Jautājums par viesnīca Dreams Beach Resort 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
226 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Iepriekš nopirkām biļetes uz Dreams Beach Resort viesnīcu 04.10.2020. Tagad, līdz ar šādu situāciju pasaulē un saistībā ar karantīnu, vēlamies atcelt tūri un atdot naudu. Kā to var izdarīt?
Iepriekš nopirkām biļetes uz Dreams Beach Resort viesnīcu 04.10.2020. Tagad, līdz ar šādu situāciju pasaulē un saistībā ar karantīnu, vēlamies atcelt tūri un atdot naudu. Kā to var izdarīt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2020-03-204 gadā atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар zolyshka111
Līdz tūrei atlikušas 22 dienas, atceļot naudu visdrīzāk nesaņemsi vispār jeb 10 procentus.Izlasi, kas rakstīts līgumā.
аватар _586819
Ja Baltkrievijā, gaidiet oficiālu lēmumu no fakta, ka lidojums ir atcelts. Ja vēlies kaut ko atdot no avansa.Ja ir samaksāta visa summa, tad vēl jo vairāk.Neatsaki sev, zaudēsi daudz.
аватар Vika284
_586819 jautājums bija Kharkiv Ukraine
аватар zolyshka111
_586819, vai jūs zināt, kā apskatīt dalībnieku dzīvesvietas valsts profilu?
аватар _586819
zolyshka111, Vai tu zini tikai sākumu lasīt?Izlasi visu komentāru,JA BALTKRIEVIJAS...,,vai vienkārši padomā pie sevis.Te,šajā portālā atbildes uz saviem jautājumiem meklē ne tikai Ukraina,lai gan paldies viņai par šo jautājumu, t .to jautājums ir ļoti aktuāls.Šeit skatās gan Krievija, gan citas valstis.
аватар veritasana
netrokšojiet, miers mums visiem
аватар Vika284
_586819 jūs zolyshka111 pareizi norādījāt uz savu kļūdu vai iespējamu neuzmanību, skatoties uz kontu. Jūs jau esat atbildējis vairākas reizes.
Mēs visi priecājamies par Baltkrieviju)))
аватар zolyshka111
_586819, nu, sāksim ar to, ka jebkurš autors, uzdodot jautājumu, domā tikai par sevi, un tas ir loģiski! Un, ja jūs personīgi uzdodat jautājumu par lidojumu aizliegumu (un es zinu, ka esat no Baltkrievijas), sakiet, ka tas izklausīsies stulbi, ja es sākšu atbildēt - ja esat no Burkinafaso, tad tur lidojumi netiek atcelti, ja no Hondurasas , tad tas ir pārāk ok, bet ja no Ukrainas, tad reisu nav. Vai tu saproti ko es domaju?
аватар vezha2
Kopš 20. marta Ēģipte ir slēgusi savu gaisa telpu, tagad no viņiem būs atkarīgs, cik drīz tūristi atkal varēs doties uz turieni.
Jūsu tūrisma operators ir informēts par situāciju, visticamāk, jums tiks piedāvāts pārcelt izbraukšanas datumu. Jebkurā gadījumā rūpīgi vēlreiz izlasiet līgumu par nepārvaramas varas esamību tajā.
аватар _586819
Vika284 un zolyshka111 atbildu jums abiem.Es neslēpu ka esmu no Baltkrievijas. Atbildot uz uzdoto jautājumu, domāju, ka daudzi baltkrievi vēlētos uzzināt variantus gan no Ukrainas, gan no Baltkrievijas.Ir baltkrievi, kas dzīvo Ukrainā.
аватар Vika284
"Ir baltkrievi, kas dzīvo Ukrainā." viņiem kā ārzemniekiem tagad ir aizliegts ieceļot Ukrainā
Ja Baltkrievijas pilsonis iegādājās Ukrainas TA tūri, tad visas sekas būs saskaņā ar Ukrainas likumdošanu un visi noteikumi par ceļojumu atcelšanu/pārcelšanu būs tieši tādi paši kā tad, ja to pirktu Ukrainas pilsonis.
Jūsu informācija par Baltkrieviju patiešām "palīdzēja" tūristam no Harkovas, un tūristi no Burkinafaso par šo informāciju bija īpaši priecīgi.
аватар Slav_na
Cilvēki! Cilvēki! Cilvēki!!! (no)
kāpēc jūs visi esat tik ļauni? vīrietis atbildēja - paldies viņam par to. rīt baltkrievs to pašu jautājumu neuzdos, jo atbildi viņš jau izlasīs šeit.
turklāt ne visiem patīk rakņāties...
alla_kur,man liekas,ka vajag turēt pirkstu uz pulsa-periodiski interesēties par TA,kā tur iet.Neatceliet sevi vispirms - zaudēsiet naudu. bet vispirms - kas tas ir, līgumā sk
nu, un pārejiet pa vietnēm, šīs viesnīcas grupās atrodiet "laimes pavadoņus" - bieži cilvēki raksta, kad izlido. varbūt jūs atradīsiet no savas pilsētas, divi nav viens!
аватар Slav_na
un Ukrainā dzīvo uz pastāvīgu dzīvi. ar citu valstu pilsonību. ieskaitot baltkrievus. un krievi. un pat ķīnieši
аватар victory7
Iegādāts iepriekš rezervējot. Tui. Tiesa, Dievs ņēma samaksāt atlikušo summu. Ar šādu kursu atpūta ir zelts. Un man nav ne jausmas, kad pārsūtīt. Un pēkšņi tūroperators bankrotē. Uz augošās ekonomiskās krīzes fona labāk zaudēt 30% nekā daudz naudas. Es negaidu atmaksu. Diez vai kas atgriezīsies. Gaidīšu līdz labākiem laikiem. Visu veselību!!!
аватар veritasana
nauda kabatā vienmēr ir labāka nekā jebkura TA vai TO kontos (ja paveicas).
аватар dima_80_
Karantīna tiks pagarināta - tas jau ir vairāk nekā skaidrs! Tāpēc vai nu atmaksa labprātīgi vai ar tiesas starpniecību, vai atvaļinājuma pārskaitīšana.
аватар vezha2
Google intervija ar Joint Up īpašnieku par tēmu par aktivitātēm karantīnā (šodien nejauši uzgāju), kur viņš skaidri paskaidroja par force majeure.
аватар sugak70
nē, pārskaitījums. Operatoriem nav naudas. Viss ir vienkārši.
аватар Slav_na
alla_kur,
Kā ir ar jūsu biļeti – pārcelts?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dreams Beach Resort 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl