Viesnīca nav četrzvaigžņu

Rakstīts: 9 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 24 janvārī — 3 februāris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Ja vē laties atpū sties klusumā ar nelielu cilvē ku skaitu apkā rt, tad š ī viesnī ca nav paredzē ta jums.
Viesnī ca atrodas lī cī , tā pē c š ajā gadalaikā ir diezgan silts un gandrī z bezvē jš (ar daž iem izņ ē mumiem).
Mū s iereģ istrē ja istabā pirms noteiktā laika, bet aizņ ē ma 5 stundas, lai atnestu trū kstoš o otro dvieļ u komplektu. Dvieļ u maiņ a ir atseviš ķ a dziesma: tas prasī ja pusi dienas. Atpū tas laikā par gultas veļ as maiņ u vispā r nebija ne runas. Vē los izteikt cieņ u: pludmalē dvieļ i ir pū kaini un praktiski jauni (š ie ņ emti agri no rī ta).

Viesnī ca ar 300 numuriem ar nelielu platī bu. Sarež ģ ī tā s epidemioloģ iskā s situā cijas laikā viesnī ca ir gandrī z pilnī bā piepildī ta. Par distancē š anos nav runas. Tas attiecas gan uz pludmali, gan uz restorā nu.
Pē c remonta dabū jā m vienu istabu: gaiš a, viss labā stā voklī . Otrs ir sliktā ks, t. i. Nepiecieš ams remonts un mē beļ u nomaiņ a. Lū k, cik paveicies. Numurā ir tē jkanna un tē ja-kafija-cukurs.
Ja neesi gardē dis, tad brokastu-pusdienu-vakariņ u laikā nepaliksi izsalcis. Alus nav slikts, stipros dzē rienus grū ti novē rtē t – ne visiem. Sulas, ū dens, tē ja, kafija. Tas viss ir pieejams gan restorā nā , gan pludmalē vai bā rā viesnī cas priekš ā (atkarī bā no diennakts laika). Bet visur ir rindas.
Laba animā cija - puiš i cenš as visus piesaistī t aktī vai atpū tai. Volejbols, š autriņ as, aerobika, ū dens aerobika u. c. Bet diezgan skaļ i mū zika tiek ieslē gta pludmalē un vakarā viesnī cas priekš ā , kur notika izklaides atpū tniekiem.
Internets ir bezmaksas un darbojas labi. ī paš i brī vdienu periodā ē ģ iptieš u viesnī cā .
Pludmale smilš aina, pietiekami sekla, nav dzī vo koraļ ļ u, maz zivju.
Tā pē c, ja vē laties atpū sties klusumā , nirt, lai redzē tu koraļ ļ u un zivju skaistumu, izvē lieties citu viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu