Diezgan pieklājīga viesnīca. Mīnusi odi, problēmas ar WiFi, dvieļi.

Rakstīts: 1 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 18 — 25 aprīlis 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Pieklā jī gi 3*, labā k par kā diem 4*.
Izspiedē ji reģ istratū rā , par izlī gumu (pirms 13.00 vai 14.00 oficiā lā reģ istrē š anā s laika) prasī ja 10 dolā rus, lai gan numuriņ i ir brī vi. Tie, kas samaksā ja, nekavē joties tika sē dinā ti. Bet nelutiniet viņ us, tas sabojā personā lu. Nemaksā jā m, iekā rtojā mies stundu pē c ieraš anā s blakus tiem, kas maksā ja.
Visas istabas ir vienā das, diezgan pieklā jī gas.

Istabas plaš as, duš a, kondicionieris, ledusskapis, TV, fē ns, š ķ idrā s ziepes. Tī rī ts katru dienu, saplaisā juš i dvieļ i. Mā joklis ap baseinu ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Ir arī bā rs ar kokteiļ iem un alkoholiskajiem un bezalkoholiskajiem, saldē jumu tikai no 16.00 lī dz 17.00.
Uz pludmalē m ved autobuss, dzē rieni pludmalē ir maksas. Skaistas zivis tieš i zem kā jā m, rifs, pontons.
Viesnī ca ir maza un mā jī ga. WiFi tiek dots vienu reizi bez maksas pusstundu reģ istratū rā , tad to var iegā dā ties tieš i š eit.
Odu ir š ausmī gi daudz - mū su fumigatori viņ us neglā bj.
Ir daudz vietē jo arā bu ar ģ imenē m, bet viņ i ir ļ oti adekvā ti. Viņ i ē d vai nu agrā k, vai vē lā k nekā mū su tū risti. Tas ir kā eksotisks skatiens uz sievieti plī vurā pusdienu laikā . Viņ u bē rni ir mierī gi, neč ī kst - tā da audzinā š ana.
Ē diens ir normā ls: gaļ a, zivis, vista pie izejas tuvā k baseinam. Pavā rs ir labs biedrs. Deserti-kū kas garš ī gi un skaisti. No augļ iem melones un apelsī ni. Tomā tu rozetes, melones ež i - dekorē š ana.
Satikā m tos, kuri š ajā viesnī cā bijuš i ne reizi vien.
Nebrauciet ekskursijā s uz Izraē lu - visi jaunieš i un darbaspē jī gie no Ukrainas tiek atgriezti uz Izraē las robež u - un jū s zaudē siet naudu un neko neredzē sit.
Nopirkā m garneles Vecrī gā par 12$/kg, tā s te gatavo, ņ ē mā m lī dzi.
Esam apmierinā ti ar svē tkiem, nā ksim vē l.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu