Ghazala Beach Hotel 4*– Atsauksmes

59
Novērtējums 4.010
№200 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
3.8 Numurs
4.6 apkalpošana
3.8 Tīrība
3.2 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Naama Bay centrā. Atvērts 1987. gadā un pēdējo reizi atjaunots 2015. gadā. Ir daļa no Red Sea Hotels ķēdes. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар tavipotavipo5
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es to izvē lē jos, pateicoties tā atraš anā s vietai lī cī . Ē diens ir slikts. Nakš ņ oš ana ir vai nu vecos bungalo, vai modernā ē kā netā lu no reģ istratū ras. Lē ti. jū s varat doties par akcijas cenā m.. … Tomēr ▾ Es to izvē lē jos, pateicoties tā atraš anā s vietai lī cī . Ē diens ir slikts. Nakš ņ oš ana ir vai nu vecos bungalo, vai modernā ē kā netā lu no reģ istratū ras. Lē ti. jū s varat doties par akcijas cenā m.
аватар ta6691
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izdevā mies ekskursijā , jo viesnī cai bija laba atraš anā s vieta - Naama Bay centrā un smilš aina ieeja jū rā . Koraļ ļ u nav. Lai tos apskatī tu, jā dodas uz Gafi viesnī cu. Viesnī ca ir veca. Personā ls cenš as. Restorā ns ir sū dī gs. … Tomēr ▾ Izdevā mies ekskursijā , jo viesnī cai bija laba atraš anā s vieta - Naama Bay centrā un smilš aina ieeja jū rā . Koraļ ļ u nav. Lai tos apskatī tu, jā dodas uz Gafi viesnī cu. Viesnī ca ir veca. Personā ls cenš as. Restorā ns ir sū dī gs. Pē c revidentu apmeklē juma ķ ē ruš ies pie salā tu gatavoš anas, un pirms tam bija tikai sasmalcinā ti tomā ti, gurķ i un kā posti. Gaļ a-vista un liellopu gaļ a, rī si, kartupeļ i, divu veidu zivis, saldumi, melone, apelsī ni. Nepretencioziem tū ristiem.
аватар ksushkak94
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
No plusiem - laba viesnī cas atraš anā s vieta Naama lī cī , ir kur pastaigā ties, iedzert kafiju, ē st jū ras veltes un, protams, krā š ņ ā jū ra ar smilš u pludmali. Par viesnī cu: no Odesas atbraucā m 4 no rī ta, 5 jau bijā m viesnī cā , pē c redzē tā sapnis tika atņ emts, sapratā m, ka lī dz pusdienā m nebū sim nokā rtoti, tā pē c reģ istratū rā viņ i iedeva 15 USD par agrī nu reģ istrē š anos. … Tomēr ▾ No plusiem - laba viesnī cas atraš anā s vieta Naama lī cī , ir kur pastaigā ties, iedzert kafiju, ē st jū ras veltes un, protams, krā š ņ ā jū ra ar smilš u pludmali.
Par viesnī cu: no Odesas atbraucā m 4 no rī ta, 5 jau bijā m viesnī cā , pē c redzē tā sapnis tika atņ emts, sapratā m, ka lī dz pusdienā m nebū sim nokā rtoti, tā pē c reģ istratū rā viņ i iedeva 15 USD par agrī nu reģ istrē š anos. Telpā , kurā iekā rtojā mies ilgu laiku, jā remontē , vannasistabā jaucē jkrā ns tā ds iespaids, ka balstā s uz puņ ķ iem, pelē jums ir visur. Ē damzā lē ir nemitī gas rindas, ē dienu izvē lē nav daudzveidī gas. . . nu, protams, izsalcis nepaliksi, bet lielu baudu arī nesaņ emsi. Personā ls ir "cē ls" - rupjī bas ir viņ u otrais vā rds, animā cija ir viens vā rds, meitene Tī na dara labu darbu, bet viņ as partneri Saifu Boreju diez vai var saukt par animatoru, tipisku ž igolo.
аватар waa151pk
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viņ i zinā ja, ka viesnī ca ir vissliktā kā , palasī ja atsauksmes. Tač u tū res iegā des brī dī cenas strauji auga, atvaļ inā jumam laika palika arvien mazā k. Tā pē c mē s nolē mā m izmantot iespē ju. Mē s ieradā mies vakarā , tā pē c tikā m sē dinā ti uzreiz. … Tomēr ▾ Viņ i zinā ja, ka viesnī ca ir vissliktā kā , palasī ja atsauksmes. Tač u tū res iegā des brī dī cenas strauji auga, atvaļ inā jumam laika palika arvien mazā k. Tā pē c mē s nolē mā m izmantot iespē ju. Mē s ieradā mies vakarā , tā pē c tikā m sē dinā ti uzreiz. Piedā vā tais bungalo ar numuru 212 tika nekavē joties noraidī ts. Kondicionieris nestrā dā (tā vietā ir ventilators), ledusskapja principā nav, televizors salū zis.
Par piemaksu 20 USD viņ i pē c treš ā mē ģ inā juma atrada vairā k vai mazā k normā lu numuru. Viss ir darba kā rtī bā . Tiesa, ledusskapis ir trokš ņ ains, uz korpusa ir 1 kanā ls krievu valodā , pā rē jie ir sveš i, bet no traucē jumiem tos skatī ties nevar. Vanna sarū sē jusi un netī ra, kā pā m tikai pludmales apavos, tualete arī dzeltena no rū sas. Karstais ū dens bija gandrī z vienmē r, bet spiediens kļ uva vā jš apmē ram stundu no pulksten 17, kad cilvē ki atgriezā s no pludmales. Par pirmo stā vu nezinu, mē s dzī vojā m otrajā . Fē nam ir ļ oti ī sa stieple, problemā tiski nož ū t visu galvu.
Gultas veļ a ir tī ra, bet ļ oti sliktas kvalitā tes. Gultas ir ē rtas. Istabā ū dens, š ampū ni un mazs ziepju gabaliņ š , tualete. papī rs vienmē r tika atnests pē c pieprasī juma. Mani iepriecinā ja flī zes uz grī das, jo koridorā bija netī rs paklā js, kuru strā dniece savulaik slaucī ja ar otu, saceļ ot putekļ u mā koņ us. Viņ iem nav putekļ u sū cē ja. Vecā kiem ar bē rniem. Ū densapgā de ir ļ oti slikta, starp stā viem nav griestu, durvis uz š ī m telpā m nav aizvē rtas, un š ā das telpas ir pie katras telpas. Skatieties bē rniem abā s acī s, nelaidiet nevienu ā rā no istabas.

Viesnī cas teritorija maza, apstā dī jumi, sabojā ta nestrā dā još a strū klaka sabojā bildi. 2 baseini. Mē s to neizmantojā m.

Pludmale ir normā la izmē ra (atsauksmē s lasī ju, ka bija maza) sadalī ta 2 daļ ā s Gazala pludmalei un dā rziem. Bet jū s varat atpū sties jebkurā pusē . Sauļ oš anā s krē sli koka, seni. Ir matrač i. Dvieļ i nav saplē sti, tī ri, puse no tiem ir labi jauni. Izstaigā jā m visu pludmales lī niju. Daudzā s viesnī cā s ir gandrī z tik veci sauļ oš anā s krē sli. Tikai daž i ir redzē juš i plastmasas.
Jū ra. Jū ra ir netī ra. Uz virsmas veidojas laivu un putu uzkrā š anā s un plē ve no degvielas un smē rvielā m. Ieraksts labs. Pie bojā m ir daudz daž ā du zivju, redzē jā m bruņ urupuci un dzeloņ raju. Daž reiz zivis peldē ja seklā ū denī . Tā tad tiem, kas nepeld, bija iespē ja apbrī not
Ē damistaba. Trī s ē dienreizes dienā un viss. Bez uzkodā m vai uzkodā m. Drī zā k ir, bet par maksu. Draugi atpazina hamburgeru par 5$. Š ķ ī vī š u maz, daudz š ķ eldotu, serviss slikts, ar piedevu nerē ķ inā s. Tē ja uz 2 litriem 5 vienreizē jā s lietoš anas maisiņ us un Burda kafiju ielej plastmasas krū zē s. Augļ u melone un apelsī ni. Resns arā bs, kas dala salā tus, iet pie saldumiem un nevilcinoties ē d tos. Uhh. Nav slikti sagatavots. Jū s nebū siet izsalcis, tas ir tikai gadī jums. Katru dienu saldē jums visiem. Ir 2 a la carte restorā ni, bet tas nav tā vē rts.
Animā cija ir. Katru dienu vingrinā jumi pludmalē un ū dens, smieklī gi konkursi. Vakara diskotē ka, karaoke, arī sacensī bas. Atpū tnieku aktivitā te ir gandrī z uz nulles. Tikai daž i apmeklē vakara animā ciju. Sē ž u pie baseina, š ņ aucu balinā tā ju.
Wifi tikai reģ istratū rā . Pieļ aujams, ja sū ta ziņ as un fotogrā fijas. Jū s varat zvanī t bez video.
Izvade. Visi jaunpienā cē ji sā kotnē ji ir š okā un vē las bē gt no viesnī cas. Neiesaku, neiesaku.
Ресторан Неработающий разбитый фонтан
аватар kovalvladimir67
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es nekad nerakstī ju recenzijas par visu laiku, bet š oreiz nolē mu atvē lē t laiku, lai kā ds cits nesaņ emtos kā mē s. Jau vairā kus gadus esam atvaļ inā jumā , bet tik š ausmī gs atvaļ inā jums vē l nav bijis. Bijā m labā ko trijniekā un pieciniekā . … Tomēr ▾ Es nekad nerakstī ju recenzijas par visu laiku, bet š oreiz nolē mu atvē lē t laiku, lai kā ds cits nesaņ emtos kā mē s.
Jau vairā kus gadus esam atvaļ inā jumā , bet tik š ausmī gs atvaļ inā jums vē l nav bijis. Bijā m labā ko trijniekā un pieciniekā . Š oreiz nolē mā m nepā rmaksā t, paņ ē mā m č etrus. Š ī viesnī ca pat nekvalificē jas trī svietī gai naktsmī tnei.
Nu, es sā kš u pē c kā rtas.
Viesnī cā ieradā mies 6:00. Kā vē lā k noskaidrojā m, tad tajā laikā bija brī vas telpas. Bet reģ istratū rā teica, ka jā gaida lī dz 12.00. Nu pagaidi, pagaidi. Galu galā reģ istrā cija ir pē c pulksten 14.00. Apsē dā mies reģ istratū rā ar koferiem un jakā m un gaidī jā m. Un tas ir pē c 4 stundu nakts lidojuma. Mums nav brokastis. Mē s gaidam.
Pie mums pienā k krieviski runā još a meitene Olga un saka, ka viņ iem ir ģ ē rbtuve un bagā ž as nodalī jums, varam pā rģ ē rbties un doties uz jū ru.
Starp citu, š ī Olga ir vienī gais un lielais pluss š ai viesnī cai. Viņ a vienmē r pastā stī s, parā dī s, ieteiks, palī dzē s problemā tiskos jautā jumos. Š eit ir viņ as cieņ a un cieņ a.
Nu, patiesī bā pulksten 10:00. valkā jot rokassprā dzes. Reģ istrē š anā s pulksten 12.00. Nenotika. Atbilde: "Nav brī vu istabu. "
Ejam pusdienā s. Iepriekš ē jā s atsauksmē s viņ i rakstī ja par pā rtiku, bet, godī gi sakot, es to negaidī ju. Nosaukt to par restorā nu – valoda negriež as. Parasta padomju ē damistaba. Pilnī gi antisanitā ri. (Un tas notiek pandē mijas laikā ). Trū kst trauku. Jums jā gaida tī ri trauki un tad jā cī nā s, lai tos iegū tu savā ī paš umā . Ē diens, godī gi sakot, ē damistabai (lū dzu, ņ emiet vē rā : ē damistabai, nevis 4 zvaigž ņ u restorā nam), ē diens nav slikti sagatavots. Bet pati maltī tes organizā cija ir neapmierinoš a. Katrā ziņ ā traukus varē ja nopirkt vairā k. Nepietiek plā kš ņ u, daudz saplī suš u. Plastmasas krū zes, bez salvetē m. Pā rtika, ja vē lu, nepietiek. Lai gan vē lā k viņ i pielā gojā s, viņ i nebija izsalkuš i.
Pē c reģ istrē š anā s istabā s (bijā m 5 cilvē ki) viena istaba bija normā la.
Nedarbojā s gaisa kondicionieris un nedarbojā s seifs. Bet tas ir nonsenss salī dzinot ar otro numuru! ! ! Istabā , kas paredzē ta 2 personā m, apmetas 3. Vispā r uzlika vē l vienu dī vā nu. (Un cilvē ks maksā ja par pilnu gultu). Istabā nav silta ū dens, nestrā dā seifs (lai gan tā ir problē ma visos viesnī cas numuriņ os), ledusskapis nestrā dā . Mazgā ja devā s uz pirmo istabu. Pē c sū dzī bas iesniegš anas problē mas netika atrisinā tas. Olga palī dzē ja (viņ ai milzī gs paldies! ) Pē c divā m dienā m viņ i tomē r pā rcē lā s uz citu istabu, kurā ir ū dens, bet nav gaismas. Gaisma bija uztaisī ta, bet ledusskapis, televizors nestrā dā ja. Un š ī ir 4 zvaigž ņ u viesnī ca. Gaisa kondicionieris darbojas tikai ventilā cijas rež ī mā .
Nu kā jū s atpū š aties tā dos apstā kļ os. Visu uzturē š anā s laiku viesnī cā numurs tika iztī rī ts tikai vienu reizi. Mums bija jā lū dz tualetes papī rs un ū dens. Vē lreiz paldies Olga!
Tū risma operatora gidu redzē jā m tikai vienu reizi, kad viņ š savas ekskursijas pā rdeva par dā rgā m cenā m. Tam vairs nav jē gas.
Š ī s viesnī cas pludmale ir pelnī jusi 10 balles. Š eit jū s varat lidot tikai pludmales dē ļ . Smiltis, maiga ieeja jū rā . Atkā pieties 50-100 m - skaists koraļ ļ u rifs.
Lī dz ar to kā da pludmale, par pirmo rindu liek 10 punktus, un par paš u viesnī cu liktu 2 punktus. Tā pē c vidē jais vē rtē jums ir 5-6 punkti.
Es neieteiktu š eit iet.
аватар olya-sven
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pretī ga nolaista viesnī ca. Nogalinā ti bungalo ar saplē stā m komunikā cijā m, elektrī bas trū kumu un antisanitā riem apstā kļ iem. Jau no ieraš anā s minū tes darbinieki bija sastinguš i un atteicā s apmesties pat tad, ja bija brī vas istabas. … Tomēr ▾ Pretī ga nolaista viesnī ca. Nogalinā ti bungalo ar saplē stā m komunikā cijā m, elektrī bas trū kumu un antisanitā riem apstā kļ iem.
Jau no ieraš anā s minū tes darbinieki bija sastinguš i un atteicā s apmesties pat tad, ja bija brī vas istabas. Lai reģ istrē tos ar grū tī bā m un skandā lu, viņ i prasī ja numuru. Kas vē lā k mainī jā s č etras reizes! Bungalo kā pē c kara. Saplē sti jaucē jkrā ni un duš as jaucē jkrā ni. Salauztas tualetes (ū dens š ņ ā c un sū knē nepā rtraukti). Izejas nedarbojas. Nav strā vas vai pastā vī gi tiek pā rtraukta strā vas padeve. Trū kst vai nedarbojas ledusskapis. Seifi pat neatveras. Tā lvadī bas pultī un seifā nav bateriju. Gaisa kondicionē tā ji nedarbojas vai katastrofā li dū ko un plū st netī ra virca uz sienā m un grī das. Tā da greznī ba kā televizors – no pagā juš ā gadsimta un biež i vien nestrā dā još s. Durvī m ir salauztas slē dzenes un aizbī dņ i.
Pē c reģ istrē š anā s dvieļ i bija netī ri. Uz lū gumu nomainī t teica, ka nav netī ri, bet veci. Gultas veļ a netika mainī ta. Ar kā da cita matu paliekā m. Mē beles pie bungalo drū p. Teritorija darbojas. Veģ etā cija izbalē . Izdzī voja tikai palmas. Baseini nav tī rī ti un smird pē c hlora + slē gti remontam (tiek ieklā ts mā kslī gais zā liens). Jū ra ir krā š ņ a. Atkritumi tiek savā kti pludmalē . Bet gultas ir smagas koka un ļ oti vecas. Matrač i ir netī ri un saplē sti. Pirmā lī nija tiek ieslē gta pulksten 6:00.
Ē damistaba ir š ausmī gā stā voklī un izskatā s pē c š ķ ū ņ a. Trauki ir veci, ļ oti netī ri un pastā vī gi trū kst. Ē dienu gatavoš ana (omlete) pilnī gi antisanitā ros apstā kļ os. Pavā rs pat neiztī ra izgarojumus un neeļ ļ o ar eļ ļ u. Pats pavā rs kombinezonu nemainī ja nedē ļ u. Ietaukotas un nemazgā tas. Ē diens ir pretī gs un neē dams. Augļ u nav, Dā rzeņ i saindē jā s pirmajā dienā . Dzē rienus viesnī cas darbinieks gatavo saviem spē kiem - iemet konteinerā maisiņ us un izņ em ar rokā m. Pretī gas neē damas lietas! Ē damā s maizī tes apmē ram 30 minū tes, pē c tam sacietē un lī dz ē dienreizes beigā m pā rvē rš as krekeros.
Treš ajā dienā pē c ierastajiem rī siem un vistas, visa kompā nija tika saindē ta!
Personā ls ir slinks, maldinoš s un bez atļ aujas viesa prombū tnes laikā klī st pa istabā m. Dzeramais ū dens bija jā dabū un jā lū dz. Krā na ū dens smird pē c hlora un vecā m caurulē m.
A la carte restorā nā nav iespē jams reģ istrē ties. Pā rsū tiet ierakstu uz dienā m, kad tā s ir nedē ļ as nogales. Viņ i maldina aci. Pat ja tas nā k ar skandā lu, ē diens ir tā ds pats kā ē damistabā .
Kopumā viesnī ca atgā dina senu pamestu pionieru nometni.
Apceļ ojā m pusi pasaules, bet tā dos apstā kļ os nenonā cā m. Tas ir tā lu no 4*. Slikti 2* maksimums.
Vienī gais, kas pazemo, ir greznā jū ra.
аватар l.zagoruy87
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
1. Istabā nekas nedarbojas, pat ne siltais ū dens. Lai jū s saprastu, cik viss ir slikti, es raudā ju jau pirmajā vakarā . 2. Ē damzā lē kaujas par traukiem, ē diens tiek likts it kā zagts, augļ i ir apelsī ni, un tiem tiek dotas ne vairā k kā. … Tomēr ▾ 1. Istabā nekas nedarbojas, pat ne siltais ū dens. Lai jū s saprastu, cik viss ir slikti, es raudā ju jau pirmajā vakarā .
2. Ē damzā lē kaujas par traukiem, ē diens tiek likts it kā zagts, augļ i ir apelsī ni, un tiem tiek dotas ne vairā k kā.4 š ķ ē les vienai personai, 2 veidu kū kas. Viņ i tev pat tē jas maisiņ u nedos, bet š os maisiņ us brū vē netī rā termosā , un, lai vestibilā uzvā rī tu Nescafe maisu, jā uzraksta istabas numurs, jā parakstā s, tas ir mež onī ba. . Pludmalē ir par maz sauļ oš anā s krē slu, smird pē c solā rija no laivā m. Apakš ā animā cija, kā arī viesnī ca. Pat neskatieties š ī s blaktis virzienā , š eit ir pat daudz 1 zvaigznes.
общественный туалет очередь в столовке такая же и на баре на пляже Это мне принесли новый пульт так как старый не работал здесь все и так ясно ванная не мылась никогда Бассейн в котором так ни разу и не покупались так как он не работает скатерть в ресторане аля карта
аватар d.redka
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izlasot daudz atsauksmju, noskatī jos kaudzi video un likā s, ka š ī nav viesnī ca, bet gan š ausmas. Bet mū su draugi bija tur pirms gada un teica, neuztraucieties un rezervē jiet, iedodiet mums 20 USD pē c ieraš anā s, un viss bū s lieliski. Tā pē c viņ i apmetā s lieliskos numuros (620 un 606), viss darbojas tī ri un ē rti. … Tomēr ▾ Izlasot daudz atsauksmju, noskatī jos kaudzi video un likā s, ka š ī nav viesnī ca, bet gan š ausmas. Bet mū su draugi bija tur pirms gada un teica, neuztraucieties un rezervē jiet, iedodiet mums 20 USD pē c ieraš anā s, un viss bū s lieliski. Tā pē c viņ i apmetā s lieliskos numuros (620 un 606), viss darbojas tī ri un ē rti. Kurš to nedarī ja un pā rcē lā s no istabas uz istabu, tas tā nedarbojas. Labā k ir ņ emt kopī gu ē ku nekā bungalo (tā s ir sliktā kas). No mī nusiem viss protams vecs un jau nokauts, ē diens katru dienu tas pats bet izsalcis nebū si, wi-fi ļ oti vā jš un tikai recepcijā un viss. Mums galvenais, lai pludmale bū tu smilš aina un saulriets nebū tu dziļ š (meitenes nemā k peldē t). Tas ir galvenais un ļ oti liels pluss. Tā pē c domā jiet paš i. Mē s devā mies uz pludmali un bijā m ļ oti apmierinā ti. Kurš meklē super komfortu, š eit nav. Divas likmes, mū su vē rtē jums viesnī cai ir 4 no 5.
аватар GuestNew
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir veca, visur ir ļ oti, ļ oti netī rs, ī paš i ē damistabā , tas nav restorā ns, bet ē damistaba ar muš ā m un vā rnā m uz galdiem. Ē diens ir, bezgarš ī gs, bet nav daudz, bet š ķ ī vjus un galda piederumus jā gaida pusstundu, ubagojoties, lai atnes. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca, visur ir ļ oti, ļ oti netī rs, ī paš i ē damistabā , tas nav restorā ns, bet ē damistaba ar muš ā m un vā rnā m uz galdiem. Ē diens ir, bezgarš ī gs, bet nav daudz, bet š ķ ī vjus un galda piederumus jā gaida pusstundu, ubagojoties, lai atnes. Personā ls ir nepieklā jī gs. Tajā paš ā laikā visas viesnī cas tū ristiem "viss iekļ auts" darbojas tikai viens bā rs, kurā ir labi, ja pē c 20 minū š u stā vē š anas rindā tiek ieliets vismaz ū dens. Telpas ir netī ras un nolaistas. Ē kas gaisa kondicionē tā ji darbojas, ja vispā r darbojas, tik trokš ņ aini, ka jums tas ir jā izslē dz, lai gulē tu. Pastā vī ga problē ma ar ū deni krā nos, tas biež i tiek izslē gts. Ne pirmo reizi Ē ģ iptē atpū š amies budž eta viesnī cā s pirmajā rindā , bet š ī viesnī ca ir tik netī ra, neē rta un nepilda savas saistī bas pret viesiem, ka trū kst vā rdu. Ieeja jū rā ir laba un jū ra ir tī ra, tas ir vienī gais pluss. Bet pludmale ir izbraucama, atpū sties var ikviens, kurš vē las, ne tikai viesnī cas viesi. Jo ar sauļ oš anā s krē sliem ne vienmē r pietiek.
аватар l8natalia8
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ai viesnī cai bija jā cī nā s par pā rtiku. Koronas laikā bijā m viesnī cā s, bet tā du, ka ē st neredzē jā m, bet nā cā s uzminē t, kas tur pusotra metra attā lumā no ē diena un mē ģ inā ja paskaidrot, ko gribi un cik, tā da f nebija. … Tomēr ▾ Š ai viesnī cai bija jā cī nā s par pā rtiku. Koronas laikā bijā m viesnī cā s, bet tā du, ka ē st neredzē jā m, bet nā cā s uzminē t, kas tur pusotra metra attā lumā no ē diena un mē ģ inā ja paskaidrot, ko gribi un cik, tā da f nebija. *ck vē l. Man pirmajā dienā uznā ca dusmu lē kme, ka mū s sagaida bads, bet pē c tam iemā cī jos sagrā bt š ķ ī vjus, kas tika sagrā bti sekundē s un gaidī t rindā s pusstundu vai ilgā k, lī dz tas, kurš vairā kas reizes pieskrien pie galda, lai pasniegtu tikai viens no viesiem.
Ī slaicī gi saimniekojot mā kslī gi izveidotas rindas, kurā m vajadzē ja vai nu ē dienreizei priekš ā likt caurspī dī gu aizslietni vai likt ē st uz ielas vai ļ aut ē st bez abiem, jo ​ ​ rindā ir ļ auž u pū ļ i, bet nez kā pē c kronis, pē c viņ u domā m, atrodas tikai pie ē diena.
Š ausmī gi nesakopta teritorija pie baseina, ļ oti slikts internets un tikai vestibilā . Animā cijas normas. No labā - tā ir pludmale, un mē s saņ ē mā m labu istabu, lai gan mē s gribē jā m bungalo, bet mums neprasī ja.
Parādīt vairāk »


iemiesojums halyagalya
Mums patīk staigāt un attālumi līdz 10 km vienā virzienā mūs nebiedē, īpaši tagad nav karsti. Tikai nav skaidrs, vai ir pati iespēja (ietves gar šoseju) vai kāds maršruts gar jūru, piemēram. Paldies visiem.
2 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
iemiesojums sala-svetlana
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums sijet
Pastāsti man, vai ir iespējams izmantot Ghazala Garden baseinus un vispār doties uz to teritoriju? Vai numuros ir pieejams seifs un dzērieni pludmales bārā ir pieejami bez maksas?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в самом центре Наама Бей. Открыт в 1987 году, а последний ремонт произведен в 2015 г. Входит в сеть отелей Red Sea Hotels. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 12 км от международного аэропорта Шарм-Эль-Шейха.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы – 160 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Главный ресторан (тематический ужин шведский стол).

Tam Tam (ливанская и ближневосточная кухни).

Bierwagen (баварская и швейцарская кухни).

Da Franco (итальянская кухня).

Kokai (китайская и японская кухни).

Ghazala Beach Bar & Grill.

Sinai Divers Bar.

Pool Bar 10:00 – 20:00.

Ghazala Lobby Bar – 24 часа.

Movenpick Ice-cream.

Shawarma Snacks.

2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), сувенирный киоск, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн (подогреваемый в зимнее время). Детский клуб находится в соседнем отеле Ghazala Gardens (через дорогу).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, библиотека
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 258 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Red Sea, El Salam Street, Naama Bay, Sharm el Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 3600150
Tīmekļa vietne: Ghazala Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.