Seti Sharm Resort 4*– Atsauksmes

256
Novērtējums 6.910
№76 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.1 Numurs
7.2 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.1 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no vienstāva un divstāvu bungalo. Uzcelta 1994.gadā, kosmētiskais remonts katru gadu. Pēdējās renovācijas datums ir 2021. gads. Viesnīca ir lieliski piemērota gan ģimenes, gan jauniešu atpūtai. Dažādi neparasti ziedi viesnīcas teritorijā, smaragdzaļi zālieni, koki un palmas, plaša pludmale ar maigām un siltām smiltīm, tirkīza jūra un zili baseinu ezeri - tas viss ir savdabīgā kontrastā un pārsteidzošā harmonija ar pasakainajiem akmeņiem.Vairāk →
аватар Iryna2507
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies laika posmā no 11.11. 23 – 25.11. 23 Mums bija agri ieraš anā s, netā lu no lidostas, un jau 9:30 bijā m viesnī cā . Viņ i uzreiz uzvilka rokassprā dzes un ieteica iet brokastī s. Interneta pieslē gums tiek nodroš inā ts visu jū su uzturē š anā s laiku ar individuā lu paroli. … Tomēr ▾ Atpū tā mies laika posmā no 11.11. 23 – 25.11. 23
Mums bija agri ieraš anā s, netā lu no lidostas, un jau 9:30 bijā m viesnī cā . Viņ i uzreiz uzvilka rokassprā dzes un ieteica iet brokastī s. Interneta pieslē gums tiek nodroš inā ts visu jū su uzturē š anā s laiku ar individuā lu paroli. Internets visā teritorijā , bez sū dzī bā m. Istabas gaidī š ana nebija ilgā ka par stundu. Ja ir brī vas telpas, jū s tiksiet izmitinā ts nekavē joties.
Viesnī ca ir labā stā voklī , redzams nesen veikts kosmē tiskais remonts. Teritorija ir kompakta, glī ta, sakopta, ir izveidotas nogā zes cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem. Ir arī ī paš as telpas.
Mums bija Deluxe numurs ar divā m vienvietī gā m gultā m un augstiem ē rtiem matrač iem. Istaba nav jauna, bet tī ra, ar kosmē tisko remontu, jaunas mē beles, viss strā dā . Numurā ir seifs, tē jkanna, tē ja, kafija, č ī bas, kosmē tikas komplekts. Katru dienu papildinā t ar 2 pudelē m ū dens pa 0.5l.
Viesnī cā ir jauni Privilege numuri, ļ oti skaisti un stilī gi.
Teritorijā ir 2 peldbaseini, viens pieauguš ajiem 16+ un otrs ar ū dens slidkalniņ iem.
Pludmale ir liela, smilš aina ar maigu saulrietu. Es vē lē tos atzī mē t ideā lo pludmales tī rī bu, darbinieki to uzrauga.
Mī ksta animā cija. No rī ta vingrojiet pludmalē , ū dens aerobika un pē cpusdienā joga. Vakara š ovi ir vienkā rš i - deju š ovi, dzī vā mū zika, viesnī cas kungs un jaunkundze. Reizi nedē ļ ā pludmalē notiek putu ballī te un bē rnu š ovs.
Ē diens atbilst normā las Ē ģ iptes 4* viesnī cas lī menim. Ja meklē jat jū ras veltes, š ī nav ī stā vieta, iegā dā jieties RIXOS. Ē dienu ir pietiekami daudz, es pat teiktu, ka mazliet par daudz.
Brokastis 07:00-10:00: omlete, putra, desa, siers, dā rzeņ i, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi.
11.00-17.00 pludmalē darbojas uzkodu bā rs: pica, frī kartupeļ i, makaroni, hotdogi, š avarma, grilē ti dā rzeņ i.
Pusdienas notiek pludmales restorā nā.12:30-15:00.2 veidu zupas, gaļ a, zivis, vista, rī si, makaroni, frī kartupeļ i, pica, dā rzeņ i, augļ i, deserti.
Vakariņ as 18:30-21:3.2 veidu zupas, gaļ a, zivis, vista, rī si, makaroni, dā rzeņ i, augļ i, deserti.
Visos restorā nos un bā ros ir kafijas automā ts.
No 15:00-18:00 Lobby bā rā ir 4 veidu saldē jums, ļ oti garš ī gs, un no 20:30-21:30 ir popkorns.
Bā ri: vestibila bā rs, kas atvē rts 24 stundas diennaktī , pludmales bā rs, baseina bā rs, alus bā rs. Alkohols vietē jais, alus diezgan labs.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Viesu attiecī bu pieņ emš anā strā dā divas ļ oti viesmī lī gas meitenes Irina un Oksana. Uzmanī gi un atsaucī gi cilvē ki darī s visu, lai jū su uzturē š anā s bū tu ē rta un neaizmirstama. Ģ enerā lmenedž eris kungs pastā vī gi atrodas viesnī cā . Hanijs, kurš kontrolē visu un visus.
Kontingents: galvenokā rt Krievijas Federā cija (un tā ir problē ma), Kazahstā na, Ukraina, vairā kas vietē jā s ģ imenes un nedaudz Eiropas.
Paldies visam viesnī cas personā lam un personī gi Mr. Hany par lielisku, ē rtu un pozitī vu uzturē š anos. Tiekamies atkal Seti Sharm.
аватар Natali51630
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viņ i lidoja cauri Polijai. Ierodoties viesnī cā pulksten 21:15, viņ i paē da vakariņ as un nekavē joties reģ istrē jā s. Numurs ir 911. Parasts regulā rs skaitlis. Tiesa, fē na nebija, bet ne bū tiski. 1 minū te lī dz jū rai, 2 minū tes lī dz restorā nam un reģ istratū rai. … Tomēr ▾ Viņ i lidoja cauri Polijai. Ierodoties viesnī cā pulksten 21:15, viņ i paē da vakariņ as un nekavē joties reģ istrē jā s. Numurs ir 911. Parasts regulā rs skaitlis. Tiesa, fē na nebija, bet ne bū tiski. 1 minū te lī dz jū rai, 2 minū tes lī dz restorā nam un reģ istratū rai. Pludmalē nav rindu ar 3 bā riem. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, kas ieradā s ap 9-10 no rī ta, tikai aiznesa tos mazliet tā lā k no jū ras un no bā riem. Karstums ir nereā ls. Pilnī gi neviens nepeldē jā s baseinos ar ū deni + 35. Jū ra super (silta, tī ra un caurspī dī ga), saulriets gluds, bez koraļ ļ iem var iztikt. Pie bojā m atrodas atseviš ķ i pusdzī vi koraļ ļ i ar zivī m. Ē diens vienmuļ š , liellopa gaļ a, vista, reizē m jū ras zivis (bet izsalcis noteikti nebū si). Animatori cenš as, bet cilvē ki ir pasī vi. Viesnī ca atrodas 4 stā vā ! Wi-Fi ir visur teritorijā (istabā , pludmalē , restorā nā ). Ir notikusi atsā knē š ana. Vecpilsē ta atrodas pā ri mango ceļ am 1 u. e uz kilogramu. Likme ir 85%.
аватар natalyalismus
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ieteica viesnī cu kā labā ko piecinieku centrā . Mē s nolē mā m, ja ne pirmajā rindā , bet mums patī k staigā t. Un vakarā ir kur izlē kt.. Teritorija maza, bet tī ra, mazgā ta katru dienu. Baseini ir silti un bezvē ja. Ē rts ziemas brī vdienā m. … Tomēr ▾ Ieteica viesnī cu kā labā ko piecinieku centrā . Mē s nolē mā m, ja ne pirmajā rindā , bet mums patī k staigā t. Un vakarā ir kur izlē kt..
Teritorija maza, bet tī ra, mazgā ta katru dienu. Baseini ir silti un bezvē ja. Ē rts ziemas brī vdienā m. Bet tas arī viss....
Ē diens trim. Ē damistaba maza. . Vī ns ir tikai ē damistabā , no kaut kā dā m kastē m, ar ū deni atš ķ aidī ts lī dz putā m. Retas muļ ķ ī bas.
Animā cijas komanda ir liela, tač u viņ i strā dā tikai dienas laikā . Vakarā izrā de bē rniem ir 15 minū tes, arī pieauguš o izrā de ir 15-20 minū tes. Sanā k kaut kā da "dejotā ja vai dziedā tā ja". VISI. pulksten 21-30 tiek izslē gtas gaismas un mū zika. Uz jautā jumiem, , , Kā pē c pieciniekā ir melanholija .....Viņ i atbild ...Un neviens neatnā ca, ...Kas tu esi, animator, tas ir tavs lidojums ....Ī sā k sakot, apkaunojums. . Vakarā animatori izklī st par savā m lietā m.
Viņ i tos aizved uz diskotē ku naktī . Attaisnojumi. Kam vajag, jaunieš i, tie paš i ies. Viss ir blakus. Un pā rē jiem atpū tniekiem vajadzē tu ž ā vā ties un garlaikoties....Vā rdu sakot, sū dī gi.
Apkopē ja atnes 1 pudeli ū dens.
Ja atstā jat dzeramnaudu. Nekur viesnī cā nav ū dens. Tikai bā rā ar brillē m.
Istabas ir vienkā rš as, bet mē beles ir vecas. Mums ir istaba ar blaktī m. Neveiksme. Visu paspilgtinā ja laikapstā kļ i decembrī . Ļ oti ē rti. Š armā bijā m 15 reizes, pat pirms pā rklā š anā s. Un piecinieki bija pieklā jī gi (bet ne Turcija un ne Grieķ ija), bet ne slikti. Š eit. ir ī sta maldinā š ana.
аватар alena_meerovich
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ar ģ imeni ar trī s bē rniem, 13/6/2 gadi, bijā m pilnī bā sajū smā ! Ē ģ iptē pirmo reizi, pirms tam bija daudz vietas. . . godī gi sakot, baidī jā s, ka nepatiks, bet, kā izrā dī jā s, velti! mū su vē lmes un mū su bē rnu vajadzī bas pā rsniedza visas cerī bas!! ! Par jū ru, palmu pludmali nerunā š u - tā s bez š aubā m ir skaistas! Galvenais pluss mums ir tad, kad ē rti un ē rti ir absolū ti visur! Tā tad, š ī viesnī ca ir ļ oti ē rta gan bē rniem, gan pieauguš ajiem! Par ē dienu nav sū dzī bu, vienmē r visa pietiks, garš ī gi, bet gaļ a klā ta, ja ne daudz, bet ar mī lestī bu un labi pagatavota, ja nav ē dis, var sanā kt vairā k - tas ir pat labā k nekā kaudze izmestu ē dienu pē c ē dienreizes). … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni ar trī s bē rniem, 13/6/2 gadi, bijā m pilnī bā sajū smā ! Ē ģ iptē pirmo reizi, pirms tam bija daudz vietas. . . godī gi sakot, baidī jā s, ka nepatiks, bet, kā izrā dī jā s, velti! mū su vē lmes un mū su bē rnu vajadzī bas pā rsniedza visas cerī bas!! !
Par jū ru, palmu pludmali nerunā š u - tā s bez š aubā m ir skaistas!
Galvenais pluss mums ir tad, kad ē rti un ē rti ir absolū ti visur! Tā tad, š ī viesnī ca ir ļ oti ē rta gan bē rniem, gan pieauguš ajiem!
Par ē dienu nav sū dzī bu, vienmē r visa pietiks, garš ī gi, bet gaļ a klā ta, ja ne daudz, bet ar mī lestī bu un labi pagatavota, ja nav ē dis, var sanā kt vairā k - tas ir pat labā k nekā kaudze izmestu ē dienu pē c ē dienreizes)...pā rsteidz, kad viņ i raksta, ka galds ir niecī gs. . Es ļ oti gribu redzē t, ko jū s ē dat mā jā s)) par š o naudu, manuprā t, tas ir ļ oti cienī gi!
Arī no dzē rieniem viss kā rtī bā , kafija vienmē r, visur, es pat teiktu garš ī ga, alus super!
Atseviš ķ a cieņ a pret kursa animā ciju!
Bē rni vienmē r bija aizņ emti, nē , viņ i nebija pamesti sveš ā m tantē m un onkuļ iem, viņ i bija ļ oti ieinteresē ti, meitenes bija vienkā rš i pā rsteidzoš as, bē rni raudā ja, kad viņ i š ķ ī rā s, jo izveidojā s ī sta draudzī ba, ka pat pē c ieraš anā s viņ i turpina sazinā ties , par to liels paldies Ksjuš ai un Anijai!! !
Pieauguš o animā cija nekā dā ziņ ā nav zemā ka...skaistā kā s meitenes Arina un Valē rija, š ķ iltavas puiš i, š ika mū zika, laba skaņ a, un kā di svē tki bija 14. februā rī - vienkā rš i bumba!
Kopumā š ī viesnī ca bija pā rsteidzoš a!
Citiem vā rdiem sakot, skaistums ir skatī tā ja acī s!
Svini labo, izstaro pozitī vu un bū si laimī gs!! !
Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā vē l!
Liels paldies visiem! ! !
аватар kole_s
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viņ i apmetā s uz ilgu laiku, piedā vā ja sapuvuš o istabu pē c lietus un skatu uz strā dniekiem, kas maina flī zes (troksnis, troksnis, putekļ i), nevis skatu uz jū ru, kā norā dī ts kuponā . Tad ar skatu, bet tikpat smirdī gu un mazu, pat treš ā gulta tur neiederē tos. … Tomēr ▾ Viņ i apmetā s uz ilgu laiku, piedā vā ja sapuvuš o istabu pē c lietus un skatu uz strā dniekiem, kas maina flī zes (troksnis, troksnis, putekļ i), nevis skatu uz jū ru, kā norā dī ts kuponā . Tad ar skatu, bet tikpat smirdī gu un mazu, pat treš ā gulta tur neiederē tos. No piektā s reizes viņ i deva mazā k nekā.801. Es pā rbaudī ju stacionā ro vadu uz grī das, tas rada troksni, piemē ram, gaļ as maš ī nā , piemē ram, pū š (vairs to neieslē dzu, februā rī nav ļ oti karsts). Duš a nebija fiksē ta, papī ra turē tā js nebija fiksē ts, gaisma mirgo, viņ š teica, bet viss palika pa vecam, nu, vī ģ es ar viņ u...
Viesnī ca, lai arī nestrā dā ja 6 gadus, neviens tur neinvestē ja kapitā li, kosmē tiski ieziedē ja, tonē ja un viss. Dienas laikā dzirdams perforators, slī pmaš ī na, pie 8.9 ē kā m - mē ģ ina pabeigt sliedes.
Tad PLUDMAJĀ bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu (viesnī ca bija aizņ emta par 30-50%). Sauļ oš anā s krē sli, matrač i, lietussargi ir veci, bet neskarti. Bē rniem jū ra piemē rota, bet koraļ ļ u praktiski nav (1km nā cā s stutē t uz savvaļ as, reizē m ar katamarā nu pa labi aiz klints). Pontons ir paredzē ts laivā m un laivā m. Nav skata uz atklā to jū ru. Dzeramais pludmalē ir daudzveidī gs un daž ā du š ķ irņ u alus bez jebkā da "pā ri, pagaidi stundu" + riekstu č ipsi pē c trijiem. Reizē m ir jū tama degvielas smaka no dzeltenā m lielā m laivā m. Es domā ju, ka tas bū s bezvē ja lī cis, bet daž reiz tas pū š , lai gan ne tik daudz kā uz Nabha.
Pē dē jā dienā tika nozagti š ī feri, prasī ju reģ istratū rā pludmalē , prasī ju noskatī ties video, bet viņ i atteicā s, lai gan apkā rt bija kameras. Viesnī cas menedž eris - nopē rciet skaistus š ī ferus saviem apkopē jiem, lai tie nezog tū ristiem un apsargi tos neaizsedz. Ir ļ oti pretī gi, kad viesnī cu apzog!
PĀ RTIKA ir diezgan daudzveidī ga, izsalcis noteikti nepaliksi. Ja jū s pateicaties viesmī lim $, tad dzē rieni un alkohols jums tiks pasniegti kā parastajā s viesnī cā s. Personā ls ē d kopā ar viesiem. A la carte restorā ns ir slikts, viņ š ir arī ē damistaba, grilē ts lasis, jū s varat pasū tī t pā rē jo "ne ļ oti".
POOL 5 dienas bija vē ss, tad ieslē dza apkuri, ū dens kļ uva 26-28.
PIRTS ir maksas, tikai 1 reize atpū tai 9 no rī ta uz pusstundu (tā da lieta)...HAMAM nekad nelaida par velti. Es gribē ju apmeklē t masā ž as, bet to cenas ir milzī gas. 4 reizes divatā ar sievu 250 USD (sā kot ar 300), es pat negribē ju kaulē ties. Turklā t pē dē jā braucienā uz Ē ģ ipti es samaksā ju 80 USD par masā ž u ar hammam 4 reizes diviem.
Viesnī cā nav NIRŠ ANAS, tuvē jā viesnī cā ir labs centrs, nirstu no krasta, nav daudz skaistuma (labā k ar laivu uz dā rza rifu vai tā kur).
Ir ANIMĀ CIJA, viņ i cenš as izstrā dā t savu programmu. Volejbola bumbiņ a, kā vienmē r Ē ģ iptē , ir puspū sta saplē sta.
DISKO - tur ir skaista zā le un ja bū tu kā ds aizdedzinoš s dī dž ejs, tad cilvē ki tur ietu, bet tikai tad, ja tev ir sava liela kompā nija. . .
INTERNETS gandrī z visur viesnī cā , karti nepirku. Viesnī ca atrodas lieliskā vietā - vecpilsē ta ir pā ri ceļ am, 1.5 km ir FARSH kafejnī ca (krā saina vieta), pati teritorija ir ē rta (nav tā lu jā skrien un augstumu atš ķ irī bas nav).
Aģ enti slavē viesnī cu, viņ i saka, labā k nekā pirmajā pieciniekā - tā nav taisnī ba!
Lai visiem jaukas brī vdienas! ! !
аватар Galyna_Voloshka
Ierodoties muitā pagā ja ļ oti garas stundas č etrdesmit, salī dzinā jumam pavasarī visa procedū ra aizņ ē ma 15 minū tes. Viesnī cā ieradā mies 10, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes, samierinā jā mies ar 20$. Istaba, kosmē tiskais remonts, santehnika nedaudz apnikusi, lai gan kopumā viss tī rs. … Tomēr ▾ Ierodoties muitā pagā ja ļ oti garas stundas č etrdesmit, salī dzinā jumam pavasarī visa procedū ra aizņ ē ma 15 minū tes.
Viesnī cā ieradā mies 10, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes, samierinā jā mies ar 20$.
Istaba, kosmē tiskais remonts, santehnika nedaudz apnikusi, lai gan kopumā viss tī rs. Pilns tē jas un kafijas komplekts. Normā ls TV.
Ē diens, mums viss bija izcili, zivis un dā rzeņ i bija gan pusdienā s, gan vakariņ ā s, bē rnu ē dienkarte ļ oti iepriecinā ja, augļ iem daž ā da, melones, granā tā boli un dateles bija katrā ē dienreizē , biež i bija hurma, maza diametra, bet garš ī gi, katru pē cpusdienu galvenajā ē kā saldē jums, alkohols kā visur Ē ģ iptē , pieci strā dā još i bā ri, izcili kokteiļ i, kafija no aparā ta, tā -tā , nopriecā jos, ka visu diennakti.
Pludmale, no istabiņ as lī dz pludmalei bija 50 metri, maiga ieeja jū rā , bē rniem un veciem cilvē kiem, š ī ir super viesnī ca. Rifa nav, trī s krū mi ar koraļ ļ iem ir viss, ko var atrast. Uz zemesraga ir rifs, bet tur stutē t vajag kā das 40 minū tes. Lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slus ir jā ierodas pirms 8, pē c tam, kad ir grū tā k, guļ am pie baseina, vienmē r ir brī vi. Lī cī tieš ā m silts, jū rā bija vē tra, pludmalē bija tikai nelieli viļ ņ i.
Animā cija, bē rniem ir rotaļ u istaba, kur var atstā t savu bē rnu bez maksas, vakarā spē ļ u programma daž ā du vecuma grupu bē rniem.
No rī ta pludmalē viņ i ļ oti cenš as un super mā nekli, es biju sajū smā .
Atseviš ķ i vē los teikt par tikš anos ar gidu, gribē ju, lai tā notiek ieraš anā s dienā un vakarā , piemē ram, 17-18 visi jau bija iekā rtojuš ies, visi skatī jā s un neviens nebija iekš ā . pasteidzies.
Вид с пантеона на пляж Дождь в Шарме)
аватар polinen8
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Jauktas sajū tas no viesnī cas un organizatoriskiem brī ž iem. Bija vairā kas lietas, kas sabojā ja garastā vokli. Ilgi jā gaida pasaž ieri, kuriem bija paredzē ts braukt ar mums autobusā uz viesnī cu. Noguruš i gaidī jā m viņ us kā du stundu, un beigā s izrā dī jā s, ka viņ i ir braukuš i ar taksi. … Tomēr ▾ Jauktas sajū tas no viesnī cas un organizatoriskiem brī ž iem. Bija vairā kas lietas, kas sabojā ja garastā vokli.
Ilgi jā gaida pasaž ieri, kuriem bija paredzē ts braukt ar mums autobusā uz viesnī cu. Noguruš i gaidī jā m viņ us kā du stundu, un beigā s izrā dī jā s, ka viņ i ir braukuš i ar taksi. Turklā t mū su reiss kavē jā s, tā pē c viesnī cā nokļ uvā m ap 21:00 - atskaitot atpū tas dienu.
Lai gan mums bija laiks vakariņ ā m viesnī cā , ē dieni mū s nepā rsteidza. Bija sajū ta, ka mē s neesam labā kajā restorā nā . Š ķ ita, ka izvē le bija, bet ne garš ī ga, ne svaiga.
Skaits mū s nogalinā ja – 4 zvaigznes nemaz nevelk. Mē beles bija vecas, izlietne sū ca, gaisa kondicionieris trokš ņ aini dungoja, ausu aizbā ž ņ i neko daudz nepalī dzē ja. Un ķ irsis uz kū kas nebija karsts ū dens. Mē s par to uzzinā jā m pā rā k vē lu, lai vē lreiz dotos uz reģ istratū ru. Man vajadzē ja mazgā t aukstu. Pirms tam ar bē dā m uz pusē m zvanī jā m meistaram, lai atver mums seifu - uz servisu nebija cerī bu.
No rī ta TUI pā rstā vis Ali mums pusotru stundu stā stī ja par viesnī cu, kuru varē ja iedot 20 minū tē s. Dienas sā kums nav tas labā kais. Brokastu beigā s nekas garš ī gs vairs nebija palicis. Tā lā k mē s stā vē jā m rindā pie Ali, lai samaksā tu par ekskursiju, kas vē lā k mū s nemaz tik ļ oti nesajū sminā ja, kā tika reklamē ts. Mē s cē lā mies 4 no rī ta un braucā m lī dz 10-11, lī dz beidzot ieradā mies nirš anai. Nekā gleznaina – lū k, jums ir "Zudusī zeme". Noguris un ž ē l.
Mē s nesaņ ē mā m silto ū deni istabā . Pē c trī s č etriem saimnieka zvaniem (un vai viņ š atnā ca? ) mums beidzot piedā vā ja pā rvā kties uz citu istabu. Mē s bijā m 159 m – nesamierinieties ar viņ u un tā diem kā viņ š .
Jaunā istabiņ a bija daudz labā ka – pamodinā jā mies. Karstais ū dens bija, mazā k trokš ņ ains kondicionieris. Jaunā kas mē beles, plaš ā kas. Tiesa, odu ir daudz – ņ emiet lī dzi plē sē ju. Tikai 3. dienā mū s sagaidī ja pā rsteigums (tas ir 4 no rī ta, ekskursijas dienā , steidzamies uz autobusu). Nevarē ja aizvē rt durvis! Slē dzene nedarbojā s. Mums nebija cerī bu uz personā la palī dzī bu, kā arī laiku. Viņ i to atstā ja tā...lai gan tur bija seifs, un mē s arī ilgi gaidī jā m, kad to mums atvē rs.
Nu Dievs svē tī viņ u ar viesnī cu – jū ra, protams, bija tī ra. Un ieraksts ir labs. Ne gluž i silts, bet ū dens mums daudz nozī mē . Mē s palikā m novembra pirmajā nedē ļ ā . Arī stipra vē ja nebija. Pludmalē animatori aicinā ja piedalī ties spē lē s, veica vingrinā jumus.
Pusdienā s devā mies uz kafejnī cu pludmalē . Mē ģ inā jā m ņ emt ceptu zivi - vienī go cienī go ē dienu. Augļ i/dā rzeņ i – vienmē r kū tri vai zaļ i. Jū ras veltes, izņ emot ceptas zivis, nē . Bijā m a la carte restorā nā , kā dreiz tur bija iespē ja papusdienot. Tur bija jaukā k, vakariņ ā s bija laba gaļ a.
Vakarā no viesnī cas skatī jā mies izklaides programmu. Daž reiz tas bija interesanti.
Izbraucā m agri no rī ta (mī nus diena). Tas ir kauns, jo ī paš i par summu, kas tika dota (apmē ram $ 1400 par diviem). Transfē rs bija 4 stundas pirms izlidoš anas. Mē s gribē jā m braukt ar taksi. Labi, ka viņ i to nepaņ ē ma. Mē s daudz laika pavadī jā m rindā lidostā . Noguris un priecī gs atgriezties mā jā s.
аватар afonin68
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es vē los dalī ties savā atsauksmē par savu pieredzi, uzturoties FUN & SUN Smart Seti Sharm 4 * viesnī cā Š arm eš Š eihā . 2021.  gada 15.  septembrī mē s ar sievu nolē mā m doties atvaļ inā jumā uz Š arm eš Š eihu. … Tomēr ▾ Es vē los dalī ties savā atsauksmē par savu pieredzi, uzturoties FUN & SUN Smart Seti Sharm 4 * viesnī cā Š arm eš Š eihā .
2021.  gada 15.  septembrī mē s ar sievu nolē mā m doties atvaļ inā jumā uz Š arm eš Š eihu. Viņ i mū s iekā rtoja š ajā viesnī cā uzreiz, kas ir liels pluss, jo nebija jā gaida reģ istrē š anā s. Vē los atzī mē t arī labo virtuvi un pavā ru darbu. Tikai pozitī vas atsauksmes par pludmali un tā s tī rī š anu.
Diemž ē l bū s tikai mī nusu saraksts, un tas ir ļ oti nozī mī gs. Pirmais mī nuss uzreiz ir Ali ceļ vedis. Pē c tikš anā s viņ š sā ka mums uzspiest ekskursijas, bet pē c mū su atteikuma apvainojā s un sā ka ignorē t mū su lū gumus, kas ir pilnī gi neprofesionā li un neē tiski. No viņ a puses nebija nekā das uzmanī bas vai lī dzdalī bas. Milzī gs mī nuss TUI par to, ka ir tā di gidi, kuri papildus tam, ka saņ em algu, dod priekš roku personī gajiem darī jumiem ar tū ristiem.
Turklā t, kad mē s reģ istrē jā mies istabā , mums bija problē mas ar gaisa kondicionieri. Nebija gaisa kondicioniera vadī bas ierī č u. Divas dienas salsē jā m zem nepā rslē dzamā gaisa kondicioniera. Man bija jā iziet uz balkona sasildī ties. Reģ istratū rā mū su lū gumi tika pieņ emti tikai nominā li, atbildot uz ī su vienaldzī gu “labi”. Rezultā tā gaisa kondicionieris sā ka darboties tikai pē c divā m dienā m.
Tikai vē lā k, sazinoties ar apkopē jā m, atklā jā m, ka vā rds "ok" vietē jā ē ģ iptieš u dialektā angļ u valodā nozī mē "maksā t". Katru reizi, kad prasī jā m apkopē jā m kā dus pakalpojumus, kas ietilpst viņ u darba pienā kumos, viņ i atbildē ja “ok” un veica raksturī gā s pirkstu kustī bas, lū dzot pē c banknotē m. Tī rī tā ji ir ļ oti slikti. Mazgā t tikai grī das, dvieļ i netiek mainī ti vispā r. Tualetes papī ra nomaiņ a ir jā lū dz atseviš ķ i, lai gan viņ i skaidri redz, ka tā nav.
Pē c tam, kad mē s pā rstā jā m ignorē t apkopē ju jautā jumus “labi”, mē s atklā jā m, ka mums š ķ ietami bija apstā dī tas skudras, mē ģ inot “mā cī t mums mā cī bu”. Mū su istabā nebija ē diena, tā pē c skudrā m vienkā rš i nebija, kur to ņ emt.
Vai arī š eit ir cits gadī jums ar apkalpojoš o personā lu. Mū su bezmaksas seifam beidzā s baterijas. Seifs vienreiz tika atvē rts. Zvanī ja uz reģ istratū ru, palū dza nomainī t bateriju. Rezultā tā akumulatora nomaiņ a mums tika nosū tī ta tikai pē c divā m dienā m, pē c kuras, kā jū s domā jat, kas notika? Bateriju mainī tā js nostā jā s mums priekš ā kā statuja un sā ka atkā rtot jau pazī stamo mantru - “Labi? LABI? "
Kas attiecas uz gultas veļ u: č etrzvaigž ņ u viesnī cā viņ i nezina, kas ir segas pā rvalki, un tos neizdod. Zem segas, zem kuras gulē ja viens, pē c divā m nedē ļ ā m gulē s cits. Un tas, starp citu, ir koronavī rusa pandē mijas laikā , kad sanitā rija ir tik svarī ga.
Daž i vā rdi par animatoriem. Tie ir absolū ti nulle un neviena. Viņ i nekā dā veidā neizklaidē viesus un viņ us tas neinteresē . Viss, ko viņ i dara, ir stā vē t un “iespraust” savu viedtā lruņ u ekrā nos, vienaldzī gi aizstā vot savu maiņ u. Tajos nav nekā das mā kslinieciskas un uzliesmojoš as dzirkstelī tes, kas varē tu piesaistī t tū ristus.
Nobeigumā gribu teikt, ka, dodoties atvaļ inā jumā , man tieš ā m negribē jā s ņ emt otru maku, lai samaksā tu par pakalpojumiem, kas jau bija iekļ auti jau tā dā rgā s ekskursijas cenā . Tā pat gribu visus brī dinā t tī ri informatī vi, lai ņ emiet lī dzi mazu naudu (vienu dolā ru), jo vietē jiem pā rdevē jiem veikalos nepatī k dā vinā t sī knaudu. Nav arī valū tas maiņ as punkta.
Nu vispā r vecajā m dā mā m atpū ta ir normā la, bet 4 zvaigž ņ u viesnī ca acī mredzot nevelk. No spē ka 3.
аватар TanjaYad
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā.2007. gadā un tagad pē c 14 gadiem nolē mā m atkal atpū sties. Viesnī ca pē c gadiem ilgas neaktivitā tes beidzot š ogad atkal sā ka uzņ emt tū ristus. Ir veikts neliels remonts. Protams, ir lietas, kas jā uzlabo. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā.2007. gadā un tagad pē c 14 gadiem nolē mā m atkal atpū sties. Viesnī ca pē c gadiem ilgas neaktivitā tes beidzot š ogad atkal sā ka uzņ emt tū ristus.
Ir veikts neliels remonts. Protams, ir lietas, kas jā uzlabo. Bet lielā koties kļ uva labā k. Personā ls ir draudzī gs un ļ oti cenš as. Ī paš i restorā nos. Labi darī ts, kā bitē m.
Atraš anā s vieta lieliska, netā lu no Vecrī gas. Piecas minū tes un jau var doties iepirkties, apbrī not jauno moš eju.
Teritorija kompakta, mā jī ga, bez stā viem kā pumiem un nobraucieniem. Viss ir pastaigas attā lumā . Viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m.
Iekļ uvā m pirmajā , kurā jau bijā m bijuš i. Ir mazliet noguris, bet mē belē m ī sti nepievē rsā m uzmanī bu, galvenais viss darbojā s un bija tī rs. Vakarā kaut kā sā kā s problē mas ar televizoru, kamē r skatī jā mies raidī jumu, visas problē mas tika novē rstas. Istabas uzkopš ana ir ok. Ū dens pudelē s tika uzpildī ts, kas bija jauki. Tē jkanna istabā . Ierodoties tika nodroš inā ta tē ja, cukurs, kafija. Gaisa kondicionieris ir vecs un trokš ņ ains. Arī ledusskapis neklusē . Man tas bija jā izslē dz naktī . Bet varbū t esmu tik jū tī ga, vī rs gulē ja, nekas netraucē ja.
Ē diens normā ls, nedaudz vienmuļ š , bet izsalkuš i noteikti nebijā m. Daudz konditorejas izstrā dā jumu. Augļ i. Laba kafija no kafijas automā ta. Pienā cī gas kvalitā tes alus, vī ns un rums. Uzkodas pludmalē . Saldē jums ir garš ī gs. Rindas restorā nos bija uz atvē rš anu, bet, ja atnā c pusstundu vē lā k, tad viss kā rtī bā .
Animā cija ir laba. Cilvē ki visu dienu ir ar kaut ko aizņ emti. Katru vakaru izrā de. Arī bē rni tiek izklaidē ti. Baseinā ir slidkalniņ i. Kā dreiz tā bija miegaina karaļ valsts, tagad tā kļ uvusi jautrā ka.
Kontingents viesnī cā pā rsvarā ir 50+. Mierī gi un klusi. Jaunieš u ir maz.
Internets visā teritorijā , tomē r pludmalē ir sliktā k.
Smilš u pludmale ir š ī s viesnī cas lielā kā priekš rocī ba cilvē kiem, kuri vē las vienkā rš i atpū sties, un bē rniem. Pludmalē ir daudz vietu, neviens nevienam netraucē . Lietussargi stā v zem palmā m, ļ oti ē rti.
Ir nelielas salas ar koraļ ļ iem un zivī m. Tiem, kam prioritā te ir koraļ ļ u rifs, š ī noteikti nav jums piemē rota vieta.
Vienreiz devā mies uz rifu, kas atrodas mež onī gā pludmalē aiz Albatrosa. Bija vī lusies. Rifs nav tā ds, kā ds tas bija agrā k.
Tui operators. Viss ir pareizi pē c grafika. Pē c izrakstī š anā s mums tika pasniegtas labas sausas brokastis. Kas arī bija jauki.
Izvade. Ja esat lutinā ts ar Rixos un omā riem, š ī viesnī ca nav paredzē ta jums. )) Un tiem, kas vē las vienkā rš i atpū sties un atpū sties no burzmas par atbilstoš u naudu, š ī viesnī ca ir tas, kas jums nepiecieš ams.
Территория
аватар begom
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā.2021.  gada augusta pirmajā nedē ļ ā . Tagad to sauc FUN&SUN SMART Seti Sharm 4* un š ajā amatā strā dā pirmo gadu. Ir vē rts uzreiz pateikt – ja esat lutinā ts ar Rixos vai Turcijas ultraviss iekļ auts greznī bu, š ī viesnī ca nav paredzē ta jums. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā.2021.  gada augusta pirmajā nedē ļ ā . Tagad to sauc FUN&SUN SMART Seti Sharm 4* un š ajā amatā strā dā pirmo gadu.

Ir vē rts uzreiz pateikt – ja esat lutinā ts ar Rixos vai Turcijas ultraviss iekļ auts greznī bu, š ī viesnī ca nav paredzē ta jums. Diezgan pieticī gi, bet kopumā jauki.

Bet vispirms vispirms. Mē s ieradā mies vakarā un uzreiz tikā m apsē duš ies. Viesnī ca ir 1-2 stā vu ē ku sē rija netā lu no jū ras, otrajā stā vā ir balkoni, pirmajā stā vā ir terases ar atseviš ķ u ieeju, veļ as ž ā vē tā js, atzveltnes krē sli un galds. Numuros ir vannas istaba ar duš u-tualeti, gaisa kondicionieris, seifs un mini bā rs ar minerā lū deni (bez maksas). Ir televizors ar Krievijas un Ukrainas televī zijas kanā liem. Teritorija kompakta, bet nav š aurā ka, tī ra un kopta. Personā ls ir draudzī gs, pieklā jī gs un izpalī dzī gs.

Pludmale smilš aina, ar maigu ieeju, bez akmeņ iem (ē rta ģ imenē m ar bē rniem), uzturē ta tī ra.
Pludmalē - sē nī tes-nojumes ar estakā des gultā m un matrač iem (bez maksas), nebija vajadzī bas tā s aizņ emt - pietika visiem. Pludmales dvieļ u komplekts ir iekļ auts numura aprī kojumā . Pludmalē - bā rs ar dzē rieniem, uzkodu bā rs ar ē dieniem (pica, hamburgeri, makaroni), starp pludmali un ē kā m - baseins ar sekciju bē rniem un trī s daž ā das grū tī bas pakā pes ū dens slidkalniņ i. Pati pludmale atrodas lī cī , kā du attā lumu no krasta dziļ umā atrodas neliela klints ar koraļ ļ iem, plaisā s krā sainu zivju un jū ras ež u kolonija. Ja jums ir maska ​ ​ un spuras, ir diezgan interesanti peldē ties un redzē t.

Viesnī ca atrodas blakus vecpilsē tai, ir vē rts š ķ ē rsot ceļ u, un jū s atrodaties pilsē tas kvartā los ar daudziem veikaliem, veikaliem, stendiem un diezgan kaitinoš iem pā rdevē jiem. Tajā visā dominē majestā tiska moš eja, no kuras regulā ri dzirdams muezina aicinā jums uz lū gš anu.
Internets ir pieejams gandrī z visā viesnī cā , tikai reģ istrē joties jā saņ em piekļ uves parole.

Runā jot par ē dienu, jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis, tač u jā atceras, ka š ī ir 4 * viesnī ca un diezgan lē ta. Brokastī s - salā ti, dateles, daž ā di vietē jie sieri, ir piena ē dieni, ē ģ iptieš u ē dieni, uz vietas tiek ceptas desiņ as ar dā rzeņ iem, olu kulteni (ja ī paš i prasā t var pievienot tomā tus, sē nes vai desiņ as vai uztaisī t ceptas olas ). Diezgan daudz konditorejas izstrā dā jumu, ir tē ja un kafija. Dzē rieni - ū dens un sulas no koncentrā ta. Galdi - bez galdautiem (cī ņ a pret Covid), galda piederumi - atseviš ķ i iepakoti, sā ls un pipari - vienreizē jā s lietoš anas maisiņ os. Tē jai un kafijai - vienreizē jā s papī ra krū zes, dzē rieniem - vienreizē jā s plastmasas.

Vakariņ as daudzveidī gā kas - ir arī pirmie ē dieni, nereti ir grils, kas tiek cepts blakus uz ielas (vistas un zivs vai liellopa aknas), augļ i - dateles, arbū zs un melone.
Ja var piekrist tam, ka viss ir pietiekami pieticī gs, tad nevar izvē lē ties citu terminu dzē rieniem, cik nož ē lojami. Tas, ka tie ir tikai uz vietas raž oti, nav problē ma (par to iepriekš vienojas), bet ar sortimentu...Dā mā m nav pilnī gi nekā du dzē rienu (pat vietē jo) - krē juma liķ ieri, martini vai campari analogi. Tikai stiprā s - degvī ns, dž ins, viskijs, brendijs, tekila (viss silts), ko var dzert tikai kokteiļ u veidā . Pludmales bā rā pat nav tik lē ta vī na, kas tiek pasniegts pusdienā s un vakariņ ā s. Tiesa, ir alus, diezgan labs.

Vē l viens trū kums ir tas, ka pusdienā s ir ļ oti ē rti doties tieš i no pludmales uz restorā nu, bet pludmalē nav nevienas pā rģ ē rbš anā s kabī nes no vā rda "absolū ti". Tā pē c nā cā s vai nu pā rģ ē rbties ar dvieli, vai arī pusdienot iet slapjā . Par š o trū kumu tika paziņ ots administrā cijai un viesnī cas ī paš niekam, ceru, ka viņ i to novē rsī s.
Animā cija ir pieejama, animatori aktī vi iesaistā s spē lē s pludmalē , bet vakarā tas ne vienmē r ir lī dzvē rtī gs. Vairā kas reizes bija viesmā kslinieki, kuru priekš nesumi sagā dā ja prieku, bet pā rsvarā diezgan pieticī gi. Bē rnu klubiņ š ir populā rs, bet mē s to neizmantojā m - viens bē rns jau liels, otrs vē l mazs.

Pē c pusdienā m viesi tiek lutinā ti ar saldē jumu, bet pē c vakariņ ā m - popkorns, ko var paņ emt pie galvenā s ē kas.

Ja dodaties, ņ emiet lī dzi fumigatoru. Odu praktiski nav un ar tiem aktī vi cī nā s, bet nakti var sabojā t pat 1-2 niezoš i radī jumi istabā.

Vē los atzī mē t viesu attiecī bas Oksanas, kura vienmē r ir gatava palī dzē t, sniegt padomu vai atbildē t uz interesē još iem jautā jumiem, draudzī gumu un atsaucī bu, kā arī viesnī cas gides Ali kvalifikā ciju.
Un paldies viesnī cai par "komplimentu" - lai gan izbraucot istabas tiek izī rē tas 12-00, mū su ģ imene lī dz izbraukš anai 18-00 atstā ja vienu istabiņ u bez maksas, kur varē jā m nolikt mantas un nolikt mazuli. Gulē t.

Kopumā (izņ emot uzskaitī tos trū kumus) iespaids bija patī kams, un ar š ā du cenas un kvalitā tes attiecī bu viesnī ca ir diezgan pieklā jī ga.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель состоит из одноэтажных и двухэтажных бунгало. Построен в 1994 году, косметический ремонт каждый год. Дата последней реновации — 2021 год. Отель прекрасно подходит как для семейного, так и для молодежного отдыха. Разнообразие диковинных цветов на территории отеля, изумрудная зелень лужаек, деревья и пальмы, просторный пляж с мягкими и теплым песком, бирюзовое море и голубые озерца бассейнов — всё это находится в своеобразном контрасте и в удивительной гармонии со сказочными скалами.

Atrašanās vieta В 20 км до аэропорта, 7 км до центра Naama Bay.
Pludmales apraksts Ширина пляжной полосы 30 м, длина 250 м, пластиковый понтон, кораллов нет.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Роскошные номера 4-х звёздочного отеля с частными террасами и маленькими садиками, 2 больших бассейна, рестораны, бары, дискотека, детский клуб, детский бассейн и детская игровая площадка — всё это создает идеальную атмосферу для семейного отдыха. 2 открытых бассейна с пресной водой, площади 300 кв.м и 240 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в главном бассейне с пресной водой, площадь 25 кв.м, глубина 50 см., мини-диско и шоу для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Кинотеатр, 3 водные горки, 2 теннисных корта, дартс, караоке.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 312 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Sharm El Maya Bay, Sharm El Sheikh, South Sinai, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 3666777
Tīmekļa vietne: Seti Sharm Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.