Lai nesabojātu atpūtu, meklējiet citu viesnīcu!

Rakstīts: 1 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 23 februāris — 1 marta 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Ir pagā jis mē nesis, un es nolē mu atstā t atsauksmi par mū su ceļ ojumu februā ra beigā s. Pā rē jais bija brī niš ķ ī gs, bet tikai tā pē c, ka noskaņ ojumu radī jā m paš i kopā ar draugiem. Runā š u tikai par viesnī cu un bez emocijā m.
Kas meklē komfortu, apskata atsauksmes vietnē un izvē las š ajā viesnī cā sniegtos pakalpojumus, lū dzu, bē dz no š ejienes. 4.4 — š is vē rtē jums neatbilst patiesī bai. Bildes skaistas, tā pat kā apraksts. Patiesī bā tas nav š ā di:
1. Mums bija agra ieraš anā s un vē la izbraukš ana. Brokastī s devā mies par naudu - 6 eiro no cilvē ka. Rokassprā dzes nē sā tikai pē c brokastī m, tā s aizņ em lī dz 12.00. Jau 10.00 tuvojā mies un lū dzā m mū s laicī gi izkā rtot, iedeva naudu. Rezultā tā viņ i divas reizes devā s apskatī t istabas un 13.30 mū s tomē r iekā rtoja nož ē lojamā istabā . Par laimi tas atradā s otrajā stā vā ar skatu uz jū ru. Pielikumā ir numura fotogrā fija.

2. Istaba ir mirusi un netī ra, ar netī rā m mē belē m nogalinā tas, ļ oti putekļ ainas, ar netī riem logiem, aizsē rē jusi kanalizā cija vannas istabā .
3. Teritorija it kā ir kopta, bet viss ir ļ oti vecs. Pludmales zona, gluž i pretē ji, ir netī ra, it ī paš i tā s tā lā kā puse, daudz izkaisī tu atkritumu. Urnas ir netī ras, pilnas ar atkritumiem, visur ir izsmē ķ i, tā lajā nobraucienā miruš as skulptū ras. Gultas ir cieš i apsargā tas. Pludmali glā bj tikai skats uz jū ru. Tas ir galvenais iemesls, kā pē c mē s š eit ieradā mies.
4. Ē diens viduvē js, redzē ts un daudz garš ī gā ks, daž ā dī ba vidē ja. Galvenajā restorā nā katrs vakars bija vienā ds. Gaļ as ē dienus pasniedz porcijā s. No gaļ as ē dieniem bija tā das paš as fritē tas zivis, kā arī cepta vista un teļ a gaļ a, kuru nebija iespē jams sakoš ļ ā t. Citu gaļ u mē s neredzē jā m. Pulverveida sulas, tikai š ķ ī stoš ā kafija. Vestibila bā rā alkohols tiek pasniegts lī dz pusnaktij, tad par naudu. No daž ā diem dzē rieniem jū s varat dzert tikai alu. Saldē jumu dala tikai bē rniem. Parasto ū deni lej tikai glā zē s. Ja ielej plastmasā , noteikti pā rbaudiet to tī rī bu. Daž reiz brilles smarž o pē c pā rtikas))). Augļ i bija sausi un pasniegti tā , ka bija bail tiem tuvoties. Man ļ oti garš o burgeri, bet š ajā viesnī cā tā du nav, viņ iem ir papī ra desu sviestmaizes un bezgarš ī gs siers. Laika posmā starp brokastī m un pusdienā m pludmalē var uzkost ar pankū kā m, bet tā s tiek atvē rtas no pulksten 12, stundu pirms pusdienā m))). Neapmierinoš s ē diens. Viena pilnī ga muļ ķ ī ba.
5. Ū dens siltajā baseinā bija netī rs. Pē c pirmā s vizī tes redzē ju kā sakrā jas liela daudzuma gļ otā m lī dzī ga masa. Pē c tam baseinā nepeldē jā mies. Acī mredzot ū dens š eit nav tī rī ts un nav mainī ts.

6. Diskotē ka no 23.00 lī dz 01.00. Tā bija vienī gā izeja vakaros. Dī dž ejs izrā dī jā s ļ oti sirsnī gs puisis. Par pā ris dolā riem viņ š uzliek jebkuru mū ziku un var jautri dejot ar visiem. Diskotē ka ir ļ oti, ļ oti nogurusi.
7. Visai viesnī cai ir viena dvieļ u izsniegš anas vieta. Tajā paš ā laikā ir vairā ki izsaukumi uz pludmali. Un bija ļ oti neē rti skriet pie viņ a no mū su istabas.
8. Lifts uz pludmali, kas arī tur ir, starp citu, ir ļ oti netī rs. Izskatā s, ka tas nav mazgā ts kopš palaiš anas.
9. Trenaž ieru zā le...jū s redzē siet paš i).
10. Izbraukš anas dienā.12. 00 mū s noņ ē ma no rokassprā dzes. Tā kā izbraukš ana no viesnī cas bija paredzē ta 17.25, lī dz tam laikam mums nebija paredzē ts ne vakariņ as, ne dzerš ana))) Tikai par naudu. Ar manu sū dzī bu anex tū res gidiem, kā pē c tā da attieksme pret klientiem, viņ i laipni piedā vā ja uzliet glā zi ū dens. Es laipni atteicos)
10. Priecē ja š ajā viesnī cā tikai peldē š ana ar zivī m, kuru bija daudz. Ir arī priekš rocī ba, ka pirmais pantone, kas atrodas tuvā k grila stienim, ir ļ oti ī ss un nebija tā lu jā skrien.
Secinā jums ir tā ds, ka š ajā viesnī cā kā dreiz bija ļ oti labi laiki. Un tagad labā k š eit nebraukt, ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu