Viesnīca ir traka un nav uzmanības vērta.

Rakstīts: 30 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 18 — 19 maijā 2017
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
Š oreiz nolē mā m doties kopā ar 8 gadus vecu bē rnu un izvē lē jā mies viesnī cu, ņ emot vē rā bē rnu izklaidi. Uzpirktas labas atsauksmes un akvaparka klā tbū tne.
Bet patiesī bā visas labā s atsauksmes, visticamā k, rakstī juš i darbinieki.
Paldies Dievam, viesnī cā pavadī jā m tikai 1 dienu.
Sā kš u pē c kā rtas.

Reģ istrē š anā s - izlidoja no Kijevas ar nakts reisu (3-20) ieradā s viesnī cā.6-30 kaut kur. Lidmaš ī nā nebija ē diena, tā pē c ieradā mies izsalkuš i un miegaini. Vispirms mums piedā vā ja apsē sties uz priekš telpas dī vā niem un pagaidī t. Dī vā ni, starp citu, nav tī rī ti kopš to atvē rš anas. Brokastis sā kā s 7:00, bet mū s neielaida. Aproces tiek izsniegtas pē c pulksten 10:00. Manā praksē tas nekad agrā k nav noticis, lai paliktu izsalcis. Saņ ē muš i rokassprā dzes 10-30, lai neaizmigtu un nerū ktu ar tukš iem vē deriem, nolē mā m doties uz jū ru. Dziļ ums ir lī dz ceļ iem un nav ne zivju, ne koraļ ļ u - pontona garums ir 700 metri, kam seko vē ja un straumes viļ ņ i. (bet tas ir labi, tas ir aprakstā ). Pludmalē parunā jā mies ar pā ri, viņ i teica, ka priecā jas, ka ieraduš ies ne arā bi, un visi bē got no viesnī cas. (kas vē lā k izrā dī jā s patiesī ba). Lī dz pulksten 14-30 mums bija cienī gs dot numuru un lika gaidī t iekrā vē ju. Iekrā vē js kaut kur kā pa apmē ram 40 minū tes, tad paņ ē ma mū su koferus un uzreiz tos pameta. atbrauca busiņ š ar arā biem - iekrā vē js stulbi visu nometa un skrē ja pie viņ iem. Ī sā k sakot, mē s iekā rtojā mies istabā uz pusotru stundu.
Istaba ir vienkā rš i š ausmī ga. Durvju priekš ā gulē ja milzī gs beigts tarakā ns, duš ā uz grī das gulē ja saplē sts notekas restes ar tenisa bumbiņ as lieluma matu kuš ķ i, un man ir lielas aizdomas, ka mati tur bija ne tikai no plkst. galva. Uz naktsskapī š a stā vē ja lampa ar saplī suš u kontaktdakš u, vadi stulbi iebā zti rozetē un pielī mē ta dzeltenas elektrī bas lentes strē mele. TV mikroskopisks, I xs collas 14 iespē jams. Istabā normā li bija tikai gaisa kondicionē tā js (lai gan daudziem tas nedarbojā s, kā izrā dī jā s no rī ta).
Viesnī cas teritorija ir liela, bet viss ir vecs un nav labi uzturē ts. Tu ej un skaties, ka nesabrū k.
Kad mē s tur bijā m, atpū tnieki laikam 90% bija arā bi un ne ī paš i turī gi. Viņ iem vienmē r ir bijusi prioritā te. Piemē ram, ē damistabā jū s stā vat rindā pē c vistas gaļ as, jo tas dod arā bam pa 1 gabalu (tas ir ī stas muļ ķ ī bas), pienā k vietē jais č oks un saņ em piecus gabalus pē c rindas. Kā ds "restorā na" darbinieks ar rokā m mē ģ inā ja uz š ķ ī vja uzlikt sieru, kas bija nokritis uz grī das. Arā bu bē rni nav pilnī bā ieaudzinā ti kultū rā . Tas ir normā li, ka viņ i ieber sev rī sus vai citu ē dienu tikai ar netī rā m rokā m. Viņ i pat laiza karotes, ar kurā m liet. Ī sā k sakot - no rī ta nebarojā m, pē cpusdienā - pā rgulē ju, un vakarā paskatī jos, kas tur notiek un nolē mu, ka kaut kā nemaz neesmu izsalcis.

Viesnī cas teritorijā bija 2 slidkalniņ i un tie nedarbojā s. Akvaparks atrodas it kā nevis viesnī cā , lai tur nokļ ū tu, jā iziet cauri zā lei un ir atseviš ķ a ieeja - neizskatā s pē c peldbiksē m. Paš ā akvaparkā ir vairā ki goroko, kas visi ir apmesti ar arā biem. Starp citu, arā bi peldas drē bē s, kas ir labas ziņ as.
Nā kamajā dienā mums bija tikš anā s ar gidu. pulksten 10:30. Tur izrā dī jā s, ka ar mums viss joprojā m ir kā rtī bā . nebija ne ū dens, ne elektrī bas. Viens č alis stā stī ja, ka pa nakti 4 reizes nodzisa gaisma un katru reizi vajadzē ja celties un atkal ieslē gt kondicionieri.
Ī sā k sakot, izrā dī jā s, ka ieradā s 24 vai 28 cilvē ki, un nā kamajā rī tā aizbrauca 14. Tad pā ris dienu laikā no mū su ieraš anā s pā rcē lā s vē l 6 cilvē ki.
Animā cijai ieliku 2 zvaigznes, jo. Viņ a ir vienī gā lieta, kas ir normā la š ajā viesnī cā .
Paldies Dievam, mū s pā rcē la uz citu viesnī cu, Xperience Sea Breeze Resort par to rakstī š u atseviš ķ i, bet tas nav ne slikti, ne labi - viesnī ca kā viesnī ca. Lai gan arā bi tur bija, viņ i acī mredzot bija bagā tā ki. uzvesties savā dā k.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu