienos;
- odi ir agresī vi un daudz, nereaģ ē uz fumigatoriem, jau pirmajā s dienā s jā bū t gataviem tikt sakodiem;
- bez ī paš ā m pretenzijā m uz animā ciju, ainavu un baseinu sistē mu.
аватар Enneyni
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū š as daudz vietē jie, viesnī cas saimniekam laikam krievi nemaz nepatī k, klausā mies tikai vietē jo mū ziku, ieslē dzā m krievu valodu, saimnieks lika izslē gt, tad ieslē dza kaut kā du dziesmu un spē lē ja 50 reizes. Izklaides nav, animā cijas praktiski nav, ē diens vienmuļ š , katru dienu viens un tas pats, tikai vista un kebabs uz grila, kas 3dien jau vispā r bija apnikuš i. … Tomēr ▾ Atpū š as daudz vietē jie, viesnī cas saimniekam laikam krievi nemaz nepatī k, klausā mies tikai vietē jo mū ziku, ieslē dzā m krievu valodu, saimnieks lika izslē gt, tad ieslē dza kaut kā du dziesmu un spē lē ja 50 reizes. Izklaides nav, animā cijas praktiski nav, ē diens vienmuļ š , katru dienu viens un tas pats, tikai vista un kebabs uz grila, kas 3dien jau vispā r bija apnikuš i. Augļ u ir ļ oti maz, tikai melones un apelsī ni. Tī rī š ana laba, skats no istabiņ as 5, labi apkalpo tikai vietē jos, apkalpoš ana 3. Vispā r neiesaku te braukt vispā r un pat vairs nebraukt, Ē ģ iptē.3 reizes. Ļ oti vī lies.
аватар ail77
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ī si un ī si. 1. Reģ istrē š anā s - nekavē joties 5 minū š u laikā plkst. 6:00. Bet prasī ja citiem - daž i sē dē ja lī dz 14.00. Droš i vien cilvē ku pieplū duma dē ļ . 2. Istaba veca, bet viss darbojā s pilnī bā , istabā ir internets. … Tomēr ▾ Ī si un ī si.
1. Reģ istrē š anā s - nekavē joties 5 minū š u laikā plkst. 6:00. Bet prasī ja citiem - daž i sē dē ja lī dz 14.00. Droš i vien cilvē ku pieplū duma dē ļ .
2. Istaba veca, bet viss darbojā s pilnī bā , istabā ir internets. Skats no balkona ir vienkā rš i fantastisks!
3. Cieš mā jturī ba un tī rī ba. Es domā ju, ka nav pietiekami daudz darbinieku.
4. Ē diens – noteikti ne piecu zvaigž ņ u viesnī ca. Nepatika. No vā rda vispā r. Grilē jiet visas 7 dienas vienu un to paš u. Pat ne grilē tus dā rzeņ us. Zivju nebija vispā r. Ir ļ oti maz augļ u. Nebija pat datumi (bija 2 dienas). Mē s to negaidī jā m.
5. Rifs un pludmale - man patika viss. Viss perfekti.
6. Izbraukš ana - dota ceļ ā . Paldies, ļ oti jauki.
Secinā jums - teritorija, skati, jū ra, rifs, pludmale - 5 *.
Ē dinā š ana, apkalpoš ana - 4*.
Personā ls patī kams, kulturā ls, draudzī gs.
Par samaksā to naudu gaidī jā m vairā k. Treš o reizi Ē ģ iptē .
аватар e_lenyshka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atsauksmes par š o viesnī cu bija pretrunī gas, tač u mē s izmantojā m iespē ju doties uz š o viesnī cu ar 6 cilvē ku grupu un bijā m ļ oti apmierinā ti. Pirmā negatī vā atsauksme, ko izlasī ju par š o viesnī cu, bija tā da, ka ē diens nebija daudzveidī gs, tā nebija patiesī ba, iepriekš bija 4 reizes Sharma, labā. … Tomēr ▾ Atsauksmes par š o viesnī cu bija pretrunī gas, tač u mē s izmantojā m iespē ju doties uz š o viesnī cu ar 6 cilvē ku grupu un bijā m ļ oti apmierinā ti. Pirmā negatī vā atsauksme, ko izlasī ju par š o viesnī cu, bija tā da, ka ē diens nebija daudzveidī gs, tā nebija patiesī ba, iepriekš bija 4 reizes Sharma, labā.5*, Park Regency gaļ as ē dienu daudzveidī ba bija ļ oti pā rsteidzoš a, jo 8 dienas bija vistas, pī les, paipalas, cepta teļ a fileja, cepta jē ra stilba, vienmē r uz grila bija 2 veidu gaļ a, lula kebabs un grilē ta vista, bija arī garš ī gi č ebureki, zivis katru dienu, piedevas, zupas , saldumi, augļ i (melones, arbū zi, dateles, apelsī ni, banā ni), svaigas sulas arbū zs, suš i, dī vaini garš ī gi pagatavoti, ļ oti oriģ inā la porciju salā tu porcija mini š ķ ī vjos. Otra negatī vā atsauksme ir sauļ oš anā s krē slu trū kums, ar š o problē mu arī nesaskā rā mies, pat ja no rī ta netikā m pie jū ras, ir daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu un vienmē r tos atradā m ē nā.
Viesnī cas rajons ir nereā li skaists un daudz zaļ umu, man likā s, ka Grand Rotana ir skaisti, bet š ī viesnī ca skaistumā pā rspē ja daudzas viesnī cas, man likā s, ka rifs ir visskaistā kais Oasis Blue Bay rifā . , bet nē , tā du rifu viesnī cā s neesmu redzē jis, rifs ir kā labirints ar lagū nā m, tur bija ļ oti interesanti peldē ties. Baseini, dž akuzi, hidromasā ž as duš as, ļ oti patika upes baseins kurā ir straume vienā virzienā , var gulē t uz matrač a un straume nesī s riņ ķ ī , tajā paš ā baseinā ir ū denskritumi un ala. Istabas nav jaunas, bet mā jī gas, kvalitatī vas mē beles, ē rti matrač i, kondicionieris, ventilators pie griestiem labi darbojā s, daudz daž ā du plauktu kur var novietot savas lietas, plaš s balkons. Visi numuri ar skatu uz jū ru. Vakarā ir mini diskotē ka bē rniem un pē c priekš nesuma pieauguš ajiem vē derdejas, ļ oti aizrauj uguns š ovs, dzī vā mū zika, karaoke, svē tdienā s diskotē ka pieauguš ajiem pludmales restorā nā.
Ieradā mies agri no rī ta, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un sū tā m brokastī s, agrā s brokastis no 6.30, kad atgriezā s teica ka istabiņ as jau gandrī z gatavas un nokā rtoja mū s ap 8.30, ļ oti draudzī ga administratore, prasī jā m istabas blakus un ar skatu uz jū ru, un viņ i mums iedeva labas istabas. No mī nusiem pludmalē nav ē diena, ir tikai mini bā rs ar dzē rieniem, pludmales ē diens pie baseiniem no 13.00, bet 13.00 jau ir atvē rts galvenais restorā ns, labā k iet uz turieni, lai garš ī gi paē stu. Pie baseina ir pieejams arī saldē jums. Vestibilā pie reģ istratū ras var arī sē dē t un dzert dzē rienus un pī pē t, bā ra kā tā da nav, ir viesmī lis pie kura var pasū tī t dzē rienu un viņ š to atnes.

Esiet gatavi tam, ka jums bū s daudz jā staigā pa teritoriju (man personī gi tas ir pluss), teritorija ir kaskā des. Kopumā iespaids par viesnī cu ir lielisks un gribas š eit atgriezties vē lreiz.
Vē l pamanī ju, ka tieš i š eit valda austrumnieciska atmosfē ra, vakaros biež i var dzirdē t austrumniecisku mū ziku, man patika arī vietas, kur var sē dē t uz grī das uz spilveniem, tā s ir galvenajā restorā nā un kur notiek priekš nesumi vieta.
Array Array
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Респектабельный отель с уютной территорией: корпуса утопают в изумрудных садах и плавно спускаются к морю. С террасы ресепшен открывается панорамный вид на море и остров Тиран. На территории отеля есть каскадный бассейн площадью 2500 м2, искусственные реки и водопады. Все номера с видом на море. В оформлении просторных комнат чувствуется легкое влияние востока. Ценители привилегированного отдыха по достоинству оценят эксклюзивность Regency Club: комфортабельные номера, отдельный пляж, бассейны и сад, дополнительный континентальный завтрак, прохладительные напитки в течение дня и вечерние коктейли. Отель расположился на побережье Красного моря, в районе Naama Bay. Открыт в 2000 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Ежегодно проводится частичный ремонт. Cостоит из основного 2-этажного здания и комплекса 2- и 3-этажных корпусов. Подойдет семейного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 10 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 3 км от центра города и в 8 км от Старого города.
Pludmales apraksts Основной пляж протяженностью около 350 метров. Пляж, принадлежащий Regency Club — протяженность 110 метров (только для гостей Regency Club). Понтон в основной зоне 80 метров и деревянный пирс 50 метров, в зоне пляжа Regency Club (только для гостей Regency Club). Вход в море — 4 метра — песок, далее начинаются кораллы. Рекомендуется специальная обувь. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, сейф на ресепшен (бесплатно), услуги по продаже билетов, (Wi-Fi — бесплатно в лобби отеля и в номерах (базовый доступ, на 4 устройства), 3 конференц-зала с возможностью трансформации на 740 / 260 / 90 (theatre style) и комната для совещаний, открытая терраса, магазины, интернет-кафе, автобус до Наама Бэй — 2 раза в день (бесплатно, 15:00 и 21:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский открытый бассейн с подогревом в зимний период (расположен в мини-клубе, накрыт навесом), мини-клуб от 4 до 11 лет, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 4 теннисных корта с системой освещения, 1 теннисный корт с твердым покрытием. 2 корта для сквоша, оборудованы кондиционерами. Водная горка, аквааэробика (15 мин в день), освещение кортов (платно), прокат теннисного оборудования (платно), стрельба из лука, бочче, пляжный футбол, ныряние с маской и трубкой, библиотека.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 432 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • ventilators (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Gardens Bay, PO Box 58, South Sinai, Egypt, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 3601234
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.