Pārskats par Dreams Vacation Resort

Rakstīts: 16 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 13 — 21 janvārī 2019
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Aģ entū ra iedeva viesnī cu sarakstu, apskatī jā mies vietu uz jū ru un mums š ī viesnī ca iepatikā s, tā pē c izvē lē jā mies to. Mums uzreiz pateica, ka ir 4k un varbū t ne pā rā k labi, bet mē s bijā m sajū smā . Ievā kš anā s notika ļ oti ā tri.
Bijā m pirmo reizi, mums viss patika, viss mū s pā rsteidza, jo tā dā atvaļ inā jumā nekur citur nebijā m bijuš i. Izsmalcinā tā kiem tū ristiem varbū t kaut kas nav kā rtī bā , bet mums viss bija kā rtī bā . Mē s gā jā m kā jā m un neizmantojā m nekā du transportu.
Varē jā m izmantot divu viesnī cu pakalpojumus: mū su un blakus esoš ā s 5. , kas atradā s pā ri ceļ am. Mū su 4k teritorijā esoš ie baseini un kaimiņ u 5k baseini tika apsildī ti. Ikviens, kurš nevē lē jā s peldē ties jū rā , varē ja brī vi pavadī t laiku baseinā .

Mū su viesnī cas teritorija ir laba, kopta, viss tika rū pī gi iztī rī ts. Personā ls nav uzmā cī gs. Animā cija bija laba, bet mū su bē rns pā rsvarā tur gā ja, jo braucā m tī ri atpū sties, gā jā m paš i. Internets ir normā ls, tikai reģ istratū rā , bet ar to pietika. Mierī gi atnā cā m pie sevis, rakstī jā m/zvanī jā m un viss.
Nav ko sliktu teikt, mums viss patika. Apkalpoš ana laba, ē dieni izcili un daudzveidī gi. Mā jā s neviens negatavo 5 ē dienus brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m. Ē dienu ir daudz, no kuriem izvē lē ties, var ņ emt, ko vien vē lies, un tas ir ļ oti garš ī gi. Dzē rieni visi ir labi, saldais galds ir brī niš ķ ī gs.
Jū ra bija sasniedzama. Ieeja jū rā bija no pontona. Tur bija divi pontoni: viens garš , otrs ī ss. Zivju ir daudz, un tā s visas ir tik spilgtas, ka š eit ir vienkā rš i fascinē još i.
Kad devā mies uz š ejieni, lasī jā m visā das atsauksmes. Atsauksmes par jū ru un baseiniem nekur neatradā m, tač u daudz tika rakstī ts, ka bija nelā gs alkohols. Mē s ar vī ru personī gi nedzeram vispā r, un mums bija nepatī kami skatī ties, kā.5k teritorijā š ī s viesnī cas apmeklē tā ji dzē ra tieš i pie baseina, kliedza un izteica komentā rus visiem. Tas noteikti nav patī kami. 4ke mē s visi bijā m mierī gi. 4k cilvē ki ir mierī gā ki, un 5k cilvē ki kaut kā vairā k izrā dā s.
Nav jā baidā s turp doties. Viesnī ca ir lieliska. Ja tu nā ksi ar smaidu, tad viņ i nā ks pie tevis ar smaidu.
Principā visi bijā m apmierinā ti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu