Varētu būt labāk

Rakstīts: 24 marta 2020
Ceļošanas laiks: 27 februāris — 7 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Tā tad. Paspē jā m aizbraukt uz EG pirms kipiš a sā kuma ar vī rusu. Bet viņ i varē ja izķ ert izdevī gas cenas. Kuponi mums maksā.200 USD vienai personai par 8 naktī m. Lidojums, pā rsē š anā s pienā ca precī zi. Reģ istrē š anā s noritē ja raiti, tā kā ieradā mies vakarā , atslē gas uzreiz tika nodotas.

ISTABA
Godī gi sakot, es domā ju, ka bū s sliktā k. Mē s ieguvā m istabu 24. korpusā ar lietojamā m mē belē m un darba ierī cē m un santehniku. Normā li dvieļ i, tī ra veļ a. Ledusskapis tikai rū ca kā beluga, traucē ja gulē t. Mē s atrisinā jā m problē mu, vienkā rš i izslē dzot to uz nakti.

TERITORIJA

Nu lū k. Viss sakā rtots EG stilā . BET nav daudz zaļ umu. Viesnī ca ir veca. Visu vajadzē tu aprakt milzī gos kokos un kaktusos. Bet nē . Redzams, ka jau toreiz, pirms 20 gadiem, viņ i uz to ietaupī ja naudu. Teritorija patiesī bā nav ī paš i liela. Viesnī cu var nostaigā t no malas lī dz malai apmē ram 10 minū tē s. Centrā lais baseins nav apsildā ms. Slī dkalniņ š tika ieslē gts vairā kas stundas dienā.
Galvenā viesnī cas priekš rocī ba ir tā s akmeņ ainā pludmale un daudzlī meņ u terases ar sauļ oš anā s krē sliem. Daudzas daž ā das nogā zes, tostarp lifts. Apkā rtnē ir daudz bā ru.

APKALPOŠ ANA
Nu, š ī ir Ē ģ ipte))) Kā š eit viss var bū t kā rtī bā ? Bā ros puse bā rmeņ u ir kaut kā di ī gni. Ī paš i vestibilā . Arī ē dnī cā ne visi ir pieklā jī gi. Draugi istabā pazaudē ja gaismu, bet ar skandā lu viņ iem izdevā s 5 reizes nopratinā t meistaru. Istabā dabū jā m labu apkopē ju, nebija ž ē l atstā t ne dolā ru. Bet kopumā pē c EG standartiem viss ir kā rtī bā.

UZTURS
Izsalcis no š ejienes noteikti neatstā si. Ir arī gaļ a, vista un zivis. Bet diez vai jū s varē sit piedzī vot kulinā rijas ekstazī . Kas mani patieš ā m pā rsteidza, bija augļ u izvē le. Katru dienu, un melone, un citrusaugļ i, un granā tā boli, un ā boli, un dateles. Un zemenes gandrī z katru dienu mani pā rsteidza pilnī bā . Tā dos skaitļ os neesmu to redzē jis pat augstā kā s klases viesnī cā s. Alkohols š eit ir pilnī ga miskaste.
Citā di nekā jauna nav. Bet pē c maniem novē rojumiem alkohola kvalitā te EG viesnī cā s kopumā strauji krī tas. Pat vī nu vairs nevar dzert. Alus palika tikai vairā k vai mazā k.

JŪ RA UN PLUDMA


Sarkanā jū ra ir tieš i tas, ko mē s Ē ģ iptē ļ oti daudz piedodam, gan bargiem arā biem, gan apš aubā mu apkalpoš anu. Tas vienī gais, tā pat kā labs burvis, nomazgā no mums visu negatī vo. Dreams Beach viesnī cā ir jū ra. Ne bez jambiem, bet ir. No mī nusiem - pamatī gi samī dī ts rifs, par maz zivju. Bet, tiklī dz aizbrauc pa kreisi no garā pontona (kas atrodas ū denī ) 30-40 metrus, tas kļ ū st normā li. No š ī s viesnī cas pludmales priekš rocī bā m jau ir trī s ē rti pontoni. Skatiet manā video apskatā , kā izskatā s zemū dens pasaule netā lu no š ī s viesnī cas. Pludmalē jau ir divi bā ri, redzami sauļ oš anā s krē sli, ka tie nesen atjaunoti. Pludmales dvieļ i ir labā stā voklī.

ANIMĀ CIJA UN ATPŪ TA
Animā cija ir aktī va. Pastā vī gi daž i konkursi un izklaide.
Vakaros katru otro dienu amfiteā trī kaut kā da izklaide. Katru vakaru pie restorā na dzied dziedā tā ja. Diezgan aizdedzinoš s cilvē ks. Viņ as kompā nijā varat pavadī t pā ris vakarus.

KOPĀ
Pā rsteidzoš i, ka ar visu budž etu viesnī ca negatī vus iespaidus pē c sevis nelika. Mums, cilvē kiem ar zinā mu ceļ oš anas pieredzi, acis sā p daudz kas. Bet tas, kurš pirmo reizi ir EG, var pat nepamanī t visus mī nusus. Bet viesnī cā nav acī mredzamu aplodu. Bet, ja es atnā ktu uz š ejieni par pilnu cenu, mani droš i vien satriektu krupis. Viesnī cu var ieteikt. Atpū ta š eit netiks sabojā ta.

PS
Kam tas interesē , augš upielā dē ja nelielu video reportā ž u - https://www. youtube. com/watch? v=QVntzxjCJHk&t=716s
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu