tik-tā (

Rakstīts: 17 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 15 februāris — 17 marta 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Sveiki, tagad esam š ajā viesnī cā , rakstu kā ir!
1. Pludmale - Tagad ir daudz cilvē ku un nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, cilvē ki gandrī z nogalina viens otru par š iem sauļ oš anā s krē sliem. Jā nā k 7 no rī ta, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slus. . Man liekas, ka visa viesnī ca ir apdzī vota, un tie nā k no otrā s lī nijas, bet pludmale nav liela un daudzlī meņ u, kam tas nav ļ oti ē rti bē rniem lē kt pa kā pnē m š urpu turpu ?????? ? ? ?? ?
2. Restorā ns nav ī paš i liels un visiem vietas nepietiek, ē diens visparastā kais, izsalcis nebū si, bet sortiments nav liels. Ne viss garš o ē dams, kā man. Š odien pusdienā s cilvē kiem pat nepietika š ķ ī vju, bija atseviš ķ a rinda pē c š ķ ī vjiem ??????? ? ? : 00 tad cilvē ku mazā k. Tā pat arī brokastis un pusdienas.

3. Istabas vecas, noplucis bet tī rī tas katru dienu, princis tī rs.
4. Teritorija ir tī ra un sakopta, viss, ko es daru, tiek mazgā ts, tī rī ts utt. telpas š ajā ē kā . š eit un internets periodiski nozvejas uz ielas.
5. Centrā lais apsildā mais baseins princī ir normā ls!
6. Pludmales dvieļ i un pie baseiniem, protams, 70% ir tik netī ri un var saplī st, jā izvē las stā vē t.
7. Apkalpojoš ais personā ls ir pieklā jī gs un uzmanī gs, vienmē r palī dzē s bez naudas) tas ir plus +
Kopē jais iespaids vidē js, ir ar ko salī dzinā t, un neesam kaprī zi tū risti, parastie cilvē ki, esam ģ imene ar 4 gadī gu bē rnu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu