Atpūta nav iespējama.

Rakstīts: 25 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 16 — 23 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Ar š o viesnī cu kaut kā viss nesanā ca no paš a sā kuma, bet beigā s sanā ca pā rē jais.
Nopirkā m tū ri ar izlidoš anu 12, izlidojā m 17 (paldies mū su ceļ ojumu aģ entei - brī dinā ju par izlidoš anas pā rcelš anu). Kopā anekstur mums prasī ja pusi dienas. Ierodoties - transfē rs - viesnī cā ap 23 pē c vietē jā laika - iekā rtojā s uzreiz (lai gan prasī jā m otro stā vu - iekā rtojā mies pirmajā . Otrais par papildus samaksu : ). Acī mredzot tur ir grezni numuriņ i. Domā ju, ja bū tu lū guš i pirmo, bū tu tikuš i lī dz otrajam : ) Lai nu kā , lidojā m ar pozitī vu attieksmi atpū sties. Istaba nolietota, spogulis noslī dē jis, ū dens no izlietnes tikpat kā netek ā rā , tualetes podā skaloš ana strā dā nosacī ti, TV senatnī gs - bet principā var dzī vot, ja vainu neatrod .
Nā kamā s dienas rī tā - tikš anā s ar gidu. Ā rkā rtī gi slikti organizē ts. Tū ristiem ir jā pielā gojas ceļ vedim, nevis otrā di. Gids Alsaids (Elsaids) uz piezī mi par pavadī to laiku reaģ ē ja ā rkā rtī gi agresī vi, viņ š vispā r neprot sazinā ties ar cilvē kiem. Rezultā tā - puse dienas tika zaudē ta lidojuma pā rcelš anas dē ļ - puse dienas tika nogalinā ta "vajadzī gajai" tikš anā s reizei ar gidu. Kopumā no pasū tī tā s tū res 8 dienas 7 naktis saņ ē mā m 5 ar pusi dienas un 7 naktis. "Paldies" pielikums. Padoms viesnī cas gida darba organizē š anai - izdrukā jiet visu nepiecieš amo informā ciju (kas tiek maksā ts, kas nav, pamata ieteikumi utt. ), tikš anā s reizē vienkā rš i izdaliet tū ristiem un pasakiet burvju frā zi: "Visi, kas Ekskursijas neinteresē , var bū t bezmaksas. " Ticiet man, daudzi cilvē ki bū s jums ļ oti pateicī gi.

Bet atkal mē s esam pozitī vi. Dodamies uz pludmali - un tur pirmie pretī gā kie iespaidi izlī dzinā s. Man ļ oti patika pludmale - skaisti iekā rtota, milzī ga teritorija, zonē ta cilvē kiem ar daž ā dā m vajadzī bā m - ir iespē ja doties pensijā un vispā r nevienu neredzē t, bet ir iespē ja atcerē ties Dzelzs ostu - piecdesmit sauļ oš anā s krē sli stā v blakus . Mē s atradā m divus sauļ oš anā s krē slus nomaļ ā grotā - mē s tur biež i pavadī jā m laiku. Rifs ir garš , daudzveidī gs, tajā ir daudz zivju. Lai gan ir spē cī ga straume - reiz peldē jā m garu ceļ u gar rifu - atgriezties bija grū ti. Vienī gais pludmales trū kums (nav viesnī cas vaina) ir tas, ka nekulturā lie ķ ipari no rī tiem ieņ em sauļ oš anā s krē slus, liek tur dvieļ us, daž as savas lupatas. Uz pludmali nonā cā m ap pulksten 9 un reizē m lī dz pulksten 12 neviens pie aizņ emtajiem sauļ oš anā s krē sliem nenā ca. Pludmale ir pustukš a un nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Pludmalē ir 3 bā ri. Vienā no tā m var uzkost – tiek ceptas pankū kas. No alkohola salī dzinoš i normā ls ir tikai alus.
Teritorija. Liels, kopts, tī rs. Strū klakas, kalnu slidkalniņ i. Automaš ī na izbrauc pa teritoriju, aizved lī dz liftam uz pludmali un uz DreamResort viesnī cas reģ istratū ru (var izmantot visu tā s infrastruktū ru, izņ emot galveno restorā nu). Iekā rtai nav grafika, varat gaidī t 20 minū tes vai arī doties tieš i uz to.
Un ir viens milzī gs mī nuss - viesnī cas teritorijā TIKAI NAV KUR PAslē pties NO DŪ DOŠ Ā S MŪ ZIKAS. Mū zikas ā muri visu dienu lī dz 22.22-30, apakš as savē rptas maksimā li. Visiem ir jautri.
Uzturs. Nu tā ir gaumes lieta. Kā dam patiks, kā dam nē . Mums patika smalkmaizī tes un kū kas un konditorejas izstrā dā jumi. Gaļ a ir vistas un liellopa gaļ a. Bija augļ i – apelsī ni, mandarī ni, greipfrū ti, gvajava. Kā du dienu banā ni. Vakariņ u laikā - saldē jums. Bet jā prasa. Ja jū s neprasī siet, viņ i nepiedā vā s. Tē ja daž reiz deva spē cī gu balinā tā ju, bet ne biež i. Mē s ieturē jā m brokastis un vakariņ as mū su viesnī cā , pusdienojā m DreamResort Grill House. Atseviš ķ i par tā saukto AlaKart. Teorē tiski jū s varat apmeklē t 4 š ā dus restorā nus. Mums piedā vā ja tikai trī s. GrillHouse, zivis un meksikā ņ u. Pasū tiet ē dienu rezervā cijas laikā . Grilmā jā pasū tī jā m bā rbekjū un karbonā di, mums atnesa divas vienā das zivis. Uz jautā jumu: "Kā tā ? " atbildot viņ i parā dī ja kaut kā du papī ra lapu arā bu valodā : "Š e, jū s pasū tī jā t zivis. " Meksikā ņ u valodā - pasū tī ta liellopa gaļ a un vista. Viņ i atveda divas liellopu gaļ as (starp citu, absolū ti negarš ī gas un izturī gas). Atbildot uz mū su jautā jumiem, mē s dzirdam tikai "gaļ a, gaļ a". Skumjas vispā r.

Personā ls lielā koties ir draudzī gs un smaidī gs. Nu izņ emot viesnī cas gidu, kā jau sapratā t : ). Reiz atpū tā mies pie baseina, lū dzā m animatoram nedaudz samazinā t mū zikas skaļ umu. Atteicu bez problē mā m, lai gan š ansonu nez kā pē c ieslē dzu : ). Normā li bā rmeņ i, normā li viesmī ļ i restorā nā .
Kopumā ar pā rē jo viņ i lielā koties bija apmierinā ti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu