Domina Coral Bay Harem 5*– Atsauksmes

64
Novērtējums 6.810
№93 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.2 Numurs
5.9 apkalpošana
7.7 Tīrība
6.5 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Domina Coral Bay komplekss sastāv no septiņām viesnīcām, vairāk nekā 1576 numuriem, kā arī villām. Atrodas Šeihas piekrastes līcī. Viesnīca Harem tika atvērta 2006. gadā. Viesnīcas interjers ir iekārtots indiešu stilā. Viesnīca ir piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm. Viena no retajām viesnīcām kūrortā, kas uzņem viesus ar mājdzīvniekiem.Vairāk →
аватар _406655
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ģ imene atpū tā mies 2023. gada jū lijā , turklā t visā s viesnī cā s atpū tā mies jau 4 reizes. nekad nav bijuš i tā di svē tki kā tagad. Iebraucā m naktī . deva istabu ļ oti tā lu no jū ras un uzņ emš anas. … Tomēr ▾ Ģ imene atpū tā mies 2023. gada jū lijā , turklā t visā s viesnī cā s atpū tā mies jau 4 reizes. nekad nav bijuš i tā di svē tki kā tagad.
Iebraucā m naktī . deva istabu ļ oti tā lu no jū ras un uzņ emš anas. Istaba 61052. Viņ i atnā ca uz istabu, bet bija tikai 2 gultas, maksā ja par 3. Piedā vā ja dī vā nu un veļ u atveda 2 stundu laikā , dī vā nā iesprū da atspere un nebija iespē jams gulē t. No rī ta mē s runā jā m ar reģ istratū ru, viņ i mū s pā rģ ē rba un novietoja gultu.
Skudras istabā.
Istaba atrodas ļ oti tā lu no ē damistabas, reģ istratū ras un baseiniem. Teica, ka kursē s autobuss numur 1. Es speciā li noteicu laiku un gaidī jā m, bet tad gā jā m 40 minū tes un negaidī jā m.
Nav animā cijas. Vakarā ir mū zikli, bet bē rni netiek iesaistī ti. agrā k tā nebija.
Vadī tā ji reģ istratū rā nezina, kā runā t ar viesiem, rupjī bas un rupjī bas.
Ē diens ir vidē js. brokastis ir vienā das. Visas sulas ir pulverī.
Teritorija liela, cilvē ku daudz.
Es vairs neieš u uz š o viesnī cu.
Viesnī cas koncepcija ir mainī jusies un visur D-klubs.
Nož ogots visā teritorijā un pludmalē un ē damistabā . Viņ i atnes dzē rienus. Galdu apkalpoš ana restorā nā un pludmalē . Parastie viesi nav gaidī ti!
Tie, kas raksta, ka viss ir lieliski, ir cilvē ki, kas nekur nav atpū tuš ies un neko nav redzē juš i. Viesnī ca kā dreiz bija laba, tagad nav pat 3 zvaigznes.
Nav laba ģ enerā lmenedž era, kas koordinē tu personā la darbu. Atdalī š ana, pat Dclub viesiem tiek pasniegti dzē rieni glā zē s, un parastie viesi papī ra glā zē s, sarkanā s lentē s un celiņ os ir visur, pat pie baseina.
Pie galvenā baseina ū dens aerobiku vadī ja meitene, rodas iespaids, ka pirmo reizi. Itā ļ u puisis iecirtnis nā kamajā dienā nodarbojā s ar ū dens aerobiku.
Itā ļ i visur ciena un godā . Attieksme pret krieviem ir auksta.
Pats vairs nebraukš u un draugiem neieteikš u š o viesnī cu.
Es domā ju, ka mans pā rskats bū s noderī gs.
аватар myftahyt
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien. Mē s palikā m š ajā jaukajā viesnī cā. VIESNĪ CA DZĪ VO SAVĀ LAIKĀ (Maskavā , stundu vairā k nekā paš ā Š armā ) Bija gara un drū mā reģ istrē š anā s 2:00, paņ ē mā m koferus, bet visiem lika tos atstā t un iet ē st, tad visus aizvedī s. … Tomēr ▾ Labdien.
Mē s palikā m š ajā jaukajā viesnī cā.
VIESNĪ CA DZĪ VO SAVĀ LAIKĀ (Maskavā , stundu vairā k nekā paš ā Š armā )
Bija gara un drū mā reģ istrē š anā s 2:00, paņ ē mā m koferus, bet visiem lika tos atstā t un iet ē st, tad visus aizvedī s. Bet patiesī bā darbinieki ilgu laiku bija stulbi un vē lā k izrā dī jā s, ka cilvē ki pē c tam meklē ja koferus pa viesnī cu.
Personā ls slikti runā krieviski un viss notiek lē ni. Beidzot norē ķ inā š anā s.
Numurs: Mē beles ir vecas, bet viss ir kā rtī gs un kā rtī gs. Liels balkons un skaists skats uz jū ru no loga. Gaisa kondicionieris atrodas sienā , bet darbojā s labi. Nebija pret gultu, kas ir lieliski, citā di viegli saaukstē ties. Bija seifs, mini ledusskapis, kur pirmajā dienā bija bezmaksas dzē rieni (sula un soda, tad tikai ū dens). Tualete, bidē , duš a, kur var pasē dē t. Bija mazi ž elejas, mazas ziepes, tualetes papī rs un pa 4 dvieļ iem. Mazliet no visa tā teikt.
Priecē blī vā s durvis, jo kaimiņ iem patika smē ķ ē t, un smaka caur durvī m negā ja un smirdē ja tikai koridorā . Liela gulta, lustras, lampas, telefons, nav tē jkannas, dī vā ns un atzveltnes krē sls, vecs televizors ar lielu "laupī jumu", bet domā ju, ka atvaļ inā jumā tas nav vajadzī gs. Istaba jauka un nav š aura. Tī rī š ana tika veikta labi, ik pē c 2 dienā m.
Numurs 61102 atrodas blakus baseinam un restorā nam Spicy. (ļ oti ē rti), un 7 minū š u gā jiens lī dz jū rai.
Internets tikai reģ istratū rā vai centrā lajā ē kā pie kafejnī cas un Arē nas estrā des.
Viesnī cas teritorija ļ oti plaš a, labi ceļ i, daudz apstā dī jumu. palmas, ziedi.
VIESNĪ CA atrodas kalnā un ē kas vē l tiek celtas, ē kas izskatā s nedaudz pē c Grieķ ijas - Santarini, pē c formas un baltas.
Teritorijā ir daudz labi barotu kaķ u un nekaitī gu ķ irzaku.
Ir arī trī s lieli baseini, no kuriem viens ir zvaigznes formā.
Lī dz pludmalei 7 minū š u gā jiena attā lumā biež i iet trokš ņ aini taftufi, tač u ā trā k ir nokā pt tieš i ar kā jā m)
Trī s restorā ni ar vienā du ē dienkarti. Bezgarš ī gas smalkmaizī tes un kū kas, saldē jums reizi nedē ļ ā , piparmē tru krā sā , bezgarš ī gs, lī dzī gs zobu pastai))
No augļ iem gardā s dateles, vī ģ es, vī nogas, melones, ā boli (novecojuš i bumbieri) un retā k arbū zs.
Brokastis: dzē rieni, sulas, kafija, tē ja. Olu pā rtika, vā rī tas olas, jogurti, salā ti, grauzdiņ i, ievā rī jumi, graudaugi parasti ir standarta.
Pusdienas: gā zē tie dzē rieni, (garš ī ga fanta un kola) kafija, tē ja. Ē dienā ir makaroni, zupa, vista, pī le, garš ī gas liellopa gaļ as gabaliņ i, salā ti, augļ i, zivis, bezgarš ī ga desa un lū ļ a. Reiz bija diena, kad jū ras veltes bija krabji. kalmā ri un garneles.
Pusdienas ir lī dzī gas brokastī m.
Vispā r jau bija ko ē st. Reti pica, nav slikta, bet ne ī paš i lī dzī ga picai un vienī gais, ko varē ja ē st no ceptiem izstrā dā jumiem. Pavā ru personā ls ir labs. No 14.00 lī dz 19.00 tikai uzkodas bezgarš ī gu konditorejas izstrā dā jumu un gardu augļ u veidā baseina bā rā.
Pludmale: tī ra, laba, ē rti sauļ oš anā s krē sli.
Brī niš ķ ī gi, ka ir trī s ieejas, milzī gs pontons, iztī rī ts ieeja ar kā jā m un mazs pontons.
Rifs ir ļ oti garš un skaists, ū dens dzidrs.
Lielu, melnu murē nu redzē jā m dienas laikā , kad peldē jā m no gā jē ja, pa kreisi iebrauca ū denī lī dz nelielam pontonam, varbū t tur ir bedre. Tā pē c esiet uzmanī gi! Viņ a iepeldē ja paš ā rifā.
Biež i tika manī tas arī vē dzeles un lauvu zivis.
Krastā izpeldē ja maza dzeloņ raja. Naktī s pludmalē skraida daudzi mazi krabji.
Daudz skaistu mazu un vidē ju zivtiņ u, arī barakuda izbrauca zem pontona.
Kopumā zemū dens pasaules skaistums.
Animā cijas Izklaides š ova kabarē dejotā ji vienkā rš i super!
Dziedā tā ji nav slikti, karaoke ir š ausmī ga, kā jau tas mē dz bū t, pa dienu joga, š autriņ as, ir nirš ana un paraseilings, bet dabiski 30 dolā ri vairā k nekā tikai ekskursijas ar vietē jiem.
Jū s varat atrast ekskursijas veikalos Naama Bay ielā vai pasū tī t caur internetu ar samaksu uz vietas uz ceļ a.
Un itā ļ i ir emocionā li un ļ oti skaļ i, to ī paš i pamanī si, ejot ar viņ iem uz vienu taf tafu.
Vispā r mums bija bail lidot uz +40 jū lija beigā s uz Ē ģ ipti, bet viss izdevā s lieliski! +40 tur nav jū tams, nebija tas pats, kas jū lijā Turcijā.
13.00 lī dz 16.00 labā k saulē ī paš i neiziet.
Un tā pē c viss ir forš i, mē s visi iesakā m š o viesnī cu !!!! ! )
Nebija bezgalī gu rindu, viss bija labi un ē rti.
Netā lu 25 minū š u gā jienā (vai 5 min ar taksi) ir Senlietu muzejs, bet bez krievu gida, tikai mā rciņ ā s ņ em ieeju, ir bankomā ts, 10 dolā ri no cilvē ka beigā s, es neatceros, cik mā rciņ ā s. Paš as muzeja zā les ir lielas, bija interesanti, bet ir par maz eksponā tu. Vairā k Kairā.
Izejot no paš as viesnī cas, ieraugi garu ceļ u, blakus skrien kalsna lapsa. Mē s viņ u redzē jā m divas reizes
Netā lu no lidostas, bet mē s paš i nedzirdē jā m lidmaš ī nas viesnī cā un tas netraucē ja.
Tā s bija mū su visu laiku labā kā s brī vdienas. Paldies!!!! ! )
аватар visandiga
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca ļ oti veca, viss noputē jis. . . Iekritā m pandē mijas periodā , pilnī gi nekas neizdevā s! ! ! Viens restorā ns strā dā ja uz pusi, viens baseins, un kabī ne, kas pludmalē izsniedza dvieļ us, darbojā s kā alkohols (var ņ emt tikai dzē rienus) viens visai milzī gajai pludmalei - UN VISS !!! ! Animā cija bija vakarā. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti veca, viss noputē jis. . . Iekritā m pandē mijas periodā , pilnī gi nekas neizdevā s! ! ! Viens restorā ns strā dā ja uz pusi, viens baseins, un kabī ne, kas pludmalē izsniedza dvieļ us, darbojā s kā alkohols (var ņ emt tikai dzē rienus) viens visai milzī gajai pludmalei - UN VISS !!! !
Animā cija bija vakarā.30 minū tes pē dē jo 2 dienu laikā . Bē rniem NAV NEKĀ DAS izklaides.
Istabas vecas, baseins vecs, viss noputē jis. . .
Ē diens - mē s nebijā m izsalkuš i, bet izvē le bija niecī ga, viss bija visbudž etiskā kais...Tas acī mredzami nav "Ol inclusive 5 *...
Izglā ba tikai skaistā jū ra. . .
Par to paš u naudu ir daudz iespē ju, esiet modrs...
NEIESAKU!
аватар irinazh2016
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apmetā s pie drauga š ajā viesnī cā . Viesnī ca radī ja Ļ OTI pozitī vas emocijas un iespaidus. Viņ i mē ģ inā ja atrast kaut ko vainu, jo nevar bū t, ka viss bija kā rtī bā , bet nē , tā nebija, izrā dā s, varbū t. … Tomēr ▾ Apmetā s pie drauga š ajā viesnī cā . Viesnī ca radī ja Ļ OTI pozitī vas emocijas un iespaidus. Viņ i mē ģ inā ja atrast kaut ko vainu, jo nevar bū t, ka viss bija kā rtī bā , bet nē , tā nebija, izrā dā s, varbū t. Temperatū ra dienā komfortabla - 23-27, vakarā - 16-19, mums paveicā s, pat lietus noķ ē rā m (30 minū tes), bet tomē r. Ū dens temperatū ra ir 23 grā di. Tī rs un patī kami peldē ties. Bija atsauksmes, ka vietē jie autobusi, kas brauc pa teritoriju, jā gaida ilgi - nav taisnī ba, maksimums 4 minū tes. Virtuve ir apbrī nojama, 7 dienas pirmie ē dieni nekad nav atkā rtoti. Kopumā ē dieni ir ļ oti daž ā di. Kas attiecas uz kafiju, tas vispā r ir atseviš ķ s jautā jums, tā da kafija no aparā ta ir garš ī gā ka nekā Harem restorā nā , nekur citur neesmu dzē rusi. Es runā ju par kafiju no automā ta. Ir pelnī jis augstas atzī mes: gan smarž ā , gan garš ā , gan blī vumā . Tā tad, kurš vē l š aubā s, vai doties uz š o kompleksu vai nē , es vē los droš i kliedē t jū su š aubas. EJ, jū s nebū siet vī luš ies.
аватар dent.minsk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Istaba plaš a, mē beles vecas, ū dens duš ā knapi silts, nedaudz tek, puskilometrs lejā lī dz jū rai ir normā li, problē mas ar bē rniem, negaidiet mikroautobusu pusdienlaikā , pusstundu gaidī ju - negaidī ju. Ē diens vienkā rš s, bez volā niem, izvē lies rū pī gi, lai nesaindē tos, dzert var tikai alu, vī ns pretī gs, stipra vietē jā inde plastmasā . … Tomēr ▾ Istaba plaš a, mē beles vecas, ū dens duš ā knapi silts, nedaudz tek, puskilometrs lejā lī dz jū rai ir normā li, problē mas ar bē rniem, negaidiet mikroautobusu pusdienlaikā , pusstundu gaidī ju - negaidī ju. Ē diens vienkā rš s, bez volā niem, izvē lies rū pī gi, lai nesaindē tos, dzert var tikai alu, vī ns pretī gs, stipra vietē jā inde plastmasā . Ī paš s paldies vadī tā jai Marinai, viņ a visu paskaidroja, izstā stī ja, aizveda uz citu restorā nu savā maš ī nā , ar kā diem jautā jumiem viņ ai. Neder tusē š anai, tā lu no centra un promenā des pilsē tā , vispirms tie apkalpos itā li, tad jū s.
аватар Ljudmila656699
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ne pirmo reizi Ē ģ iptē . Ir ko salī dzinā t. Š o viesnī cu izvē lē jā s mū su ceļ ojumu aģ ents. Es vairs nepaļ auš os uz viņ a gaumi. Reģ istratū ra ir veca maza š ķ ū ņ a tipa ē ka, kas ir netī ra. … Tomēr ▾ Ne pirmo reizi Ē ģ iptē . Ir ko salī dzinā t. Š o viesnī cu izvē lē jā s mū su ceļ ojumu aģ ents. Es vairs nepaļ auš os uz viņ a gaumi.
Reģ istratū ra ir veca maza š ķ ū ņ a tipa ē ka, kas ir netī ra. Porteris gaidī ja 30 minū tes. Personā ls nerunā krieviski.
Cilvē ki...Harē mā nav skata uz jū ru ! ! Neļ aujiet sevi apmā nī t. 10 istabas uz baseinu.
Istaba ir tī ra, bet ir skudras.
Ē diens ir kaut kas. . . Restorā ns Oasis ir stulba ē dnī ca. Viss bezgaumī gs un vienmuļ š .
Brokastī s vispā r nav nekā . Pat ne auzu pā rslu. Desiņ as ar bē rnu mī lestī bu pret tā m vispā r nav ē damas. Dodieties uz jū ru ar taf taf un pē c tam ejiet vismaz 15 minū tes. Slikti izdegusi vieta. Pludmales bā ri ir izvietoti tā , lai bū tu slinkums doties pē c atkritumiem. Nu, ja tas ir ū dens? Vā rnas pludmalē .
Animā cija ir vienkā rš i zhah. Vakarā nav ko darī t.
Убогая, еда
аватар JUrij215800
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Reģ istrā cija bija - ne pā rā k laba, nu, viņ iem ir š itā da - gaidī jā m lī dz 12, bija agrs reiss, atbraucā m un gaidī jā m, bet viss kā rtī bā . Viesnī ca izrā dī jā s labā ka nekā gaidī ts. … Tomēr ▾ Reģ istrā cija bija - ne pā rā k laba, nu, viņ iem ir š itā da - gaidī jā m lī dz 12, bija agrs reiss, atbraucā m un gaidī jā m, bet viss kā rtī bā . Viesnī ca izrā dī jā s labā ka nekā gaidī ts. Viņ iem bija savi kritē riji – lai ir liela teritorija, lai bū tu labs restorā ns un labs ē diens. Lai bū tu labs rifs un pludmale. Peldbaseini mani neinteresē . Jū ra ir laba, pludmale ir skaista. Istaba nav slikta, ir naudas vē rta, nedaudz veca, bet principā normā la. Internets ir labs, pat istabā bija, pirmo reizi. Animā cija nav slikta, itā ļ u valoda. Ē diens – daudz restorā nu, izvē lies, ko vē lies. Ē dienu daudzveidī ba nav ī paš i liela, bet bija ļ oti garš ī ga. Ir odi, jā ņ em lī dzi atbaidī š anas lī dzekļ i. Man viss patika, viss bija lieliski.
аватар andrey71mar
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cas lī menis 3-4 zvaigznes. Vietā m apstā dī jumi, ietves vietā m (pā rsvarā brauktuve) pā rbraucieni ir reti. Pastaigas un skrieš anā s uz pludmali vismaz 15 minū tes. Bā ri ir nabadzī gi, nav galdu, nav krē slu. Lietainā vai mā koņ ainā laikā nav kur sē dē t. … Tomēr ▾ Viesnī cas lī menis 3-4 zvaigznes. Vietā m apstā dī jumi, ietves vietā m (pā rsvarā brauktuve) pā rbraucieni ir reti. Pastaigas un skrieš anā s uz pludmali vismaz 15 minū tes. Bā ri ir nabadzī gi, nav galdu, nav krē slu. Lietainā vai mā koņ ainā laikā nav kur sē dē t. Baseins viesnī cā jau ir viens un tad peļ ķ e bez interjera, otrs baseins ir citā viesnī cā . Restorā ns atgā dina parastu bā ru ar sliktu ē dienu izvē li. Pontons ir interesants. Rifs nav interesants, pat zivis tur peldas reti, nav ko redzē t. Braucot cauri viesnī cas teritorijai nav pat kur skatī ties, sausi zā lieni un tukš i zā lieni. Pamestas telpas vai apkalpojoš ais personā ls, ejot garā m š ā dā m kazarmā m, rodas jautā jums: kur jū s devā ties? Transfē ri starp viesnī cā m ir slikti. Daž i bā ri ir apmaksā ti. Ž ē l par iztē rē to naudu. Mē s neiesakā m tur palikt. Daudzi č etrinieki ir labā ki par š o viesnī cu. Un viņ i lasī ja atsauksmes š ajā vietnē un ticē ja...viņ i ticē ja veltī gi. Fotogrā fijas ar viesnī cas reklā mu neatbilst realitā tei.
аватар dmitriy.petrovich
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
16 pacē lā s no Zhulyane, ar bē rniem grū ti nevis atpū sties, bet lidot, grū tī bas reģ istrē ties caur pasu kontroli. Viesnī cā ir bumba, luksusa numuri 2 stā vos, 2 vannas istabas, dž akuzi vanna, skats uz jū ru un istabā baseinu. … Tomēr ▾ 16 pacē lā s no Zhulyane, ar bē rniem grū ti nevis atpū sties, bet lidot, grū tī bas reģ istrē ties caur pasu kontroli.
Viesnī cā ir bumba, luksusa numuri 2 stā vos, 2 vannas istabas, dž akuzi vanna, skats uz jū ru un istabā baseinu.
Viesnī ca pieder itā ļ iem, tā ir ļ oti liela, sastā v no daudziem atseviš ķ iem reģ ioniem, dā rgā kais sultā ns, pē c tā , manuprā t, nā k Harē ms, viesnī cas lieluma dē ļ jā brauc ar taftufiem , bet tā nav problē ma, jo pē c garš ī gas maltī tes nav pat slikti pastaigā ties pa viesnī cu un jū ru.
Jū ra ir bumba, rifs ir vienkā rš i super č etri pontoni, divi ar baseiniem.
Ir viss aktī vam, atpū tas nirš anas centram ir tikai bumba, izbraucienus ar kvadracikliem var noorganizē t par 15$, izpletni utt.
главный вход в отель
аватар vika_rumar
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tā bija mana pirmā atvaļ inā juma Ē ģ iptē mū ž ā . Ja man ik uz soļ a tie, kas Ē ģ iptē nav pirmo reizi, nebū tu teikuš i, ka Ē ģ iptē ir forš i, tu vienkā rš i dabū ji nepareizu viesnī cu, tad es nekad neatbrauktu uz Ē ģ ipti atkal. … Tomēr ▾ Tā bija mana pirmā atvaļ inā juma Ē ģ iptē mū ž ā . Ja man ik uz soļ a tie, kas Ē ģ iptē nav pirmo reizi, nebū tu teikuš i, ka Ē ģ iptē ir forš i, tu vienkā rš i dabū ji nepareizu viesnī cu, tad es nekad neatbrauktu uz Ē ģ ipti atkal.
Istabas labas, personā ls smaidī gs un izpalī dzī gs.
Ē diens. pats izdari secinā jumu, es zaudē ju 2 kg. Viņ i man ielika diē tu bez manas piekriš anas. Ē dienu izvē les nav, maniem bē rniem ir 2.5 un 7 gadi, nebija ko ē st. Frī kartupeļ i par maksu - sarunā ts ar virtuves darbiniekiem. Neliela augļ u izvē le: ā boli, bumbieri, sapuvis granā tā bols, hurma, dateles. Kū kas ir tī ra ķ ī mija. Sula - ķ ī mija ar milzī gu cukura daudzumu. Pat bē rniem tas nepatika, viņ i dzē ra ū deni. Man garš o gaļ a. Bija ļ oti mazos daudzumos, jē ra gaļ a, sausa vista - bez garš as, 8 dienas bija cepti krabji 1 reizi, zivs - parasta cepta karū sa, pā ris reizes kaut kā da jū ra. Makaroni, piedodiet - makaroni, ar pikantu tomā tu, tā saucamā s jū ras veltes - tā s jā mē ģ ina atrast.
izklaide. Nē . Ar bē rniem velns zina, kur, ar aktī viem bē rniem, uz 0 minū tē m palē kā t uz batuta, vai palikt bē rnu istabā ar itā ļ u animatoriem. kur ir 2 slaidi un nekas cits, kā negribas. Baseini ledus auksti, bē rnus tur laist negribas.
Bā rs pludmalē ir sū dī gs, alus un rums com cola, viss, ko varat saņ emt par visu iekļ auto. Jū s varat ē st tikai harē ma restorā nā .
Š eit vairs nav kā jas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums panazeia
2 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
iemiesojums nadegda25
Vai visas luksusa klases istabas ir vienādas? Kuras ir labākas?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums kotofei1307
Lūdzu pasaki man. Vai ir kāda vieta vakarā, kur var pasēdēt iedzert un klausīties mūziku? (bez maksas). Cik saprotu, vestibila bāra ar mīkstiem dīvāniem nav.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Комплекс Domina Coral Bay состоит из семи отелей, более чем 1576 номеров, а также вилл. Расположен в Sheikh Coast Bay. Отель Harem, был открыт в 2006 году. Интерьер отеля оформлен в индийском стиле. Отель подойдет как для молодёжного, так и семейного отдыха. Один из немногих отелей курорта, который принимает гостей с домашними питомцами.

Atrašanās vieta В 10 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх, 5 км Наама Бей, в бухте Coral.
Pludmales apraksts Гости отеля Domina Coral Bay Harem 5* пользуются пляжем Harem (протяженность 200 м) и главным пляжем курорта (протяженностью 440 м). Общая протяженность пляжной зоны курорта 1800 м. 4 понтона на протяжении всего пляжа: 55 м, 53 м, 48 м и 103 м (на понтоне есть 2 бассейна над коралловым рифом защищенные сетками).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, услуги фотографа (платно), услуги такси (платно), услуги по глажке одежды (платно), супермаркет (платно), интернет кафе Mosaique (бесплатно), Wi-Fi — бесплатно по всей территории отеля включая номера (базовый доступ), медицинский центр 24 часа (платно), аптека, торгово-развлекательный комплекс pleasure island (платно), 7 конференц-залов до 1000 мест (по запросу, платно), открытые автобусы таф-таф по всей территории отеля (бесплатно по расписанию). В отеле разрешено размещение с животными до 10 кг (платно).

Bērniem 2 детских бассейна возле отеля Domina Coral Bay Harem, возле корпуса 60, есть подогрев в зимний период, мини-диско, галеон — развлечения для детей, под присмотром родителей, детский мини-клуб для детей от 4 до 12 лет.
Izklaide un sports Тренажерный зал в Elisir Thalasso & Spa (бесплатно), оздоровительный центр Elisir Spa (платно), салон красоты в Elisir Spa (платно), массаж в Elisir Spa (платно), зона талласотерапии включает бассейны с разной температурой, 2 джакузи с подогревом с морской водой и бассейн с морской водой — платно, живая музыка, стрельба из лука, дартс (бесплатно), дайвинг центр (платно), мини-футбол (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), 3 теннисных корта (с жестким покрытием), водные виды спорта платно (главный пирс, с 09:00 до заката): парашют, банан, водные лыжи, лодка со стеклянным дном, бесплатный вход на корты для мини-гольфа, симуляторы и трамплины, дискотека Stargate Disco Club, В отельном комплексе есть уникальная ферма Ernesto’s Farm, где на площади 6 800 кв.м выращивают экологически чистые овощи, фрукты, грибы производят молочные продукты и разводят домашних животных — посещение бесплатно (по графику). Продукты используются для приготовления блюд в большинстве ресторанов отеля.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • kazino
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 136 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese P.O Box 74, 46619, Hadaba, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 3601610
Tīmekļa vietne: Domina Coral Bay Harem
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.