Izņemot teritoriju, nav nekādu pozitīvu punktu

Rakstīts: 9 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 17 maijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 3.0
Uzraksti pā ris teikumus:
1. Kā pē c izvē lē jā ties š o viesnī cu un kā noritē ja reģ istrē š anā s?
2. Kas jums patika viesnī cā , viesnī cas teritorijā ?
3. Skaitļ a priekš rocī bas un trū kumi
4. Kā ar ē dienu, apkalpoš anu?
5. Kas jums nepatika? 1. Pludmale atrodas 9 km attā lumā no viesnī cas. Autobuss kursē divas reizes pirms pusdienā m un 1 reizi pē c tam, atpakaļ par 1 p. pirms un pē c pusdienā m. Tas ir ā rkā rtī gi neē rti, turklā t mikroautobusā var arī neiekļ ū t, tā pē c jā gaida 20-30 minū tes. atgriezties.

Arī pati pludmale grib to labā ko: maza, daudz sauļ oš anā s krē slu, te brauc cilvē ki no divā m citā m viesnī cā m + nesakopts. Salī dzinot ar citā m tuvumā esoš ā m pludmalē m, tas izskatā s nož ē lojami.
2. Viesnī ca aizņ em daļ u teritorijas. Daž i tika pā rdoti privā tpersonā m. Telpas vecas, bez kosmē tiskā remonta: spogulī nolobī jusies krā sa, tualetes podā plaisa utt. . Teritorija skaista, kopta ar ziediem, palmā m, zaļ a, mā jas izskatā s organiski, daudz baseinu, blakus istabā m + liela centrā lā . Kompleksa platī ba ir ļ oti liela.
3. Ē diens nebija ī paš i labs: pā rsvarā vista un viena un tā pati zivs daž ā dā s formā s (arī grilē ta), liellopu gaļ a ir slikti sakoš ļ ā ta; makaroni - ragi, kas uzlikti ar karoti sī polu, papriku, tomā tu pastas un karoti siera un zaļ umiem - atkritumi; salā ti: gurķ is, pipari, tomā ts vai viss atseviš ķ i, daž reiz tika pievienoti burkā ni, citi salā ti ir neē dami ar olu un/vai baigo desu, kas arī ir atseviš ķ i; siers ir slikts; divu veidu sausie maisī jumi brokastī m; pankū kas; omlete; cepti baklaž ā ni; kaut kā ds kise-mesi ar makaroniem; brynza tipa siers; kafija tā -tā ; tē jas maisiņ i; sulas ala yupi; kokakola, fanta, sprite; deserti: biskvī ts ar 5 laistī š anas veidiem)) bez garš as, bija kolas kū kas - ē damas un kas vē l; augļ i: dateles un apelsī ni, aprikož u lieluma puszaļ i persiki, daž reiz melone vai arbū zs. Tikai pē dē jā s vakariņ ā s viņ i deva daž ā dī bu un
4. Animā cija ir vā ja. 3 vakarus pē c kā rtas bija tas pats, tad ieradā s izklaides komanda, es nezinu, vai tas palī dzē ja)) Mū s neinteresē ja.

5. Wi-Fi ir tikai pie reģ istrā cijas un tas kaut kā nav stabils. Ņ emot vē rā lielo teritoriju, ir ā rkā rtī gi neē rti doties uz reģ istrā ciju, lai iekļ ū tu internetā .
Secinā jums: labā k ir piemaksā t 150 dolā rus par diviem un palikt normā lā viesnī cā ar labu pā rtiku un pludmali pā ri ceļ am, piemē ram, Salemar.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu