Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 5*– Atsauksmes

12
Novērtējums 2.810
№209 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
4.9 Numurs
2.3 apkalpošana
5.7 Tīrība
5.6 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Viesnīca ir celta mauru stilā. Arkas, kupolveida jumti, mājīgi pagalmi aicina ienirt arābu pasakas burvīgajā atmosfērā. Viesnīca atrodas 12 km attālumā no Nāmas līča un 20 km attālumā no vecpilsētas, tieši pludmalē. Atvērts 2002. gadā, pēdējais telpu fonda remonts notika 2015. gadā. Sastāv no vienas galvenās ēkas, 19 bungalo, 23 ēkām ar dzīvokļiem un 34 villām. Viesnīca ir piemērota prasīgiem klientiem, kuri novērtē komfortu un mieru.Vairāk →
аватар masikgissa
NEIESAKU Š O VIESNĪ CU. Ja ceļ ojat ar dzī vnieku, NEKĀ DĀ GADĪ JUMĀ neejiet uz š o viesnī cu! ! NEKAD! Viņ i atļ auj suņ us, bet NEKUR NERAKSTA un NESAKA, ka VIESNĪ CAS TERITORIJĀ ir daudz INDES. (No kukaiņ iem utt. ) Bet tie ir BĪ STAMI JŪ SU SUŅ IEM. … Tomēr ▾ NEIESAKU Š O VIESNĪ CU.
Ja ceļ ojat ar dzī vnieku, NEKĀ DĀ GADĪ JUMĀ neejiet uz š o viesnī cu! ! NEKAD!

Viņ i atļ auj suņ us, bet NEKUR NERAKSTA un NESAKA, ka VIESNĪ CAS TERITORIJĀ ir daudz INDES. (No kukaiņ iem utt. )
Bet tie ir BĪ STAMI JŪ SU SUŅ IEM.
Pagā juš ajā nedē ļ ā š ajā viesnī cā nomira mana drauga kucē ns. Viņ a ieņ ē ma stilī gā ko istabu - karalisko apartamentu. Un neviens no darbiniekiem viņ ai neteica un nebrī dinā ja, ka viesnī cas telpā s ir indes, kas varē tu NĪ T viņ as suni.
Suns pa dienu indes laizī ja viesnī cas teritorijā , vakarā sā ka vemt, viņ a ā tri devā s pie veterinā rā rsta, bet nebija laika, suns pa ceļ am nomira.
Veterinā rā rsts apstiprinā ja, ka tā s ir indes viesnī cā , tač u administrā cija visu noliedz un uzvedas kā bezatbildī gi, infantili bē rni. Viņ i kļ ū st par muļ ķ i. Es pats gribē ju doties uz š o viesnī cu, jo tas ir vienī gais standarta pakalpojums Ē ģ iptē , BET TAGAD NE PAR NEKO. MANA SUŅ A DZĪ VE man ir svarī gā ka.
Ir pareizi apstrā dā t teritoriju, tač u NAV NORMĀ LI pā rdot mā jdzī vniekus un neteikt, ka ī paš umā ir INDES, kuru dē ļ jū su suns daž u stundu laikā nomirs.
аватар Milledi321
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s devā mies uz viesnī cu pē c atsauksmē m no interneta (ceļ ojumu aģ enta draugs), maigi deva mā jienu, ka jū s varat izvē lē ties viesnī cu daudz lē tā k, ar labā ku servisu. Bet viņ i noticē ja atsauksmē m un izvē lē jā s Four Seasons. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz viesnī cu pē c atsauksmē m no interneta (ceļ ojumu aģ enta draugs), maigi deva mā jienu, ka jū s varat izvē lē ties viesnī cu daudz lē tā k, ar labā ku servisu. Bet viņ i noticē ja atsauksmē m un izvē lē jā s Four Seasons. Samaksā juš i avansā par agro norē ķ inā š anos, 7 no rī ta jau bijā m istabiņ ā , bet...brokastot nedrī kstē jā m, jo. norē ķ ins pē c12. Un brokastis mū su rež ī mā nav iekļ autas ((gaidī jā m pusdienas (viss iekļ auts te nav) par papildus samaksu iekodā m hamburgeru, priecī gi skrē jā m uz jū ru. Pludmale miniatū ra, sauļ oš anā s krē sli uz urbjiem ir 50 cm viens ar otru Pontons ī ss, rifs miris.
No rī ta brokastī s viss standarta, olu kultenis, salā ti, desiņ as. Bet...var individuā li palū gt viesmī lim lasi, saldē jumu, kruasā nu, apkaunoja zvirbuļ i un vā rnas, kas zog ē dienu no š ķ ī vjiem.
Par antisanitā rajiem apstā kļ iem var teikt atseviš ķ u rindkopu, tie beidzā s ar caureju, saindē š anos ar temperatū ru klī nikā . Vē lā k dzirdē ju tos paš us nelaimē nonā kuš os klientus, kuri meklē ja tuvā ko aptieku.
Ar asarā m acī s vē l neesmu atgriezusies no atvaļ inā juma.
аватар Poltava9999
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ierodoties. Ierakstī ts istabā ar nestrā dā još u gaisa kondicionē tā ju. Nakts bija interesanta. Otrajā dienā mū s pā rcē la uz citu istabu. Pagā ja +/- 3-4 stundas. Uz pusdienā m jā stā v rindā . Vakariņ ā m jums ir jā veic rezervā cija, lai gan par (brokastis) (pusdienas) (vakariņ ā m) ir jā maksā . … Tomēr ▾ Ierodoties. Ierakstī ts istabā ar nestrā dā još u gaisa kondicionē tā ju. Nakts bija interesanta. Otrajā dienā mū s pā rcē la uz citu istabu. Pagā ja +/- 3-4 stundas. Uz pusdienā m jā stā v rindā . Vakariņ ā m jums ir jā veic rezervā cija, lai gan par (brokastis) (pusdienas) (vakariņ ā m) ir jā maksā . Un, ja jū s neveicat rezervā ciju, jums bū s jā gaida. Jū ra! ! ! Uzkā pt sauļ oš anā s krē slā pē c pulksten 9-30 ir nereā li. Viena lieta, ko var teikt lieliski, ir virtuve (Ē ģ iptei). Kā saka visdā rgā kā viesnī ca Š armā .
аватар MaricaBello
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jā , tā ir taisnī ba, Four Seasons Resort Sharm El Sheikh ir labā kā un vienī gā luksusa viesnī ca Š armā ! Protams, š eit ir jū tama ē ģ iptieš u garš a, bet tajā paš ā laikā š eit tiek saglabā ts Four Seasons servisa pasaules lī menis. … Tomēr ▾ Jā , tā ir taisnī ba, Four Seasons Resort Sharm El Sheikh ir labā kā un vienī gā luksusa viesnī ca Š armā ! Protams, š eit ir jū tama ē ģ iptieš u garš a, bet tajā paš ā laikā š eit tiek saglabā ts Four Seasons servisa pasaules lī menis. Viesnī cai ir nevainojama teritorija, ar neticami daudz palmā m, grezniem numuriņ iem, pieklā jī gu ē dienu (ir pat vī nu karte, kas Ē ģ iptes viesnī cā m ir ļ oti reti sastopama). Viesnī ca pandē miju "nelokā mi" pā rdzī voja, nav nekoptī bas un nolaidī bas sajū tas, lai gan tā bija slē gta vairā kus mē neš us, un š obrī d noslodze nav lielā ka par 30%. Kopumā iesaku visiem labā kā cienī tā jiem!
вид из номера делюкс номер Делюкс терраса номера Делюкс кофемашина в номере халаты и тапочки в номере просторная гардеробная ванная комната основной бассейн
аватар tkachovi71
Nav š aubu, ka š ī ir labā kā viesnī ca Ē ģ iptē. Vē lreiz par to rakstī t, manuprā t, ir banā li - visi par to jau zina! Manuprā t, ir lietderī gi uzrakstī t par to, cik maksā atvaļ inā jums Four Seasons Sharm, nevis pati biļ ete, bet gan kā di izdevumi sagaida uz vietas. … Tomēr ▾ Nav š aubu, ka š ī ir labā kā viesnī ca Ē ģ iptē.
Vē lreiz par to rakstī t, manuprā t, ir banā li - visi par to jau zina! Manuprā t, ir lietderī gi uzrakstī t par to, cik maksā atvaļ inā jums Four Seasons Sharm, nevis pati biļ ete, bet gan kā di izdevumi sagaida uz vietas.

Tā tad pusdienas restorā nā ē dienkartē jums izmaksā s vismaz 40 USD vienai personai. Š is ir pusdienu ē dienkartes fotoattē ls:

Cenas norā dī tas vietē jā valū tā – Ē ģ iptes mā rciņ ā s. Lai noskaidrotu, cik tas ir aptuveni vienā dolā rā , jums jā dala ar 17. Es vē los vē rst jū su uzmanī bu uz nelielu (bet svarī gu!! ! !! ! ) pē crakstu zemā k: 16.8% nodokļ i un 12% apkalpoš anas maksa. tiks pievienots savam kontam! ! !

Tajā paš ā laikā dzeramnaudu personā lam neviens neatcē la! Parakstī tajam rē ķ inam varat pievienot skaidru naudu (standarta 10%) vai ar roku ievadī t dzeramnaudas summu rē ķ inā.

Izdomā sim: omā ru un garneļ u salā ti (pirmais ē dienkartē ) jums izmaksā s 400 + 16.8% + 12% + 10% = 575 mā rciņ as : 17 = 34 dolā ri
Bufetes tipa pusdienas (netiek pasniegtas katru dienu) 650 Ē ģ iptes mā rciņ as + 16.8% + 12% (neskaitot dzeramnaudu) = 850 mā rciņ as : 17 = 50 dolā ri

Bufetes tipa vakariņ as 750 Ē ģ iptes mā rciņ as + 16.8% + 12% (bez dzeramnaudas) = ​ ​.981 mā rciņ a : 17 = 58 dolā ri

Kopumā mē s ņ emam vē rā aptuvenā s nedē ļ as izmaksas:
Pusdienas 50 USD x 2 cilvē ki x 7 = 700 USD
Vakariņ as 60 x 2 cilvē ki x 7 = 840 USD
Bezalkoholiskie dzē rieni visas dienas garumā.20 x 2 cilvē ki x 7 = 280 USD
Ū dens pludmalē tiek vests aukstuma maisos bez maksas! ! !
Vī ns 1 pudele dienā.60 x 7 = 420 USD

Kopā.2240 $ — esiet gatavs tē rē t
Обязательные дополнительные % к ценам Обеденное меню ресторана Фор Сизонс Меню напитков ресторана Фор Сизонс
аватар LaDolceVita
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nevainojama viesnī ca Č etru gadalaiku labā kajā s tradī cijā s! Nav sajū tas, ka š ī ir Ē ģ ipte (ar visā m niansē m, kas raksturī gas atpū tai š ajā valstī ). Es iedomā jos, ka pat Ē ģ iptē ir iespē jams uzturē t labā stā voklī istabu skaitu un teritoriju, var izveidot restorā nu un bā ru darbu . … Tomēr ▾ Nevainojama viesnī ca Č etru gadalaiku labā kajā s tradī cijā s! Nav sajū tas, ka š ī ir Ē ģ ipte (ar visā m niansē m, kas raksturī gas atpū tai š ajā valstī ). Es iedomā jos, ka pat Ē ģ iptē ir iespē jams uzturē t labā stā voklī istabu skaitu un teritoriju, var izveidot restorā nu un bā ru darbu ...
Bet personā ls...ir augstā kā lī meņ a!! ! kā var organizē t? precī zā k, kā un kur viņ i varē ja atrast š os cilvē kus: no dā rznieka lī dz pā rvaldniekam...un iemā cī t viņ iem apkalpot prasī gus klientus?

Kad jū s tā vietā , lai kaitinā tu un augstprā tī gi: Sveiki! Kā tev iet! , gudri saki “Labrī t! Jauku dienu! ”
Kad iekā res pilnu skatienu vietā pamestā pludmalē rī ta skrē jiena laikā apsargs paskatā s prom un iespiež as krū mā , lai atbrī votos...
Kad bē rns bez atgā dinā juma tiek ievests savā istabā ar gardu dzimš anas dienas torti...
Kad pludmales restorā nā viesmī lis, pieņ emot pasū tī jumu, uzrunā jū s vā rdā (jo, rezervē jot galdiņ u, jū s norā dī jā t savas istabas numuru, un viņ š meklē ja jū su vā rdu un atcerē jā s)
....
Un vē l daudzas jo daudzas lietas, kuras sauc par “ī sto servisu”, kuras sauc par “Č etru gadalaiku servisu”, kas ir dā rgas, bet ir tā vē rts!! !
Поздравление с Днём Рождения - сюрприз в номер от отеля! Бассейн отеля Верхний ярус отеля, где расположены номера категории superior  и deluxe Белоснежные полотенца, которые в неограниченном доступе ждут гостей Территория отеля Коралловый риф в отеле Фуникулёр на пляж
аватар suzohinom
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labi peldē ties un barot. Internets darbojas slikti. Man tas patī k. … Tomēr ▾ Labi peldē ties un barot. Internets darbojas slikti. Man tas patī k.
аватар Sasha_Sim
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas prestiž s Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 5* ir visdā rgā kā un prestiž ā kā viesnī ca Ē ģ iptē . Par š ī s viesnī cas prestiž u var spriest ne tikai pē c tā , kurš to izvē las savam atvaļ inā jumam, bet arī nozī mī gā kiem dzī ves notikumiem un randiņ iem. … Tomēr ▾ Viesnī cas prestiž s
Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 5* ir visdā rgā kā un prestiž ā kā viesnī ca Ē ģ iptē . Par š ī s viesnī cas prestiž u var spriest ne tikai pē c tā , kurš to izvē las savam atvaļ inā jumam, bet arī nozī mī gā kiem dzī ves notikumiem un randiņ iem. Svinē t Ē ģ iptes prezidenta pā rvē lē š anu uz jaunu termiņ u viesnī cā Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 5 * liela politiska notikuma rezultā tā ir daudz lielā ks gods viesnī cai un uzsver tā s ekskluzivitā ti un prestiž u. !

Pā rsū tī š ana. Reģ istrē š anā s viesnī cā
Pirmo reizi reģ istrē joties pie tū risma operatora pā rstā vja, nav jā stā v garā s rindā s. Jums ir ī paš s logs, kurā neatkarī gi no lidojuma un tū roperatora sē ž ierē dnis un pilnā balsī paziņ o: “Č etri gadalaiki”, “Rixos”. Jū s bez rindas - š eit. Nā kamais ir pā rsū tī š ana. Par ē rtu limuzī nu no lidostas uz viesnī cu, ja neesi iepriekš pasū tī jis un samaksā jis, tad neskaiti. Vecie labie laiki ir pagā juš i, un Four Seasons Sharm 5 * viesnī ca tagad ietaupa uz visu.
Nav arī bezmaksas limuzī na transfē rs atpakaļ : no viesnī cas. Four Seasons Sharm Hotel 5 * atrodas netā lu no lidostas un autobuss š o ceļ u veic 15-20 minū tē s, ja ceļ ā nav garu braucienu uz citā m viesnī cā m, lai izkā ptu pasaž ierus.
Jau pie ieejas viesnī cā , puskilometru pirms ieejas vā rtiem, abā s ceļ a pusē s parā dā s palmu un zaļ u krū mu aleja. Tā viesnī ca sveic savus viesus. Un jū s to novē rtē jat: tas ir lī menis! Pie ieejas vā rtiem ar automā tisko metā la barjeru - ī sa pietura. Un autobusa š oferis izslē dz dzinē ju tā , ka cirtainais sarkanais suns š ņ auc apkā rt visu autobusu pē c sprā gstvielā m.

Galvenā ē ka. Vestibils. servisa nodaļ a
Pie galvenā s ē kas ieejas tika uzbū vē tas daudzas kolonā des, gan pie paš as ieejas, pieš ķ irot grandiozu izskatu visam ē ku un bū vju kompleksam no ieejas puses, gan visā blakus esoš ajā laukumā.
Galvenā s ē kas kreisajā spā rnā , atbilstoš i mauru arhitektū ras stilam, papildus kolonnā m ir arī pakavveida arkveida elementi telpu priekš ā , kas tiek iznomā ti veikaliem. Un, kā jau bija gaidā ms, ieejas priekš ā ir viena liela strū klaka un vairā kas mazā kas - visas augstos bļ odveida apaļ os baseinos.

Viesnī cas Four Seasons Sharm 5 * vestibils ir neliels, bez lielas grandiozitā tes, bet glī ts, pā rdomā ts lī dz sī kā kajai detaļ ai un aprī kots ar kvadrā tveida, precī zā k, kubisku zā li ar augstiem kupolveida griestiem centrā . Š eit nav ī paš as koš as greznī bas, zelta un zeltī tu interjera detaļ u mirdzums, tač u ir jū tama augstā mā ksla gan paš as ē kas arhitektoniski mauru stilā , gan ikvienā interjera detaļ ā un visā zā les interjera piepildī jumā.
Pā rsteidzoš s ir liels svaigu ziedu puš ķ is - baltas gladiolas un rozā peonijas septiņ ā s augstā s vā zē s uz milzī ga, pusotra metra diametra stikla galda vestibila vidū . Un š ie ziedi manā dvē selē iedvesa manas dzimtā s mā jas siltumu ...
Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, izpalī dzī gs un patī kami sarunā ties. Un tas ir jū tams jau pie ieejas viesnī cas galvenajā ē kā . Š veicars jeb slaids arā bs baltā krā sojumā , kurš pilda savas funkcijas, vienmē r laipni atvē rs jū su priekš ā ā rdurvis un teiks “Sveicinā ts, kungs! » tavā dzimtajā valodā (viņ š droš i vien zina visas pasaules valodas! ) Tiklī dz tu ieiesi vestibilā , uzreiz tev blakus bū s viesmī lis ar mitru un aukstu (no ledusskapja) dvieli, lai jū s varat atsvaidzinā t seju, un jums pasniegs nelielu, piemē ram, vā rglā zi, glā zi svaigi spiestas mango sulas.
Es atstā ju transfē ra autobusu ar piecdesmit pasaž ieriem uz Four Seasons Sharm 5 * viesnī cu vienatnē . Un, kad es iegā ju vestibilā , man radā s iespaids, ka visi mani jau š eit gaida, ka saistī bā ar manu ieraš anos, un es biju ļ oti glaimots, viss vestibils ar visiem darbiniekiem tajā sā ka trakot, it kā prezidents Ē ģ ipte bija apstā jusies pie viesnī cas. Un š is iespaids turpinā ja veidoties lī dz pat izbraukš anai no viesnī cas. Turklā t, kā novē roju turpmā kajā s dienā s, tik ī paš as viesnī cas personā la uzmanī bas pietika katram jaunpienā cē jam. Es š ajā viesnī cā nebiju ā rkā rtē js cilvē ks.

uzņ emš ana. Reģ istratū ras darbinieks vienmē r ir ar smaidu sejā neatkarī gi no apstā kļ iem un ir gatavs atrisinā t visas jū su problē mas, kas saistī tas ar izlī gumu. Un tajā viņ am palī dz mī ļ ā izskata un it ī paš i komunikā cijā krieviski runā još ā Viesu attiecī bu nodaļ as Alena.
Reģ istrē joties viesnī cā , viņ i vairs neprasa depozī tu 600 USD apmē rā , kā tas bija iepriekš - saskaņ ā ar maksā jumu garantiju par jū su turpmā kajiem pasū tī jumiem. Tas arī tiek darī ts, lai viesnī cai piesaistī tu pē c iespē jas vairā k viesu.

Istabas. Viesnī cā kopumā ir 200 numuri, tostarp 27 grezni apartamenti. 62 luksusa rezidences un divas villas. Visiem viesnī cas numuriem un "suite" numuriem ir privā ts balkons vai veranda, un no lielā kā s daļ as numuru paveras lielisks skats uz Sarkano jū ru. Numuri ir iekā rtoti tradicionā lā austrumu stilā ar mā jī gā m mē belē m. Katrā numurā ir atpū tas zona ar plakanā ekrā na televizoru, ģ ē rbtuve un viesu istaba, kas ir daļ a no dzī vojamā s zonas. Istabas - izcils komforts un kvalitatī va apdare. Uz grī das - marmora flī zes - auksti, bet č ī bas tiek nodroš inā tas katram iedzī votā jam, tā s ir iekļ autas komplektā - Four Seasons viesnī cas firmas halā ti. Marmora izlietne, lieli spoguļ i vannas istabā un viesu istabā.
Ē ģ iptes kokvilnas kembrikas gultas veļ a nodroš ina ī paš i patī kamu uzturē š anos pusdienas karstumā un veicina mierī gu miegu. Istabas tiek uzkoptas, gultas veļ a un dvieļ i tiek nomainī ti un lietotie tē jas-kafijas maisiņ i un vannas piederumi tiek papildinā ti divas reizes dienā . Jū s pat nepamanā t, kad viņ i (apkopē jas vienmē r ir divi) nā k un veic tī rī š anu. Tī rī ba un kā rtī ba ideā la. Visi numuri ir privā ti. Dzī voš ana kaimiņ u istabā s ir gandrī z nemanā ma - š ā di atrodas ieejas š ajā s mini villā s. Villai ir privā ts peldbaseins ar terasi un sauļ oš anā s krē sliem.

Viesnī cas teritorija ir cieta zaļ a zona, kas mijas ar nelielā m individuā lā m miniatū rā m villā m - dzī vojamā m istabā m, no kurā m katra atrodas praktiski atseviš ķ ā ē kā.
No paš a ceļ a vairā kā s rindā s sarindojuš ā s 1800 palmas, veidojot tropu dā rzu.
Jā , un visa viesnī cas teritorija ir apstā dī ta ar tik lielu skaitu (vismaz trī s tū kstoš i) palmu, kā arī neskaitā mus citus topiju kokus un krū mus, ka kopumā viesnī cas teritorija ir zaļ a oā ze. Š ai viesnī cas oā zei nav analogu ne tikai Š arm eš Š eihā , bet arī visā Ē ģ iptē.
Four Seasons Sharm 5 * viesnī ca ir celta mauru stilā , kurā ir kolonnas, arkveida atveres ar paaugstinā tu pakava formu (lai sasniegtu lielā ku augstumu), velves un privā ti pagalmi ar strū klakā m. Tuksneš a karstuma vidū no ziemeļ iem viesnī cas teritoriju atvē sina Sarkanā s jū ras brī ze, un daudzu strū klaku troksnis no pagalmiem un dā rziem pie katras istabas, lī dzī gi villai, rada mierī gu noskaņ ojumu. un mierī gus svē tkus. Alcazar HPv pils. Seviļ ā tas atgā dina teritoriju lielas deju zā les priekš ā : tā s paš as augstā s pakavveida arkas un daudzas kolonnas visā pagalmā.
Vakaros š eit ir atvē rts bā rs, un ikviens var baudī t klusu mū ziku, dzē rienus un smē ķ ē t smarž ī gu ū denspī pi. Pat katrā istabā istabas viesu daļ u no guļ amistabas atdala tumš i brū na až ū ra koka arka. Tā da pati forma mauru stilā ir pieš ķ irta mazo villu ieejas vā rtiem. Tā pat kā Kordovas moš ejā (Meskvita), kur katrai navai ir izeja uz pagalmu un katrai š ķ ē rseniskajai nabai atbilst dzega, kas kalpo kā sienas balsts, lī dzī gas dzegas pieš ķ ir katrai villas telpai lī dzī bu ar cietoksni, jo ī paš i tā pē c, ka ieejas vā rtu sienas ir vainagotas ar virkni lī nijā m. Un, ja š ī siena atrodas frontā li pret jū ru, kā.505. istabā , kur es dzī voju daudzā s citā s istabā s, tad š ī siena ir samazinā ta lī dz grī dai, un tā dē jā di paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru un baseinu.
Plaš o viesnī cas teritoriju kursē minimaš ī nas, kas nogā dā numuriņ os tikko atbraukuš os viesnī cas viesus.
No galvenā s ē kas uz apakš ē jo baseinu, gandrī z lī dz paš ai Sarkanajai jū rai, nepā rtraukti kursē funikulieris (no 8:00 lī dz 23:00), kas atpū tniekiem septī tā un astotā korpusa visattā lā kajā s telpā s nepā rprotami ir par maz. .

Uzturs. Dzē rieni. Ē dienu koncepcija: BB - tikai brokastis, bufete (dzē rieni par papildus samaksu); HB - brokastis un vakariņ as (dzē rieni par papildus samaksu); FB - pilna pansija (brokastis, pusdienas, vakariņ as);

Restorā ni.
Viesnī cā Four Seasons Sharm 5 * ir tikai viens Arabesque restorā ns, kas apkalpo viesus bufetes veidā un ir atvē rts brokastī m no septiņ iem rī tā lī dz 11:00. Kā arī č etri a la carte restorā ni. Restorā ni piedā vā plaš u gardē ž u ē dienu klā stu, sā kot no Vidusjū ras lī dz itā ļ u virtuvei.
Arabesque restorā ns - neliels, bet labi mē belē ts restorā ns vienu stā vu zem vestibila, kreisajā pusē . Ir arī neliela terase virs š ļ akatā m strū klakā m un starp akmeņ iem kū sojoš s strauts.
Restorā na zā les vidū ir arī liela strū klaka, ap kuru atrodas galdi, no kuriem vienu es ieņ ē mu. Atmosfē ra restorā nā ir patī kama, jauka, restorā na interjers ar kā du izlikš anos par eleganci un greznī bu. Brokastis ē du gan brī vdabas terasē virs š ļ akstoš a ū denskrituma un kū sā još a strauta, gan restorā na slē gtajā zā lē . Lai arī man patī k dabī gā Daba, tomē r ē rtā k jutos restorā nā starp komfortu un pie strū klakas...Svaigi spiestas sulas brokastī s nav iekļ autas ekskursijas cenā.
Brokastu bufete.
Papildus ierastajam š ā dos gadī jumos olu kultenim, jū su priekš ā gatavots olu kultenis un pankū kas, divi salā tu plaukti, dā rzeņ i, jogurti, cietie un mī kstie sieri, aukstā s gaļ as (viss ir - garš ī gi un ne “papī ra”, kā daudzā s citā s viesnī cā s). Un auksto uzkodu kronis ir sarkanā zivs, turklā t brī vi pieejama tievu izcirtņ u un laš a veidā.
Brokastī s vienmē r ir vistas desiņ as (arī garš ī gas), kā dreiz bija vistas basturma (ļ oti garš ī ga, ar garš vielā m, prasmī gi pagatavota)...Un, protams, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi. Un to visu var nomazgā t ar trī s š ķ irņ u tē ju, apelsī nu vai greipfrū tu sulu. Desertā - zemenes (lai arī porcijā s, nav brī vi pieejamas), banā ni, ā boli, apelsī ni utt.
Manuprā t, brokastis ir labas, ē diens kvalitatī vs un garš ī gs, bet neiztur to cenu, ko maksā ju par ekskursiju. "Rixos Sharm-El-Sheikh" 5 *, piemē ram, par cenu divreiz lē tā k un saskaņ ā ar "Viss iekļ auts" ē dinā š anas sistē mu brokastī s viss garš ī gs ir divreiz vairā k.
A-la-carte restorā ni. Visos a la carte restorā nos par pusdienā m un vakariņ ā m ē dienkartē , kas pā rsniedz noteikto ē dienkarti, bū s jā maksā papildus.

Pludmale ir savas smiltis un koraļ ļ i, 100 metru garumā . Nokā pš ana lī dz jū rai ar funikulieri vai kā pnē m.
Pludmale viesnī cā ir oriģ inā la un ē rta, tā pat kā retajā s Š arm eš Š eihas viesnī cā s, jo simts metru no tā s atrodas jū ras lī menī , un jū s guļ at sauļ oš anā s krē slā , it ī paš i, ja atrodaties pirmajā rindā no jū ras. , un jū ra š ļ akatas un rū c ar sē rfoš anu, burtiski pie jū su kā jā m. Un nevis uz piecus metrus augstas klints virs jū ras visā pludmales garumā , kā visur citur. Tomē r ir patī kami sauļ oties pludmalē un klausī ties parasto sē rfoš anu, piemē ram, Melnajā vai Azovas jū rā . Nostalģ ija…
Pa kreisi no pludmales atrodas koka mols uz pā ļ iem, augstu virs ū dens - nirš anas entuziastiem. Tai piebrauc motorlaivas, lai aizvestu ū denslī dē jus uz interesantā m nirš anas vietā m. Ne dzinē ju troksnis, ne to izplū des gā zes netraucē atpū tai, jo š ī s sacī kstes notiek reti un notiek ļ oti reti: tagad nav tik daudz nirš anas entuziastu. Ir arī plastmasas pontons, kas apš ū ts ar koka dē ļ iem lī dz 60m garumā . Ieeja jū rā ir tikai no pontona.
Pludmalē dvieļ i ir neierobež otā daudzumā , tos var brī vi mainī t un ņ emt lī dzi jebkurā daudzumā . Gultas ir labas ar mī kstiem matrač iem. Viesmī ļ i nemitī gi staigā pa pludmali un piedā vā dzē rienus tiem, kam galdā ir savs ī paš ais aicinā jums: vertikā li uzstā dī ta koka zī me.
Kopumā pludmale, kā jau viesnī cai, kas pretendē uz ekskluzī vu unikalitā ti Ē ģ iptē , stipri pieviļ viesnī cu. Pirmkā rt, ieeja jū rā un pontons. Ar š ā du pludmali un esoš o ieeju jū rā pa pontonu uzreiz lī dz dziļ umam, Four Seasons Sharm 5 * viesnī cas pludmalē bē rniem un viņ u vecā kiem nav ko darī t - vienkā rš i spē lē ties smiltī s vai pastā vī gi sē dē t sauļ oš anā s krē sls zem lietussarga. Palicis tikai baseins. Bet tikai Sarkanā jū ra, nevis baseini, ir galvenā Š arm eš Š eihas un visas pasaules unikā lā iezī me, tostarp bē rniem. Un visā pludmales garumā nav iespē jams spert soli jū rā , lai neizraisī tu negatī vu glā bē ja reakciju.
Bē rni varē ja apbrī not zivis no pontona, bet tas nav tam pielā gots, nav ž ogu, un ripojot (un jū ra biež i vien uztraucas), var nokrist no tā da plastmasas pontona un iekrist jū rā . Un vispā r plastmasas pontons no maziem segmentiem, kas savienoti viens ar otru, ir lē tā kais variants ieieš anai jū rā uz koraļ ļ u rifu, kā du esmu redzē jis tikai Ē ģ iptē , pat trī szvaigž ņ u viesnī cā s. Un tā pē c, pat apš ū ta no visā m pusē m ar dē li, tā nav WIP klases viesnī cas rotā jums, uz ko pretendē Four Seasons Sharm 5 * viesnī ca. Nirš anas centra koka pontons nepā rsteidz ar savu izskatu un piemē rotī bu peldē š anai, ar nemitī gu ķ erru kustī bu ar simtkilogramu skā bekļ a balonu slodzi abos virzienos. Un tā izskats nav labā ks par steigā saliktu zvejas koka “mū ru” uz Dņ epras.
Ar š o pā rsteidzoš i augsto apkalpoš anas lī meni augš ā vestibilā , š eit, pludmalē , tas ir lielisks kontrasts.
Tajā paš ā laikā negribu teikt, ka arī pludmalē nav augsta lī meņ a apkalpoš anas. Viņ i joprojā m slauka savas brilles ar mī kstā m salvetē m ar ī paš u tī rī š anas lī dzekli, lai pasaule caur tā m kļ ū tu gaiš ā ka un skaistā ka ...Viņ i joprojā m nes ā bolu sulu mazā s vā rglā zē s, lai gan ierobež otā daudzumā : viņ i kavē ja minū ti un jautā ja - "Ah, ne vairā k! "Tā pē c es to nekad neesmu mē ģ inā jusi, bet es patieš ā m gribē ju!
Tas, kas man arī patika pludmalē un kas nav citā s viesnī cā s, ir tas, ka viņ i to nē sā pa pludmali un pie jums noliek lielus plastmasas traukus ar ledu, kurā ir vairā kas mazas ū dens pudeles.
Runā jot par Four Seasons Sharm 5 * viesnī cas pludmali, nevar nepamanī t, ka tā ir par mazu tik lielai viesnī cai: smilš aina, netā lu no jū ras, uz kuru visi tiecas, tikai ap 100m. Es saskaitī ju tikai astoņ desmit sauļ oš anā s krē slus! 100% noslogojuma dienā , un tas ir ar 200 istabā m vismaz 400 viesiem, tas ir par maz. Uz akmeņ iem ir arī ducis vai divas atpū tas vietas ar sauļ oš anā s krē sliem, piemē ram, pludmale, tač u tā s problē mu neatrisina.
Un vē l viens pludmales biznesa moments. Pusseptiņ os vai seš os no rī ta pirmajā sauļ oš anā s krē slu rindā no jū ras pludmales darbinieki ieņ em vietas to tirdzniecī bai, izklā jot dvieļ us. Un daž reiz daž as no š ī m vietā m ir tukš as, lī dz pusdienā m, lī dz gaida bagā tu klientu.

Jū ra. Koraļ ļ i un krā sainas zivis - bū tī bā tie lido uz Ē ģ ipti tū kstoš iem kilometru attā lumā , Four Seasons Sharm 5 * viesnī cā jū s nebū siet vī luš ies, bet, gluž i pretē ji, sajū smā ! Ū dens jū rā ir pastā vī gi tī rs un caurspī dī gs, redzamī ba ir 20 metri, ne mazā k.
Tomē r labā k ir apbrī not koraļ ļ us un zivis no tuvuma (nebaidoš ā s zivis to atļ auj). Koraļ ļ us arī bildē ju no attā luma ne vairā k kā.40cm. Tikai š eit ir problē ma ar lielā m zivī m, kuru izmē rs ir no pusmetra vai vairā k: tuvā k par pā ris metriem tā s nedrī kst pieļ aut. Haizivis neesmu redzē jis. Un paldies Dievam!
Jū ra peldē š anai ir laba, tikai pieauguš ajiem un peldē t spē jī giem, jo ​ ​ no pludmales jū rā nav ieejas, bet tikai no pontona gala, kur dziļ ums jau ir pieci metri un vairā k. Ir paplaš inā ta zona ar kastī ti pludmales dvieļ iem: izejot no jū ras, glā bē js iedod baltu un tī ru dvieli. Diemž ē l uz pontona nav soliņ a, lai varē tu apsē sties atpū sties vai vismaz uzvilkt spuras. Ir tikai viens lietussargs un krē sls - glā bē jam. Peldvieta no pontona un visā pludmales simts metru garumā ir ierobež ota ar bojā m desmit metru platumā.
Un ar to pietiek, jo ir jau tik dziļ i – vairā k nekā divdesmit metru, ka pat dibenu nevar redzē t. Tā pē c visē rtā kā vieta peldē š anai un koraļ ļ u un jū ras dzī vī bas vē roš anai ir koraļ ļ u rifa tuvumā . Tiesa, glā bē js vienmē r brī dina nepieskarties koraļ ļ iem: daž i ir tik trausli, ka pat ar nelielu spiedienu saplī st. Bet to izaugsmei un atjaunoš anai bū s vajadzī gi simtiem gadu!
Jū rā visā trī sdesmit metru platumā , sā kot no krasta un iekš zemē , iet koraļ ļ i, pā rsvarā jau nedzī vi, un lī dz rifam, kur plī vo jau dzī vi koraļ ļ i. Pie rifa jū ras dziļ ums sasniedz piecus metrus un pē c tam pakā peniski, nevis strauji palielinā s. Rifam un piekrastes lī nijai kopumā ir ļ oti labvē lī ga vieta koraļ ļ u dzī vī bai un augš anai: tieš i uz dienvidiem. Tā tad Saule, pacē lusies no kreisā s pā r Tirā nas salu, visas dienas garumā apgaismo koraļ ļ us, dā vā tiem savu gaismu, siltumu un dzī vī bu.
Un tā pē c, ka koraļ ļ i š eit ir pā rsteidzoš i, it ī paš i labajā pusē , tieš i pie pontona un tā lā k visā piekrastē . Pa kreisi no pontona skaisti koraļ ļ i nesā kas uzreiz, bet pē c pieciem metriem un gandrī z lī dz paš ai Nirš anas centra molam. Bet jau ir ierobež ojoš as bojas.

Sarkanā s jū ras koraļ ļ u skaistums ir unikā ls. Un es par to pā rliecinos katru reizi, kad apmeklē ju viesnī cas Š arm eš Š eihā . Un netā lu no viesnī cas "Four Seasons Resort Sharm El Sheikh" 5 * viņ i ir vieni no labā kajiem! Nirš ana š eit nav vajadzī ga, tikai maska ​ ​ un elpoš anas caurule - un viss koraļ ļ u rifa skaistums ir jū su priekš ā...

Strū klakas Four Seasons Sharm 5 * viesnī cā ir uz katra soļ a, sā kot no lielā s pie ā rdurvī m un beidzot ar mazajā m pagalmos viesnī cas teritorijā . Man patika strū klakas pie galvenā s ē kas ieejas, lielā strū klaka zem Arabesque restorā na un vesela strū klaku ķ ē de treš ajā funikuliera pieturā pie 300. nama.
Š eit var sē dē t uz soliņ iem un klausī ties strū klakā s š ļ akstoš ā ū dens mū ziku. Lieliska atpū tas zona! Un no strū klakas zem Arabesque restorā na jū s varat doties uz pludmali pa straumi, kas nā k no š ī s strū klakas. Un š is strauts ir ī paš s: kā kalnu strauts, tā kurn starp akmeņ iem un laukakmeņ iem savā dibenā , un tam pā ri mē tā jas vairā ki skaisti rakstaini tiltiņ i, uz kuriem stā vot es ilgi skatī jos uz tā s dzī vo ū dens straumi un centos saprast. viss: par ko viņ š dzied? Un, kas interesanti, š ajā s vietā s pie strauta ir kluss un mierī gs, nav ne dvē seles: visi atrodas pludmalē , pie baseina vai bā ros .. .
Array Array Array Array Array Array
аватар Hotline_Liudmyla
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca prasī giem tū ristiem. Tas ir jū tams it visā . Sā kot ar tū ristu sagaidī š anu lidostā . Tā tad viesnī ca piedā vā transfē ru ar VIP un executive klases automaš ī nā m. Pakalpojuma kvalitā te ir jū tama katrā sī kumā . … Tomēr ▾ Viesnī ca prasī giem tū ristiem. Tas ir jū tams it visā . Sā kot ar tū ristu sagaidī š anu lidostā . Tā tad viesnī ca piedā vā transfē ru ar VIP un executive klases automaš ī nā m. Pakalpojuma kvalitā te ir jū tama katrā sī kumā . Viesnī cas personā ls vienmē r ir gatavs palī dzē t padarī t atpū tu tū ristus pē c iespē jas ē rtā ku.
Istabas ē rtas, ar labu remontu, pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai.
Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cā nav absolū ti nekā das animā cijas! !
Augsts apkalpoš anas lī menis. 3 lieli peldbaseini un 1 bē rnu baseins - visi ziemā apsildā mi. . Wi-Fi - par maksu (15 USD dienā ). Ir bē rnu klubs (krieviski runā još s). Bē rnu ē dienkarte. Vakaros dzī vā mū zika, 3 reizes nedē ļ ā - vē derdejas. Lielisks SPA centrs. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , bet uz pludmali ir treileris. Skrien pa apkā rtni. Daudzi tū risti ir angļ i.
Ļ oti garš ī gs un kvalitatī vs ē diens. Viss ir svaigs. Gaļ a, zivis, jū ras veltes, saldumi, dā rzeņ i, augļ i un daudz kas cits.
Š ogad viesnī ca piedā vā BB (brokastis) un HB (brokastis un vakariņ as) maltī tes.
Lieliska pludmale. Blakus ir skaists rifs. Ir smilš aina ieeja jū rā , ir divi 15 m moli.
Netā lu atrodas iepirkš anā s un izklaides iela Soho Square.
Hot Line ceļ ojumu aģ entū ra, www. hot. com. ua +38(044)227-46-09, +38(050)419-29-38, +38(067)502-05-59
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies jū nija beigā s jū lija sā kumā viss super! ! ! Apkalpojoš ais personā ls lielisks. Istabas tī ras, veļ a svaiga, tī ra, mainī ta 3.11 dienu laikā . Ē diens bija izcils. Viss blakus, jū ra, saule, pludmale. Cienī ga attieksme pret Tevi visi smaida. … Tomēr ▾ Atpū tā mies jū nija beigā s jū lija sā kumā viss super! ! ! Apkalpojoš ais personā ls lielisks. Istabas tī ras, veļ a svaiga, tī ra, mainī ta 3.11 dienu laikā . Ē diens bija izcils. Viss blakus, jū ra, saule, pludmale. Cienī ga attieksme pret Tevi visi smaida. , Krievu humors pē c mums sā ka mazliet saprast. Sadraudzē jā s ar visu personā lu. Ja brauc uz Ē ģ ipti, tad tikai š eit. Izklaidi var atrast vienmē r. Braucā m ekskursijā s, super viegli, caur firmu royal-vacation (email: ali@royal-vacation. org), pā rstā vis Mahmuds (+201.955...Atpū tā mies maija beigā s Jū nija sā kums viss super!! ! Sā kā m mazliet saprast. Sadraudzē jā mies ar visu personā lu. Ja brauc uz Ē ģ ipti tad tikai š eit. Izklaidi var atrast vienmē r. (+201.955 4.98 ). cenas ar š o firmu lē tas, un ir arī atlaides! ! Man ļ oti patika! ! Iesaku visiem aizbraukt
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums veritasana
Cik laba viesnīca..Ejam jūnijā ar bērnu 8 gadi...Pludmale???
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Vaseniev
Laba diena. Vai uz vietas ir bezmaksas wi-fi??
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums sun10
kad biju Ēģiptē, satiku tās viesnīcas īpašnieku, kurā dzīvoju. Uz jautājumu, kura viesnīca jums ir labākā un dārgākā, Four Seasons atbildēja. Gribu braukt maijā, tikai domāju, kāda tā ir viesnīca.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель построен в мавританском стиле. Арки, куполообразные крыши, уютные внутренние дворики манят погрузиться в чарующую атмосферу арабской сказки. Отель расположен в 12 км от Naama Bay и в 20 км от Старого города, на самом берегу моря. Открыт в 2002 году, последняя реновация номерного фонда прошла в 2015 году. Состоит из одного главного корпуса, 19-ти бунгало, 23-х корпусов с апартаментами и 34-х вилл. Отель подходит для взыскательных клиентов, ценящих комфорт и спокойствие.

Atrašanās vieta Отель расположен в 7 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 12 км от Naama Bay и в 20 км от Старого города, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Спуск к морю на паровозике или по лесенкам. Собственный песчано-коралловый пляж протяженностью 100 метров, песчаной лагуны — нет, на пляже 2 понтона по 60 м, заход возможен с берега по коралловой корке или только с понтона. Рекомендуется специальная обувь. Бар на пляже — Sails asianfood lounge на террасе у пляжа где сервируются напитки, закуски и завтрак. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), врач по вызову (платно), заказ такси (платно), интернет-кафе (платно), комната для переговоров, 6 конференц-залов (платно), магазины, 4 бассейна (с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно. Размещение с животными: не более 7 кг (по запросу, бесплатно). В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями.

Средиземноморский ресторан «Arabesque» — главный ресторан, завтрак шведский стол. BB-только завтрак (напитки за дополнительную плату), HB — завтрак в главном ресторане Arabesque, ужин на выбор (3 блюда) по системе А la Сarte — Dine Around (только питание без ежедневного кредитного лимита), FB (напитки за дополнительную плату) — завтрак в главном ресторане Arabesque, обед и ужин на выбор (3 блюда) по системе А la Сarte — Dine Around (только питание без ежедневного кредитного лимита).

Рестораны А la Сarte (за дополнительную плату по предварительной резервации):

Ресторан Reef Grill — гриль ресторан на террасе у моря, часы работы: 12:30-16:00, 19:00-22:30.

Ресторан и бар Waha у бассейна — часы работы: 12:00-17:00.

Gezira ресторан и бар у бассейна — часы работы с 08:30 до заката солнца.

Итальянский ресторан Il Frantoio — часы работы 18:30-22:30.

Азиатский ресторан Sails Asian — 08:30-10:30, 19:00-22:00.

Citadel Lounge лобби бар — 11:00-00:00, за дополнительную плату.

Observatory Lounge — 12:00-00:00, за дополнительную плату.

Nafoura Lounge — 18:00-01:00, за дополнительную плату.

Бар на пляже — 08:00 до заката солнца, за дополнительную плату.

Waha бар у бассейна — 08:00 до заката солнца, за дополнительную плату.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна с подогревом в зимний период, детский клуб (от 4 до 12 лет), игровая комната — в детском мини-клубе, анимация. Для малышей: детская коляска предоставляется по запросу (бесплатно), микроволновка — только в вилах, блендер и погорев бутылочек — по запросу, бесплатно, стерилизатор для бутылочек.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — аквааэробика, живая музыка, анимация: софт, бейсбольное поле, баскетбол, настольный футбол, мини-футбол, дартс, волейбольная площадка на пляже. Платно — водное поло, водные виды спорта, дайвинг центр, снорклинг, компьютерные игры, освещение и оборудование для теннисного корта, оздоровительный центр (сауна, парная и джакузи — бесплатно, массаж-платно), салон красоты.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 200 номеров.

Istabās

Ванная комната с ванной или душевой кабиной, халаты и тапочки (бесплатно), центральный кондиционер, фен, мини бар (платно, заполнен), утюг, сейф (бесплатно), ЖК-телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi интернет (бесплатно, на 2 устройства), чайник (бесплатно), чай, кофе и сахар (бесплатно), телефон, радио/CD-проигрыватель Bose Wave с возможностью подключения mp3-плеера ( в некоторых номерах), DVD-проигрыватель (не во всех номерах) се номера отеля и люксы имеют частный балкон или веранду — большинство с великолепным видом на Красное море. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • bidē (ne visās istabās)
  • ventilators (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese 1 Four Seasons Boulevard, P.O. Box 203, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 69 3603555
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.