Dodu labu!

Rakstīts: 21 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 11 — 18 februāris 2021
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Jā , sveiki visi. Es lidoju ziemā.2021. gada februā rī .
Pirmkā rt, viesnī ca ir 1 lī nija, jū ra ir skaista, ieejai smilš ainajā jū rā nav nepiecieš amas ī paš as kedas staigā š anai pa akmeņ iem un koraļ ļ iem. Pludmale ir laba izmē ra, viss saderē ja, neskatoties uz to, ka mū su apmeklē juma brī dī viesnī ca bija aizņ emta tieš i par 85 procentiem. Sauļ oš anā s krē sli ir normā li, pludmale smilš aina. Es nelieku viesnī cai 10 zvaigznes tikai par pontonu pludmalē , lai uzreiz ienirt dziļ ā k ir pontons, vecs un sabrucis un tā , plus vē l tas, ka pludmalē ir lietussargi ar apgaismojumu naktī pievienoš u fotogrā fiju, varat paņ emt vī na pudeli un sē dē t pludmalē .
Ē diens bija garš ī gs, brokastis kā visur citur, pusdienas un vakariņ as vienmē r liellopa gaļ a, vista, zivis, viss garš ī gi, nav daudz deklarē to pieczvaigž ņ u viesnī cas tā barotas. Starp citu, bijā m 4 reizes Ē ģ iptē , Š armā treš ā , Marina bija apmierinā ta, lidojā m no Harkovas, jū s ierodaties vē lu (tieš i vakariņ ā s...no pirmajā m vakariņ ā m sapratu, ka viss bū s kā rtī bā .

Dotā istaba bija lieliska. Pievienoš u foto, tur lasī ju komentā rus, ka visas istabas ar skatu uz jū ru ir nieks! Pirmajos stā vos redzams maksimā ls dā rzs. Es arī nopirku skatu uz dā rzu, tavā vauč erī viss rakstī ts, tā pē c man iedeva istabiņ u 5 stā vā , skaisti, iedoš u foto - skats, tas ir kaut kas. Jautā jiet par numuriņ iem 5. stā vā . Viņ i paš i iedeva numuru reģ istratū rā , naudu nelū dza, tikai teica, ka iedod numuru labā k nekā no manis pirkto. Neko neatstā ju, aizgā ju apskatī ties istabu, atgriezos un iedevu 15 dolā rus, jo tur ir par ko, telpas ir redzamas pē c restaurā cijas, viss ir forš i, skats ir lielisks, viss strā dā ja droš i un fē ns un a plazmas televizors pā ris kanā lu krievu valodā . Man viss patika, visu iztī rī ja, visur viss tī rs, katru dienu vismaz 2 pudeles ū dens. No visā m Š armas viesnī cā m mani apmierinā ja tikai š ī , zā le ir jauna, nezinu kā viss ir vai ne viss, bet manē jā bija pē c remonta un viss skaidrs.
Dzē riens kā visur citur, starp citu, kas ir ievē rī bas cienī gi, vismaz dzē rieni nav kaut kā da mē rce, bet Pepsi, ziemeļ u augš ā , Mirinda, alus pudelē s, normā ls, rums ar pepsi nav nekas, pā rē jais protams nu, man ir savā dā k, bet man neder) Lai gan, protams, bija cilvē ki, kas neizž ū st)))) Man patī k))) Viss, izņ emot piestā tni)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu