Vīlies

Rakstīts: 25 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 12 — 21 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Ē ģ iptē.7 reizes, Dominā Aquamarine - 2 reizes.
Ū deni neleš u, rakstī š u pē c bū tī bas. Atgriezā mies, jo pirms gada bijā m vienkā rš i sajū smā par viesnī cu.
1. Samaksā jot All inclusive, saņ ē mā m pilnu pansiju (brokastis + pusdienas + vakariņ as), ka viesnī cā nebija uzkodas, kas norā dī tas mā jaslapā un ko vadī tā js bija atsū tī jis pasū tot ekskursiju, kā arī ierodoties izrunā ja gids. un reģ istratū rā , protams, neviens mū s nebrī dinā ja. Es tieš i uzsveru, ka tā s NAV, izņ emot trī s ē dienreizes dienā ē damistabā (nevis Coral restorā nā , kur viņ iem vajadzē tu ē st, bet gan mazajā Al Mastabā ), nekur nevar paē st. Ekskursijas dē ļ nokavē ju ē dienu un gaidu nā kamo, ne tik labi, salī dzinot ar pagā juš o gadu. Viņ i maksā ja par vienu lietu - viņ iem bija pavisam cita iespē ja - viņ i nesaprata, kā pē c viņ i pā rmaksā un kas to kompensē.


2. Animatori. Roka neceļ as rakstī t, ka viss, nē . Tikai viens, kas sabojā ja visu pieredzi un apkaunoja viesnī cas tē lu mū su acī s.
Kā ds animators LUDOVICO, kas acī mredzot tika apreibinā ts katru dienu, mū su atvaļ inā juma astotajā dienā nolē ma, ka bezmaksas galda spē les maksā.5 USD - mē s bijā m š okē ti, tač u nenoslī dē jā m lī dz viņ a lī menim un vienkā rš i aizgā jā m. Viņ i vē rsā s pie jaunā s dā mas, kurai bū tu jā atrisina š ā das problē mas, tač u viņ a paziņ oja, ka neviens viņ iem neko nevar darī t. Izrā dā s, animatori nesodī tu reketieru lomā nolē ma, ka bezmaksas pakalpojumi kļ uva par maksas un viss. KAUNS! ! !

3. Personā ls ir vienkā rš i nekaunī gs: Tavel centri ir tukš i, tas ir, jū s stā vat, lai ņ emtu vai nodotu dvieļ us, kamē r "strā dnieks", kas sē ž sauļ oš anā s krē slā ar draugiem, izliekas neredzam, kamē r pats paņ em dvieli un sā c atstā t. Un tā tā lā k, lī dz izsaucā m reģ istratū ru pē c 15 minū š u gaidī š anas otrajā dienā (tas bija nemainī gs).

4. Tas, visticamā k, nav uz viesnī cu, bet gan uz Anex tū ri un ceļ vež iem, ko viņ i sū ta cilvē kiem.
Saskā rā mies ar brī numu – kaut kā du Judo Mahmudu, viņ š apvainojā s, jo negribē jā m pasū tī t viņ a pasū tī to, bet izvē lē jā mies no saraksta to, kas mums patī k. Cirks.


Vispā r viss kļ uva skumji, ļ oti ž ē l. Viesnī ca ar krā š ņ u pludmali un bagā tī gu rifu, brī niš ķ ī gu personā lu (izņ emot animā ciju) vienkā rš i apkauno sevi niecī guma un globā lo ietaupī jumu dē ļ.
Apmeklē jot to pirmo reizi, mē s priecā jā mies, ka mums vairs nebū s jā izvē las viesnī ca - jo viss bija vienkā rš i pā rsteidzoš i, bet diemž ē l.

Numura padoms: izvē lieties numuru 43 vai 44, ja vē laties tieš u skatu uz jū ru, vai 42 numuru, lai bū tu kluss
Citi istabas padomi
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu