lieliska viesnīca, ļoti iesaku!!!

Rakstīts: 28 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 27 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Ieradā mies 20. janvā rī.22:00, jo bijā m pē dē jie, kas tika nokā rtoti no pā rsē š anā s. Mums uzreiz iedeva istabiņ as, aizveda uz tā m un teica, ka pē c pā ris minū tē m atnesī s vakariņ as, jo mē s tā s nokavē jā m.
Par numuriņ iem papildus nemaksā ja, atpū tā s 4 cilvē ku kompā nijā , katrā pa 2 pā riem.
Par to, ka mums atveda koferus par 1$, NEVIENS NEPRASĪ JA, KAS NOTEIKTI IR PLUSS, draugi mums uzdā vinā ja š okolā des tā felī ti.
ISTABA:

Mē s dabū jā m istabu ar skatu uz (viesnī cas sienas, kalni) bija kluss, nebija mū zikas no viesnī cas vidus, kas mums ļ oti patika, + saule parā dī jā s pē cpusdienā , no rī ta kam patī k gulē t varē ja arī ilgā k, 219. istabiņ a. Istaba tī ra , divas gultas, bet ā tri pā rvedā m, bija televizors, starp citu, plazma, ledusskapis, fē ns, ū dens bija ne tikai karsts, bet verdoš s ū dens, pē c daž ā m ekskursijā m tas izglā ba)))
Draugiem istab 220 ar skatu uz baseinu, komplekts tas pats: divas gultas, TV, fē ns, ledusskapis, tikai ū dens bija silts un viss, tā ds mazs mī nuss.
ISTABAS TĪ RĪ Š ANA:
te tī ra katru dienu, dvieļ i, tualetes papī rs tiek mainī ts pē c pieprasī juma, prasī jā m, lai tī ra katru otro dienu, jo nebija daudz netī rumu, atstā ja š okolā des un dolā rus, protams, ka gulbji nebija, bet mē s esam nav izvē lī gs)
Teritorija tiek tī rī ta katru dienu, baseini tiek tī rī ti, mē s bijā m š okē ti, kad redzē jā m, kā viņ i tī ra flī zes ap viesnī cu))))
Ē DIENS:
neliels precizē jums tiem, kas viņ u mī l, bet mē s nebadā mies un izmē ģ inā jā m visu paš i))))
brokastī s parasti ir olu kultenis (garš ī gas) pankū kas, daudz dā rzeņ u, piemē ram, tomā ti, gurķ i, pā ris kā postu veidi, paprika, daž reiz mē rces, kvassola, siers, desa, pamē ģ ini fete sieru, garš ī gs orchen, bulciņ as, tē ja, kafija, jupi sulas, falafels un td. . .
gaiš ā kas pusdienas: vista vai zivs, lika gabaliņ os vai 2-3, bija kartupeļ i / rī si / saldie kartupeļ i / makaroni, zirņ i mē rcē , kvass, baklaž ā ni, cukini, visi tie paš i dā rzeņ i, bija humuss, es gribē ju lai pamē ģ inā tu, man ļ oti patika, arī kaut kā ds humuss ar riekstiem, arī garš ī gi ! ! ! Saldumi, daudz saldumu, tie ir tik garš ī gi, paldies konditorei!! ! ! Augļ u ir maz, tie mijā s ar apelsī nu, meloni, datelē m (bet puiš i ziemā š eit nav sezona, nopirkā m sev vairā k zemenes)

vakariņ as: ir daž ā di sā nu ē dieni, pastas, pica vienreiz, tuncis, daž ā das citas zivis, liellopu gaļ a, vista, aknas, grilē tas desiņ as ar gaļ u, kas atgā dina kebabu lyulya, vienmē r ir no kā izvē lē ties, dā rzeņ i, salā ti, saldumi. Viņ a aprakstī ja ē dienu tik labi, cik spē ja. Viņ iem ir arī garš ī ga ž eleja!
Alkoholiskie dzē rieni bā rā no 12:00 lī dz 12:00 naktī , alus atgā dina mū su Obolon, jeb Č erņ igovas, gardi kokteiļ i, dari ko gribi!
Pludmales:
viesnī cā ir 3.1 ir bezmaksas, un divi tiek maksā ti par 10 un 25 mā rciņ ā m no personas, pē rkot viesnī cā , jū s varat vienkā rš i nopirkt smilš u vai ar bē rniem, divi koraļ ļ i nav slikti, uz a bezmaksas ieeja pludmalē tikai koraļ ļ os, ​ ​ jo dibens ir akmeņ os. Uz pludmalē m viņ i nes un paņ em.
Teritorijā ir animā cija, bet interesentu maz, jo vecuma kategorija ir 30+, jaunieš u maz. Animatori dara visu iespē jamo, vingro, aizved jū s uz klubu vai vienkā rš i tē rzē ja ar jums. Animators Zeds mā cā s krievu valodu, zina angļ u valodu, vienmē r pajautā s, kā klā jas, un novē lē s labu apetī ti)
Gandrī z visi runā labā vai sliktā krieviski, š eit jū s vienmē r sapratī s un palī dzē s! Menedž era palī gs Ahmeds mū s iekaroja ar savu harizmu un neļ ā va mums garlaikoties)
JOPROJĀ M gribu atzī mē t milzī gu plusu, ka baseins ir apsildā ms !!! ! ! daudzā s 4 * viesnī cā s tā nav, bet te 3 un tā di nosacī jumi.
Teritorija nav liela, bet ļ oti skaista, no viesnī cas jumta paveras lieliski saulrieti)
Tā ir arī mums ē rta atraš anā s vieta, 3 km lī dz Old Market vai Farsha kafejnī cai, mums patika pastaigā ties, baudot Charm. Mū su padoms ir pirkt vienreiz vā veru vecpilsē tā , 1 kg mums maksā ja 8 dolā rus, ļ oti garš ī gi pie alus, un baudī t pie baseina.
Odus neatradā m.

Dvieļ i tika ņ emti un nodoti katru dienu, ja nebija laika pie baseina, tad laipni to darī ja mums reģ istratū rā !
Paldies viesnī cai un personā lam par tik lieliskā m pirmajā m brī vdienā m Ē ģ iptē un par š ā du bā ru! Mē s ar prieku ieteiksim, un atcerieties, ka noskaņ ojumu rada cilvē ki, nevis sienas)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu