Delta Sharm Resort 4*– Atsauksmes

120
Novērtējums 6.810
№82 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.3 Numurs
7.0 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.2 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 5 km attālumā no Naama līča, Om El Sidā. Viesnīca ir celta 1998. gadā un pēdējo reizi atjaunota 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskai atpūtai vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар alexmartini85bestof
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies 8.00. Nosū tī ts uz brokastī m, bez papildus maksas. Mums iedeva greznu istabiņ u un 9.00 jau devā mies pie miera. Ko man teikt. . . Viesnī ca ir bumba. Personā ls ir lielisks, tā pat kā jū s un jums! Ē diens ir labs. Teritorija ir krā š ņ a. … Tomēr ▾ Ieradā mies 8.00. Nosū tī ts uz brokastī m, bez papildus maksas. Mums iedeva greznu istabiņ u un 9.00 jau devā mies pie miera. Ko man teikt. . .
Viesnī ca ir bumba. Personā ls ir lielisks, tā pat kā jū s un jums! Ē diens ir labs. Teritorija ir krā š ņ a. Naama pludmale un nav ko teikt, super.
Bija ļ oti mierī gi un ē rti. Noteikti nā ks vē l
аватар annakalaurna2411
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m š ajā viesnī cā.3 reizes, ļ oti patika milzī gā sakoptā teritorija, daudzi augi un 12 tī ri baseini. Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i labā kā , blakus Carrefour hipermā rkets, tirgus, moš eja un autobusu pietura, un mē s paš i varē jā m nokļ ū t Naama Bay. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā.3 reizes, ļ oti patika milzī gā sakoptā teritorija, daudzi augi un 12 tī ri baseini. Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i labā kā , blakus Carrefour hipermā rkets, tirgus, moš eja un autobusu pietura, un mē s paš i varē jā m nokļ ū t Naama Bay. Istabā visa tehnika un mē beles ir labā stā voklī , ir neliela virtuve, tī rī ja katru dienu, neprasot dzeramnaudu, bet paš i, protams, atstā jā m. Personā ls ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs, ē diens svaigs un ļ oti daudzveidī gs. Vakarā ir izklaide atseviš ķ ā ē kā , tā pē c troksnis netraucē ja, lai gan dzī vojā m netā lu. Vietē jie, turī gie ē ģ iptieš i, itā ļ i, daž i baltkrievi un ukraiņ i dzī voja viesnī cā s, ne tik daudz, kas bija ļ oti patī kami. Transfē rs uz jū ru tika ņ emts vairā kas reizes, pati pludmale, lai arī neliela, bet tī ra. Par viesnī cu sū dzī bu nav, viss kā rtī bā . Bet ir neliels mī nuss, š is ir gids no nā kamā s tū res, kurš tikai gribē ja noplē st naudu par ekskursijā m un mums nekā di nepalī dzē ja. Pateicoties mū su aģ entei Ukrainā , viņ a palī dzē ja atrisinā t visus jautā jumus, kā arī ī paš s paldies viesnī cas administratoriem un visam personā lam. Mē s atgriezī simies pie jums atkal un atkal)
 Дорога к отелю территория возле нашего номера бассейн возле номера
аватар Sergey_asm
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uz pā ris dienā m atbraucā m uz š o viesnī cu paš i, rezervē jā m caur aģ entū ru. Viesnī ca ir viena no lē tā kajā m un uz š ī pamata (manuprā t) un jā domā ! Tas mums maksā ja 37 USD par dubultu+zī daini dienā , izmantojot AI. … Tomēr ▾ Uz pā ris dienā m atbraucā m uz š o viesnī cu paš i, rezervē jā m caur aģ entū ru. Viesnī ca ir viena no lē tā kajā m un uz š ī pamata (manuprā t) un jā domā ! Tas mums maksā ja 37 USD par dubultu+zī daini dienā , izmantojot AI. Tagad kā rtī bā . Sā kumā , lai bū tu skaidrs, Delta Sharm ir gandrī z mini pilsē ta vai pilsē tas rajons, tur ir pat brauktuve...
Reģ istrē š anā s/istaba
Taksists mū s atveda uz ē damistabu, nevis uz reģ istratū ru, mē s to uzreiz nesapratā m, bet mū s jau izlaida) Ē damistaba, iespē jams, ir kilometru no reģ istratū ras (pē c sajū tā m), bet tur ir kontrolpunkts, kas mū s izglā ba) Persona no kontrolpunkta piezvanī ja uz reģ istratū ru un pē c mums ieradā s elektromaš ī na, kas tika izlā dē ta jau pie ieejas reģ istratū rā , tā pē c mē s atkal devā mies atpakaļ uz ē damistabu, jo. Istaba tika pieš ķ irta pat tā lā k par ē damistabu. Ir problemā tiski uz pirkstiem izskaidrot viesnī cas mē rogu, tā pē c visu, ko var nofilmē t video, ir arī viesnī cas karte. Pati istaba no pirmā acu uzmetiena mums š ķ ita gandrī z jauna. Vē lā k atklā jā s nepilnī bas trokš ņ a veidā “no visā m bedrē m” - gaisa kondicionieris ar lā pstiņ ā m trokš ņ oja (ā rē ji jauns un moderns), boileris trokš ņ oja (jo nav centrā lā karstā ū dens), ledusskapis sū knē ja. , tualetes pods, skalojot, kā du laiku izsū ca ū deni no stā vvada, duš ā labi notecē ja un lī dz vannas beigā m stā vē ja baseinā )...nu + kaimiņ i nebija klusi , bet tas neattiecas uz viesnī cu.
Istabā bija š ampū ni/ziepes, tē jkanna BEZ kafijas/tē jas, 2 lī dz 1.5 ū dens, moderns, bet neliels TV, skapis, gulta, 2 rotangpalmas krē sli uz balkona, galds, veļ as ž ā vē tā js. Istabā nebija kur sē dē t vairā k kā uz gultas, nebija pat krē sla, tas radī ja neē rtī bas! Mums nebija jā gaida, mē s to saņ ē mā m uzreiz! Odi uzbrū k pā rliecinoš i, jo. teritorija ir ļ oti zaļ a.
Teritorija
Viņ a ir pilsē ta! Jums tieš ā m ir jā iet ar karti! Daudz ielu, viegli apmaldī ties! Biju ļ oti pā rsteigts, ka ar ļ oti mazu tū ristu skaitu teritorija tiek kopta! Atkritumu nav, viss zaļ š , visi baseini strā dā un var paņ emt pa dvieli, lai gan biež i tur var sauļ oties 3 cilvē ki (tur kā di 7 baseini, visi auksti). Man nepatika, ka visā s š ajā s ielā s neatradā m nevienu soliņ u, nav kur apsē sties! Bā rs pie galvenā baseina strā dā viens, ir alus, jupi, vietē jais alkohols. Var iegā dā ties saldē jumu un nevietē jo alkoholu. Vakarā š is bā rs ir vienī gā pā rpildī ta vieta, bet tur ir ne vairā k kā.20-30 cilvē ki (tajā laikā , kad mē s tur bijā m)! Viesnī cā ir daudz privā tu villu un villu ī rē š anai. Viņ i tajā s dzī vo, jo diezgan daudz stā voš u maš ī nu. Cenas konkrē ti neuzzinā ju, bet saprotu, ka apmē ram 250$ mē nesī .
Uzturs
Š is ir no sē rijas "Tu nepaliksi izsalcis"! Ē diens ir ļ oti ierobež ots sortimentā , runa ir par vienu gaļ u, pā ris piedevā m un dā rzeņ iem. Reizē m vairā k, bet noteikti nestaigā jiet! Atnā kt uz pā ris dienā m un pabarot sevi vispā r ir normā li, bet ī sti neiedomā jos, kā var tā ē st 10 dienas! Atkal ir video ar brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m, paskatieties, vai tas jums der. Ē dnī ca pati par sevi ir diezgan normā la, puikas tī ros kreklos, tracina, daž reiz pat atnes dzē rienus) Kafijas automā ta nav, bā ra nav, alus jā prasa no cita stā va) Ē damistaba ir otrajā stā vā , josla atrodas pirmajā . Pirmajā stā vā notiek kā da animā cija, kas beidzas ar vakariņ u beigā m.
No viesnī cas viņ i jū s aizvedī s uz pludmali, pludmale, iespē jams, ir melnā kā no visā m, ko jums izdevā s apmeklē t mē neš a laikā Š armā ! Mazs, solā rijs uz solā rija, viss ir miskastē , tur ir kā bā rs no viesnī cas, kur ielē ja pusi plastmasas glā zi fantas, bā rmenis teica, ka nekas vairā k un palika apakš ā pē dē jos 2 litros pudele). Pludmalē ierodas animators no viesnī cas un vada daž ā du ū dens vingroš anu (kas ir diezgan godā jami)! Starp citu, cilvē ki no Sol Y Mare viesnī cas dodas uz to paš u pludmali.
Kā totā la viesnī ca, nevaru ne ieteikt, ne atrunā t! Ieņ em kaut kā du savu niš u, viesnī ca klusa un mierī ga, bez stresa, svaigi numuriņ i (bet interaktī vi), skaisti baseini (auksts) un teritorija, ē diens atklā ti sakot diezgan vā jš ! Bet tas maksā.18 USD vienai personai dienā , un par š o naudu viņ i jū s pabaro (brokastis, pusdienas, vakariņ as), iedod normā lu istabu, kaut kā izklaidē , aizved uz pludmali un paņ em, un joprojā m dzer bā rā . lī dz naktij!
Starp citu, tieš i aiz viesnī cas ir fiksē tas cenas veikals.
Kopumā š ī viesnī ca (un kā tajā notiek un ar ko viņ i baro) ir jā redz “savā m acī m” video, pirms izlemt, braukt uz turieni vai nē , jo daž iem tas nedarbosies vispā r, un daž iem tas nā ks "laimes dē ļ ".
Обзор отеля. В альбоме так же есть питание (завтрак, обед, ужин), обзор номера и пляжа от отеля
аватар Aleksandr751914
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atceros paš u viesnī cas teritoriju, liela skaista, ir kur pastaigā ties. Ē diens ir normā ls un daudzveidī gs. Pludmale ir liela un nedaudz netī ra. Apkalpoš ana nebija ī paš i laba, viņ i bija pā rā k uzmā cī gi. Starp č etriniekiem, kuros bijā m, viņ š bija labā kais. … Tomēr ▾ Atceros paš u viesnī cas teritoriju, liela skaista, ir kur pastaigā ties. Ē diens ir normā ls un daudzveidī gs. Pludmale ir liela un nedaudz netī ra. Apkalpoš ana nebija ī paš i laba, viņ i bija pā rā k uzmā cī gi. Starp č etriniekiem, kuros bijā m, viņ š bija labā kais. Jauka, mierī ga, ģ imeniska, klusa uzturē š anā s.
аватар KOVALEVA_ELENA
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu mums ieteica, teica, ka š eit ir vismazā k vē jains lī cis. Tā arī bija, pludmalē silts un bezvē ja. Ē diens ir lielisks, mū su numurs bija labā ks nekā rezervē tais. Viss tī rs, labs, draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu mums ieteica, teica, ka š eit ir vismazā k vē jains lī cis. Tā arī bija, pludmalē silts un bezvē ja. Ē diens ir lielisks, mū su numurs bija labā ks nekā rezervē tais. Viss tī rs, labs, draudzī gs personā ls. Š ajā viesnī cā viss nav ideā li, bet diezgan velk uz 9 no 10. Esmu tā ds cilvē ks, man vienmē r viss der, atkarī gs kā kā ds uz ko reaģ ē .
аватар n-chubuk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Vecgada vakarā atpū tā s ar ģ imeni. Var tikai pozitī vi novē rtē t sakopto, skaisto, milzī go teritoriju un apkalpoš anu ē damzā lē . Trū kumi: jū ras pludmale atrodas tā lu (brauc ar autobusu). Ē dienu izvē le slikta, vienmuļ a. … Tomēr ▾ Vecgada vakarā atpū tā s ar ģ imeni. Var tikai pozitī vi novē rtē t sakopto, skaisto, milzī go teritoriju un apkalpoš anu ē damzā lē .
Trū kumi: jū ras pludmale atrodas tā lu (brauc ar autobusu). Ē dienu izvē le slikta, vienmuļ a. Nav sporta un bē rnu rotaļ u laukumu (remontē trenaž ieru zā li). Ir tikai viens apsildā ms baseins. Istabā , veicot uzkopš anu, personā ls nekavē jas pā rbaudī t tū ristu koferi (pietrū ka cigareš u paciņ as). Tī rī š ana ir nekvalitatī va, jo redzamas bijuš o atpū tnieku pē das (matiņ i uz gultas un vannasistabā ), sarū sē jis tualetes pods, nepatī kama smaka, iespē jams, no dzī vniekiem. Mē beles ar salauztu rokturi un š ķ eltu stiklu. Aizkari un paklā ji ir jā tī ra ķ ī miski. Ledusskapī ir dzeramā ū dens krā jums divā m dienā m (tad ej savā kt ē damistabā vai pē rc). Bezmaksas Wi-Fi tikai reģ istratū rā un pē c tam blakus letes.
Un pats trakā kais, ka izbraukš anas dienā mums pā rmeta, ka istabā nav pietiekami daudz dvieļ u, un prasī ja par tiem samaksā t. Samaksā jā m desmit dolā rus, jo nebija laika noskaidrot (gaidī ja autobuss uz lidostu ar cilvē kiem) un bē rnam bija slikti (varbū t pē c ē š anas ē dnī cā ). Nauda nav problē ma. Bē da tā da, ka š ī apsū dzī ba ir publisks apvainojums, š o konfliktu novē roja autobusā gaidoš ie tū risti.
Kā š is! Laimī gu Jauno gadu administrā cija.
аватар bahvalova.valerija
No pirmā acu uzmetiena š ķ iet, ka nav slikti, tač u ir daž i mī nusi, kas ļ oti sabojā ja atvaļ inā jumu! Bet vispirms vispirms. Patī kamā kā un labā kā vieta, kas atstā jusi pozitī vas emocijas par viesnī cu, ir restorā ns (liels). … Tomēr ▾ No pirmā acu uzmetiena š ķ iet, ka nav slikti, tač u ir daž i mī nusi, kas ļ oti sabojā ja atvaļ inā jumu! Bet vispirms vispirms.
Patī kamā kā un labā kā vieta, kas atstā jusi pozitī vas emocijas par viesnī cu, ir restorā ns (liels). Ē dienu izvē le ir pietiekama, viss ļ oti garš ī gs, pietiekami svaigs, vienmē r gaļ a, zivis, zupa, augļ i, saldumi, bulciņ as, tē ja, ā da, makaroni, rī si utt. nekad nebijā m izsalkuš i un devā mies uz turieni ar prieku, atmosfē ra patī kama, viesmī ļ i glī ti un draudzī gi, galdi kā arī trauki tī ri.
Istabas no pirmā acu uzmetiena ir diezgan pieklā jī gas, plaš as, bet, ja paskatā s vē rī gi stū ros, ir netī rumi, gultas veļ a ir ļ oti veca un cieta, uz š ī s nav ī paš i patī kami gulē t. Mū su uzturē š anā s laikā naktī un vakarā ā rā bija diezgan vē ss un attiecī gi arī istabā ir kondicionieris, bet apkure nedarbojas. Plakanais televizors darbojas ar nelielu troksni.
Un tagad lielā kā problē ma! Istabā ir 15 litru boileris, ar ko pietiek 2min silta ū dens, protams, ka nepietiek ar mazgā š anu, es nemaz nerunā ju par garu matu mazgā š anu. Rezultā tā jā mazgā jas zem ledus ū dens un tad jā dodas ā rā aukstā telpā , lai sasildī tos, pakā pu zem cietas un nepatī kamas segas. Telpā ir ļ oti slikts un vā jš apgaismojums, ka pat acis sā p. Vē l ļ oti liels š ī s viesnī cas mī nuss ir tas, ka jū ra ir ļ oti tā lu, ar kā jā m nevar staigā t, tiek norā dī ts, ka mikroautobusi brauc pā ris reizes dienā , bet tie vienkā rš i var neatbraukt, kā rezultā tā jū s var palikt pa nakti pie jū ras, ja neņ em lī dzi naudu taksometram, kuri labi zina š o situā ciju un jau tevi gaida.
Viesnī cas pludmale ir vienkā rš i pretī ga! Par pludmali to pat nevar nosaukt - cietuma stū rī tis, kas no 2 pusē m nož ogots ar lieliem ž ogiem, starp kuriem maksimā li ir tikai 10 metri, un š ajā laukumā viens pret otru salikti brū koš i sauļ oš anā s krē sli, un tos visus aizsedz. lietussargi, ja gribi sauļ oties, tad 7 no rī ta vajag ieņ emt vietu 1 rindā , bet ne jau tas, ka izdosies, jo strā dnieki paš i uzliek dvieļ us un kad esi gatavs maksā t tad nodroš ina ar š o vietu. Rezultā tā mē s devā mies uz tuvē jo pludmali un samaksā jā m naudu, lai bez maksas iegū tu to, uz ko mums vajadzē ja paļ auties.
Š ķ iet, ka ir animā cija, bet viņ i dara visu, lai parā dī tu, un tad viņ i dodas tusē t klubos, un pa dienu viņ i neredzē ja nekā du animā ciju, aerobiku vai kaut ko citu. Alkoholu lej mazā s plastmasas glā zī tē s apakš ā , it kā Padomju Savienī bā trū ktu, prasī ja ieliet pilnu glā zi, nelej, vī nu atš ķ aida ar ū deni, vispā r neesmu redzē jis kaut kas lī dzī gs š im iepriekš , ka jums bū tu jā lū dz tas, par ko jau esat samaksā jis.
Izstā stī ju savas emocijas, izlemiet paš i, braukt vai nē , daž i tū risti, kas vienlaikus atpū š as pie mums, bija pilnī bā sajū smā , daž i nē , daž i vienkā rš i klusē ja. Manuprā t, ir daudz nepatī kamu brī ž u, kas sabojā atvaļ inā jumu un rada spriedzi.
аватар elena_gapchenko
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti liela teritorija un ļ oti skaista, 8 dienas mums nebija laika izkustē ties. Istabas standarta, nekas ī paš s, katru dienu uzkopj, visu maina. Ē diens ir kā visur citur: vista, liellopa gaļ a, zivis katru dienu. Garnē jums: rī si, spageti un daudzi citi krepi. … Tomēr ▾ Ļ oti liela teritorija un ļ oti skaista, 8 dienas mums nebija laika izkustē ties.
Istabas standarta, nekas ī paš s, katru dienu uzkopj, visu maina.
Ē diens ir kā visur citur: vista, liellopa gaļ a, zivis katru dienu. Garnē jums: rī si, spageti un daudzi citi krepi. Dā rzeņ i: cukini, tomā ti, gurķ i, kā posti, daž ā di salā ti. Augļ i: melone, dateles, granā tā boli. Vā rdu sakot, viņ i ē da un ripoja kā koloboki. Un Vecgada vakarā vakariņ as ir tikai rijī ba, bija tik daudz lietu, ka ne visi pat pamē ģ inā ja.
Viens mazs mī nuss ir pludmale, mazs. Brauciet 10 min. ar mikroautobusu, brauc pē c grafika, bet mums darba slodzes dē ļ bija vairā k nekā grafikā . Kopumā , puiš i, es nezinu, kā kā ds, man tas ļ oti patika. Starp citu, ir apsildā ms baseins, ja ejat, kad ir auksts.
территория территория пляж
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti ē rta atraš anā s vieta: netā lu no lielveikala Carrefour, Old Market. 5 minū š u brauciens, Naama Bay. Blakus, pastaigas attā lumā ir arī tirdzniecī bas centri, ir kur pastaigā ties. Iekopta zaļ ā zona, uz vietas daudzi baseini, ir 2 dž akuzi. … Tomēr ▾ Ļ oti ē rta atraš anā s vieta: netā lu no lielveikala Carrefour, Old Market. 5 minū š u brauciens, Naama Bay. Blakus, pastaigas attā lumā ir arī tirdzniecī bas centri, ir kur pastaigā ties. Iekopta zaļ ā zona, uz vietas daudzi baseini, ir 2 dž akuzi. No rī ta viesus no viesnī cas uz pludmali nogā dā s bezmaksas transports, vakarā pē c vakariņ ā m un animā cijas programmas viesi tiks vesti pastaigā pa Nā mas lī ci. Atpū tas laikā dvielis pazuda istabā , izliekot par to nā cā s piemaksā t, lai gan pat nenozagā m, varbū t darbinieki kļ ū daini pacē la tī rī š anas laikā . Kas attiecas uz 4 * viss bija kā rtī bā .
аватар mishuta5
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta galvenokā rt cenu kategorijas 250 USD dē ļ par 1 par 7 naktī m. Kaimiņ i kopā atpū tā s 400 dolā rus 9 naktis. Teritorija milzī ga, skaista, kopta, ļ oti zaļ a, daudz baseinu. Divi no tiem ir apsildā mi. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta galvenokā rt cenu kategorijas 250 USD dē ļ par 1 par 7 naktī m. Kaimiņ i kopā atpū tā s 400 dolā rus 9 naktis. Teritorija milzī ga, skaista, kopta, ļ oti zaļ a, daudz baseinu. Divi no tiem ir apsildā mi.
Naama lī č a pludmale ir neliela, tač u ir iespē ja pastaigā ties gar krastu. Š ī opcija nav pieejama visos lī č os. Farsha Beach, Ras um Sid š ā das iespē jas nav. Koraļ ļ u rifs labs, jā peld tā lā k. Š ī lī č a daļ a ir ļ oti bezvē ja. Dzē rieni pludmalē ir tikai bezalkoholiski - tas ir labi, nav dzē rā ju kautiņ a.
Transports: pā rvadā no rī ta - 9.10, pē cpusdienā - 14, vakarā atpakaļ - 16. Var nokļ ū t ar mikroautobusu - cena 5 mā rciņ as vai taksi.
Ē diens ļ oti garš ī gs, vienmē r ir 3 gaļ as ē dieni, 3 piedevas, dā rzeņ i, augļ i, katru dienu gatavo daž ā dus ē dienus, lai nebū tu garlaicī gi. Izvē le ir mazā ka nekā.5 zvaigznē s, tač u tas novē rš pā rē š anā s iespē ju. Alkohols ir kā visur citur Ē ģ iptē .
Vakarā ir transfē rs uz Naama Bay. Jū s varat nokļ ū t paš i, atkal ar mikroautobusu vai taksometru, atraš anā s vieta ir ē rta - starp vecpilsē tu un Naama Bay.
Personā ls ir uzmanī gs.
Telpas daž ā das, vecas un jaunas, man bija vecā . Viss man derē ja. Plazma, ledusskapis, gaisa kondicionieris, seifs, tē jkanna un pat elektriskā plī ts. Vienī gais, Wi-Fi ir ļ oti vā jš .
Viesnī cu iesaku cilvē kiem, kuriem galvenais ir cena.
Территория Обед
Parādīt vairāk »


iemiesojums bekerska17
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums 19svetlov64
Paldies par atbildi.
5 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 46 atbildes
iemiesojums kryukovskaya
Ļoti salda cena, kādas ir nepilnības? Vai tas ir tālu no pludmales, kura pludmale? Vai ir apsildāms baseins? Vai pludmalē ir bārs? Vai viņi ielej ūdeni istabā? Ritinot visas atsauksmes, šķiet, ka nav par ko uztraukties.
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
iemiesojums angelogik26
Pastāsti man, kāds ir alkohola sortiments olanclusive ???))
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 5 км от Наама Бей, в Ом Эль Сид. Построен в 1998 году, а последний ремонт произведен в 2018 г. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 15 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх.
Pludmales apraksts Пляж в Naama Bay, в 4 км от отеля, автобус до пляжа – бесплатно. Пляж открыт с 9:00 до заката. Расписание можно узнать на ресепшн. Собственный песчаный пляж в 5 км от отеля, протяженностью 35 метров.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

2 ресторана (1 а’ля карт), 4 бара, 1 конференц-зал (до 150 персон), 9 открытых бассейнов (2 с подогревом в зимнее время), круглосуточная стойка регистрации, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 открытых бассейна (1 с подогревом в зимнее время), мини-клуб (возраст 4 – 12 лет), мини-зоопарк.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс (бесплатно), караоке, кайтсерфинг (платно), парашют (платно). Тренажерный зал открыт с 08:00 до 00:00.
  • galda teniss  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 260 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, набор для кофе и чая, сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Elsalam Road Crossing Main Rd & El Tower Rd, Шарм-эль-Шейх, Египет
Tālruņi: +20 102 135 7759
Tīmekļa vietne: Delta Sharm Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.