Brauciet garām šai viesnīcai, nenožēlosiet!!!

Rakstīts: 19 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 18 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Iesā kumam Ē ģ iptē , proti, Š armā , es divas reizes gadā atpū š os 8 gadus, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Nekad iepriekš nebiju rakstī jusi atsauksmi, bet nolē mu aiziet no š ejienes, jo š ī nav atsauksme, bet gan no sirds sauciens. Pirms tam visu redzē ju, bet bija daudz pozitī vu momentu, bet to vienkā rš i nevar paciest, tā pē c, lū dzu, uzklausiet manu viedokli un izvē lieties citu viesnī cu.
Izvē loties viesnī cu, es vienmē r lasu atsauksmes, un, lasot lielā ko daļ u negatī vo atsauksmju par š o viesnī cu, es domā ju, ka cilvē ki vienkā rš i piedzē rā s, par 700 USD, ieskaitot lidojumu, viņ i vē las omā rus un skū pstus dupš ā . Š ī ir pirmā reize, kad es kļ ū dos. Ticiet man, Š armā ir daudz viesnī cu par pieņ emamā m cenā m.
Reģ istrē š anā s: Es ierados pulksten 7:00. Reģ istrē š anā s pulksten 12 pē c visiem standartiem. Pieņ emsim. BET, viņ i pat nedeva glā zi ū dens, man bija jā iet pirkt. Citā s viesnī cā s, ja neiekā rtojas agrā k, jebkurā gadī jumā uzvelk rokassprā dzes un iedod dvieļ us. Bet ne š eit. Nekas, un pat ū deni nedeva, to nevajadzē ja teikt. Nā kotnē darbinieku attieksme ir niķ ī ga.

Numurs: normā ls, standarta, kā visur citur, bez pretenzijā m, viss darbojā s. Bet istabā mē s tikai guļ am un nekas vairā k, tā pē c nekad nepievē rš u ī paš u uzmanī bu istabā m.
Jū ra: viss arī krā š ņ s, pludmale liela, sauļ oš anā s krē slu un dvieļ u pietika visiem. Viesnī ca atrodas pirmajā pludmales lī nijā , tā pē c jū ra paglā ba no pā rē jā nekā rtī bas. Nu pā rē jais ir pilnī ga tendence. 8 tū risma gadu laikā es to redzu pirmo reizi.
Secinā jums: Ja gribat un tieš ā m sapņ ojat atnā kt un sagaidī t izlī gumu "viss iekļ auts", pazemoties, lai izlū gtos pē c ū dens glā zi, pazemojoš i ubagot ē st ē damistabā (kamē r ē ģ iptieš i airē pilnus š ķ ī vjus, bet jū s krievi ē dat kartupeļ i un rī si, gaļ as nav), ja gribi pierā dī t, ka tev viss ir iekļ auts un tev ir paredzē ts, kamē r uz tevi arī skatī sies kā uz nož ē lojamu stulbi. Ja gribi skraidī t pa ē damistabu ar tukš u š ķ ī vi, ja vakariņ ot atnā ci vē lā k, tad tev neko nedos, visu jau ir apgrauzuš i ē ģ iptieš i, kas nā k tieš i vakariņ u sā kumā , ar visi viņ u ciemati ar 40 cilvē kiem, un jums vienkā rš i nav kur sē dē t)
Ja gribi palū gt nelaimī go kotleti, klausies vadī tā jas kliedzienus, ē damistabā no dzesē tā ja smeļ ot ū deni pudelē , kamē r vietē jie ē ģ iptieš u č igā ni to dara bez problē mā m, dzer un ē d no netī riem traukiem, jo ​ ​ viņ i tač u ne. tur tos izmazgā ju, vairā kkā rt esmu dabū jusi traukus ar ē diena pā rpalikumiem vai lū pu krā su, dzerot pludmalē no plastmasas glā zē m, kuras vienkā rš i bez jebkā diem lī dzekļ iem izmazgā izlietnē un atkal izdala, var viegli noķ ert infekciju.

Par alkoholu parasti klusē ju, labā k uzreiz pirkt dež ū rdaļ ā vai mā jā s. Ja gribi riskē t ar elektrī bu ē damistabā , kā tas gandrī z notika ar manu draudzeni, laicī gi pamanī ju, problē ma netika novē rsta, vienkā rš i noņ ē ma galdu no š ī s vietas, un daudzviet viesnī cā pieklibo vadi ā rā kails, un jū s varat bū t ar bē rniem, un vispā r, ja esat paš nā vnieks vai jums nav iebildumu pret naudu, laipni lū dzam Gazalas pludmalē .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu