Jautājums par viesnīca Domina Coral Bay Harem 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
48 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Atpūtīsimies no 19. līdz 28. novembrim. Kādi ir laikapstākļi? Vai tu ņem siltas drēbes? Vai peldēšana ir ērta?
Atpūtīsimies no 19. līdz 28. novembrim. Kādi ir laikapstākļi? Vai tu ņem siltas drēbes? Vai peldēšana ir ērta?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2021-11-182 gadā atpakaļ
Atbildes  •  22
аватар YanaKaramel
Vējš 23km/h ūdens 27
Vakarā skaidrs, ka siltas lietas netraucēs
аватар Slav_na
šajā laikā ģērbjamies "kāpostos" no mājām (ne siltās jakās, bet vējjakās, džemperos utt.))). kaut kas no tā vienmēr noderēs vakarā)))
Es vienmēr ņemu līdzi, kā saka vīrs, ziemas pareo - pončo vai stolu. ērti un silti
аватар Shev37
Gaiss pēcpusdienā 24-28, vakarā 19-21, ūdens 24-25
аватар Nikk2
Šarmā vienmēr ir silti un siltas drēbes vakaros tur noderēs tikai decembrī un janvāra sākumā. Pārējā laikā vienmēr ir silts.
аватар YanaKaramel
Nikk2 Šķiet, ka šarmā neesi tik bieži, šogad aprīļa vidū bija 40km vējš vakarā staigājām siltā uzvalkā un jakās, bērni cepurēs. Bet agrāk tajā pašā laikā bija +40 un bezvējš, laiks ir tāds) un atkal tas ir atkarīgs no dzīvesvietas zonas ir vieta, kur ir ļoti pūš un ar temperatūru vienmērīgi + 25 tas nebūs ērti
аватар panazeia
Liels paldies visiem par uzmanību)
Uz Šarmu tiešām braucam pirmo reizi....cerējām, ka tur vienmēr ir silti un ērti, bet ne vienmēr vēlamais izrādās derīgs.
аватар Polupan07
ko tu spārdī ... kas peld ... ledus pie krasta ir 2 vai 4 metri un tad ūdens ... joks ... Krimā septembrī ir aukstāks, tas ir kā Odesā septembrī 15, ar normālu jūru
аватар brusova.tatiana
Ūdens normāls, pēc pusdienām sāk nedaudz pūst, ar bērnu pēc pusdienām bija nedaudz auksti, bet peldējāmies ilgi. No rīta 8 no rīta ir silts, var jau peldēt. Vakaros vajag džemperus un bikses, ir foršs un odi ārā. Kādu dienu visu dienu lija lietus, bija forši. Pirms tam pēcpusdienā pašā jūrā bija ļoti vējains - bija auksti peldēties un bija viļņi. Tikko atgriezos no turienes. Un tik silts, vasarīgs.
аватар Polupan07
Taņa, mēs jau 4 gadus decembrī atpūšamies šarmā, visu laiku peldam un ir silts...vakarā odi un pa dienu lido, jā, bet citādi nav karsti un ne auksti, bet ĒRTI ( kas attiecas uz mani)
аватар Nikk2
Jana Karamele
Esmu apceļojis visus Šarm rajonus un daži neuzskata Ēģipti par kūrortu vairāk nekā vienu reizi, Ēģipte ir izsmēlusi savu kā kūrorta zonu, viesnīcas ir mirušas un personāls nenodrošina prasības, kas tiek izvirzītas 5 * viesnīcas. Ēģipte tagad ir zemākās un zemākās vidusšķiras tūristiem, pieredzējušam tūristam tur nav ko darīt. Protams, daži tagad var teikt: - patīk (man nav paveicies ar viesnīcām un darbiniekiem), neapgrūtiniet sevi ar šīm domām. Es biju "šikā" pēc dažu tūristu viesnīcām. Es neuztveru tādu dārgāku viesnīcu tīklu kā Rixos tēlu, tas ir atsevišķs jautājums. Nekā maksāt tādu naudu par Rixos nožēlojamajai Ēģiptei, labāk par šo naudu aizlidot uz Maldivu un Seišelu salām. Un par cik ilgu laiku nebiju Ēģiptē, tad teikšu kā sākās pirmā karantīna kopš tā laika man nav izdevies izlidot no Ukrainas. Pēdējo reizi biju un lidoju no Ķīnas no atvaļinājuma kopā ar Fr. Hainan Sanya 2019. gada 13. decembrī un nedēļu vēlāk tā paša gada un mēneša 19. decembrī tur tika atklāts "vīruss" (par ko es ļoti šaubos)
аватар YanaKaramel
Parādiet man Maldīvu salas 2000ue))) un vēl jo vairāk Seišelu salas
аватар Nikk2
Pierādījumam pievienoju foto 11.12.2019 Fr. Hainana.
аватар Nikk2
Par šo naudu es lidoju uz Ķīnu 12 stundas bez pārsēšanās. Nav nepieciešams vadīt strīdu, kas nevienam nav vajadzīgs, un man nav ne mazākās vēlēšanās to darīt ar jums. Tad cilvēks jautāja, es atbildēju, bet citā gadījumā un piestāt un kur, bet parādiet man utt. Vietas, kur jums jāzina, kur nopirkt un no kā šeit ir mana atbilde, un visa tēma par šo ir slēgta, dodiet padomu cilvēkam labāk un, ja nav argumentu, tad nevajag amatus un pilnvaras, lai aizpildītu sevi.
аватар Slav_na
Nu, lūk, mums jau ir stigma - zemākas klases tūristi...
Džo Hollenbeka balsī "nu... izlēja man urīnu" (c)
аватар YanaKaramel
Tas ir tas, ko es domāju, ja salīdzinām riksos, nav svarīgi, Seagate vai parastais ar Maldivu salām, pēdējā, iespējams, par šo cenu, tas ir kaut kādā top trijniekā pie jahtklubiem ar netīro ūdeni. Bet atkal Rixos nevajadzētu uzskatīt par ziemas periodu, platība nav vienāda (
Nu jā, 5 Ēģiptē ir konkrēts jautājums, jāsaprot kur lido un ja tūrists maksā tēlaini 500ue un nē, nevajag gaidīt VIP līmeni, prātīgu pārtiku, tīrību utt. vispār, ēģiptieši un tīrība nav salīdzināmas lietas)) bet atsevišķās viesnīcās viņi cenšas , vismaz tā bija pirms reisu atvēršanas Krievijā un Itālijā, tagad dēļ pārpalikuma un pusi viesnīcu izpirkšanas viss var brīnišķīgi atgriezties normālā stāvoklī, bet es negribētu (
аватар YanaKaramel
Pierādījumam pievienoju foto 11.12.2019 Fr. Hainana
Tātad jūs atnesāt mums kroni?!)))
аватар YanaKaramel
Un dārgais, tu pabāzīsi mājās, tikai Ķīna par 1000 ir tavs līmenis)
аватар Polupan07
Jautājums par Ēģipti un piesprausts lasītprasmes, ĶTR reklamē... Dārgais, tavā mīļajā Ķīnā ir mitri tropi... vai arī tu atnāci pasēdēt riksos zem kondera?
аватар Slav_na
Panazeja,
Tur vienmēr ir silti un ērti! dažreiz tas ir tikai svaigs
аватар Nikk2
Šeit ir labāk nekā Ēģiptē
аватар Vika284
Panazeia novembris Ēģiptē ir viens no labvēlīgajiem atpūtas mēnešiem, it kā jūrā nenosalsi, ūdens temperatūra jūrā nav zemāka par +24-25.
Domina viesnīcu ķēde atrodas uz vēja stipruma 50/50, tas nav bezvēja līcis, bet ne ar tādiem supervējiem kā Nabq. Lielākais pluss ir viesnīcas rifs un protams teritorija. Un pat ja ir vējš, kā jau brīvdienām novembrī tas būs normāli, nav jau janvāris-februāris, kad no tuksneša pūš auksti vēji.
Un pat super vējainie Nabq un Ras Nasrani tūristi atpūšas janvārī un februārī.
Jebkurā gadījumā jums ir nepieciešama viegla jaka vai sporta krekls
аватар Vika284
"Nekā maksāt tādu naudu par Rixos nožēlojamajai Ēģiptei, labāk par šo naudu lidot uz Maldivu salām" - par naudu, kas maksāja tūre uz Rixos 7 naktis, tā būtu izrādījusies superekonomiska nožēlojamā Maldīvija. 5 naktis
"piešķirts 5* viesnīcām." - ka visas 5* viesnīcas Hainaņā atbilst 5*))) LOL prasībām
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Domina Coral Bay Harem 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl