Dreams Beach Resort 5*– Atsauksmes

258
Novērtējums 6.310
№121 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.4 Numurs
6.2 apkalpošana
5.8 Tīrība
6.4 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 7 km attālumā no Naama Bay, Ras Um Sid. Uzcelta 1998. gadā, renovācija notiek katru gadu. Viesnīca ir piemērota romantiskām, ģimenes vai jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар __660135
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izmitinā š ana un istaba. Viesnī cā ieradā mies pē c 21:00. Mē s nebijā m uzreiz apmierinā ti: viņ i paņ ē ma mū su datus un nosū tī ja mū s vakariņ ā s. Kā vienmē r, lū dzā m administratorei iedot istabu ar skatu uz jū ru vai vismaz tuvā k jū rai. … Tomēr ▾ Izmitinā š ana un istaba.
Viesnī cā ieradā mies pē c 21:00. Mē s nebijā m uzreiz apmierinā ti: viņ i paņ ē ma mū su datus un nosū tī ja mū s vakariņ ā s. Kā vienmē r, lū dzā m administratorei iedot istabu ar skatu uz jū ru vai vismaz tuvā k jū rai. Mē s pasē ievietojā m 15 USD, lai veicinā tu vietē jā s ekonomikas stimulu un labklā jī bu, un devā m mā jienu, ka viesnī cā ir numuri pē c remonta, it kā mē s vē lē tos tur nokļ ū t. Atbildot uz to, viņ i dzirdē ja, ka renovā cija viesnī cā nemaz netiek veikta, viesnī ca ir piepildī ta lī dz galam, un, ja mē s vē lamies skatu uz jū ru, mums ir jā maksā papildus 30 USD dienā . Kā vē lā k izrā dī jā s, viesnī cā bija daudz brī vu istabu. Ē kā s, kas atrodas tuvā k jū rai, tiek izmitinā ti vai nu tie, kas piekrī t piemaksā t, vai augstā ku rasu pā rstā vji. Tā tad tajos ir daudz brī vu istabu.
Vienalga. Administrators mums parā dī ja viesnī cas karti un ieteica 26. ē ku. Atraš anā s vieta mums bija piemē rota: 0.5 minū tes lī dz restorā nam, tikpat daudz lī dz baseinam un 4 minū tes lī dz pludmalei.
Mē s ilgi gaidī jā m š veicaru. Viņ š atnā ca, parā dī ja kur jā iet, iekrā va mū su koferus elektromaš ī nā un piegā dā ja 15 minū tē s. Iegā jā m istabā . Pirmais, kas iekrita acī s, bija nodriskā tie netī rie aizkari. It kā mē s nebū tu gaidī ti. Mē beles ir vecas, ledusskapis nedarbojas dzesē š anai, bet gan apkurei. Sienas ir tī ras, un attē li ir skaisti. Spogulis ir izš ļ akstī ts un izš ļ akstī ts. Gaisa kondicionieris darbojas divos rež ī mos - "polā rais aukstums" un ventilators. Ja ieslē dz "polā ro aukstumu", jums ir nepiecieš amas segas. Viņ i izņ ē ma vienu no skapja, bet tas bija tik netī rs, ka viņ i labprā tā k vispirms atdzesē ja istabu un pē c tam gulē ja ventilatora rež ī mā . Gaisa kondicionē tā js grab, bet ne kritisks.
Istabā bija arī saplī susi tē jkanna. Viņ am lī dzi bija krū zes, glā zes, tē jas maisiņ i, cukurs, kafija, ko es nekad neizmantoju. Bija pludmales dvieļ i, bet nebija vannas dvieļ u. Televizors jauns, darbojas, bet lielā kā daļ a kanā lu ir ar jū ras viļ ņ iem.
Mū su istaba atradā s pirmajā stā vā , balkona vietā bija terase ar diviem atzveltnes krē sliem un galdu. Izskatā s, ka putekļ i tur nekad nav tī rī ti. Vannasistabā viss darbojā s, bija š ampū ns, duš as ž eleja, kondicionieris, ķ ermeņ a ž eleja, zobu birstes un pasta. Daž ā s istabā s bija arī veļ as lupatas. Vanna un tualete nav iztī rī ti kopš viesnī cas svinī gā s atklā š anas. Flī ze pie tualetes ir klā ta ar aizdomī giem brū niem plankumiem. Tā da sajū ta, it kā kā ds bū tu saplosī ts, mē ģ inot piezemē ties uz tualetes poda. Labi, ka nebija kanalizā cijas smakas.
Dienā no duš as tek tikai verdoš s ū dens, kurā virzienā krā nu negriež , tā pē c normā li nomazgā ties var tikai vē lu vakarā . Istabā ir viena brī va kontaktligzda, tā pē c vienmē r nē sā jam lī dzi tē ju. Odi istabā it kā nelidoja, bet no rī ta atrada kodumus. Gultas veļ as pā rbaude uz kukaiņ u klā tbū tni nedeva rezultā tus.
Pati veļ a ir tik plā na, ka caur to ir redzams ķ ermenis. No š ā da auduma parasti tiek š ū ti lē ti kabatlakatiņ i. Seifs darbojā s, bet mē s to neizmantojā m. Par kā dā m piecā m zvaigznē m var runā t, ja istabā nav č ī bu, halā tu, gludekļ a, gludinā mā dē ļ a, piezī mju grā matiņ as, pildspalvas, uzraksta “Netraucē t”? Vannas dvieļ us mums atnesa tikai vē lu vakarā un tad tikai vienu komplektu. Vienī gais telpas pluss ir galvenā restorā na un baseina tuvums. Mums paveicā s: citi tū risti iekā rtojā s savā s istabā s ar nemainī tu gultas veļ u! Viņ iem bija veselas nakts saziņ as epopeja ar viesnī cas administratoriem, kas nekad ne pie kā nenoveda: cilvē ki bija spiesti gulē t uz netī ras veļ as.
Teritorija.
Viesnī cas teritorija salī dzinoš i liela, kopta. Lai neteiktu, ka tas ir tieš i aprakts apstā dī jumos, bet palmas vā rā s, bugenvilijas un citi augi zied, kaktusi ir daudz.
Tas viss kaut kā paspilgtina vispā rē jo viesnī cas pagrimumu un pagrimumu. Daudzi zā lieni ir apstā dī ti ar retiem ziediem, bet bez zā les, kas rada nomā coš u iespaidu. Netā lu no ieejas viesnī cā atrodas aptieka, mazi veikaliņ i, kur var iegā dā ties suvenī rus, pludmales piederumus, pā rtiku, vietē jos alkoholiskos dzē rienus, "paraksta" rokassomiņ as u. c. . Ir arī neliels veikaliņ š ar augļ iem, kamieļ u ē rkš ķ iem, tē jā m un eļ ļ ā m. Ir arī viesnī cu taksometru vadī tā ji, kuri ir gatavi jū s aizvest uz jebkuru vietu Š armā par trī skā rš u likmi (vienkā rš ā k un lē tā k ir nokļ ū t ceļ ā un noķ ert taksi). Man ļ oti patika putnu mā ja ar papagaiļ iem un balož iem. Aprū pē tā js iedod sauju sē klu, ar ko pabarot putnus. Vienreiz var aizbraukt un apskatī ties. Bē rniem tas patiks. Pamestie nož ogojumi blakus putnu novietnei liecina, ka labā kajos laikos š eit dzī vojuš i citi eksotiski dzī vnieki.
Katru vakaru viesnī cas strā dnieks skafandra tē rpā iegrauž apkā rtni ar odu dū miem. Acī mredzot odiem jau ir izveidojusies imunitā te pret š ā diem dū mu uzbrukumiem, jo ​ ​ vakaros viņ i vienkā rš i trako. Uzkrā j aerosolus.
Baseins un pludmale.
Pirmo reizi mums ļ oti patika baseins. Kā likums, iepriekš ē jos braucienos baseinu neizmantojā m vispā r. Bet š eit man vajadzē ja. Citā s viesnī cā s mē s vienmē r pamodā mies, devā mies brokastī s 7:00 un tad uzreiz uz pludmali. Š eit bija jā maina kā rtī ba. Pludmalē ar garo pontonu atnā kat 7.30 - visi trumpji ē nā jau aizņ emti, zem dedzinoš ā s saules palikuš i tikai sauļ oš anā s krē sli. Pē c daž u atpū tnieku domā m, labā kā s vietas tiek ieņ emtas saullē ktā (4 no rī ta) - viņ i noliek dvieļ us, pludmales piederumus un vai nu atstā j, vai atstā j dež ū rē još o ģ imenes galvu.
Tad visa ģ imene lī dz pulksten 9 airē uz pludmali, un aizmiguš ais tē tis dodas uz restorā nu un atnes brokastis visiem saviem bē rniem. Ļ oti ē rti!
Daudz kā pņ u! Paš ā tā lumā aiz grila restorā na ir lifts, bet kā pē c tas taisī ts tajā visiem neē rtajā vietā , paliek noslē pums. Pludmale zem amfiteā tra vienmē r ir tukš a, jo nav piekļ uves jū rai. Pludmalē ar tornī ti pontons ne reizi nav atvē rts, brī vi sauļ oš anā s krē sli bija pat 9 no rī ta, tač u š ī pludmale ir ē rtā ka tiem, kam patī k izgulē ties un dzert visu bā ra alkoholu. Tur ir liela drū zmē š anā s. Pontoni oficiā li tika atvē rti plkst. 8, tač u daudzi kā pa ū denī ilgi pirms atklā š anas. Mums joprojā m š ķ ita ē rtā ka pludmale ar garu pontonu. Viņ i atnā ca no rī ta, nolika savas mantas uz karstiem, neaizsegtiem krē sliem un devā s peldē ties. 10:00 pā rcē la uz baseinu. Atgriezā mies pludmalē ap pulksten 17:00.
00 - š ajā laikā jau ir vieglā k izturē t karstumu, jo ē na no klints pā rklā j gandrī z visu laukumu ar sauļ oš anā s krē sliem. Ziemā acī mredzot nebū s ē rti, jo bū s auksti.
Pludmale pati par sevi ir ļ oti gleznaina, un viņ i to knā bā ja, izvē loties viesnī cu: skaisti akmeņ i, palmas, seno ē ģ iptieš u statuju kopijas, arkveida koridors starp pludmalē m utt. Koraļ ļ u rifs vietā m parā da dzī vī bas pazī mes. Zivju sortiments ir standarta, tač u daž ā dos diennakts laikos to skaits ir atš ķ irī gs: vienā reizē zivju nav ļ oti daudz, bet citā jū s peldat tieš i starp bariem. Mē s redzē jā m dzeloņ rajas, murē nas un lauvu zivis, daudz krabju. Principā jū s varat gū t baudu no zemū dens pasaules pā rdomā m. Bet paš u pontonu stā voklis, protams, ir bē dī gs...Paisuma laikā applū stoš ais garais ir no betona pī lā riem, uz kuru virsmas vietā m var savainot kā jas.
Netā lu no mola malas š ie stabi ir pilnī bā aizauguš i ar slidenā m sū nā m, cilvē ki vienkā rš i krī t. Kad kā dā no saulainajā m un priecī gajā m dienā m galvenais glā bē js paslī dē ja un nokrita tajā vietā , nā kamajā dienā tur tika nosū tī ti divi strā dnieki ar tī rī š anas birstē m, un viņ i tika nosū tī ti paisuma laikā , tā pē c viņ i dzē ra daudz ū dens. Viņ u divu dienu darba rezultā tā tika notī rī tas tikai 8 kolonnas. Pā rē jie nolē ma neaiztikt (tur iestā des neiekrita). Kā pnes ir ā rkā rtī gi neē rtas, margas gar pontonu ir izgatavotas no trauslā m plastmasas caurulē m. Ja jū s nokrī tat un satverat š ā du cauruli, jū s visu konstrukciju vilksit lī dzi lī dz paš am krastam. Otrs pontons ir ī ss, bet atrodas augstu virs ū dens, un kā pnes ir ā rkā rtī gi neē rtas, ar pleznā m ir ļ oti neē rti nolaisties. Ī sā kais pontons, kur ir vislielā kais dziļ ums, nekad nav atvē rts. Garais pontons pā ris reizes bijis aizvē rts, skaidrojot, ka tur kaut kas saplī sis.
Kas vē l var salū zt uz š ī m drupā m? ! Vienkā rš i, acī mredzot, viņ iem nav pietiekami daudz glā bē ju, tā pē c viņ i taupa uz objektu aizsardzī bu. Pludmales lietussargi ir š auri, rada maz ē nu, prasa pā rklā š anos, tač u tam nav naudas.
Pludmalē s ir bā ri, bet serviss tur ir sliktā ks nekā baseina bā rā : lai kā tu nā ktu, kaut kas jau ir pagā jis. Tā tad jū s tikko atvē rā t, kā ir kolā vai nav sprite? Sarullē ja 2 mucas alus, bet ne alus. Pā rā k slinks, lai izveidotu savienojumu? Sauļ oš anā s krē sli ir koka, tikko nogalinā ti. Vietā m ir jaunā kas, plastmasas. Viņ i tos noslauka ar netī ru lupatu un smiltis slauka ar otu tikai pē c 8 no rī ta, kad alkstā kā s jū ras jau ir vietā.
Aiz grila restorā na, ejot pa labi un nokā pjot lejā , ir neliela pludmale ar nomaļ u vietu zem klints. Ir vairā ki sauļ oš anā s krē sli, nav dedzinoš as saules, bet ir pilnī ga privā tums uz tuvī bas robež as. Vienī gais negatī vais ir tas, ka, ja vē laties ienirt jū rā , jums bū s jā dodas uz kaimiņ u pludmalē m.
Pie baseina jebkurā laikā bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Ja jums ir spē cī gas kā jas, varat tur sē dē t un pē c tam uzlē kt pa kā pnē m uz pludmali un atpakaļ . Tualete atrodas aiz bā ra un zem amfiteā tra zem baseina. Baseins ir tī rs, dezinficē ts, bet divas dienas pē c kā rtas pē c pusdienā m tika slē gts lī dz 18:00 papildu tī rī š anai: urī na lī meņ a pā rsniegš ana (Tuvo Austrumu bē rni... ).
Netā lu no viesnī cas.
Tuvumā atrodas viesnī cas. 10 minū š u gā jienā - neliela teritorija ar veikaliem, restorā niem un citā m iestā dē m.
Uzturs.
Tas bija ē diens, kas mū s š okē ja pirmajā ieraš anā s vakarā . Priekš "pieciem" ļ oti niecī gs sortiments. Vari rakstī t cik gribi #izsalcis neaiziesi, #viss bija ļ oti garš ī gi, #deserti lieliski utt. . Nē , ē diens ir tikai kauns viesnī cai. Trū ka elementā ru lietu - zaļ umu, salā tu, sī polu, mē rč u. Neatkarī gi no tā , kā jū s nā kat, nav tomā tu vai gurķ u vai abu.
Jā , ir piedevas - rī si, daž ā du veidu kartupeļ i, makaroni, pā kš augi, dā rzeņ u sautē jumi. Kartupeļ i daž reiz ir nepietiekami termiski apstrā dā ti. Bija ļ oti garš ī ga liellopa gaļ a, vista, vē rš astes, zivis. Bet tas viss bija burtiski ļ oti rū pī gi jā meklē un jā izvē las. Liellopu gaļ a biež i ir pā rā k cieta, un vista ir apdegusi. Tik pretī gas zupas neesmu ē dusi nevienā citā viesnī cā . Piedā vā tie deserti ir apkaunojoš i pat divu zvaigž ņ u viesnī cai. Paplā tē ar uzrakstu "Jū ras veltes" parasti ir nagi, kā jas un krabju č aumalu fragmenti. Tas ir absolū ti neē dams, bet galvenais ir teikt: mums ir jū ras veltes, mums ir 5 zvaigznes, mē s atbilstam visiem kritē rijiem. Reiz viņ i pasniedza kalmā ru gredzenus mī klā , bet tie bija tik apdeguš i, ka cilvē ki domā ja, ka tie ir sī polu gredzeni alum. No augļ iem - vī nogā m, plū mē m, datelē m, melonē m, arbū ziem.
Brokastī s pirmo reizi es vienkā rš i negribē ju iet. Agrā k cilvē ki ņ irgā jā s par cilvē kiem, kuri brokastī s ņ em vā rī tas olas.
Š ajā ceļ ojumā mē s gandrī z pievienojā mies š ai kategorijai. Jā , viņ i cep olas un omletes, bet jū s tā s neē dī sit katru dienu. Vienmē r gribē ju noskaidrot recepti pretī gajai mī klai, no kuras viņ i gatavoja pankū kas un virtuļ us. Cik sliktas var bū t pankū kas? Ir standarta Ē ģ iptes desu un siera izcirtņ i, desas. Citā s viesnī cā s mē s kaut kā ē dā m, bet š eit viņ iem bija tik pretī ga garš a, ka viņ i samazinā ja mū su ē dienu izvē li brokastī s lī dz nullei. Tē ju un kafiju brokastu laikā var pasniegt no ē damistabas tē jkannā m. Nez kā pē c pusdienlaikā un vakariņ u laikā pē c viņ iem jā iet uz bā ru.
Restorā nā nebija garu rindu. Reizē m 16.00 baseina bā rā pie frī kartupeļ iem, picas vai vistas nā cā s stā vē t 7 minū tes, tač u tas nav kritiski. Tur bija pieejami arī augļ i.
Restorā ns pludmalē mums patika labā k: sortiments mazs, bet tur ir pats elementā rā kais, nav rindu, daudz brī vu galdiņ u, skats uz jū ru + var pasē dē t slapjā s peldbiksē s. Vietē jais alkohols bā ros nav visiem, alus ir normā ls, viegls, var dzert. Pludmalē daž reiz ielej ū deni pudelē s, bet tas ir silts un stiprā ks. Biju pā rsteigts, ka daž ā dos batoniņ os dž ins, kas liets no pudelē m ar vienā dā m etiķ etē m, pē c garš as bija ļ oti daž ā ds - no salda sī rupa lī dz acetonam.
Viesnī cas kontingents.
Lielā kā daļ a viesnī cas viesu ir vietē jie, krievi, kazahi, Alž ī rijas, Turcijas, Saū da Arā bijas pā rstā vji, daudzi briti, vā cieš i, itā ļ i. No viesnī cas personā la puses nepatikas pret krieviem neliecinā ja, tomē r vispirms bā ros tiek apkalpoti vietē jie. Ja runā jat angliski, darbiniekiem bū s vieglā k ar jums saprasties. Vietē jie iedzī votā ji apmeklē viesnī cu ar veselā m visu paaudž u ģ imenē m.
Atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m, š eit neviens netika vilkts aiz rokas, piemē ram, “ejam spē lē t š autriņ as”, bet, neskatoties uz to, animatori centā s. Man ļ oti patika vingrojumi un ū dens aerobika baseinā : piedalī jā s gan sievietes, gan vī rieš i, viss ir jautri, internacionā li, uzliesmojoš i un veselī bai labvē lī gi. Baseinā vienmē r bija iespē ja uzspē lē t volejbolu un ū denspolo. Visus pasā kumus pavadī ja padzī vojis itā ļ u dī dž ejs. Katru dienu pie baseina uzstā jas aicinā tie viesi – dejotā ji, cirka mā kslinieki. Latī ņ amerikas dejotā ji bija vienkā rš i pā rsteidzoš i! Vakaros amfiteā trī tika sarī koti visdaž ā dā kie ī sie š ovi ar vē derdejā m un svā rku virpoš anu ar LED gaismā m. Var aiziet pā ris reizes. Vakaros netā lu no galvenā restorā na varat sē dē t un dejot izpildī tā ju dziesmā s, kas katru otro dienu aizstā j viens otru. Principā viesnī cā var izklaidē ties. Alkohols ir ī paš i noderī gs.
Pludmalē s dež urē glā bē ji, tač u gadā s, ka neviens no viņ iem nav uz garā pontona. Mū su 12 dienu uzturē š anā s laikā haizivis tika pamanī tas 3 reizes: viens no ū denslī dē jiem redzē ja mazu tī ģ erhaizivi, otrs mazu smilš u haizivi - tas viss pē c viņ u teiktā un pē c neapstiprinā tā m ziņ ā m. Tač u reiz, uzturoties ū denī , vairā ki cilvē ki tā lumā tieš i no pontona ieraudzī ja viegli atpazī stamu spuru. Brī numainā kā rtā visi burtiski uzkā pa uz pontona kā jā m! Par katru gadī jumu ziņ oja glā bē jam, bet viņ š vienmē r atbildē ja, ka te nav haizivis, tas ir tuncis/lielā karpa/lī daka utt. . Kad ieraudzī ja spuru no pontona, viņ š uzvilka masku, pleznas un peldē ja tajā virzienā izlū koš anai. Š ajā laikā visi stā vē ja uz pontona un priecā jā s par notiekoš ā episko raksturu, klusī bā cerot, ka kā ds tomē r tiks aprī ts, to varē s nofilmē t pa telefonu un kļ ū t par Instagram zvaigzni.
Bet nē , atgriež oties glā bē js teica, ka dziļ umā neviena nav, visi sapņ oja par visu, var peldē t, un visi, nedaudz vī luš ies, atkal kā pa ū denī . Pē c š ī m epizodē m mū su peldes agrā s rī ta stundā s pē kš ņ i pā rtraucā m...Visos manos 10 braucienos uz Ē ģ ipti tas notiek pirmo reizi. Nolaiž oties ū denī uz gara pontona, tieš ā m ir agresī va ķ irurga zivs: kā dam iekož , man sagriež kā ju. Nav kritisks, bet rē ta paliks.
Apkalpoš ana.
Jū s varat daudz rakstī t par pakalpojumu vai drī zā k par tā neesamī bu. Ierodoties pieczvaigž ņ u viesnī cā , jū s kaut kā negaidā t, ka pludmales un vannas dvieļ u maiņ a notiek tikai zvanot uz reģ istratū ru. Kā tas vispā r ir? Mū su uzturē š anā s laikā gultas veļ a netika mainī ta pat vienu reizi.
Tī rī š ana ir simboliska: ziepju, š ampū nu, tualetes papī ra, ū dens pudeles krā jumu papildinā š ana, gultu uzklā š ana, atkritumu izņ emš ana no konteineriem, viegli pieskarties grī dai ar otu, apsmidzinā t paklā ju ar aromā tisku š ķ idrumu. Tas ir viss. Reiz atstā ja daž us dolā rus. Izmaiņ u nebija: gulbji un Nī las krokodili, austi no dvieļ iem un nokaisī ti ar bugenviliju ziedlapiņ ā m, uz gultā m neparā dī jā s. Protams, mums tos nevajadzē ja, bet jū s varat vismaz nomainī t dvieļ us?!
Administratori runā krieviski un angliski, bet, ja rodas problē mas, viņ i zaudē visas prasmes saprast jebkuru valodu.
Bā rmeņ i ir pieklā jī gi, lej bez ierobež ojumiem, piegā dā dzē rienus pie baseina un pludmalē (ja jautā ). Restorā nam nekad netuvojā s.
Labā kā apkalpoš ana ap baseinu: vienmē r pieejami visi dzē rieni, draudzī gi, lai arī drū mi, bā rmeņ i, laimī gie nes ledus dvieļ us, pulksten 16 restorā na klā tbū tne ar uzkodā m.
00, regulā ra teritorijas uzkopš ana, labi sauļ oš anā s krē sli un saulessargi.
Patika viesnī cas spa. Nopirkā m 5 masā ž as seansus uz 50 minū tē m un tieš ā m nenož ē lojā m. Pirts, duš a, dž akuzi, kvalitatī va pē du, roku, ķ ermeņ a, galvas masā ž a (intensitā te uzreiz sarunā jama ar masieri) un atvē sinoš a sejas maska. Ī sts saviļ ņ ojums! Pē c pirmajā m sesijā m mans kakls atkal sā ka griezties bez sā pē m.
Viesnī cas alkatī bai nav robež u...Kā var prasī t samaksu par pirmajā m brokastī m? ! Kā var nogriezt rokassprā dzi cilvē kam, kurš izrakstā s no viesnī cas un atstā t bez pusdienā m un vakariņ ā m? ! Ar š ā du koncepciju drī zumā š ajā viesnī cā atpū tī sies tikai vietē jie iedzī votā ji, kuriem tā droš i vien š ķ iet grezna.
Viesnī cas internetu neizmantojā m, jo ​ ​ lidostā nopirkā m sim kartes.

Viesnī cu ceļ vež i (bastards).
Es pat nevē los par viņ iem rakstī t. Par tiem lasī jā m iepriekš ē jos komentā ros, bet tik atklā tu rupjī bu un augstprā tī bu vē l neesam redzē juš i.
“Obligā tajā ” instruktā ž as vizī tē sā kumā pastā stī s, kas ir sliktie tū risti, ka ekskursijas jā pē rk tikai no Anex, un, ja brauksi ar citā m firmā m, neviens neglā bs, jo apdroš inā š ana ir tikai caur Anex. Ekskursijas ir 1.5-2 reizes dā rgā kas nekā citi pā rbaudī ti uzņ ē mumi. Viņ i jautā ja, cik maksā ceļ ojums uz Petru, un viņ š sā ka spē lē ties, it kā man vispirms vajadzē tu redzē t jū su kuponu. Nulle informā cijas par viesnī cu pakalpojumiem. Vienkā rš i iegā dā jieties ekskursijas. Viņ š atteicā s ņ emt talonu: “Tagad es pā rdoš u ekskursijas un atnesī š u talonu 11.30. Es nepieņ emš u kuponu vestibilā pie Anex letes. Ja neatvedī siet to š eit, atpū tieties, kā vē laties, tač u nebrī nieties, ja vē lā k neatradī siet informā ciju par savu lidojumu. " Reti sā rņ i...Cilvē ki tikko atbrauca, gribu aizbraukt uz jū ru apskatī ties, nopeldē ties, nē - visiem jā gaida 11.30, lai atdotu vauč eru. Tikai Ē ģ iptes dievs!
Rezultā tā no citas firmas nopirkā m ceļ ojumu uz Petru divā m personā m (ietaupot 300$) un, kā vē lā k izrā dī jā s, mū su ceļ ojums izrā dī jā s daudz interesantā ks un saturī gā ks par Anex piedā vā to.
Aneksam pē dē jais laiks tikt galā ar saviem ceļ vež iem. Viņ i sā k izrā dī t savu augstprā tī bu un rupjī bu, kamē r tiek pavadī ti no lidostas uz viesnī cu. Noderī gas informā cijas par uzturē š anā s vietu vietā viņ i sā k biedē t, uzdot viltī gus jautā jumus par zinā š anā m par Ē ģ iptes vē sturi. Pastā stiet mums, vai esat tik eksperts. Nē ! Ja vē laties uzzinā t, kā pē c faraonu kapos tika ievietoti kaķ i, lasiet internetā . Aneks, kuru tu nolī gi?!
Izbraukš ana no viesnī cas.
Uz 20 min. Pirms izrakstī š anā s piezvanī ja administratore un atgā dinā ja, ka viss, laiks izvā kties. Protams, viņ i aizmirsa nosū tī t š veicaru mū su koferiem. Nododam istabas elektroniskā s atslē gas, un mums saka: "Jums jā nodod nevis 2, bet 3 atslē gas. "
Nā cā s nedaudz pacelt balsi un paskaidrot, ka atpū š amies kopā , mums iedeva 2 atslē gas, treš o nevajaga. Droš i vien mē s tomē r pā rā k pacē lā m balsi, jo administratore bija nedaudz apstulbusi un pat aizmirsa nogriezt mū su rokassprā dzes. Mums tas ļ oti noderē ja, tā pē c atlikuš o dienas daļ u pavadī jā m pie baseina, baudot bā ra pakalpojumus un pusdienojot restorā nā pie jū ras.
Izbraukš ana no viesnī cas bija laicī gi, bez drū zmē š anā s, bet ar pē dē jo pā rbaudi veikalos pa ceļ am uz lidostu. Par ko?!
Vispā rī gi secinā jumi.
Viesnī ca atrodas panī kumā . Gleznainas klintis pludmalē , koraļ ļ u rifs, labs serviss pie baseina, kaktusi un palmas – tas viss neglā bs viesnī cu no izbalē š anas bez kapitā lremonta, personā la maiņ as un attieksmes pret tū ristiem. Alkatī ba it visā...
Ieteikumi.
Es neiesaku. Dzī ves apstā kļ i un apkalpoš ana viesnī cā absolū ti neatbilst deklarē tajai cenai.
Labi atpū tā mies, bet, iespē jams, galvenokā rt mū su bezgalī gā optimisma, dzī ves mī lestī bas un ierastā atpū tas pie jū ras koncepcijas maiņ as uz atpū tu britu stilā (pie baseina) dē ļ . Jū s nekad nevē lē sities atgriezties š ajā viesnī cā .
номер номер номер санузел санузел территория пляж
аватар olliakssol
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Ā tri iekā rtojā s, iedeva labu istabu 2. Wi-Fi nozvejas numurā un viesnī cā un pludmalē 3. Istaba plaš a, ir gludeklis, fē ns, 4. Ē diens ir daudzveidī gs 5. Pludmale ir tī ra, skaistas smiltis, daudz sauļ oš anā s krē slu 6. … Tomēr ▾ 1. Ā tri iekā rtojā s, iedeva labu istabu
2. Wi-Fi nozvejas numurā un viesnī cā un pludmalē
3. Istaba plaš a, ir gludeklis, fē ns,
4. Ē diens ir daudzveidī gs
5. Pludmale ir tī ra, skaistas smiltis, daudz sauļ oš anā s krē slu
6. Laba animā cija, animatori un programma
7. Pakalpojums ir labs
8. Forš as diskotē kas
аватар fish55
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Daž i vā rdi par viesnī cu. Tagad, mū su grū tajā laikā , tas varbū t nav aktuā li, bet. . . Viesnī ca nav slikta, dzī vojā m izremontē tā istabiņ ā , ar skatu uz jū ru. Ē dinā š ana uz 5 ar mī nusu (rindu nebija). … Tomēr ▾ Daž i vā rdi par viesnī cu. Tagad, mū su grū tajā laikā , tas varbū t nav aktuā li, bet. . . Viesnī ca nav slikta, dzī vojā m izremontē tā istabiņ ā , ar skatu uz jū ru. Ē dinā š ana uz 5 ar mī nusu (rindu nebija). Pludmale nav slikta, bet viļ ņ i, kas neļ ā va peldē ties. Sarkanais karogs, ļ oti izplatī ts. Lai gan viesnī ca atrodas lī cī . Tā tad, kam rifs š eit nav. Arī zivju ir maz. Liels paldies Guest Relations Ira, cilvē ks ī stajā vietā . Palī dz ar visiem jautā jumiem. Animā cijas standarts, pastā vī gi pieaicinā ti mā kslinieki. 16.00 pie baseina pasniedz picu. Jū s varat pusdienot restorā nā Grill netā lu no jū ras. Kā budž etu 5 varat likt stabilu 4.
аватар supervisor5
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi. Es vienmē r lasu starp rindiņ ā m, negatī vo vienmē r dalu ar divi. Bet š eit tas uzvā rī jā s. Ī sā k sakot, te neož pē c piecinieka, maks. labs trio. Ja tas ir lē ts un jautrs - tad jū s varat, ja vē laties 5 zvaigznes - tas š eit nav. … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstu atsauksmi. Es vienmē r lasu starp rindiņ ā m, negatī vo vienmē r dalu ar divi. Bet š eit tas uzvā rī jā s. Ī sā k sakot, te neož pē c piecinieka, maks. labs trio. Ja tas ir lē ts un jautrs - tad jū s varat, ja vē laties 5 zvaigznes - tas š eit nav.
Istabas ir č etras. Nav pludmales. Patiesī bā nav vietas. Ja nelietojat to agri no rī ta, tad vismaz pā rtrauciet. Divas viesnī cas ar vienu pieeju jū rai - pilnī ga miskaste. Decembrī nav karsts, un ē nā ir pā ris tukš as vietas, bet tur ir stulbi auksts. Jautri par 3 plus, bet puiš i cenš as. Teritorija liela, bet bespontovaya, baseins nebija apsildā ms, lai gan aprakstā solī ts.
Virtuve ir vislielā kā s skumjas. Izteicienu "badā nepaliksi", ko š eit biež i sastapu, izjutu pati. Divas dienas bija atklā ti sakot slikti, pā rē jā s dienā s bija pieļ aujams, daž reiz pat ne slikti. Bet kamon, es ierados pieciniekā , un pusdienot ē dnī cā ar nemazgā tiem izplatī tā jiem, netī riem galdiem, aromā ts nav tieš i ē dnī ca, bet gan virtuve ē dnī cā...
Atkā rtoju, nav tā vē rts kā pieciniekam, ja cena ir lī dzī ga pieciniekam, tad neiesaku.
аватар duzer2008
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lē jā mies lē tu 5* viesnī cu ar labu rifu un mierī gu lī ci, pie Dreams Beach apstā jā mies par nedaudz mazā k kā.1000$ par 6 naktī m. Izbraukš ana no Harkovas 2 naktī un pē c 4 stundā m jau esam Š armā , iespiesti zī mogi pasē , bagā ž ā , SIM kartē un 9 no rī ta esam viesnī cas reģ istratū rā. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies lē tu 5* viesnī cu ar labu rifu un mierī gu lī ci, pie Dreams Beach apstā jā mies par nedaudz mazā k kā.1000$ par 6 naktī m.

Izbraukš ana no Harkovas 2 naktī un pē c 4 stundā m jau esam Š armā , iespiesti zī mogi pasē , bagā ž ā , SIM kartē un 9 no rī ta esam viesnī cas reģ istratū rā.

No vestibila uzreiz krī t acī s, ka kā dreiz bija laba viesnī ca, bet tagad ir tikai paliekas no kā dreizē jā s greznī bas, viss ir redzams detaļ ā s, pulkstenis ar daž ā dā m pilsē tā m reģ istratū rā nedarbojas, mē beles ir nobruž ā ts, š ķ iedru strū klaka ir š ausmī gā stā voklī , Jaungada dekorā cijas acī mredzot tiek izstā dī tas ne pirmo gadu.

Teica, ka nebū s agrā reģ istrē š anā s, rokassprā dzes dos tikai 10:30, brokastis lī dz 10:00, bez rokassprā dzes nedrī kst. Bā rā var tikai ū deni un tē ju. Somas jā atstā j ā rā pie ieejas vestibilā zem svelmes saules, nolē mā m tajā s salikt visu, ko vien var, un doties uz pludmali.
Pludmale tieš ā m izrā dī jā s diezgan laba, izstiepta gar lī ci, ar 3 pontoniem un skaistu rifu, sauļ oš anā s krē slu nebija pietiekami daudz, bet pē c 5-10 minū š u gaidī š anas vienmē r bija brī vas, jā tiek lejā uz pludmali vai nu pa kā pnē m, skaitī ju 140+, vai pa lī kumotu ceļ u, no viena viesnī cas gala ir lifts uz pludmali, bet mums bija garš gā jiens lī dz tam, tā pē c neizmantojā m. Lī cis no 7 dienā m izrā dī jā s ne tik bezvē ja - 4 bija diezgan stiprs vē jš , bet nebija sarkano karogu.

13:00 atgriezā mies reģ istratū rā , saņ ē mā m rokassprā dzes un uzreiz devā mies pusdienā s, ē dienam viss izrā dī jā s derī gs, vistas gaļ a, liellopa gaļ a, steiki, salā ti, svaigi dā rzeņ i, augļ i, izsalcis nepaliksi. Pavā ri paš i lej, gadā s, ka 1 pavā rs izdala uz vairā kiem plauktiem, tā pē c sanā k rinda un gadā s, ka uz vienu ē dienu jā gaida 5-10 minū tes, vai arī var bū t nekaunī gs un nā kt klā t ieliet.
13:55 dabū jam istabiņ u 1 stā vā.35 korpusā , kas ir tuvā k mā sas viesnī cai Dreams vacation, sliktā uzkopš ana uzreiz iekrita acī s, bet tā kā bijā m noguruš i uzreiz gā jā m gulē t, tad jau redzē jā m dzelteno. pleķ i uz palagiem, netī rumi visos stū ros, zem gultas tā da putekļ u kā rtiņ a, ka var savā kt vē l vienu matraci, ne tikai vannasistabā iet, pretī gi celties č ī bā s, lai ieiet duš ā , vispā r ir netī rs .

Savukā rt apkopē ja no dvieļ iem var tikai par dolā ru izskulpt dzī vniekus, ko neaizmirsī s atgā dinā t, bet vajag burtiski ubagot, lai izmazgā grī du, reiz redzē jā m kā tur dara, ū dens no pudeles izš ļ akstā s 4-5 vietā s pa istabu un tas viss berzē netī ro lupatu - viss! Tī rī š ana ir pabeigta, labi, ka vismaz atkritumi tika aizvesti, kopumā netī rumi istabā bija lielā kais mī nuss visai mū su brī vdienā m.
Pē c pusdienā m pludmalē ir maz cilvē ku, jo klints aizsedz sauli un viss ir ē nā , daudzi pulcē jas pie baseiniem, kuros neviens nemazgā jas, jo ū dens ir ļ oti auksts, bet var sauļ oties, spē lē ties. galda teniss, animā cija reizē m sarī ko š autriņ u meš anu, stepa aerobiku, bet grafika nav, tas viss notiek spontā ni.

Viesnī cas teritorija liela, ir kur pastaigā ties, teritorijā ir putnu bū da ar papagaiļ iem, daudz skaistu skulptū ru, bet gandrī z visas ir piekautas un izskatā s pamestas, ja izejot no viesnī cas un ejot 200m pa kreisi , bū s tirdziņ š ar suvenī riem un lielveikalu, kā arī ekskursijas ar cenā m labā k nekā pludmalē , un vē l jo vairā k ar gida pavadī bu, lai gan internetā var atrast vē l lē tā k, par 2 $ devā mies uz vecpilsē ta, tā atrodas netā lu un Soho par 8 USD.

Pē c vakariņ ā m viņ i sarī ko bē rnu diskotē ku, pē c kuras daž ā dā s dienā s notika latī ņ u dejas, burvji, dziedā tā ji.
Ja lieto stipro alkoholu, tad ļ oti iesaku ņ emt lī dzi, tā arī darī jā m, intereses pē c paņ ē mu tī ru dž inu un viskiju, tas pats oketons glā zē s tikai citā krā sā , š o labā k nedzert, alus ir pacieš ams, vī ns arī , bet dod tikai pusdienā s un vakariņ ā s, vispā r visu alkoholu dod no 12 lī dz 12 naktī.

Mums bija vē ls lidojums 20:00, ieč ekojā mies 12, nogriezā m rokassprā dzes, tā tad palikā m bez vakariņ ā m) Kas mū s protams neiepriecinā ja, saprotu, ka nesamaksā jā m, bet citā s viesnī cā s mū s vienmē r pabaroja ierodoties un izbraucot, ī paš i uzturē š anā s laikā , tikai daž as ē dienreizes nokavē jā m, vispā r sī kums, bet nepatī kami.
Rezumē jot atkā rtoju, skaidrs, ka viesnī ca kā dreiz bija daudz augstā ka nekā tagad un vienkā rš i neinvestē un netaupa naudu, bet saka, ka ir jauni izremontē ti numuriņ i, varbū t tur situā cija ir labā ka un apkopē jas dara labā ku darbu, varbū t mums vienkā rš i nepaveicā s) Katrā ziņ ā ir pie kā piestrā dā t, iespē jams, kad atsauksmes par viesnī cu mainī sies uz labo pusi, atgriezī simies š eit vē lreiz, bet tagad atturē simies.
аватар olgakovalchuk3001
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies otro reizi gada laikā , pirmo reizi bijā m 2021.  gada februā rī . Izvē le krita pieņ emamā s cenu politikas dē ļ , un es negribē ju par š o budž etu ņ emt kaut ko nepā rbaudī tu. Uzturē š anā s laiks no 24. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies otro reizi gada laikā , pirmo reizi bijā m 2021.  gada februā rī . Izvē le krita pieņ emamā s cenu politikas dē ļ , un es negribē ju par š o budž etu ņ emt kaut ko nepā rbaudī tu. Uzturē š anā s laiks no 24. novembra lī dz 1. decembrim.
Tā tad, mē s skaidri sapratā m, kur mē s ejam, lasī jā m atsauksmes, brī nī jā mies, ka tā s ir sliktā kas, salī dzinot ar februā ri. Pē c analī zes nonā cā m pie secinā juma, ka viesnī cas reitingu ietekmē ja austrumu kaimiņ u, Krievijas Federā cijas pā rstā vju, atsauksmes.
Reģ istrē š anā s 1.00, dzī voju 17 korpusā , pē c remonta, viss strā dā ja, tī rs, kā rtī gs. Viņ i atstā ja 1 USD, kad š okolā de tika izņ emta daž reiz vē lu, pulksten 15:00, kad viņ i skrē ja no pludmales, tad viņ i runā ja un lū dza viņ us iztī rī t lī dz pulksten 14:00.
Viesnī cā bijā m 15-00, pusdienas beidzā s, bet 15-00 uzkodas pie galvenā baseina, a la pica, frī kartupeļ i, dā rzeņ i, augļ i, blakus bā rs.
Teritorija liela zaļ a, baseins milzī gs (novembrī auksts, ū dens ne vairā k par 20 grā diem, ziemā nesilda!! ! ), apsildā ms no 15.12. apakš ē jā lī menī baseins ar slī dkalniņ iem gan pieauguš ajiem, gan bē rniem, plus, ka februā rī nebija pieauguš o slidkalniņ u, novembrī jau bija un ziemā vispā r bū s super.
Galvenā JŪ RA, skaists skats no klints, rifs, ieeja jū rā no trim pontoniem, neliela ieeja bē rniem, bet var peldē ties koraļ ļ os un paisuma laikā . Treš ais ekstrē mais pontons paisuma laikā zem ū dens lī dz apakš stilbam, noderē s koraļ ļ i. Uzmanī bu uz š o nogrimuš o pontonu, zivju ķ irurgi, viņ i nepeld virs pontona, bet blakus virs smilš u-koraļ ļ a, galvenais ar to nekoķ etē t.
Uz pludmali gā jā m lī dz 07-30, var ieņ emt vietu, pa dienu ē na kustas daž ā dos leņ ķ os, bet var atrast vietu, pā rvietot tos paš us sauļ oš anā s krē slus. Ziemā pē c 14:00 ē na nolaiž as pludmalē un rifā , bet peldē ties tas netraucē . Visvairā k rosā s no rī ta lī dz 08-30, zivju daudz, saules gaisma iekļ ū st Sarkanā s jū ras paš os dzī lē s, virs ū dens nav traucē još u piekto punktu.
Tuvumā veikali, 7 minū š u klusā tempā , augļ i, aptiekas un tirgus, 15 minū š u attā lumā no Il Mercato rajona
Ē dieni: plus salī dzinot ar februā ri, 3 a la carte restorā nu klā tbū tne: meksikā ņ u (kaimiņ u 4 * viesnī cas teritorijā , ļ oti interesanti, no reģ istratū ras aizved auto, ē diens normā ls, nav pikants, zivis - jū ras krastā , arī parasta, un grila mā ja, uz kuru nedevā mies tā pē c, ka tur var pusdienot no 13 lī dz 15, tā atrodas pludmalē , kas ir ļ oti ē rti.
Ē dienu indikatī vā ē dienkarte.
Brokastis - olu kultenis, olu kultenis, vā rī tas olas, dā rzeņ i, fetas siers, augļ i, jogurts, musli, konditorejas izstrā dā jumi, siers (Gouda vai Emmental, tieš ā m Ē ģ iptei neparasti), vietē jā desa, gatavoti grauzdiņ i ar sieru).
Pusdienas (galvenajā restorā nā ) rakstu visu izkā rtojumu, bet pusdienā s vienmē r ir 2 vai 3 gaļ as, kā variants zivs, vienkā rš i uzrakstu 7 dienu devu no visa, kas bija pā rē jam.
Frī kartupeļ i vienmē r, cepti kartupeļ i folijā /, makaroni (pagatavo daž ā das makaronu versijas), daž ā di rī si, kuskuss, pā kš augi, dā rzeņ i, salā ti
Lula kebabs, burgeru kotletes, maltā s gaļ as kastroļ i (makaroni vai baklaž ā ni), vistas karija gabaliņ i, vistas gaļ a ar dā rzeņ iem, cepetis, vista, grilē ta vista, mī klā zivs, fritē tas zivis (jū ras, vietē jā , nevis pangasijas).
Restorā ns Grill House - 2-3 veidu gaļ as kebabs, kotlete, vistas gaļ a (stilbiņ as) uz grila, rī si, makaroni, zivis 1 veids, ļ oti ē rti daž reiz, lai neizietu no pludmales
Vakariņ as - visi iepriekš minē tie + liellopa steiki, sautē ta liellopa gaļ a, sagriezta liellopa gaļ a gabalos no liela kā ta, krabji 1 reizi, pildī ta paipala, pildī ta vistas krū tiņ a, tī tars, ala shawarma (paņ emiet pitu maizes nodaļ ā , mē rci un voila, kad viss jau apnicis cienī gs variants), no mā jā m paņ ē mā m lī dzi arī.2 veidu mē rces - piemē ram, majonē zi-tomā tu, sē nes, sieru un ē diens pā rstā j bū t garlaicī gs.
Es ieteiktu? Jā , š ī ir mana otrā reize, mans draugs ir pirmais, mani ļ oti iespaidoja pludmale, ir kur pastaigā ties, vietas var atrast vietā , kur saule nekad neiespī d)))
аватар greysm83
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pē c vasaras treknajā m Melnā s jū ras medū zā m nolē mā m doties normā li atpū sties. Mē s ar sievu skatī jā mies daudz video apskatu un daudz atsauksmju. Galu galā izvē le krita starp Sv. Dž ordž s 4* un sapņ i. Mē s izvē lē jā mies Dreams (1 rinda). … Tomēr ▾ Pē c vasaras treknajā m Melnā s jū ras medū zā m nolē mā m doties normā li atpū sties.
Mē s ar sievu skatī jā mies daudz video apskatu un daudz atsauksmju. Galu galā izvē le krita starp Sv. Dž ordž s 4* un sapņ i.
Mē s izvē lē jā mies Dreams (1 rinda).
Vē rtē jums ar 10 punktiem.
1. Tū risma aģ entū ras darbs mums gā ja lī dzi - 6-7 balles. Man nepatika darbinieka izvē les iespē ja, kurai viņ i paš i 4 reizes atzvanī ja par daž ā diem jautā jumiem, uz kuriem viņ i paš i solī ja sniegt atbildi iepriekš noteiktā laikā.

2. Lidojums Azur - 8 punkti, labi, laicī gi, lidmaš ī nā ir š aurs.

3. Transfē rs no lidostas - 7 punkti. Nosē š anā s bija 6-30 no rī ta, viesnī cā ieradā mies 0.30. Nosē dē jā m lidmaš ī nā.20 minū tes, tad robež kontrole utt. , un ap to laiku cilvē ki, arī mē s, nopirka Vodafone č ipu. Tur pā rdeva tikai 1 puisis, ar papī riem uz cilvē ku bija kā das 7 minū tes. . Cilvē ki, nav jē gas, labā k atnā kt uz viesnī cu un normā li pirkt bez rindas!

4. Pirmie iespaidi - 9 punkti.
Mē s skaidri sapratā m, uz kurieni ejam, un daž ā s atsauksmē s ir pā rsteidzoš i, ka cilvē kiem ziņ as ir, ka reģ istrē š anā s ir 1.00, ka bū s somas uz ielas, ka rokassprā dze tiek dota 1:30, ka dzē rieni. ir no 1.00. Uzklausī ju draugu un iesaku visiem kam agri ierodas somā s ņ emt peldkostī mus, WC vestibilā pā rģ ē rbā mies un devā mies pastaigā . ' neatradu, vē lā k uzzinā jā m, ka apkure strā dā no 15.12, nu galvenais ir JŪ RA , skaists skats no klints, rifs, un nirstot piedevu visus sī kos trū kumus.
Un pirmā pastaiga, peldē š ana ī si pirms 1.00 bija. Viņ i ieradā s pusdienā s. Es redzē ju, kas ir viss iekļ auts. Smarž o pē c virtuves, daudz daž ā du ē dienu, visur mini rindas, personā ls vairumā normā s, daž i noguruš i. Es elpoju vienmē rī gi ē dienam. Man patika, tas arī dzen mazuli)).

5. Norē ķ ins - 8 punkti. Pat saņ emot rokassprā dzi, iedeva 10 USD.
Lū dza labā ku istabu.
Viņ š kaut ko pasvī troja savā paziņ ojumā , un, kad viņ i ieradā s pē c kartī tes, viņ š man atgā dinā ja, ka esmu viņ a draugs, viņ š atcerē jā s)
Es nezinu, vai tas bija labi vai nē , viņ i apmetā s 36. ē kā , istaba bija normā la, viss darbojā s, santehnika bija ļ oti labā stā voklī , nebija pelē juma. Tī rī ja personā lu katru otro dienu, iedeva dolā ru. Nolē mā m, ka labā k, katru dienu, bet velti. (putekļ u sū cē ja paklā ju istabā neredzē ju). Kopumā istaba ir normā la: tika iedots pā rģ ē rbties ū dens, halā ti, kafija utt. , personā ls ir draudzī gs.

6. Tikš anā s ar gidu 5 punkti. Pat tiklī dz autobuss sā ka kustē ties no lidostas, meitene sā ka obsesī vi ņ urdē t par to, cik svarī gi ir tikties ar gidu. Mē s kā iesā cē ji tū risti iedvesmojā mies un 0.40 bijā m savā kš anas punktā.
Iesaku: par ekskursijā m un apdroš inā š anu klausī ties dodas maksimums 1 cilvē ks.
Viņ i piedā vā Kairu par 75 USD (bez vī zas), trī s lī č us par 80 USD, kvadriciklus par 20–25 USD. Kaitina, ka tikai viņ i zumē ja, pā rē jie bija atstoy.
Rezultā tā mē s devā mies uz balto salu un Masmukhamedu par USD 35 + 15 par akvalangu bē rnam.
Domā ju, ka uz š o viesnī cu brauc tie, kas skaita naudu. Es nezinu, vai viņ i patieš ā m piedā vā augstā ku pakalpojumu kvalitā ti nekā citi. Š eit visi skaitā s. Tas, ka Kaira ir 4 stundu attā lumā , ir meli. 7 stundas ir reā las. Kas dodas uz piramī dā m ieteiktu uzreiz lidostā iegā dā ties vī zu. No Sinaja lī dz Ā frikai ir nepiecieš ams. Cik tas maksā , nav skaidrs no 15 lī dz 30. Draugi no Anex piedā vā.30 $.

7. Jū ra - 10 punkti. Tie, kas nekad nav bijuš i tā di kā mē s, bū s sajū smā . Nereā ls caurspī dī gums, krā sa labi, un kā da veida zivis.

8. Pludmale – nav skaidrs, cik likt. Noteikti iesaku pirkt koraļ ļ us, ir ē rti staigā t pa pontonu (slidens, garš ), nekur nav smilš u, akmeņ i, koraļ ļ i vai mazi akmeņ i, bet š ī s nav smiltis. Mani nedaudz kaitinā ja glā bē js, kurš svilpo, izejot no tilta 50 m.
Ushatanye krē sli, proti, matrač i uz tiem. Mana sieva devā s ieņ emt vietas pulksten 7-30.
Ja jū s ieradī sities 10 vietā s, tā s nebū s, un pē c 11 tā s atkal parā dā s. Pē c 1.00 ē na nolaiž as pludmalē un netraucē rifu peldē š anai.
Secinā jums: iesaku doties atpū sties š ajā viesnī cā , katrs redz, ko vē las. Mē s esam pozitī vi.
Š eit nav neviena, kas vē las perfektu tī rī bu.
Tā s galvenā priekš rocī ba ir sava pludmale, rifs, skaista teritorija.
Mī nusi: veca pludmales infrastruktū ra.
Pā rē jais ir normā li.

Es uzskatu, ka viesnī cas Sultā nā par 10.000 UAH diviem ir labā kas))
аватар t0500652441
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Vakar atgriezā mies no brī niš ķ ī gā ceļ ojuma! Lidot jū rā ziemā vienmē r ir forš i, mē s mī lam jū ru un sauli! Mē s koncentrē jā mies uz skaistā m zivī m. Izvē lē jā mies Dreams beach hotel, tā atrodas pirmajā lī nijā , rifs š eit tieš ā m izrā dī jā s lielisks! Pirmkā rt, gribu teikt, ka viesnī ca nav domā ta tū ristam, kurš sagaida labu ē dienu un perfektu tī rī bu. … Tomēr ▾ Sveiki! Vakar atgriezā mies no brī niš ķ ī gā ceļ ojuma! Lidot jū rā ziemā vienmē r ir forš i, mē s mī lam jū ru un sauli! Mē s koncentrē jā mies uz skaistā m zivī m. Izvē lē jā mies Dreams beach hotel, tā atrodas pirmajā lī nijā , rifs š eit tieš ā m izrā dī jā s lielisks! Pirmkā rt, gribu teikt, ka viesnī ca nav domā ta tū ristam, kurš sagaida labu ē dienu un perfektu tī rī bu. Viņ š ir mazliet "staigā tā js". Bet teritorija liela, skaista un zaļ a. Mū su istaba bija pē c remonta, nekur nav pelē juma, gulta balta, dvieļ i arī . Ir daž as nelielas kļ ū das, bet viss bija pietiekami tī rs. Viņ i lū dza tī rī t katru dienu, tī rī ja un mainī ja dvieļ us tikai pē c pieprasī juma.
Virtuve. . . Nav 5, teiksim tā , izsalcis nepaliksi, vienmē r ir svaigi dā rzeņ i, gaļ a, olas. Protams, olu kultenis bū s jā gaida no rī ta, un labā k ar aizvē rtā m acī m, jo, atklā ti sakot, pannas reti kurš mazgā . Kafija - š ķ ī stoš ā , sulas - UPI, alkohols - muļ ķ ī bas. Alus un vī ns pieļ aujams.
Atseviš ķ i no 10-12 var pieteikties vakariņ ā m trī s teritorijā esoš ajos restorā nos, paspē jā m apmeklē t zivju restorā nu - ļ oti patika. Tas atrodas krastā - tā ir ī paš a atmosfē ra, zivis tiek pagatavotas dieviš ķ i maigas un garš ī gas (mums bija kalmā ri un kalmā ri). Pasniedza arī salā tus ar mē rci, krabju zupu un saldumus, mums ļ oti garš oja!
Pludmale. Tā lab mē s devā mies un koraļ ļ u dē ļ varat aizvē rt acis uz nobruž ā tajiem sauļ oš anā s krē sliem, kas, starp citu, ir bijuš i vienmē r. Pludmale ir liela un ē rta. Saulriets uz pontoniem, ir viena neliela pludmale bē rniem.
Personā ls ir draudzī gs un patī kams. Katru vakaru bija interesanta izklaides programma.
Ceļ vedis no Anex ceļ ojumu aģ entū ras rupjš ! Tas laikam atseviš ķ am komentā ram! Pē c iepazī š anā s ar viņ u jū ti, ka esi netī rs stulbenis, kurš ieradā s Ē ģ iptē bez naudas un ik uz soļ a, bez viņ a labvē lī bas, tevi nozags vai apē dī s haizivis!
Kopumā es ieteiktu š o viesnī cu! Mums ļ oti patika!
аватар diver2009
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Daž us punktus ir grū ti sadalī t plusos un mī nusos, jo tas, kas kā dam ir pluss, citam var bū t mī nuss. Liela teritorija. Tas mums bija pluss. Mums patī k staigā t. Turklā t plaš ā s teritorijas klā tbū tne pie viesnī cas ļ auj izvietot vairā kus lielus baseinus, ū dens slidkalniņ us, strū klakas, ir kur pastaigā ties, kad tikko apnika ē st, dzert, peldē ties, gulē t : ) Tiem, kam patī k nokā pt uz restorā nu ar liftu tieš i no istabiņ as (nosacī ti) un uzreiz pē c diviem soļ iem bū t pludmalē - tas tā nav. … Tomēr ▾ Daž us punktus ir grū ti sadalī t plusos un mī nusos, jo tas, kas kā dam ir pluss, citam var bū t mī nuss.
Liela teritorija. Tas mums bija pluss. Mums patī k staigā t. Turklā t plaš ā s teritorijas klā tbū tne pie viesnī cas ļ auj izvietot vairā kus lielus baseinus, ū dens slidkalniņ us, strū klakas, ir kur pastaigā ties, kad tikko apnika ē st, dzert, peldē ties, gulē t : )
Tiem, kam patī k nokā pt uz restorā nu ar liftu tieš i no istabiņ as (nosacī ti) un uzreiz pē c diviem soļ iem bū t pludmalē - tas tā nav.
Teritorija tiek kopta: iestā dī ti puķ u krū mi, veidotas skaistas puķ u dobes, izmantojot daudzkrā sainus akmeņ us, apzā ģ ē ti koki un krū mi, laistī ti utt.
Papildus galvenajam restorā nam papildus strā dā ja tikai grilbā rs, uz kuru varē ja doties pusdienu laikā un pē c vienoš anā s arī vakariņ ā s. Teorē tiski ir arī a la carte meksikā ņ u restorā ns. Mē s tur negā jā m, tā pē c par to neko nevaru pateikt.
Teritorijā ir arī beduī nu stū rī tis, zivju restorā ns, ledusskapis saldē jumam, bet tas viss neizdevā s. Lai gan mums ar lepnumu stā stī ja, ka viesnī ca bija 100% pilna un tajā laikā bija 1620 viesi. Kā pē c š ajā gadī jumā puse no esoš ā s infrastruktū ras nedarbojas, ir jautā jums.
Istabas. Kā dreiz tie laikam bija pieklā jī gi, bet tagad izskatā s nobruž ā ti - nolobī tas gultu koka virsmas, naktsgaldiņ i, galdi, santehnikas rū sa utt. Saka, ka ir telpas pē c remonta, bet, acī mredzot, mums nepaveicā s, bijā m 38. korpusā . Otrajā istabā , kurā dzī voja mū su ģ imene, vannas istabā bija plaisa, kurā , uzkā pjot, iztecē ja brū ns š ķ idrums, un duš ā nebija auksta ū dens. Pie mums neviens to neremontē tu, labā kajā gadī jumā piedā vā tu mainī t istabu, un mums bija svarī gi, lai abas telpas bū tu blakus. Tā pē c, baidoties atrasties daž ā dā s viesnī cas daļ ā s, mē s to pacietā m un visi devā s uz duš u vienā istabā , kas, protams, bija mū su personī gā izvē le, bet jā atzī st, tā da situā cija ir ar santehniku viesnī cā , kas deklarē ta kā.5 zvaigznes, pat ē ģ iptieš u, nav OK - vai ne?
Istabas uzkopš ana sastā vē ja no ū dens pudeles pievienoš anas un augš ē jā s palaga nolikš anas uz gultas zem matrač a. Lai gan pē dē jais man bija lieks. Es pati no rī ta glī ti salocī ju visu uz gultas. lai istabā nebū tu nekā rtī ba un pē c degvielas uzpildī š anas apkopē jai katru reizi ar grū tī bā m nā cā s izvilkt palagu no matrač a apakš as. Tajā paš ā laikā noslaukiet putekļ us no virsmā m - tas nekā di nebija iekļ auts tī rī š anas plā nā . Par spī ti atstā tajā m š okolā dē m un dolā ram, pat acī mredzami netī rais mazais dvielī tis ne reizi netika nomainī ts, lai gan tas jau viennozī mī gi gulē ja uz vannasistabas grī das, tač u katru reizi tikai "uzmanī gi" tika pacelts no grī das un piekā rts pie ž ā vē tā ja.
Atseviš ķ a tē ma ir viesnī cā strā dā još ais ANEX Tour darbinieks. Principā , protams, tam nav nekā da sakara ar paš u viesnī cu, tač u, tā kā š o viesnī cu galvenokā rt apdzī vo tū risti no Ukrainas un Krievijas Federā cijas, ir vē rts to pieminē t. Ja vē laties justies kā nieks, dodieties uz tikš anos ar ceļ vedi no ANEX Tour š ajā viesnī cā . Viņ a stā sta bū tī ba ī sumā bija tā da, ka, ja mē s, nelieš i, ieradā mies viesnī cā , no deguna samaksā juš i tikai 500 USD, tad sē diet un nepļ ā pā jiet, un, ja vē laties apkalpoš anu un izcilu attieksmi pret sevi, tad brauc uz Rixos par 5000 c. u. Tas, ka mū su reiss no Harkovas tika pā rcelts vairā kas reizes un rezultā tā aizkavē jā s par 10 stundā m, kuru laikā arī izdevā s nosalt, nesniedzot nekā du paskaidrojumu, ka kā dā brī dī pat sā ka š ķ ist, ka esam kļ uvuš i par vienu no tiem "veiksminiekiem". tie" , kuri nesagaidī ja savu izlidoš anu un š ā das lidojuma kavē š anā s rezultā tā mums nozaga, faktiski veselu atpū tas dienu no septiņ ā m, š is tū roperatora pā rstā vis gandrī z burtiski teica: "Jā , viss kā rtī bā , mums ir tiesī bas uz 12 stundā m - pā rsē š anā s lidojumi uz š ejieni. " Un tas viss, ņ emiet vē rā , nav atbilde uz daž iem tū ristu apgalvojumiem, bet gan vienkā rš i sapulces gida informā cijas veidā . Tas ir jauki, vai ne?
Jebkurus faktus, arī notikuš os, var pasniegt pilnī gi daž ā di. Piemē ram, nebija vē rts neko tā du paš u ceļ vedi pateikt: "Puiš i, jū s droš i vien izlasī jā t atsauksmes, pirms izvē lē jā ties š o viesnī cu un sapratā t, ka tas ir tā sauktais "budž eta piecinieks". Tā pē c esiet iecietī gs pret daž ā m nepilnī bā m. servisā reiss aizkavē jā s laikapstā kļ u dē ļ , un mē s darī sim visu iespē jamo, lai jū su uzturē š anā s š eit bū tu lieliska un jū s aizmirstu š o nepatī kamo svē tku sā kumu. " Vienkā rš i. Bet nē . Vajadzē ja "sturmē t" uz viesnī cas viesiem. Varbū t š ī konkrē tā persona š ā di sevi apliecina, vai varbū t tā da ir visas ANEX Tour politika.
Par rindā m restorā nā un viesmī ļ u kū trumu, kuri apkalpo ē dienu, jau pietiekami daudz rakstī ts iepriekš ē jā s atsauksmē s, neatkā rtoš os. Ē dienā bija izvē le: vairā ku veidu piedevas, vista, liellopa gaļ a, zivis. Par labumiem, pat mū su ģ imenē viedokļ i dalī jā s. Man patika, manam vī ram nē . Dzē rieni, gan alkoholiskie, gan bezalkoholiskie, ir briesmī gi, izņ emot vī nu galvenajā restorā nā un alu.
Mū su galvenā priekš rocī ba - kas patiesī bā š ī viesnī ca tika izvē lē ta pirmajā vietā , bija pasakaini skaists rifs ar visiem tā iemī tniekiem un vē ja trū kums, kas mums bija svarī gā ks par pā rtiku, dzē rieniem un jaunā m mē belē m. telpas. Bet bū tu jauki, ja tas viss bū tu klā t š ajā viesnī cā kopumā , bet diemž ē l tas tā nav.
аватар anastasia.2021
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viņ i savu apskatu sā ks ar to, ka aviokompā nijas Azur lidmaš ī nā stjuarte ar salveti manuā li savā ca drupatas vai ē diena pā rpalikumus, jo pasaž ieri, kas tikko bija iekā puš i lidmaš ī nā , jau bija sā kuš i sū dzē ties par atkritumiem. … Tomēr ▾ Viņ i savu apskatu sā ks ar to, ka aviokompā nijas Azur lidmaš ī nā stjuarte ar salveti manuā li savā ca drupatas vai ē diena pā rpalikumus, jo pasaž ieri, kas tikko bija iekā puš i lidmaš ī nā , jau bija sā kuš i sū dzē ties par atkritumiem. Vietas ļ oti maz, lidmaš ī na nogurusi.
Reģ istrē š anā s sagā dā ja vilš anos, gaidī jā m, ka var rasties grū tī bas, bet ne tā dā mē rā . Bijā m spiesti gaidī t lī dz 14.00, neskatoties uz to, ka ieradā mies viesnī cā.8. Teikt, ka mums nepiedā vā ja brokastis, manuprā t, nav vē rts, pat ņ emot vē rā , ka pē dē jā dienā izbraucā m 4 no rī ta. , attiecī gi, pirms brokastī m. Mantu glabā š anai un pā rģ ē rbš anai nav vietas, var aiziet uz tualeti un kaut kā pielā goties pā rģ ē rbties. Bagā ž a tiek atstā ta ā rā saulē lī dz reģ istrē š anā s brī dim. Diemž ē l arī ierodoties netiek izsniegti dvieļ i (jo tie ir tikai istabā ), proti, neizskatī jā m variantu doties uz jū ru.
Viesnī cas darbiniekiem ir ž ē l par dzē rieniem, jo ​ ​ rokassprā dzes var saņ emt tikai 10.30. Lī dz tam neviens pat ū deni vai kafiju nedos.
Internets ir ļ oti vā jš vai vienkā rš i tā nav.
Teritorija ir liela, bet man likā s, ka tur bija maz zaļ umu un attiecī gi maz ē nas no š ī s.
Uzturs
Mū su pirmā s pusdienas reģ istrē š anā s dienā bija tikai š oks, jo cilvē ki stā v pie durvī m 15 minū tes pirms atvē rš anas.
Restorā nā vienmē r un visos izdalī jumos ir rinda vai nav darbinieku, kas varē tu apkalpot. Ē dienu kvalitā te it kā ir laba, bet rindu dē ļ iespaids stipri sabojā ts. Nebija jū ras velš u. Brokastī s rindā pē c omletes var nostā vē t 25 minū tes, aiz letes paslē pti ievā rī jumi un sviests, olī vu nav (Arī augļ us vajag nopratinā t, dā rzeņ i nostā vē juš ies un nevē rī gi sagriezti.
Lī dzī gas rindas pie bā ra brokastu/pusdienu un vakariņ u laikā .
Ē diens tiek pasniegts ļ oti mazā s porcijā s, nereti jā prasa piedevas, piemē ram, karote jogurta vai cits desas gabaliņ š . Darbinieki sortimentu papildina lē nā m un nepiecieš amī bas gadī jumā dodas uz virtuvi, var mierī gi apgriezties atpū tnieka priekš ā un ignorē t lū gumus un komentā rus.
Saldē juma nav, pica pie baseina ir kauns viesnī cai, pasniedz no 16-17. Atkal rinda, tad paņ em š ķ ī vjus, salvetes utt. Uz vienu cilvē ku viņ i izdala tikai divus sī kus gabaliņ us, nav jē gas prasī t visai ģ imenei vai kompā nijai.
Pludmale un jū ra
Jū ra ir lieliska, ja ne puisis (glā bē js), kurš visu laiku svilpo, lai neaizpeld lī dz koraļ ļ u rifam un neaizpeld tā lu. Bet tas ir než ē lī gi, ka "tā lu" tiek uzskatī ts par š ī s paš as viesnī cas nā kamo pontonu. Un pie kā pnē m nepietiek vietas visiem atpū tniekiem peldē ties un biež i pieskaramies viens otram, nenā ktu par ļ aunu ierī kot arī citas kā pnes, protams. Mū su uzturē š anā s laikā tika atvē rti 2 pontoni, "sastrē gumā " pat bija rindas uz ieejas kā pnē m. Vē los atzī mē t, ka š ī s kā pnes ir diezgan neē rtas, un daž iem cilvē kiem to lietoš ana var bū t pat problemā tiska. Noteikti ņ emiet lī dzi koraļ ļ u laivas, jo pontoni ir slideni.
Liekas, ka pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet cilvē ki paņ em daž us no rī ta, un paš i nā k pē c brokastī m vai vē lā k, tā pē c par labā m vietā m ir jā cī nā s. Pludmalē nav mū zikas un animā cijas.
Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir populā ri pē cpusdienā s, kad jū ra jau ir ē nā no klints, un baseins joprojā m ir saulains. Tač u atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slu bū s problemā tiski, ja no rī ta apdomī gi pametī si savu lietu, lai to paņ emtu, esi gatavs no tā atvadī ties. Pirmkā rt, ierodoties, sauļ oš anā s krē sls jau bija aizņ emts (nevienu neaptur sveš as lietas). Un otrkā rt, lietas var nozagt (vai mē ģ inā t), diemž ē l es personī gi to izjutu no savas pieredzes. Man paveicā s, ka atdevu savu lietu, bet tas bija nejauš ī bas jautā jums, kā dam var nepaveikties. Viņ i arī zog dvieļ us no pirmo stā vu balkoniem.
Apkope un serviss
Istabas uzkopš ana ļ oti viduvē ja, dvieļ i ne reizi nav mainī ti nedē ļ as laikā , vienkā rš i glī ti salocī ti un viss. Pludmales dvieļ i tiek mainī ti pē c sazvanī š anā s ar reģ istratū ru, un tad nevajag gaidī t, ka uzreiz kā ds atskrien. Zvanī jā m divas reizes un neviens nenā ca, nā kamajā dienā skrē jā m pē c apkopē jas un prasī jā m pā rģ ē rbties.
Portieri man vispā r ir atseviš ķ s jautā jums, jo ieraš anā s dienā mums pirmajā ir 2 istabas, viņ š atnesa somu un sā ka prasī t dolā ru, lai ne tikai pieklā jī gi mā jienu, bet pieprasī tu un izspiestu. Bet visepiskā kais bija, kad es viņ am iedevu 2 š okolā des (protams, viņ š tā s paņ ē ma) tikai no viņ a sirds laipnī bas, bet viņ š tik un tā turpinā ja prasī t savu dolā ru un nepalī dzē ja man (meitenei) pacelt manu koferi. 2 stā vs! pagriezā s un aizgā ja. Tā bija pilnī ga miskaste.
Daudz ir rakstī ts par apkalpoš anu restorā nā , bet puiš i cenš as un dara darbu pē c labā kā s sirdsapziņ as un spē jā m.
Naktī , kad braucā m prom, gandrī z kā du nepratinā jā m, lai iznes no mā jas somas, vairā kas reizes zvanī ja uz reģ istratū ru. Nododot atslē gu, viņ i uzreiz nogrieza rokassprā dzes un bā rā neviens nedod dzē rienus, pat tualetē uzreiz neielaida. Jū su uzturē š anā s pē dē jais posms viesnī cā bija pilnī bā sabojā ts, viesnī cas darbinieki ī paš i dara visu iespē jamo, lai jū s š eit neatgrieztos. Vai tieš ā m viesnī ca paliek nabadzī gā ka no viņ u glā zes un tā pē c ne pā rā k garš ī gas kafijas? Starp citu, mē s paš i taisī jā m kafiju istabā , jo ir tē jkanna.
Animā cija nebija tā da, š ovs redzē ja vienu lietu un tad nejauš i to dzirdē ja un cits vakars bija karaoke. Varbū t viņ a bija, bet nekur par to nebija informā cijas vai grafika. Baseinā ir spē les, es tajā s nepiedalī jos, tā pē c vairā k laika pavadī ju jū rā . Baseins tiek izmests 5os, un viss, viesnī cā vairs nav ko darī t.
Piezī me topoš ajiem atpū tniekiem š ajā viesnī cā , pā rbaudiet dvieļ u skaitu numurā , ieskaitot pludmales, ja izrakstī š anā s laikā jums nebū s pietiekami daudz, viņ i jums liks maksā t, mums bija tā da situā cija. Un tad jū s nevarat pierā dī t, ka istabā bija 2 mazi, un 2 lieli dvieļ i cilvē kiem netika nodroš inā ti no ieraš anā s dienas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums dusha2512255
2 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums ksusha_skole_ukr_net
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums info55587
‹ Viesnīca Dreams Beach Resort 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 7 км от Наама Бей, в Рас Ум Сид. Построен в 1998 году, реновация проходит каждый год. Отель подойдет для романтического, семейного или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 22 км от аэропорта г. Шарм­-эль-­Шейх.
Pludmales apraksts Коралловый риф, длина пляжной полосы – 400 м, вход в море – коралловый, 3 понтона.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

В отеле работают 6 ресторанов и баров, в том числе главный ресторан «шведский стол» и итальянский ресторан у бассейна, гриль-ресторан на пляже, а также ресторан мексиканской и азиатской кухни. Напитки и коктейли подают в пабе и баре. В шатре бедуинов можно расслабиться с кальяном. Стойка регистрации открыта круглосуточно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), 1 водная горка, мини-клуб (возраст 4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 водная горка, 2 теннисных корта (с грунтовым покрытием), мини-гольф, ныряние с маской и трубкой, дартс (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), мини-­гольф (бесплатно), освещение теннисного корта (платно).
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 468 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, сейф, балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • bidē (ne visās istabās)
Adrese Um EL Sid Cliff, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +2 069 3660 170
Tīmekļa vietne: Dreams Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, гольф (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.