Falcon Hills Hotel 3*– Atsauksmes

54
Novērtējums 7.610
№45 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.3 Numurs
8.2 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.3 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 km attālumā no vecpilsētas, Hadabas rajonā. Atvērta 1998. gadā, atjaunota 2017. gadā. Viesnīca piemērota romantiskai atpūtai, ģimenes atpūtai vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар samsunggt919226
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Trū kumi: nav ē diena, pie bā ra vajag visu ubagot, bā rmeņ i nekaunī gi ubago š okolā di, tas ir pē c pirmā s reizes, kad viņ š pateicā s. Brī vas pludmales nav, pā rsē š anā s nav ē rta un aizsē rē jusi. … Tomēr ▾ Trū kumi: nav ē diena, pie bā ra vajag visu ubagot, bā rmeņ i nekaunī gi ubago š okolā di, tas ir pē c pirmā s reizes, kad viņ š pateicā s. Brī vas pludmales nav, pā rsē š anā s nav ē rta un aizsē rē jusi. Nav animā cijas, vakarā uz pā ris stundā m ieslē dz mū ziku. Es saprotu, ka tas ir 3 *, bet par 800 USD tam vajadzē tu bū t labā kam. Viņ as sarkanā cena ir 400–500 USD ar š ā du pā rtiku. Bet mē s braucam uz ā rzemē m, tas ir galvenais. Tā tad viesnī ca ir piemē rota nakš ņ oš anai.
P. S. Mans personī gais subjektī vais viedoklis.
аватар Zavkost
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā tad, sā ksim. . . Diž skā barž us, kā parasti, ļ oti, ļ oti, ļ oti daudz. . . Falcon Hills 3. . . Trī s zvaigznes. . . Treš ā lī nija. . . Hadaba! Man ir absolū tas grū tī bas, vē rtē jot š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Tā tad, sā ksim. . . Diž skā barž us, kā parasti, ļ oti, ļ oti, ļ oti daudz. . . Falcon Hills 3. . . Trī s zvaigznes. . . Treš ā lī nija. . . Hadaba!
Man ir absolū tas grū tī bas, vē rtē jot š o viesnī cu. Ir pagā juš as 10 dienas, kopš ieradā mies, man jau zvanī ja mans pastā vī gais ceļ ojumu aģ ents (Č au, Andrej : )))! iedziļ inoties detaļ ā s rezumē : š ajā situā cijā š ogad (valstī , pasaulē , personī gi, finansiā li, laikapstā kļ u ziņ ā utt. ), man personī gi Falcon Hills viesnī ca ir pelnī jusi savus 7-9 balles (7.8 TurPravda) desmit ballu skalā ! Daudzi no tiem, sā kotnē ji š ķ ietami mī nusi, pā rdomā ti, pā rvē rš as š ķ ietami plusos. Š ogad uz Ē ģ ipti negrasī jā mies, pē c vā rda vispā r, viesnī cu izvē lē jā mies, jau esot atvaļ inā jumā , pē c principa: š arms, hadaba, ļ oti maz naudas. Interesantā kais ir tas, ka 9 naktis (10 pilnas dienas) ar labiem ielidoš anas/izlidoš anas laikiem bija lē tā k nekā.7-8 naktis ar agru rī ta lidojumu atpakaļ . Tā pē c palū dziet saviem ceļ ojumu aģ entiem pagriezt dienu/izbraukš anas/ieraš anā s datumu skaitī tā ju uz priekš u un atpakaļ (Paldies, Daiquiri! )
Falcon Hills, TRĪ S ZVAIGZNES. TREŠ Ā LĪ DNIJA. HADABA (treš o reizi: 4.5 un tagad 3 zirks).
Viesnī ca ir ļ oti maza, ģ imenes pā rvaldī ta, man tā ir klusa un mierī ga. Tī rs, mī ļ š .
Norē ķ ins. Oficiā li, kā visur, 14.00. Telpas ir un tev piemē rotas – uzreiz iekā rtosies. Tū lī t nav nevienas istabas - viņ i reģ istrē sies pē c 14:00 (pē c uzkopš anas) un pat ļ aus jums izvē lē ties, vai ir kaut kas. Jū s varat dot naudu, š okolā des, jū s varat nedot, savu biznesu. Kopumā tas neko neietekmē s, puiš i reģ istratū rā ir ļ oti adekvā ti un vienmē r cenš as visu iespē jamo. Jū s vē laties iegū t numuru pē c jū su vē lmē m, ja tas ir tik bez maksas, tad jū s to saņ emsit. Cilvē ki bija pieklā jī gi, pā rsvarā baltkrievi, kazahi, ukraina, vā cieš i, angļ i, krievu vē l ne pā rā k daudz (bet jau applū da, applū da).
Istabas. Standarts ir standarta. Nav mazs. Viss, ko vajag ē st. Viss darbojas vai tiek remontē ts, ja tas ir salū zis. Noguris, jā . Nav liktenī gs. Skats vai nu uz pagalmu - vienu no diviem baseiniem (trokš ņ ains un kluss), vai ā rā - uz sporta/bē rnu laukumu - ž oga sienu. Kuram kas patī k. Ja iekš ā , tad caur terasi, kur ir plastmasas krē sli, ups, tu izej no istabas tieš i uz baseinu, bet tur ir trokš ņ ains, muzlo un ja pirmais stā vs, ejot garā m, ar atvē rtā m durvī m redz visu. tavas iekš as, un varbū t tu, plika (th) wow. . . Ja ir ā rā - kā bija pie mums (piedā vā ja gan š o, gan to, izvē lē ties), tad ir kluss, mierī gs, un tev pat nav lai aizvilktu aizkarus. Skats uz ž ogu. Lai gan mazie snaiperi var skraidī ties visur. Otrais stā vs attiecī gi ir augstā ks un klusā ks. Bet uz kā pnē m : ))) Kas man nepatika, bija centrā lais dzī voklis. Nē , pilda savu funkciju, dzesē , pū š un tiek regulē ts. . . Bet ventilatori jau veci un gultņ i grab ne vā ji. Plus, š ķ iet, ka naktī ledusskapis (laikam naudas taupī š anas nolū kos) uz ī su brī di tiek izslē gts, un paliek smacī gs (mans iespaids ir tī ri no 2 lī dz 5 naktī ). Ir izeja uz jumtu, tur, š ķ iet, ir krē sli un var redzē t jū ru un (saka) var sagaidī t rī tausmu. Neesmu bijis, bet redzē ju cilvē kus uz jumta. Istabā nav tē jkannas, bet, ja paprasa, dod. Memorandā teikts tā – pē c pieprasī juma.
Personā ls. 9 no 10. Nesē di, no vā rda vispā r. Pieklā jī gs, smaidī gs. Ē damzā lē viss tiek iztī rī ts, iztī rī ts, nomainī ts momentā ni (neesmu š o redzē jis piecā s). Istabas ir ļ oti labi uzkoptas (jā , jā , mazgā , sū c, slauka, maina dvieļ us un veļ u, pā ris reizes uzkopš anas laikā iekļ uva istabā - redzē ja, ka paklā ju pacē la, mazgā ja zem tā , mazgā ja grī das , nevis krī ts). Un, ja jū s atstā jat š okolā des tā felī ti vai dodat dolā ru (vienu vai divas reizes visu laiku), tad viņ i arī savī s dvieļ us ar svaigiem ziediem. Izturieties pret personā lu kā pret draugiem, neesiet rupjš , iedodiet kā dam š okolā des tā felī ti, kā dam dolā ru (ne visiem pē c kā rtas un ne katru dienu), ar kuru jū s vienkā rš i runā jat ar smaidu - daudzas lietas kļ ū s daudz vieglā kas. Tev pat nav jā ceļ as no galda (sē dies, draugs, tū lī t es atnesī š u visu, vī nu, dakš iņ u, tasi tē jas, piparus, salveti). Lai gan arī bez tā pret jums izturē sies labi un uzmanī gi.
Ē diens. Izvē le nav ī paš i liela, salī dzinot ar 4-5. Bet pā rsteidzoš ā kā rtā ē dā m visu tā pat kā pieczvaigž ņ u viesnī cā . Vienkā rš i izvē le ir ļ oti pā rbaudī ta un vidē ja, un nekas vairā k. Nepā rsā lī ts, ne piparots un bez mež onī ga daudzuma garš vielu. Nav salā tu ar majonē zi no vakardienas dā rzeņ u un desu komplekta, nav milzī gs daudzums nezinā mu ē dienu, kas gatavoti no kaut kā dā m nezinā mā m lietā m, kuras jū s nekad neņ emat. Sagriezti dā rzeņ i. Gaļ a (liellopu gaļ a, vista, pī le, tī tars) + zivis. Makaroni, rī si, kartupeļ i, kuskuss. Daž i sautē ti / cepti / grilē ti dā rzeņ i (baklaž ā ni, paprika, ziedkā posti, zirņ i, es pat neatceros, kas). Izsalcis nepaliksi, bet arī ne ar ko nenositī s (meloju, sitī s, pī le). Rollī tes, deserti - nedaudz, bet vienmē r ir. Augļ u ir ļ oti maz un patiesī bā muļ ķ ī bas. Negarš ī gi apelsī ni un melone. Dienu vē lā k - grils (kebabs, vista, dā rzeņ i). Gaļ u/zivis liek (liek) it kā pa porcijā m, bet neviens netraucē teikt - vairā k - un liks vairā k. Divreiz tiku pē c garš ī gā kā s pī les, tā pē c š efpavā rs otrajā reizē pē c ī kš ķ a parā dī š anas man sakrā va tik daudz, cik nevajadzē ja, izvē loties labā kos gabalus. Neuzticieties nevienam un nesteidzieties uz ē damistabu uz atklā š anu (kā da krieviete apgalvoja, ka, ja neatnā c lī dz 19.00, tad nekas nepaliek! ) viss, kas beidzas, tiek pasniegts atkal un atkal. Tikai daž reiz ar pauzi....Un ja brauksi vē lā k, tad gluž i otrā di bū s viss un daudz, liks vairā k gaļ u/zivis, jo ir jau bijuš i izsalkuš i un alkatī gi, un viss izrā dā s pietiek un pat paliek. . . Jā , ar tomā tiem var radī t stresu, nav laika griezt, bet varbū t ietaupa : ))))
Bā rs. Viens. Reģ istratū rā /ē damistabā . No 10.00 lī dz 24.00. Alkohols no 12.00 lī dz 24.00. Tas ir, alus no 12.00. Nav ierasts. Bet ir veikali, kur tirgo alkoholu (vietē jais) + alu - Stella, Heineken - katrs pa 2 dolā riem. Viss tas pats, nopē rc un aizved uz pludmali. Vai arī neņ emiet to. Vai arī nepirkt. Daž kā rt no 12.00 lī dz 13.00 uz mazā baseina ir bā rs, bet bez alus. Daž reiz vakarā ir atseviš ķ s karaoke bā rs. Vī ns - sarkans un balts, pusdienā s un vakariņ ā s, var dzert, ā tri beidzas. Alus gaiš s, mucā s, nav slikts, var beigties - jā gaida mucas nomaiņ a. Spē cī gs vietē jā s kvalitā tes alkohols, mana sieva reizē m dzē ra kokteiļ us ar sambuku, kā nekā . Es paņ ē mu rum-cola (amno) un dž inu ar toniku (daž reiz niš u, daž reiz atš ķ aidī tu), bet man ir pietiekami daudz vī na un alus, tā pē c es neesmu padomdevē js. Lai gan cilvē ki dzer. . . Lidojot uz Yegu, labā k, IMHO, ņ emt to, kas jums patī k beznodokļ u rež ī mā . Ē ģ iptē dutik ir ļ oti dā rgs! Kafija nav strū klaka, pirkta veikalā un pagatavota istabā . Tē ja - iepakojumi kolbā . Sulas - yupi. Soda - sortimentā . Bā rā tiek nodroš inā ts ū dens. Var rakstī t arī tukš ā s pudelē s, neviens neierobež o.
Tagad galvenais! Jū ra. Pludmale. Visi iemesli, kā pē c mē s š eit ieradā mies!
Hadaba. Dievinu. Ja ņ emat viesnī cas nevis lī cī - neiebraucot jū rā , ī si pontoni ar rifa sienu. Zivju jū ra. Ja lī cī , tad cena tik kodumiem. Konkrē ti par Falcon: viņ i katru gadu ī rē pludmali no kaut kā das viesnī cas, brauc ar autobusu, vienreiz bija - smiltis bija lī dz rī klei un.... lū k. . . Ne rifu, ne zivju, tur ir apkā rt daudz laivu ar stikla dibenu un ā trlaivu. Ī sā k sakot, nekas. Lai gan, mū su Minskas paziņ as te gā ja, pastaigā jā s nedaudz malā uz mež onī go pludmali (nav lietussargu, bez sauļ oš anā s krē sliem, bet izcils rifs, bet apsardze var braukt. Autobuss no viesnī cas 9.30-13.45 un 14.00-17.00 Alus pie plkst. bā rs pludmalē.5 dolā ri!
No Falcon lejā lī dz jū rai var doties uz maksas Reef Beach, 8-15 minū tes, 50 mā rciņ as no cilvē ka, bet, ja ņ emat biļ etes viesnī cā - 25 mā rciņ as no personas, alus 4 dolā ri, varat to nē sā t lī dzi, bet tas ir grū ti, viņ i ieved somas kontrabandu. Pludmale nav slikta - normā li sauļ oš anā s krē sli, ē nojums no liela skaita palmu nojumē m, daudz vietas starp sauļ oš anā s krē sliem. Pontons, neiebraucot jū rā no krasta. Rifa siena. Netā lu no pontona Shores (Otium) Alohi. Š ogad oktobrī vē jš bija kā no novembra vidus! Ļ oti biež i sarkanais karogs! Un ja Alohā vispā r nedrī kstē ja peldē ties uz pontona, tad Reef Beach to atļ ā va, bet ne tā lu un periodiski bloķ ē jot pontonu! TIE. Ja š ogad izdotos nokļ ū t pirmā s rindas viesnī cā s, tad no 10 dienā m varē tu nopeldē t 3-4 dienas! Mē s braucā m ar taksometru 20 mā rciņ as uz El Fanar pludmali lī cī , ieeja 50 mā rciņ as vienai personai, sauļ oš anā s krē sli ir aizmugurē , veci koka, alus 3 dolā ri, bet neviens neiebilst par jū su atnesto alu, smilš u ieeju un jū s varat. iet ar bē rniem, bet koraļ ļ i ir vajadzī gi, ir jogi, mazi rifi ar zivī m, lī dz lielam rifam 40-50 metri. Rifs ir lielisks! Dzī vespriecī gs, krā sains, pauguri un zivju bars - tas ir prieks snorkelē š anai! Uz š ī rifa (nedaudz tā lā k lī cī ) viņ i ved virkni ekskursiju ar laivā m, nirē jiem (man š ķ iet, ka tas ir ROB lī cis, Faranas rifs, renesanse, Iberotel, bet es neskatī jos). Š eit š ķ iet, ka viesnī cas mī nuss, ja nav savas pludmales, pā rvē rš as par plusu: jā , jū s ejat / ejat uz maksas pludmali, bet uz to, kuru vē laties pats un kurā noteikti iekritī siet jū rā . ! Un 100-150 dolā ri par 10 dienā m par taksi, pludmali un alu joprojā m ir izdevī gā k par cenu 4-5 viesnī cai 1-2 lī nijā s ar savu pludmali, bet ar sarkano karogu! Bet tas viss attiecas uz š o gadu, uz š iem laikapstā kļ iem, uz š ī m cenā m un uz š o situā ciju pasaulē .
Daž ā di. Katru vakaru no 21:00 lī dz 00:00 no viesnī cas katru otro dienu tiek nodroš inā ts bezmaksas transfē rs uz Nā mas lī ci vai vecpilsē tu. Ir arī vietnē Soho, bet es nezinu, vai tas ir maksas vai bezmaksas. Devā mies uz vecpilsē tu, blakus La Gazell (vai tajā ? ) Par 11 dolā riem kilogramu paņ ē mā m lī dzi vidē ja izmē ra grilē tas garneles. Es teikš u uzreiz - kilograms ir daudz diviem, ņ emiet 600-700 gramus. Fares zivju restorā nā netikā m (jau neskaitā mo reizi! ), nepatika skats un cenas. Lai gan Faress tiek slavē ts. Mē s devā mies uz Naamu 2 reizes: uz dutiku un zivju Mahoni meklē jumiem. Viņ i izlidoja no dutika 5 minū tē s: mū su mazumtirdzniecī bā cenas ir zemā kas nekā tur (Martini 17 dolā ri, Minskā.8, 4 eiro - dutik)! Atradā m Mahoney zivju restorā nu, devā mies uz to nā kamreiz. Cilvē ki! Ej uz restorā niem vai nu izsalcis, vai arī neesi mantkā rī gs un pasū ti mazā k! Mē s, protams, iesaiņ ojā m visu, ko neapē dā m, tač u patī kamā k ir ē st karstu un svaigu.
Animā cija. Animā cija ir. Vova un Kosts(? ). No pusdienā m un visas dienas garumā lī dz vakaram. Aktī vs ar bē rniem. Viņ i piedā vā daž us konkursus, spē les pieauguš ajiem. Bet, ja neinteresē , nevelciet aiz rokas. Dienu vē lā k derviš u deja, vē derdejas: reiz bija puika - pilnī gs sajū sma, un tā citi, vā ji; tā pati moldā vu ž izele ar a la parodiju par vē derdejas, citā s viesnī cā s daudz labā k dejo, bet vienreiz var paskatī ties.
Secinā jums: š ī s cenu kategorijas trijniekiem viesnī ca pat nav slikta, aktī viem pā riem - jauni un veci bez bē rniem, vienkā rš i jaunieš i, kuri nesē dē s viesnī cā . Ar bē rniem - ja nu vienī gi tie ir izturī gi un nepretenciozi snauduļ i, nebaidā s no ū dens un dziļ uma (savas normā las pludmales trū kuma dē ļ ), lai gan cilvē ku ar bē rniem bija diezgan daudz. Vai es š eit nā kš u vē lreiz? Ja tā dā paš ā situā cijā kā š ogad - noteikti jā ! Š ī viesnī ca bū s labā ka par daudziem otrā s lī nijas č etriniekiem, lai gan jū s to negaidā t no trijnieka.
Номер Спортплощадка Ужин Бар. Риф бич
аватар yulya.maycompany
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca 3 * Falcon Hills un lieliskas klā tbū tnes sajū ta. Es neesmu pirmo reizi Ē ģ iptē , iegā dā jos lē tu tū ri mazu bē rnu dē ļ un nebija jē gas pā rmaksā t par ē dienu, no kura bē rni apē d mazo sauju. … Tomēr ▾ Viesnī ca 3 * Falcon Hills un lieliskas klā tbū tnes sajū ta. Es neesmu pirmo reizi Ē ģ iptē , iegā dā jos lē tu tū ri mazu bē rnu dē ļ un nebija jē gas pā rmaksā t par ē dienu, no kura bē rni apē d mazo sauju. Tā tad ē dienkarte noteikti ir mazā ka par 4-5 *, tač u vienmē r esam spē juš i atrast kā du ē dienu pē c jū su gaumes.
Lieliska animā cija bē rniem. Draudzī gais personā ls ne vienmē r nodroš ina, lai bē rni netiktu nodarī ti vai pē kš ņ i neizkļ ū tu no viesnī cas. Viss tiek kontrolē ts; ) Tā pē c ī paš i iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem.
Kopti augi, izauguš as skaistas palmas un bugenvilijas ap baseiniem.
Viesnī ca ir apdzī vota, dzī va. Kad bijā m tur, visas istabas bija aizņ emtas. Daž kā rt nā cā s gaidī t rindā uz vakariņ ā m pē c ē diena un nebija pietiekami daudz š ķ ī vju, kalnrač u, bet tas tā pē c, ka daudzi cilvē ki nā k uz š o viesnī cu, jo viņ iem tā patī k. Pagaidiet mazliet, un ar to pietiks visiem.
Stundas laikā notika vairā ki koncerti tautastē rpos, vē derdejas, afrikā ņ u dejas.
Vienī gais, kas ietvē ra daudz krievu mū zikas. Lū dzā m labā k ieslē gt viņ u arā bu valodu, jo man ausis griezā s un aug. pop.
Tā pat autobuss bez maksas brauca vakarā uz Naamabey vai Centru pē c grafika. Ne daudzā s viesnī cā s ir tik grezna piegā de.
Centrā esoš ā smilš u pludmale ir piemē rota bē rniem, bet tuvumā novietotas laivas, tas nav ī paš i ē rti. Pā rcē lā mies uz citā m pludmalē m. Iespē jams, ka viesnī cai tuvā kajā s sezonā s bū s lī gumi ar citā m pludmalē m. Pieauguš ajiem iesaku doties uz citā m pludmalē m. 10 minū š u attā lumā no viesnī cas Reef Beach cena 3 USD, par 25 mā rciņ ā m, jū s varat iegā dā ties biļ eti viesnī cā . Bet labā kie rifi ir El Fanar, kas atrodas 2 km attā lumā . Ieeja pā rsvarā ir USD 5, tač u jums vajadzē tu tur doties snorkelē t. Uz š o pludmales taksi 1-2 $ no viesnī cas, vai kā jā m
другий менший басейн в затишній атмосфері рослин
аватар yury.sosnov
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jau sapratuš i, ka Ē ģ iptes zvaigznes nav ī sti zvaigznes, izvē lē jā mies viesnī cu. Izvē lieties, pamatojoties uz atsauksmē m un informā cijas fragmentiem. Ierodoties dabū jā m samē rā tī ru istabiņ u (Ē ģ iptei tā tad izcili), strā dā još u kondicionieri, tī ru gultas veļ u un dvieļ us, mierī gu personā lu, puiš i arī reģ istratū rā lieliski pastrā dā ja, diezgan labā lī menī ē dinā š ana. … Tomēr ▾ Jau sapratuš i, ka Ē ģ iptes zvaigznes nav ī sti zvaigznes, izvē lē jā mies viesnī cu. Izvē lieties, pamatojoties uz atsauksmē m un informā cijas fragmentiem. Ierodoties dabū jā m samē rā tī ru istabiņ u (Ē ģ iptei tā tad izcili), strā dā još u kondicionieri, tī ru gultas veļ u un dvieļ us, mierī gu personā lu, puiš i arī reģ istratū rā lieliski pastrā dā ja, diezgan labā lī menī ē dinā š ana. Ņ emot vē rā budž etu - piedā vā jums bija lielisks. Viesnī cā ir 2 peldbaseini, viens animā cijas zonā , otrs citā viesnī cas daļ ā , mazā ks, miera cienī tā jiem. Netā lu atrodas "Vecpilsē ta" un vē l daž as skaistas vietas.
Ja jums nav daudz naudas, bet vē laties atpū sties, tad š ī vieta jums bū s piemē rota. Ja tu uzvedī sies adekvā ti (cienī gi) attiecī bā pret personā lu, tad tev viss patiks. Kā pē c es to rakstu, jo esmu jau dzirdē jis, kā tū risti uzvedas Ē ģ iptē , un š ā du uzvedī bu grū ti nosaukt par adekvā tu. Ja nu vienī gi piedzerties un lē tā k, un pat vergiem paturē t personā lu. Tā du tū ristu dē ļ viņ i mē ģ ina apmā nī t jebkuru apmeklē tā ju ar naudu jebkā dos aprē ķ inos (tas neattiecas uz viesnī cu, š eit viss ir godī gi), un jebkurā veikalā jū s iedosiet 3-5 reizes vairā k naudas, nekā preces patieš ā m maksā . Paldies krieviem Ē ģ iptē par tā du attieksmi pret sevi.
Двухместный номер, кровати и светильники наж ними Номер - вид на входную дверь
аватар Mykyta_Isagulov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ē diens ir vienkā rš s, ne sliktā ks par citiem trī nī š iem un č etriniekiem. Rifu pludmale izrā dī jā s par brī vu - aiziet 1 km. Katru vakaru mū s bez maksas veda uz vecpilsē tu vai Naama Bay. Meitenes-animatores ir ļ oti aktī vas. … Tomēr ▾ Ē diens ir vienkā rš s, ne sliktā ks par citiem trī nī š iem un č etriniekiem.
Rifu pludmale izrā dī jā s par brī vu - aiziet 1 km.
Katru vakaru mū s bez maksas veda uz vecpilsē tu vai Naama Bay.
Meitenes-animatores ir ļ oti aktī vas.
Personā ls bija ļ oti draudzī gs un neuzbā zī gs.
аватар vitalina393
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s palikā m viesnī cā.4 naktis 5 dienas. Pati viesnī ca ir maza, kompakta, kad mē s atpū tā mies cilvē ki sā kumā bija kā di 15, tad 30-40 cilvē ki. Ir divas viesnī cas daļ as un divi baseini, ap kuriem izvietotas istabiņ as, viens baseins darbojā s - tas pie ē damzā les, un visi tika izmitinā ti tuvā k, otrajā attā lajā ē kā neviens netika izmitinā ts, jo cilvē ku bija maz. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.4 naktis 5 dienas.
Pati viesnī ca ir maza, kompakta, kad mē s atpū tā mies cilvē ki sā kumā bija kā di 15, tad 30-40 cilvē ki.
Ir divas viesnī cas daļ as un divi baseini, ap kuriem izvietotas istabiņ as, viens baseins darbojā s - tas pie ē damzā les, un visi tika izmitinā ti tuvā k, otrajā attā lajā ē kā neviens netika izmitinā ts, jo cilvē ku bija maz. .
Istabas
Mū s novietoja otrajā stā vā ar skatu uz baseinu un skatuvi.
Istaba veca, bet normā la, ledusskapis, duš ā tikai ziepes un pie izlietnes, tē jkannas istabā nav.
Izolā cijas nav, pie mums apmetā s vietē jie ē ģ iptieš i, apmē ram 16 gadus veci puiš i, ieradā s viesnī cā ar treneri, lī dz vieniem no rī ta klauvē ja, kliedza un viss bija dzirdams. Sā kumā nebija karstā ū dens - izsauca reģ istratū ru - atnā ca un salaboja.
Uzturs
Bija garš ī gi, bet izvē le nebija liela. Brokastī s un vakariņ ā s bufete, un pusdienā s deva porcijas visiem.
Brokastī s: viena veida sausā s brokastis - bumbiņ as, cepta olu kultenis uz ielas, falafels (ko ē dā m katru rī tu), fetas siers, viena veida desa un siers, dā rzeņ i (tomā ts, gurķ is, kā posti, pipari, pā ris salā ti), saldie rī si, kaut kā da piena putra, pupiņ as tomā tos un 3 veidu maizī tes - bet bulciņ as vispā r nav, augļ u salā ti.
Vakariņ as
Rī si, kā rtis. kartupeļ i, gaļ a - vistas vai liellopa gaļ a, dā rzeņ u salā ti un zupa.
Vakariņ as
Divi gaļ as ē dieni, no kuriem izvē lē ties (vai zivis), dā rzeņ i, rī si, kartupeļ i, pupiņ as, dā rzeņ i un salā ti, pā ris kū ku veidi.
No dzē rieniem
Tē ja un kafija tē jkannā s, kola, fanta, sprite un apelsī nu sulas veids (yupi). Viņ i nelietoja alkoholu, es nezinu, kas tas bija, bet viņ i dzirdē ja, kā vī rietis lū dz alu - noteikti nebija nevienas dienas.
5 dienas nekad nebija augļ u (((Un saldi, bet bezgarš ī gi, tikai vakariņ ā s.
Animā cija
Meitene no Baltkrievijas un vietē jais puisis. Animā cijas programmatū ra, bet ir.
No pulksten 10 ieslē dz mū ziku, veic vingrinā jumus, vakarā ir š ova programma.

Pludmale
Viesnī cā ir divas pludmales.
Viens Vecrī gā , nests 10, atpakaļ.13. 15, smilš ains - man ļ oti patika pludmale.
Otrais ir Reef Beach - no viesnī cas jā iet 5-7 minū tes, pā rsē š anā s nav, biļ etes jā pē rk reģ istratū rā , 25 mā rciņ as no cilvē ka.
Paš ā s pludmalē s ir tualete un bā rs, bet bā rs ir maksas, var ņ emt lī dzi ū deni no viesnī cas. Starp citu, bā rā tiek nodroš inā ts ū dens pudelē s.
Mans secinā jums: ja lido ar ļ oti budž etu, tad vari, pretē jā gadī jumā labā k nedaudz ziņ ot un lidot kaut kur labā k.
Ekskursija tika ņ emta par 8200 divā m dienā m pirms izbraukš anas uz 5 dienā m. Par to paš u cenu bija Sharming In viesnī ca, arī netā lu no mū sē jā s, maksā ja par 200 UAH lē tā k nekā Falcon, bet tur labā k runā ja par uzturu un bija augļ i.
Varbū t agrā k Falcon bija labā k, bet tagad pē c karantī nas viss ir kļ uvis ļ oti pieticī gs.
Pirms karantī nas vadī jā mies pē c atsauksmē m, tā pē c izvē le krita uz Falcon.
Un ir arī bezmaksas transfē rs uz Naama Bay un vecpilsē tu katru dienu pulksten 21:00 (vecpilsē tas diena, Naama diena, ko viņ i veic). Kas, protams, ir liels pluss.
аватар Vjacheslav508496
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika Falcon. Pat salī dzinot ar pieciem. Numuri ir plaš i, diezgan tī ri, pienā cī gas vannas istabas. Trī s reizes mainī ta istaba atraš anā s vietas dē ļ - naktī jā bū t klusam. Ē diens man patika, lai gan ar to ī sti nerē ķ inā jos. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Falcon. Pat salī dzinot ar pieciem. Numuri ir plaš i, diezgan tī ri, pienā cī gas vannas istabas. Trī s reizes mainī ta istaba atraš anā s vietas dē ļ - naktī jā bū t klusam. Ē diens man patika, lai gan ar to ī sti nerē ķ inā jos. Es neē du dzī vniekus, tikai zivis, un to pasniedza katrā s pusdienā s un vakariņ ā s. Deserti ir vienkā rš i augstā kā lī meņ a, atš ķ irī bā no daudziem pieciniekiem. Gā ja kā jā m lī dz jū rai (koraļ ļ u pludmale) - 10 min. Viesnī ca atrodas uz skaistas ielas un ceļ š uz jū ru ir ļ oti gleznains. Uz al Fanar pludmali - taksometrs 20 mā rciņ as. Phanar par 6 USD, bet tas ir tā vē rts. Kopumā man patika nelielas viesnī cas atmosfē ra. Ļ oti mā jī gs, es teiktu. Teritorija ļ oti kopta, daudz ziedu un apstā dī jumu. Ir baseins ar siltu ū deni. Ir arī nekopts tenisa laukums, kurā nav iespē jams spē lē t, un volejbola laukums. Biljards un galda teniss. Forš s personā ls, ī paš i Mohammeds reģ istratū rā . It ī paš i, ja iemā cī sities daž us arā bu izteicienus - viņ i bū s sajū smā .
аватар denispro2011
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss bija lieliski. Bija 2 pieauguš ie. + 1 bē rns 7 gadi. Apsildā ms baseins. Alus vienmē r pietrū kst, ja bez dzeramnaudas bā rmeņ iem))) Nebija badā . Ē diens ļ oti labs, bet izvē le maza. Ļ oti iesaku visiem, kas ieradā s ekskursijā s un pie jū ras. … Tomēr ▾ Viss bija lieliski.
Bija 2 pieauguš ie. + 1 bē rns 7 gadi.
Apsildā ms baseins.
Alus vienmē r pietrū kst, ja bez dzeramnaudas bā rmeņ iem)))
Nebija badā . Ē diens ļ oti labs, bet izvē le maza.
Ļ oti iesaku visiem, kas ieradā s ekskursijā s un pie jū ras.
Iesaku arī veikt izmē ģ inā juma nirš anu baseinā (bezmaksas kompliments no viesnī cas). Mudija kungs ir ļ oti forš s instruktors.
P. S. Par trim cilvē kiem par 14 naktī m viņ i maksā ja 2.000 UAH.
аватар Denis_JUrevich_Pronjuk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir veca viesnī ca 3. lī nijā , tur pā rsvarā atpū š as gados veci eiropieš i. Ē diens nav slikts, mums ļ oti patika apkalpoš ana. Man ļ oti patika cena, tā pē c atpū tā mies vairā kas dienas. Animā cija mums vispā r nav galvenā , bet puiš i strā dā ja, vienmē r bija redzami, nezinu cik labi, viņ u pakalpojumus neizmantojā m. … Tomēr ▾ Š ī ir veca viesnī ca 3. lī nijā , tur pā rsvarā atpū š as gados veci eiropieš i. Ē diens nav slikts, mums ļ oti patika apkalpoš ana. Man ļ oti patika cena, tā pē c atpū tā mies vairā kas dienas. Animā cija mums vispā r nav galvenā , bet puiš i strā dā ja, vienmē r bija redzami, nezinu cik labi, viņ u pakalpojumus neizmantojā m. Netā lu atrodas vecpilsē ta, netā lu no forš ā m pludmalē m, man ļ oti patī k š is rajons.
аватар makarova_ljudmila
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Hotel Troika daudz arā bu, arā bu virtuve. Visa prioritā te ir arā biem, lai kā tu censtos, š okolā des tā felī ti neiedeva, visi kruasā ni un viss labā kais ir tikai arā biem, viņ i mū s neuzskata par cilvē kiem, viņ i nav rupji. … Tomēr ▾ Hotel Troika daudz arā bu, arā bu virtuve. Visa prioritā te ir arā biem, lai kā tu censtos, š okolā des tā felī ti neiedeva, visi kruasā ni un viss labā kais ir tikai arā biem, viņ i mū s neuzskata par cilvē kiem, viņ i nav rupji. viņ i mazgā krū zes un trauki ir lieliski. Viņ u prioritā te ir tikai ē ģ iptieš i, viņ u š ajā viesnī cā ir daudz. Viesnī ca eleganta, tī ra. Ir divi peldbaseini, viens no tiem ir apsildā ms, pie aukstā baseina nepā rtraukti notiek animā cija, pulksten 11 ieslē dz mū ziku, lai var pakā rties. Par telpas uzkopš anu varu teikt vienu - tī rī ba. Laizī t katru dievu slinkumu. Tī rī bas ziņ ā puikas ir vienkā rš i lieliski. No attā luma viss ir lieliski. Viesnī ca tika ņ emta tikai par mā jokli. Bū tī bā man ļ oti patika viesnī ca, devā mies paē st vecpilsē tā , nopirkā m jū ras veltes un nopirkā m mango. Lī dz jū rai 15 minū tes ar kā jā m, protams ir marš ruts, bet viņ š gā ja ā rkā rtī gi reti, mē s viņ u negaidī jā m, vienmē r gā jā m kā jā m. Mē s devā mies uz maksas pludmali, kas maksā ja 25 Ē ģ iptes mā rciņ as. Pludmale saucas Reef beach, mē s tur bezgalī gi ejam ar videokamerā m, neviens tevi neapzags, peldē jā mies ar maskā m pa skaistu rifu, kafejnī cā augš ā gatavo brī niš ķ ī gu picu un garš ī gu latte.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Rickata
Kā nokļūt savvaļā vai brīvā vai vismaz lētā, skaistā, koraļļu rifa pludmalē, pastāstiet man un paskaidrojiet, kā tur nokļūt, būšu pateicīgs)
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 3 км от Старого города, в районе Hadaba. Открыт в 1998 году, реставрирован в 2017. Отель подойдет для романтического путешествия, семейного отдыха или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель находится в 17 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 5 км от Naama Bay.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж на территории общественного Reef Beach в 800 м от отеля, понтон, рядом кораллы, вход платный. Протяженность пляжа – 150 м. Курсирует бесплатный автобус до пляжа 3 раза в день. Собственный песчаный пляж-платформа на территории общественного Marhaba в 3 км от отеля, есть песчаный вход в море. Протяженность пляжа – 200 м. Собственный песчаный пляж-платформа на территории общественного Palma Beach в 3 км от отеля, рядом кораллы. Протяженность пляжа – 250 м. Предоставляется трансфер до пляжа (бесплатно по расписанию). Понтон (10 м, Reef Beach).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Wi-Fi (платно).

1 ресторан, 2 бара, 2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), платный Wi-Fi, открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, магазин, автобус до центра города (платно)

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское меню (по запросу, бесплатно)/
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Ныряние с маской и трубкой, освещение теннисного корта (платно), дартс, мини-футбол.
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 136 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Motels Street. Um El Sid, Шарм-эль-Шейх, Египет
Tālruņi: +20 69 3663080
Tīmekļa vietne: Falcon Hills Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.