Laba viesnīca, liela teritorija, zaļa

Rakstīts: 24 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 22 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta galvenokā rt cenu kategorijas 250 USD dē ļ par 1 par 7 naktī m. Kaimiņ i kopā atpū tā s 400 dolā rus 9 naktis. Teritorija milzī ga, skaista, kopta, ļ oti zaļ a, daudz baseinu. Divi no tiem ir apsildā mi.
Naama lī č a pludmale ir neliela, tač u ir iespē ja pastaigā ties gar krastu. Š ī opcija nav pieejama visos lī č os. Farsha Beach, Ras um Sid š ā das iespē jas nav. Koraļ ļ u rifs labs, jā peld tā lā k. Š ī lī č a daļ a ir ļ oti bezvē ja. Dzē rieni pludmalē ir tikai bezalkoholiski - tas ir labi, nav dzē rā ju kautiņ a.
Transports: pā rvadā no rī ta - 9.10, pē cpusdienā - 14, vakarā atpakaļ - 16. Var nokļ ū t ar mikroautobusu - cena 5 mā rciņ as vai taksi.

Ē diens ļ oti garš ī gs, vienmē r ir 3 gaļ as ē dieni, 3 piedevas, dā rzeņ i, augļ i, katru dienu gatavo daž ā dus ē dienus, lai nebū tu garlaicī gi. Izvē le ir mazā ka nekā.5 zvaigznē s, tač u tas novē rš pā rē š anā s iespē ju. Alkohols ir kā visur citur Ē ģ iptē .
Vakarā ir transfē rs uz Naama Bay. Jū s varat nokļ ū t paš i, atkal ar mikroautobusu vai taksometru, atraš anā s vieta ir ē rta - starp vecpilsē tu un Naama Bay.
Personā ls ir uzmanī gs.
Telpas daž ā das, vecas un jaunas, man bija vecā . Viss man derē ja. Plazma, ledusskapis, gaisa kondicionieris, seifs, tē jkanna un pat elektriskā plī ts. Vienī gais, Wi-Fi ir ļ oti vā jš .
Viesnī cu iesaku cilvē kiem, kuriem galvenais ir cena.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu