Dive Inn Resort 4*– Atsauksmes

49
Novērtējums 6.310
№134 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.2 Numurs
6.2 apkalpošana
6.6 Tīrība
6.1 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Neliela, bet ļoti mājīga viesnīca, ko ieskauj zaļumi, laipns personāls un labi moderni numuri. Atvērts 1999. gadā. Pēdējā daļējā renovācija notika 2011. gadā. Atrodas 3 km attālumā no vecpilsētas, Hadabas rajonā. Netālu atrodas Alf Leila Wa Leila izklaides centrs. Iepirkšanās pasāžas Il Merkato un Old Market iepriecinās iepirkšanās un vietējās garšas cienītājus. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem. Līdz 2024. gada 27. februārim viesnīcā tiek veikti remontdarbi.Vairāk →
аватар Konstantin131864
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū ties kā pā ris, 10 dienas 2021.  gada decembra vidū . Tiem, kam nepatī k daudz burtu, ī sumā - NEIESAKU! KATEGORISKI! Tā lā k ir sniegta papildu informā cija par viesnī cu. Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2018. Nepatika, uzrakstī ju atsauksmi. … Tomēr ▾ Atpū ties kā pā ris, 10 dienas 2021.  gada decembra vidū .
Tiem, kam nepatī k daudz burtu, ī sumā - NEIESAKU! KATEGORISKI!
Tā lā k ir sniegta papildu informā cija par viesnī cu.
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2018. Nepatika, uzrakstī ju atsauksmi. Pamatots jautā jums - kā pē c uzkā pt uz grā bekļ a? ES atbildu. Atkal devā mies uz Dive Inn tikai tā pē c, ka nirjam un nirš anas centrs atrodas tieš i viesnī cā . Un tas ir ē rti. Turklā t nebija laika izvē lē ties viesnī cu, cena bija samē rā normā la (ap 800$ par 9 naktī m, viss iekļ auts).
Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Neviens nepiedā vā ja iet brokastī s, viņ i nenē sā ja rokassprā dzes. Par agrī nu reģ istrē š anos viņ i var izspiest no 15 lī dz 50 USD, bet mē s parasti rokas bagā ž ā ņ emam pludmales piederumus un dodamies uz baseinu. Viesnī cas lapā deklarē tā s uzkodas arī nebija, un viņ i bā rā prasī ja 2 USD par sauju frī kartupeļ u.
Viesnī ca ir piepildī ta ar maksimā li 30%. Tajā paš ā laikā , kā vē lā k izrā dī jā s, no jauna pā ra, kurš ielidoja pirmo reizi, viņ i paņ ē ma papildu 20 USD par skatu no loga uz baseinu. Viesnī cā , kur VISI standarta numuri ir ar skatu uz baseinu.
Ekskursija bija no ANEX Tour. Autobusam tika iedots prospekts, norā dī ts tikš anā s laiks ar gidu nā kamajā rī tā . Gids neieradā s noteiktajā laikā . Rezultā tā gids nejauš i ieraudzī ts, pē c pā ris dienā m.
Tū risma operatori š o viesnī cu pozicionē kā.4 *, ierodoties viesnī cā - redzat zī mi 3 * (saskaņ ā ar Ē ģ iptes Tū risma ministrijas slē dzienu).
Internets - tikai reģ istratū rā , lai gan daž reiz tas sasniedz baseinu. Nu ļ oti lē ni.
Numurs. Es domā ju, tā pat kā vairums numuru š ī s klases viesnī cā s Ē ģ iptē . Nav liels, ar "noguruš ā m" mē belē m, krē slu, odiem. Gaisa kondicionieris nebija iekļ auts. Principā , kā nakš ņ ot - varbū t. Teica, ka nav istabas ar lielu gultu (atgā dinu, ka viesnī ca aizņ em maksimums treš daļ u), tika pā rvietotas divas gultas, kas ar slē dzi slē dza rozeti un pā rvietojā s pa nakti. Mani pā rsteidza segas pā rvalku trū kums (tā vietā - palagu “sviestmaize” + sega + palags), kas pa nakti izplatā s un tu pamosties zem segas, kas klā ja nezinā mu cilvē ku op. . . Š is ir pirmo reizi es to redzu 9 gadu ceļ ojumā . Karstais ū dens 10 dienas bija gandrī z vienmē r no rī ta, nekad pē cpusdienā un pā ris reizes vakarā . Arī "ē rti". Tī rī š ana - par 4-ku.
Peldbaseins un bā rs (abi vienskaitlī ). Nav apsildā ms, lai gan rakstī ts "uzsildī ts". Sauļ oš anā s krē sli un lietussargi - tikai junk. No rī ta gultas netī ras, neviens neslauka. Izmazgā ti dvieļ i, laiks atjaunoties, nedaudz vairā k par metru garumā . Tā dus arī redzu pirmo reizi.
Alus, dž ins toniks un bezalkoholiskie dzē rieni ir bez maksas no 10:00 lī dz 23:00. Lī dz pusdienlaikam toniks ir pazudis. Vienreizē jā s lietoš anas plastmasas glā zē s pa 200 gr ne tikai lej alu, bet jū su vī rs to jau ir paņ ē mis. Tas ir neskatoties uz to, ka viss ir iekļ auts. . . Bā rā ir aptuveni 8 galdi, bet krē slu pietiek tikai 4 galdiem.
Personā la nepietiek, bā rmenis var izdalī t dvieļ us, bū t par viesmī li ē damistabā un otrā di. Animā cijas vienkā rš i nav. Neviens no vā rda. Mū zika tiek atskaņ ota skaļ i un nav labas kvalitā tes. Repertuā rs - 10-15 hackney kompozī cijas.
Ē damistaba. Tā ir ē damistaba, par restorā nu to nevar nosaukt. Pastā vī gi brokastu sā kumā (pusdienas, vakariņ as) ir 20 cilvē ku rindas, tiklī dz tā s atveras - visi plosā s, atkal rinda uz sadali. Vietu nepietiek un cilvē ki stā v rindā pē c ē diena vai gaida, kamē r galdiņ i bū s brī vi. Tas ir tad, kad viesnī ca nav pat lī dz pusei noslogota. Pavā ri izdodas un pasniedz ļ oti lē ni. Tur nav paplā tes, un, ja atnā ci viens ē st, tad paņ ē mi š ķ ī vi, nesa to uz galda un atkal rindas galā . Viesnī cas personā ls ē d kopā ar jums tajā paš ā laikā . Galdi š ū pojas un ir lipī gi vai nu no vecuma, vai netī rī bas. Viņ i notī ra galdus, tikai notī rot visu uz grī das.
Uzturā - 10 dienas ir vienā das. Brokastis - olu kultenis, pankū kas, sautē tas melnā s pupiņ as, graudaugi ar pienu. Pusdienas - viena zupa, zivs, vista, liellopa gaļ a. Vakariņ as ir tas, kas paliek pā ri no brokastī m un pusdienā m. Piedevas - bez kartupeļ iem, rī siem, tvaicē tiem dā rzeņ iem un makaroniem. Dā rzeņ i – tomā ti, gurķ i, paprika, marinē ti gurķ i un sarkanie kā posti. Pā ris salā tu. Fetas siers, cietais siers un desa, ja to var saukt par desu. Augļ i – nenobriedusi melone, dateles, apelsī ni un mandarī ni. Saldumi - pē c izskata ir neliela daž ā dī ba, bet visi garš o vienā di. Š ķ ī stoš ā kafija, tē ja, UPI. Tas ir viss, kas bija atlikuš ajā brī vdienā . Jā , viesmī lim var palū gt arī vakariņ ā s glā zi vī na. Nirazu nekas uz grila, par jū ras veltē m vispā r klusē ju.
Un tagad par pludmalē m. Viesnī ca ir FAKE, ka tai ir bezmaksas koraļ ļ u pludmale. Visas viesnī cas lapā esoš ā s skaistā s jū ras fotogrā fijas ir maksas Jaz Phanara pludmale. Bet patiesī bā tas ir bez maksas – š ī ir Rokija “pludmale” – 120 pakā pieni uz leju, salū zuš i sauļ oš anā s krē sli un sarū sē juš i lietussargi, bez glā bē ja, duš a un tualete. Kā jū s domā jat, kur viņ i iet uz tualeti? Bā ra, protams, nav. Nož ē lojams ielā ps paš ā stū rī ar atkritumu kaudzi aiz akmeņ iem. 6 metri no ū dens malas lī dz pā rkarenajiem akmeņ iem. Vietas visai viesnī cai gar 15 metriem, sauļ oš anā s krē sli (ap 20.2, 5 rindā s (puse no treš ā s rindas jau ir ū denī ) un aizmugure, konsekventi sauļ ojas 5-6 cilvē ki, stā vot pie jū ras, jo ir nav pietiekami daudz brī vu vietu. Nu vai uz paklā jiņ iem, tieš i uz akmeņ iem. To var redzē t fotoattē lā . Masā ž as terapeiti pā rvalda š o "pludmali", ja jū s ieejat citas viesnī cas teritorijā , viņ i pā rdod sauļ oš anā s krē slus par USD 3. TĀ NAV PLUDMA, BET KRASTA GABALIKS, kas ne tikai neatbilst nekā dā m normā m un jē dzieniem, bet ir arī BĪ STAMS pā ri karā još o laukakmeņ u dē ļ , kas kuru katru brī di var uzkrist uz galvas. Apakš ā ir daudz jū ras ež u, kuriem nemitī gi kā ds uzkā pj. 1.9 km no viesnī cas, 4 minū tes ar autobusu vai 25-30 minū š u gā jiens, autobuss lī dz pludmalei 09:00.13:00.15:00. Atgrieš anā s viesnī cā pulksten 13:15.15:15.16:30. Autobusi kursē tā , ka pusdienā m var neatlikt laika, tā pē c vai nu brauc ar taksi vai paē d par saviem lī dzekļ iem. Lai dabū tu sauļ oš anā s krē slu - pē c brokastī m noteikti brauciet ar taksi, pirms autobusa.
Smilš u pludmale - Hala Beach, 2.2 km no viesnī cas, autobuss uz turieni 09:30.13:30. Atpakaļ.13:45.16:00. Tas izskatā s kā Azovas jū ras pludmale - ū dens ir dubļ ains, ir atkritumi un medū zas, nav zivju, nav koraļ ļ u. Bariņ š vietē jo, kas visu dienu trokš ņ o. Sauļ oš anā s krē slu un lietussargu ir vairā k nekā uz koraļ ļ iem, tač u tas ir mazs, netī rs, izpū sts, miris un smirdoš s ū dens no pastā vī gajā m laivā m un zemū dens peldlī dzekļ iem. Netā lu no tā s ir savvaļ as pludmale. Ir skaisti, tur ir rifi. Bet vajag 15 minū tes, lai pastaigā tos karstumā kalnos.
Bet par papildus samaksu var iegū t labā kus nosacī jumus. Viesnī cas reģ istratū rā tiek pā rdotas biļ etes uz El Fanar pludmali par 4 USD. Par USD 3 reģ istratū rā vai USD 6 uz vietas jū s varat iegā dā ties biļ eti uz tuvē jo Farsha pludmali. Tur bā ri ir apmaksā ti, cenas augstas.
Ja skaita: 2 cilvē ki uz 10 dienā m par 6-8 $ - jū s saņ emsiet 60-80 $. Plus taksometra izmaksas. Tā tad varbū t ir jē ga samaksā t š o naudu un iegā dā ties ekskursiju uz citu viesnī cu? Katrs izlemj pats.
No viesnī cas autobuss uz lidostu paceļ as 4-5 stundu laikā . Pusdienu kastes uz ceļ a netiek piedā vā tas, kas liecina arī par viesnī cas administrā cijas attieksmi pret saviem viesiem.
Mans viedoklis ir, ka ar katru gadu Ē ģ iptē serviss kļ ū st sliktā ks. Bet Sarkanā jū ra joprojā m var iepriecinā t ikvienu. Un, lai prieku par redzē to neaizē notu attieksme un komforta lī menis – izvē lieties viesnī cas ne tikai pē c "cenas", bet arī "kvalitā tes" kritē rija, lasiet jaunā kā s atsauksmes daž ā dā s vietnē s.
Š is ir mans pā rskats un mans subjektī vais viedoklis.
Cerams, ka tas kā dam palī dzē s izdarī t izvē li.
Visu veselī bu un daudz pozitī vu emociju!
Зонты для декорации Лежаки стоят вплотную Нависают скалы, ОПАСНО! Лежаки возле бассейна не обслуживаются Изобилие и муки выбора
аватар 97686081
Ekskursiju iegā dā jā mies pē dē jā brī dī , tā pē c neko daudz neizvē lē jā mies. Viesnī cā ieradā mies ap 18.00. Tikā m apsē duš ies uzreiz 5 minū š u laikā . Istabas lielas + liels balkons (ja istaba atrodas 2 stā vā ). … Tomēr ▾ Ekskursiju iegā dā jā mies pē dē jā brī dī , tā pē c neko daudz neizvē lē jā mies.
Viesnī cā ieradā mies ap 18.00. Tikā m apsē duš ies uzreiz 5 minū š u laikā . Istabas lielas + liels balkons (ja istaba atrodas 2 stā vā ). Numurā ir elektriskā tē jkanna, tē ja un kafija. Istabā katru dienu tika vests ū dens 0.5 litri uz cilvē ku. Un katru dienu viņ i tī rī ja un mainī ja dvieļ us. Teritorija ir maza, bet tī ra. 1 baseins. Izklaides nav (ne bē rniem, ne pieauguš ajiem). Internets ir vairā k miris nekā dzī vs
Viesnī cā ir maz cilvē ku, iespē jams Kovidas dē ļ , bet tas drī zā k ir +.
Ē diens normā ls, parasts, bez liekš ķ erī bā m. Augļ i vienmē r ir dateles un apelsī ni, daž reiz zemenes. Darba dienā s bija pā ris veidu kū kas, brī vdienā s bija vairā k. Alkohols tikai bā rā , ē damistabā netika liets.
Pludmales 2, bet abas nav "strū klakas". Viens ir smilš ains, lī cī , kur ir daudz kuģ u, laivu utt. - benzī na ir vairā k nekā ū dens. Un rifs, un attiecī gi zivis, nē ! Otrais atrodas labā vietā , netā lu no El Fanar, bet pludmale ir ļ oti maza, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir beigti, un to ir maz. Pontona nav, bet lī dz koraļ ļ iem vajag nopeldē t 100 metrus. Vispā r, ja labi peld, tad ir labi. Un ja nē , tad es pat nezinu, kura pludmale tev bū s labā ka.
аватар galytarasova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem! ! ! Tik daudz reiž u atpū tuš ies š ajā viesnī cā , daudz draugu, labu draugu, satikā mies š ajā viesnī cā! ! ! Viesnī ca mums bija kā otrā s mā jas, bet viss ir mainī jies uz slikto pusi! PĀ RTIKA pandē mijas periodam izcila, runā jā m ar tū ristiem no citā m viesnī cā m, salī dzinā jā m, mū sē jā ir labā ka! ! ! ISTABAS - viss tī rs, viss darbojas! ! ! PERSONĀ LS - punktus var likt daudz, vienkā rš i viesnī cā nepietiek, lai gan noslogojums ir ļ oti mazs. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! ! ! Tik daudz reiž u atpū tuš ies š ajā viesnī cā , daudz draugu, labu draugu, satikā mies š ajā viesnī cā! ! ! Viesnī ca mums bija kā otrā s mā jas, bet viss ir mainī jies uz slikto pusi! PĀ RTIKA pandē mijas periodam izcila, runā jā m ar tū ristiem no citā m viesnī cā m, salī dzinā jā m, mū sē jā ir labā ka! ! ! ISTABAS - viss tī rs, viss darbojas! ! ! PERSONĀ LS - punktus var likt daudz, vienkā rš i viesnī cā nepietiek, lai gan noslogojums ir ļ oti mazs. Viesnī ca pā rvē rš as par pansionā tu! Pat tie daž i jaunieš i, kuri ierodas viesnī cā , saka, ka otrreiz uz š o viesnī cu nenā ks un nevienam neieteiks! ! ! Cē lonis ir izklaides trū kums jaunieš iem, kaut kas ir jā dara lietas labā!! !
Tā kā esam regulā ri viesnī cas viesi, tad pie reģ istrā cijas mums istabā ielika augļ us, bet viņ i par mums vienkā rš i aizmirsa. Pat pē c atgā dinā juma reģ istratū rā atkal AIZMIRSTI! ! ! MANĀ DZIMŠ ANAS DIENĀ BIJA GAIDĀ TS VĒ LĒ JS PĀ RSTEIGUMS - MUMS AIZMIRSAS UZDĀ VOT KŪ KU! ! ! WOW UN TĀ IR VIESNĪ CA, KAS MUMS IR KĀ DZIMTA MĀ JA!! ! ! Un tikai pateicoties mū su cienī jamā kajam bā rmenim MUKHAMED OKSHA svē tki netika sabojā ti, paldies tikai viņ am!! !
Cienī jamais Aš rafa kungs, rakstu jums personī gi, darbinieku nomaiņ a ir tas pats, kas atvē rt viesnī cu no nulles! Viss viesnī cas personā ls mums atpū tniekiem ir liela ģ imene! ! ! Domā ju, ka daudzi atbalstī s mani, kas nemitī gi nā k uz tavu viesnī cu! VISIEM, KAS IR PIRMO REIZI, PATĪ KS KLUSAI Ē RTAI ATPŪ TAI!
аватар vadi9898
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dive Inn Resort jau otro reizi, bet š oreiz pandē mijas laikā . Atš ķ irī ba bija nedaudz pamanā ma. Cilvē ku ir 2x mazā k, rindu ē damzā lē nav, vietas vienmē r ir, bā rs vispā r bija gandrī z pamests. Ē dienu izvē le ir kļ uvusi mazā ka, bet tajā paš ā laikā vienmē r bija izvē le. … Tomēr ▾ Dive Inn Resort jau otro reizi, bet š oreiz pandē mijas laikā . Atš ķ irī ba bija nedaudz pamanā ma. Cilvē ku ir 2x mazā k, rindu ē damzā lē nav, vietas vienmē r ir, bā rs vispā r bija gandrī z pamests.

Ē dienu izvē le ir kļ uvusi mazā ka, bet tajā paš ā laikā vienmē r bija izvē le. Viss bija svaigs un garš ī gs, neviens nepameta izsalcis.

Viss personā ls bija maskā s, tū risti bez (jo visi lido ar testiem, tā pē c viesnī cas teritorijā un pat ē damzā lē neviens masku neprasa).

Tī rī š ana katru dienu, istabiņ a dabū ja labu, bet tikai otro reizi. Viltī gie arā bi mē ģ inā ja izslī dē t š ausmī gu numuru, bet neņ ē ma vē rā , ka mē s jau esam viesnī cā un zinā m, kā numuriem jā izskatā s un kā di numuri ir, tā pē c viņ i pieprasī ja normā lu istabiņ u, kas mums tika nodroš inā ta pē c stundas gaidī š anas.

Kopumā pā rē jais gā ja ar blī kš ķ i, vairs nebija ne nianš u, ne problē mu)
аватар JUlja901233
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca maza, bet mā jī ga, izsalcis nepaliksi, liels mī nuss transportā uz jū ru, neē rts grafiks, bet laba atpū ta, vieta lieliska, Mango tirgus blakus, lī dz Vecrī gai var aiziet kā jā m , telpas tiek uzkoptas katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca maza, bet mā jī ga, izsalcis nepaliksi, liels mī nuss transportā uz jū ru, neē rts grafiks, bet laba atpū ta, vieta lieliska, Mango tirgus blakus, lī dz Vecrī gai var aiziet kā jā m , telpas tiek uzkoptas katru dienu.
Пляж
аватар koroleva_alena_
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Esam vieni no tiem tū ristiem, kas atpū š as budž eta viesnī cā s, bet 3-4 reizes gadā . Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmju vē rtē juma un, godī gi sakot, bijā m vī luš ies. Reģ istrē š anā s notika ā tri, numura zī mes fons ir vecs, bet tī rs. … Tomēr ▾ Esam vieni no tiem tū ristiem, kas atpū š as budž eta viesnī cā s, bet 3-4 reizes gadā . Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmju vē rtē juma un, godī gi sakot, bijā m vī luš ies.
Reģ istrē š anā s notika ā tri, numura zī mes fons ir vecs, bet tī rs. Viens no mī nusiem bija duš as trū kums istabā , tikai vanna - tas bija nedaudz neē rti. Teritorija ir maza, bet tī ra. Ir liels baseins, bet peldē ties tajā nav iespē jams - asa balinā tā ja smaka, pē c ilgas peldes (20 minū tes) knieba ķ ermeni, un pē c 3 dienā m uz ķ ermeņ a bija brū ces.
Internets ķ er tikai vestibilā , bet arī tur tas biež i tiek izslē gts.
Blakus atrodas IL Mercato tirdzniecī bas centri, kuros var iegā dā ties SIM karti internetam.
Kas attiecas uz ē dienu - standarts, kā jau 4*, vienmē r bija gaļ a un zivis, dā rzeņ i arī , vienī gais, ka mē rces tiem dod ļ oti maz. Man personī gi grilē to dā rzeņ u bija maz - neskatoties uz to, ka tie tur ir lē ti.
Arī augļ i, saldumi, saldē jums.
Restorā nā nebija alkohola, tikai alus, un vakarā bija arī vī ns.
Briesmī gi ietaupī jumi uz gaisa kondicionieriem, restorā nā ir traki karsts. Tā ds iespaids. ka tas ir speciā li tā pē c, lai cilvē ki neē d daudz, bet ā tri izskrien uz ielas.
Iedomā jieties attē lu: cilvē ki ē d siltu zupu un sviedri pil no pieres š ķ ī vī .
Nav animā cijas. Ir jautrs puisis Kostja - liels paldies viņ am par lielisko garastā vokli un lieliskajā m brī vdienā m - tas, iespē jams, ir vienī gais milzī gais š ī s viesnī cas pozitī vais. Vī rietis ir savā vietā .
Un tagad trakā kais, kas sabojā ja garastā vokli un pē c tam atstā ja pē cgarš u. Mums bija lidojums 19-30, tajā dienā brokastojā m, reģ istratū rā mums teica, ka jā atbrī vo istabiņ a pulksten 12, neskatoties uz to, ka viesnī cas noslogojums ir tikai treš ā daļ a. Lai paliktu istabiņ ā lī dz 14.00 teica, ka jā maksā.20$, kad atteicā mies maksā t, vī rietis no reģ istratū ras uzreiz aizskrē ja uz bā ru pie baseina un lika mums uz restorā nu, lai nekur neko nelej un ne lai mū s ielaida pusdienā s. Viņ i pat neļ ā va man smelt ū deni ceļ am, viņ i arī nedeva pusdienu kastes uz ceļ a (š ī ir pirmā reize visā s manā s brī vdienā s Š armā ). Vai ir grū ti dot cilvē kiem kruasā nu un apelsī nu? Rezultā tā pulksten 12 palikā m bez ē diena un ū dens.
аватар hobotilka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nav jauna, bet labi uzturē ta. Mē beles, lai arī vecas, bet mē s ar tā m negrasī jā mies dzī vot un vispā r nevē lē jā mies. 1. Atraš anā s vieta - ugunskurs, ejot gan lī dz pludmalei, gan lī dz Vecrī gai 20-25 minū tes 2. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav jauna, bet labi uzturē ta. Mē beles, lai arī vecas, bet mē s ar tā m negrasī jā mies dzī vot un vispā r nevē lē jā mies.
1. Atraš anā s vieta - ugunskurs, ejot gan lī dz pludmalei, gan lī dz Vecrī gai 20-25 minū tes
2. Pā rtika, arī kā pē c. Brokastis labas, vakariņ as š ikas, pusdienas sliktā kas. Izvē le laba, vienmē r kaut ko atradī si sev. No rī ta tiek cepta omlete, pusdienā s un vakariņ ā s daž ā dā s formā s liellopa gaļ a, vista, zivis. Alkohola ir pietiekami daudz, bet viss nav stiprs kā parasti. Viņ i arī izdalī ja 4-5 glā zes vienā rokā , kas ir pluss
3. Pludmales. Labs, bet ar trū kumiem. Uz lielā s (plaukstas) nevar nest pā rtiku un alkoholu, un uz mazā s vienkā rš i nepietiek vietas, ne vairā k kā.20 sauļ oš anā s krē sli. Zemū dens pasaule š eit ir labā ka. Transports uz pludmali 3 reizes turp un atpakaļ trī s reizes, un viņ i izved visus, pat ja ne vienā braucienā . Lī dz pludmalei 2 km, var staigā t ar kā jā m
4. Animā cija. Tas ir milzī gs mī nuss, jo bū tī bā tā da š eit nav. Ja jums patī k miers un klusums, tad š ī ir jū su paradī ze. Vakaros standarta stundai ir kulturā li garlaicī ga programma
5. Teritorija. Viss ir tī rs un kā rtī gs
6. Skaitlis 4 ar mī nusu. Pretenzijas tikai uz vannasistabu, citā di viss OK
Bija no 2020. gada 10. februā ra lī dz 19. februā rim, maksā ja 500 k. v. gandrī z pilnas 9 dienas (Ukraina), paņ ē ma ekskursiju 4-5 dienas pirms izlidoš anas. Principā par š o naudu man nav pretenziju.
Номер, пляж,
аватар albertsklyarov19
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Biju tur pagā juš ogad un nolē mu braukt vē lreiz, salī dzinot ar iepriekš ē jo gadu, pā rtikas pā rpilnī ba ir samazinā jusies, bet ne kvalitā te. Viesnī ca nav jauna, viss ir nolietots. Cena bija saprā tī ga un kvalitā te atbilst. … Tomēr ▾ Biju tur pagā juš ogad un nolē mu braukt vē lreiz, salī dzinot ar iepriekš ē jo gadu, pā rtikas pā rpilnī ba ir samazinā jusies, bet ne kvalitā te. Viesnī ca nav jauna, viss ir nolietots. Cena bija saprā tī ga un kvalitā te atbilst.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ir novecojis remonts. Viņ i labi iztī ra istabu. Serviss un serviss ir visaugstā kajā lī menī . Ļ oti laba viesnī cas atraš anā s vieta. Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s 4 *. Mums patika viss. Ē diens ir garš ī gs, lai gan ne tik bagā tī gs, kā daž i tū risti vē lē tos. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir novecojis remonts. Viņ i labi iztī ra istabu. Serviss un serviss ir visaugstā kajā lī menī . Ļ oti laba viesnī cas atraš anā s vieta. Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s 4 *. Mums patika viss. Ē diens ir garš ī gs, lai gan ne tik bagā tī gs, kā daž i tū risti vē lē tos.
аватар Bogdan300030
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Par š o viesnī cu bija adekvā tas atsauksmes, cenu politika ir normā la, tā pē c viņ i to izvē lē jā s. Virtuve bija laba, biež i tī rī ta: katru dienu. Pludmale ir brī va, vietas maz, reizē m jā gaida solā riji, bet ļ oti skaists koraļ ļ u rifs. … Tomēr ▾ Par š o viesnī cu bija adekvā tas atsauksmes, cenu politika ir normā la, tā pē c viņ i to izvē lē jā s. Virtuve bija laba, biež i tī rī ta: katru dienu. Pludmale ir brī va, vietas maz, reizē m jā gaida solā riji, bet ļ oti skaists koraļ ļ u rifs. Viesnī cas teritorija ir sakopta un sakopta. Pie restorā niem nav kafejnī cu, bet ar taksi var braukt 5 minū tes, tur jau ir daudz.
Parādīt vairāk »


iemiesojums shmatkova7878
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Toporovska.olga1
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums pavlyukn
Sakiet lūdzu, es lasu savus mazbērnus un nevaru saprast vai tur ir koraļļu pludmale un vai par to maksā, gribu labu jūru nevis labu maltīti
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Небольшой, но очень уютный утопающий в зелени отель, приветливый персонал и хорошие современные номера. Открыт в 1999 году. Последняя частичная реновация прошла в 2011 году. Расположен в 3 км от Старого города, в районе Hadaba. Недалеко от отеля находится развлекательный центр Alf Leila Wa Leila. Торговые ряды Il Merkato и Old Market порадуют любителей шопинга и местного колорита. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки с друзьями.

В отеле проводится ремонт до 27 февраля 2024 года.

Atrašanās vieta Отель расположен в 20 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 8 км от бухты Naama Bay.
Pludmales apraksts Расстояние до моря — 2,5–3 км., шаттл на пляжи по графику (бесплатно), частотность зависит от загрузки отеля (количество поездок на пляжи может меняться в зависимости от загрузки отеля и погодных условий. Платные пляжи по предварительной резервации (билеты на платные пляжи приобретаются на рецепции отеля). Бар на пляже: платно. Полотенца можно взять бесплатно из отеля. Коралловый пляж rocky beach — бесплатно, рекомендуется специальная обувь. Коралловый пляж el fanar beach — бесплатно, рекомендуется специальная обувь. Коралловый пляж reef beach — платно, стационарный пирс, вход в море только с пирса, рекомендуется специальная обувь.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), факс и ксерокопирование (платно), Wi-Fi — бесплатно по всей территории отеля, включая номера (базовый доступ).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское отделение в общем бассейне, без подогрева в зимний период, детский клуб (от 4 до 12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле есть водное поло, аквааэробика, дартс, настольный футбол, анимация, вечерние программы.
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 128 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese El Forousya St., Um El Seed Hill, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 2 23499240
Tīmekļa vietne: Dive Inn Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.