Ghazala Gardens Hotel 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 5.810
pamatā
21 atsaukt
№176 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
4.9 Numurs
5.2 apkalpošana
5.6 Tīrība
6.8 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Naama Bay centrā. Daudzi restorāni, bāri un veikali atrodas pastaigas attālumā. Atvērta 1996. gadā un pēdējo reizi atjaunota 2006. gadā. Ir daļa no Red Sea Hotels ķēdes. Piemērots ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар juja90210
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patika viesnī ca, lieliski piemē rota ģ imenē m! Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet lī dz jū rai var aiziet 3-5 minū tē s, pludmale tī ra! Ē diens labs, ē dienu izvē le ir, tā pē c izsalcis nepaliks! Personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs jebkurā diennakts laikā . … Tomēr ▾ Patika viesnī ca, lieliski piemē rota ģ imenē m! Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet lī dz jū rai var aiziet 3-5 minū tē s, pludmale tī ra! Ē diens labs, ē dienu izvē le ir, tā pē c izsalcis nepaliks! Personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs jebkurā diennakts laikā . Vienī gais negatī vais ir vā jais internets. . . bet tā ir iespē ja atpū sties no gadž etiem. Tā pē c iesaku apmeklē t š o viesnī cu, bū siet apmierinā ti.
аватар vikayaroshchuk
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī ga viesnī ca, apkalpoš ana un personā la attieksme! ! ! ! ! Atnā cā m atpū sties ar bē rniem, bez papildus lī dzekļ iem negribē jā s palikt istabā tikai par papildus samaksu! Bet pat pē c tam, kad nolē mā m ar bē rniem nemarinē t (viens no bē rniem bija 3 upes, otrs 6) sā kā m iekā rtoties skaistā istabā ar skatu uz atkritumiem! Pē c ilgas metinā š anas iekā rtojā s daudzmaz normā lā istabiņ ā , jo te laikam jau normā lu nav, tikai bildē , bet 2 pieauguš ie un 2 bē rni tika izmitinā ti standarta divvietī gā istabā , jo lielas nav. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca, apkalpoš ana un personā la attieksme! ! ! ! ! Atnā cā m atpū sties ar bē rniem, bez papildus lī dzekļ iem negribē jā s palikt istabā tikai par papildus samaksu! Bet pat pē c tam, kad nolē mā m ar bē rniem nemarinē t (viens no bē rniem bija 3 upes, otrs 6) sā kā m iekā rtoties skaistā istabā ar skatu uz atkritumiem! Pē c ilgas metinā š anas iekā rtojā s daudzmaz normā lā istabiņ ā , jo te laikam jau normā lu nav, tikai bildē , bet 2 pieauguš ie un 2 bē rni tika izmitinā ti standarta divvietī gā istabā , jo lielas nav. Bē rniem netika atnesti lieki dvieļ i, pā ris dienas netika tī rī tas istabas, kā arī visu svē tku laiku dvieļ i netika mainī ti! ! ! ! ! Visur netī rumi! ! ! ! ! Par paš u pludmali sū dzī bu nav, smilš aina pludmale. Jū s varat rakstī t daudz, tā pē c ī si sakot, nenā ciet š eit, ja patieš ā m vē laties atpū sties!
аватар funnlady75
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Reģ istrē š anā s noritē ja š ausmī gi: ieradā mies viesnī cā.5 no rī ta un brokastī s mū s nesū tī ja, teica, ka ē st var tikai pē c reģ istrē š anā s, bet reģ istrē š anā s 12.00. Ja ierodaties agri, noteikti paņ emiet lī dzi brokastu ē dienu. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja š ausmī gi: ieradā mies viesnī cā.5 no rī ta un brokastī s mū s nesū tī ja, teica, ka ē st var tikai pē c reģ istrē š anā s, bet reģ istrē š anā s 12.00. Ja ierodaties agri, noteikti paņ emiet lī dzi brokastu ē dienu. Arī izbraukš ana bija š ausmī ga: mums bija izbraukš ana 17.50, un autobuss bija jā paņ em 14.20 un mums bija aizliegts pusdienot. Tā pē c atceļ ā paņ emiet lī dzi ē dienu.
Numuri atstā j daudz ko vē lē ties. Paņ emiet lī dzi arī tualetes papī ru (nevienā publiskajā tualetē tas nav pieejams). Ziepes, š ampū ni utt. arī .
Vē l viens mī nus kausi pludmalē.180 ml. Labā k pē rc plastmasas.
Naktī s ir daudz odu un tie nav saindē ti.
Ē diens garš ī gs un pietiekoš i.
Teritorija ļ oti skaista, var uzņ emt daudz bildes.
Pats labā kais ir pludmale. Mē s viņ ā iemī lē jā mies. Nokļ uva vē trā un varē ja lē kt pa viļ ņ iem)))
Ir zivis. Mē s pat redzē jā m Napoleonu.
аватар Ljudmila39912
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir tik un tā , pludmale ir laba; Ē diens bija standarta, nekas ī paš s. Istabu skaits ir vidē js, mainī jā m numuru, tā s visas ir tā das parastā s. Nokļ uvā m tā dos laikapstā kļ os, ka vakaros bija jā staigā tajā s jakā s, kurā s ieradā mies. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tik un tā , pludmale ir laba; Ē diens bija standarta, nekas ī paš s. Istabu skaits ir vidē js, mainī jā m numuru, tā s visas ir tā das parastā s. Nokļ uvā m tā dos laikapstā kļ os, ka vakaros bija jā staigā tajā s jakā s, kurā s ieradā mies. 4 * Es to liktu š ai viesnī cai 10 ballu skalā - 5 pieticī gi punkti. Ļ oti vidē ja viesnī ca.
аватар Iskrinka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca tiem, kam vajag kaut kur nakš ņ ot. Ietaupa viesnī cas reputā ciju tikai tā s atraš anā s vieta un pludmale. Istabas vecas, kanalizā cija š ausmī gā stā voklī . Ē damistaba ir antisanitā ra. … Tomēr ▾ Viesnī ca tiem, kam vajag kaut kur nakš ņ ot. Ietaupa viesnī cas reputā ciju tikai tā s atraš anā s vieta un pludmale. Istabas vecas, kanalizā cija š ausmī gā stā voklī . Ē damistaba ir antisanitā ra.
Пляж отеля
аватар NadinSania
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu pē c mū su vē lmju saraksta ieteica tū roperators. Lidojums virs Jain Up bija laikā . Lidmaš ī nā dod ū deni, tē ju, kafiju, sulas. Norē ķ ins bija ā trs. Š veicars pē c mū su lū guma parā dī ja, ka darbojas kondicionieris, ledusskapis, televizors, ir karstais ū dens, parā dī ja, kā jā lieto seifs. … Tomēr ▾ Viesnī cu pē c mū su vē lmju saraksta ieteica tū roperators. Lidojums virs Jain Up bija laikā . Lidmaš ī nā dod ū deni, tē ju, kafiju, sulas. Norē ķ ins bija ā trs. Š veicars pē c mū su lū guma parā dī ja, ka darbojas kondicionieris, ledusskapis, televizors, ir karstais ū dens, parā dī ja, kā jā lieto seifs. Santehnika labā stā voklī . Pelē juma nav, jo nosū cē js strā dā visu diennakti. Numurs kā fotoattē lā . Skats ir lielisks, pā ri baseinam un mango bā ram. Viesnī cas teritorija sakopta, daudz apstā dī jumu. Apkalpoš ana numurā ir savdabī ga. Gultas veļ a netiek mainī ta. Ja vē laties mainī t dvieli - jums tas jā met uz grī das. Atstā ja ziepes redzeslokā - tā s neatstā s jaunas ziepes. 7 dienas 3 reizes nā cā s reģ istratū rā atgā dinā t par š ampū nu un ziepē m. Pē c "5 minū tē m" visas problē mas ir atrisinā tas.
Ū dens jā dod katru dienu pa 1.5 litriem, man bija jā panā k istabene un jā paprasa ū dens. Lieliska smilš u pludmale. Ū dens +25, ē nā +23, saulē +34. Pludmalē ir divi rifi, bet uz tiem nevar stā vē t, tā pē c speciā li apavi nav nepiecieš ami. Masku var iegā dā ties no 15 USD un zemā k, kaulē š anā s ir piemē rota. Zivju ir daudz. Alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni ir pieejami no plkst. 10. Kafejnī cā pie galvenā restorā na ir alkohols, bet viens bā rmenis ielē ja ar ū deni stipri atš ķ aidī tu degvī nu. Nā kamajā dienā puisis jau strā dā ja par netī ro trauku savā cē ju restorā nā . Gardens Beach viesnī cas teritorijā atrodas apsildā ms peldbaseins.
Viss bū tu bijis 10 balles, ja ne ē diens. Mē s ar vī ru nepieņ ē mā mies svarā un nezaudē jā m svaru. No augļ iem varē ja ē st tikai sasmalcinā tus apelsī nus vai mandarī nus. Dateles deva stingru, nogatavoš anā s gaidī ja vairā kas dienas. Sā ļ š biezpiens. Kurš piekrī t ē st rī sus vai makaronus (makaronus) katru dienu ar desiņ ā m brokastī s vai sautē tas vistas un liellopa gaļ as strē melē s pusdienā s un vakariņ ā s, ē d ceptu skumbriju vai putas fileju - tas bū s apmierinā ts. No dā rzeņ iem – tomā tiem, gurķ iem, Ķ ī nas kā postiem, marinē tiem daikoniem, burkā niem un asajiem pipariem. Ja var dabū t. Lī nija sagrā bj dā rzeņ us, un nā kamais š ķ ī vis tiks atnests pē c 15 minū tē m. Dā rzeņ us nav ar ko laistī t, tikai etiķ is.
Viss ir diē tisks: ne cepts, trekns. Zupu sauc: no makaroniem. Makaronus ar tomā tu aplej ar verdoš u ū deni un viss. Reizē m zupai pievieno cukini kubiņ us. Kartupeļ i ir liela problē ma. Alu vai kafejnī cā , vai palū dziet viesmī lim atnest pusdienā s vai vakariņ ā s, pats neleksi. Pusdienas vai vakariņ as - tē ja vai kafija tuvē jā kafejnī cā . Ļ oti garš ī ga maize un maizī tes. Kraukš ķ ī ga garoza, vienmē r svaiga. Dzintara tipa siers, nav ciets. Kad a la itā ļ u restorā nā picu pā rkaisa ar š ā du sieru, tā nestaipā s, nav garš ī ga. Nevajag tē rē t laiku a la carte, tik un tā atnā ksi uz parastu restorā nu paē st.
Kurš gribē ja peldē ties jū rā , atpū sties pie skaistā baseina un dzert alu - viesnī ca ir tas, kas jums nepiecieš ams!
Корпуса с номерами Номера с выходом в бассейн Общий ресторан Вид на реценшен Вид из номера Фонтанчик на входе в отель Вид из номера на Манго-бар Кафе
аватар glebushka133
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uzreiz jā saka, ka š ajā viesnī cā esmu ne pirmo reizi, tieš i pirms gada š eit atpū tos, viss bija kā rtī bā , patiesī bā atpū ta toreiz bija veiksmī ga. Tagad viss ir mainī jies, pilnī bā , mans viedoklis ir tā ds, ka, ja vē laties maksas ekskursiju uz elli, tad jums vajadzē tu apskatī t š o vietu tuvā k. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka š ajā viesnī cā esmu ne pirmo reizi, tieš i pirms gada š eit atpū tos, viss bija kā rtī bā , patiesī bā atpū ta toreiz bija veiksmī ga.
Tagad viss ir mainī jies, pilnī bā , mans viedoklis ir tā ds, ka, ja vē laties maksas ekskursiju uz elli, tad jums vajadzē tu apskatī t š o vietu tuvā k.
Mainī jies gandrī z viss personā ls, nav vairā k par pā ris pazī stamā m sejā m.
Istabas arī nemainī tas, stā voklis normā ls, dzī vot var, bet noteikti nepiecieš ams remonts, turklā t uz ilgu laiku. Visā s istabā s ir daž as nianses, ledusskapis nestrā dā , karstā ū dens nav, ir tikai karsts, nav gludekļ u, nav tē jkannas. Tī rī š anas praktiski nav, grī da nav mazgā ta, gulta nav mainī ta. Ū dens ir jā dod, bet patiesī bā viņ iem ir jā pieprasa, viņ i izliekas, ka nesaprot, viņ i vē las naudu. Ja pē kš ņ i jū s iekā rtojā s pirmajā stā vā , tad velna guli, jo no 6.30 sā k bļ aut kā traki, vienalga par jums visiem. Ieejas durvis ir vecas sausas, no tā m nav trokš ņ a.
Tas viss tevi neskar, ja pē kš ņ i atbrauci no Lielbritā nijas, tad tiksi izmitinā ts labā istabiņ ā un ē dī si citā restorā nā .
Par restorā nu (-iem) - un ne tuvu, tas ir tikai kaut kā ds skā rds, viņ i nemā k gatavot un negrib. Ē diens, kas bū s pieejams, tevi nemaz neiepriecinā s, tas ir tikai dibens. Ja neesi redzē jis makaronu salā tus ar rī siem, tad neko neesi redzē jis. Zaļ uma tur nav daudz, bet tikai sā kumā , ja pē kš ņ i nolem nā kt pusdienā s/vakariņ ā s vē lā k, lai nestā vē tu rindā s pē c gaļ as, tad nekas, ej tikai ē st uz pilsē tu, jo cilvē kiem ir mā cī ja, ka sā kumā vajag atnā kt, lai kaut ko paķ ertu, galvenais ir atrast š ķ ī vi un vietu, kas arī vienmē r sā kumā pietrū kst. Un pat ja esi ļ oti laimī gs cilvē ks, un tev izdevā s atrast vietu + š ķ ī vi + kaut ko ē damu, tad ir par agru atpū sties, jebkurā brī dī var tikt notriekts no galda, ja pē kš ņ i to rezervē jis ne- Slā vu kompā nija (vā cieš i, briti utt. . d. , tu tur vispā r neesi cilvē ka statusā ).
Aizmirsti uzreiz par bē rnu ē dienkarti, nekas normā ls nav, ik pa laikam liek makaronus (tā dus paš us, kas uz kopē jā galda = ar pikantu mē rci) un sojas desiņ as, ne tikai bē rni atsakā s ē st, bet arī suņ i pludmalē . Tik nejauku un zemisku ē dienu garš o un smarž o savā mū ž ā nebiju redzē jis, stacijā gatavo dieva lī meni salī dzinā jumā ar viņ iem. Par visiem komentā riem, ieteikumiem, sū dzī bā m vienkā rš i nosū tī s ellē , lai ko tu darī tu, lai kur tu raksti, rezultā ts bū s tieš i NULLE. Viss personā ls, sā kot ar reģ istratū ru un beidzot ar vadī tā ju, par jums nerū pē jas. Viņ i smiesies tev sejā un mugurā , novē rsī sies un izliksies, ka tu neeksistē , ir nedaudz grū tā k ignorē t gandrī z visus lū gumus dabū t tualetes papī ra rulli, starp citu, tas arī ne vienmē r ir pieejams .
Protams, ir izņ ē mumi, tur ir labi cilvē ki, piemē ram, dā rznieks, apsargs pie ieejas, viens oficiants ir normā ls puisis, bet visas labā s lietas izš ķ ī st pā rē jo vā jprā tā . Katru "atpū tas" dienu jū s saskarsities ar rupjī bā m un naidu no personā la puses. Š ajos vā rdos nav nekā das neskaidrī bas, ja esi no Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas – gatavojies.
Viesnī ca ir 130% pilna, sauļ oš anā s krē slu par maz, cilvē ki guļ pludmalē uz dvieļ iem, smiltī s kur vajag, tur dzī vo suņ i, paskaties zem kā jā m un bē rniem, lai nekas nenotiek. Ir arī č alis ar svilpi, viss nav iespē jams, viņ š uzreiz svilpo, neej tur, neskaties tur, nepeld tur. Esmu diezgan adekvā ts cilvē ks, esmu par droš ī bu, bet ir par daudz. Visi sauļ oš anā s krē sli ir veci un miruš i, arī dvieļ i ir 80 procentu veci. Pludmalē tiek zagti dvieļ i, viņ i mums nozaga, uz mū su lū gumu reģ istratū rā ar sū dzī bu viņ i mums pateica vienkā rš ā tekstā - vai nu samaksā jiet 10 USD, vai ejiet un paņ emiet to kā dam.
Ieeja jū rā laba, smilš aina, ik pa laikam akmeņ i zem kā jā m, bet kopumā labi. Ir dziļ ums, un bē rni var spē lē ties. Ir koraļ ļ i un zivis.
Vietē jā atraš anā s vieta laba, 10 min. ar mikroautobusu uz vecpilsē tu (5 mā rciņ as no cilvē ka, bē rni nav vajadzī gi), un blakus Naama pastaigu iela, ī si sakot, š ajā ziņ ā viss ir kā rtī bā , manuprā t.
Secinā jums – izniekota nauda.
Кормите этим своих детей, уроды Перо в омлете , скоро просто будут подгонять живых цыплят, а там крутиться как хочешь Перо в омлете За хлебом в магазин Гриль обещали?получите Тут определенно что то должно быть
аватар zverplemhoz
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi - š ika teritorija un laba pludmale. Garš ī gi ē dieni a la carte restorā nos. Ļ oti eleganti ģ imenes numuri ar privā tu piekļ uvi baseinam. Peldbaseins ar smilš u pludmali viesnī cas vidū . Labi, izpalī dzī gi puiš i reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Plusi - š ika teritorija un laba pludmale. Garš ī gi ē dieni a la carte restorā nos. Ļ oti eleganti ģ imenes numuri ar privā tu piekļ uvi baseinam. Peldbaseins ar smilš u pludmali viesnī cas vidū . Labi, izpalī dzī gi puiš i reģ istratū rā . Forš s menedž eris galvenajā restorā nā . Viesnī ca atrodas 2 minū š u gā jiena attā lumā no Naama Bay, 5 minū š u attā lumā no jū ras. Visi.
Mī nusi - viss vecs, kanalizā cija briesmī ga. Bijā m otrajā stā vā , tualetē (atvainojos) bija jā skalo 10 minū tes. Naktī s nereti visā teritorijā smirdē ja pē c ekskrementiem (varbū t zā lā jus laistī ja no kanalizā cijas vai tī rī ja).
Sliktā kā lieta š ajā viesnī cā , kā izrā dī jā s Gazalas pludmalē , ir galvenā restorā na virtuve. Izvē les nav, ē diena maz (puse beidzā s pa vidu vakariņ ā m un neatjaunoja), garš a š ausmī ga, skats tā ds, ka gatavo cū kā m. Ja atnā kat stundu pirms vakariņ u beigā m - uz zivī m un gaļ u nevar paļ auties - maksimā las salā tu lapas ar š ausmī go desu un sieru.
Serviss - nē , visi skrien tikai pē c vā cieš iem (kuri viņ iem atstā j dzeramnaudu), citā di nevar sagaidī t dzē rienus ē damzā lē , bū s jā iet uz bā ru un jā nes paš am. Tas, protams, ir viegli, bet kaitinoš i.
Darbinieki tracina: ej, visi jautā s, no kurienes tu esi un kā tevi sauc, pat bez sveiks. Katrs kā pj ar savu: Oooooo skaisti. Tas ir kaitinoš i dzirdē t katru dienu. Pludmalē man viens viesmī lis stā stī ja, ka man ir forš s dupsis un viņ š to ieraugot aizraujas, un gribi vai nē , viņ š turpinā s uz viņ u skatī ties. Katra otrā piedā vā pastaigā ties, nu, vai noskū pstī t viņ u...
Ja ne daž i cilvē ki, kuri bija ļ oti patī kami un jauki, noskaņ ojums bū tu sabojā ts.
Animā cija - ne pā rā k laba. Liela komanda, bet viņ i vienmē r ir kaut kā di spī dzinā ti. Tikai, lai izstrā dā tu programmu, un viss. Nekā das braukš anas, nekā da uztraukuma, ī paš i nevilina cilvē kus kā citā s viesnī cā s.
Bā rs pludmalē – par samaksu, bet var izmantot – pā ri ceļ am. Viņ i nedeva mums saldē jumu Ghazala pludmalē , viņ i teica, lai mē s ejam uz jū su viesnī cu.
аватар Oksana744076
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mammai patī k atpū sties Ghazala Beach, gribē jā m Gardens, bū s mazliet jaunā ks, jauneklī gā ks. Viesnī cas plusi ir labs numurs, skaista pludmale, garš ī ga virtuve. Galvenais trū kums ir nedraudzī gais personā ls, viņ i izlikā s tā , it kā mē s neeksistē tu. … Tomēr ▾ Mammai patī k atpū sties Ghazala Beach, gribē jā m Gardens, bū s mazliet jaunā ks, jauneklī gā ks. Viesnī cas plusi ir labs numurs, skaista pludmale, garš ī ga virtuve. Galvenais trū kums ir nedraudzī gais personā ls, viņ i izlikā s tā , it kā mē s neeksistē tu. Vasarā atpū tā mies un ledus trū kums bā rā mū s ļ oti sarū gtinā ja. Pludmale ir paredzē ta divā m viesnī cā m. Kopumā mums nebija slikti atpū sties.
аватар ketrinn92
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju š ajā viesnī cā ar draugiem 9. augustā piegriezu, ā tri iekā rtojos, viss kā rtī bā . Viesnī cas teritorija ir krā š ņ a, tī ra, zaļ a un ziedos ļ oti skaista. Kas attiecas uz istabu, viss ir kā rtī bā , tikai ledusskapis nedarbojas vispā r. … Tomēr ▾ Biju š ajā viesnī cā ar draugiem 9. augustā piegriezu, ā tri iekā rtojos, viss kā rtī bā . Viesnī cas teritorija ir krā š ņ a, tī ra, zaļ a un ziedos ļ oti skaista. Kas attiecas uz istabu, viss ir kā rtī bā , tikai ledusskapis nedarbojas vispā r. Tas ir vienī gais mī nuss. Apkalpoš ana viesnī cā ir laba, arā bi netraucē , tieš i otrā di joko. Lī dz jū rai vispā r aiziet 5 minū tes ā tri, ceļ š tiek pā rcelts kā bē rnu nometnē , forš i un jautri. Pludmale ir tī ra un vē sa. Animatori - Mario un Veni! ! ! ! ! Viņ i ir forš i! Bā rs pludmalē un viesnī cā ir viens un tas pats, bet ar ledus trū kumu tas nedaudz uztrauc, bet tā pē c viss ir lieliski. Iesaku doties uz š o viesnī cu. Un es atkal gaidu savu ceļ ojumu! ! ! ! ! Labi 8 no 10 vē rtē jumiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums eremenko-alla
4 gadā atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums _944954
4 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
iemiesojums _944954
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в самом центре Наама Бей. Множество ресторанов, баров и магазинов находятся в нескольких минутах ходьбы. Открыт в 1996 году, а последний ремонт произведен в 2006 г. Входит в сеть отелей Red Sea Hotels. Подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 12 км от международного аэропорта Шарм-Эль-Шейха.
Pludmales apraksts Охраняемый пляж отеля Ghazala Beach (через дорогу). Длина пляжной полосы – 160 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

2 ресторана работают по системе «Шведский стол».

Little Italy Pasta & Pizza (итальянский a la carte ресторан).

Island Grill and Bar.

O Fogo Restaurant (бразильская и мексиканская кухни, платно).

Ghazala Cafe Bar.

Mango Cocktail Bar.

Na´ama Lounge.

Internet Cafè.

3 бассейна (1 с подогревом), круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей от 4-12 лет. Игровая площадка для детей частично закрыта тентом от солнца.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бочча, библиотека. Гости могут посетить Spa-центр (массаж, джакузи и сауна) и тренажерный зал в Ghazala Beach за доп. плату.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • volejbols
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 280 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Red Sea, El Salam Street, Naama Bay, Sharm el Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 (0) 69 360 1892
Tīmekļa vietne: Ghazala Gardens Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).