Izcila viesnīca

Rakstīts: 22 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 13 — 20 februāris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ilgu laiku viņ i izvē lē jā s lē tu viesnī cu, netā lu no jū ras un smilš aina saulrieta - un viņ i nepievī la, izvē loties Marina Sharm ! ! ! 1 lī nija, pludmale ir laba, netā lu tirgus, veikali, McDonalds un aptiekas - farmā cija (zā les ir lē tas un kvalitatī vas, par zā ļ u viltoš anu Ē ģ iptē nā ves sods. . . Labā k maksā t ar karti, ir daudz lē tā k ).
Istaba - mums bija 1 stā vā - viss darbojā s, uzkopju katru dienu (paldies par mū su š okolā di, viņ iem ļ oti garš o), istabā bija tē jkanna, tē ja, kafija, ledusskapis, ū deni spieda katru dienu, nekā du problē mu! Ē diens - mums viss garš oja, nebijā m izsalkuš i, pavā ri izgā ja zā lē un kontrolē ja, lai visiem pietiktu. . . kafija restorā nā no aparā ta, kola, sprite, alus - no pudelē m. . . alkohols , kā visur citur, tā pē c atvedā m savu .
Animā cija arī bija laba, katru dienu uzstā š anā s vakarā un kaut kas jauns. . . Ir 2 baseini, 1 apsildā ms, bija arī bē rnu baseins. . . Bet š ī viesnī ca joprojā m nav paredzē ta bē rniem. . . nav slaidi. . . Uz Dienu vī ra dzimš anas dienā ienesa istabā kū ku, piedā vā ja romantiskas vakariņ as, bet mē s devā mies uz restorā nu - Mahoney - iesaku visiem (ļ oti garš ī gi).

Viesnī cā ir ļ oti liels personā ls un katrs savā vietā , puiš i strā dā labi! Viesnī cai ir 4 zvaigznes, bet es teiktu, ka 4+. Ar pā rliecī bu iesaku Marina Sharm viesnī cu, bijā m apmierinā ti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu