Ivy Cyrene Sharm Resort 4*– Atsauksmes

123
Novērtējums 5.710
№155 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.9 Numurs
6.7 apkalpošana
5.8 Tīrība
6.5 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Cyrene Island Resort tika atkārtoti atvērta 2022. gada 2. maijā, un tā ir pilnībā atjaunota mūsdienīgā stilā, ietverot numurus ar atjauninātām mēbelēm, aizkariem, matračiem, LCD televizoriem un citām ērtībām, kā arī restorānu un koplietošanas telpas. Viesi novērtēs viesnīcas dizainu, kas ir lieliski piemērots ērtai atpūtai. Atvērts 2003. gadā. Pēdējais remonts notika 2022. gadā (reģistratūra, sabiedriskās zonas, baseinu zona, kosmētiskais remonts telpās). Viesnīca sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas un trīs 3 stāvu ēkām. Kompakta zaļā zona, mājīgas telpas pēc kosmētiskā remonta, izremontēta teritorija un laipns personāls. Ieteicams ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар natalaudina209
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š obrī d esam viesnī cā . Ī sumā par atpū tu, izmitinā š anu, animā ciju un ē dinā š anu. Numurs tika ā tri sakā rtots, pē c pieprasī juma, ar skatu uz baseinu. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a reizi divā s dienā s. … Tomēr ▾ Š obrī d esam viesnī cā . Ī sumā par atpū tu, izmitinā š anu, animā ciju un ē dinā š anu. Numurs tika ā tri sakā rtots, pē c pieprasī juma, ar skatu uz baseinu. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a reizi divā s dienā s. Katru dienu istabā tiek vests ū dens. Liels paldies. Animā cija darbojas lieliski, zē nu un meiteņ u animatori audzina viesus vingroš anai, ū dens aerobikai, vakara š oviem. Respekts Ņ ikitai un Nazaram - forš i puiš i. Ē diens tā ds pats, garš ī gs. Ī paš i zivis un dā rzeņ i). Nedaudz muš iņ as - ir neobjektī va attieksme pret krieviem no bā ra personā la puses...alus ir tikai vietē jiem arā biem, laikam krieviem....silts. Un gids, no kura bijā m š okē ti. Tikš anā s reizē ar ciemiņ iem viņ š neko nepiedā vā ja, nekā das ekskursijas, kur un kas atrodas viesnī cā , tikai pajautā ja, vai mums ir kā di jautā jumi un aizgā ja. Visu nepiecieš amo informā ciju ieguvā m paš i.
Visi vietē jie iedzī votā ji un ceļ vež i, ieskaitot SIM kartes, nepē rk, Wi-Fi darbojas labi, istabā un pie baseina.
аватар tt985457221
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Patiesī ba. kas tā ds ir. Ivi Cyrene Sharm viesnī cas plusi un mī nusi. 2023.07. PAR Š O CENU VIŅ I VARĒ JA DAUDZ LABĀ K. Neļ aujiet sevi apmā nī t ar emuā ru autoru sniegto informā ciju par viesnī cu remontdarbiem. + Netā lu no lidostas. … Tomēr ▾ Patiesī ba. kas tā ds ir.
Ivi Cyrene Sharm viesnī cas plusi un mī nusi. 2023.07.
PAR Š O CENU VIŅ I VARĒ JA DAUDZ LABĀ K.
Neļ aujiet sevi apmā nī t ar emuā ru autoru sniegto informā ciju par viesnī cu remontdarbiem.

+ Netā lu no lidostas.
+ Viesnī cas teritoriju tikai sā k laistī t. Zaļ ais minimums. Baseina zona tiek sakopta.
+ Animā cijas komanda radī ja labu noskaņ ojumu ar spē lē m, konkursiem un mū ziku. pastā vī gi darbī bā . Viņ iem patieš ā m radā s vispā rē js iespaids par viesnī cu.
+ Draudzī gs personā ls reģ istratū rā.
+ divi tī ri baseini (bet ļ oti hlorē ti)
+ Telpā darbojas kondicionieris.
+ Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, duš a noskaloš anai pē c jū ras. tiek nodroš inā ti dzē rieni (ū dens un pulverveida sulas, kokteiļ i par papildu samaksu.

- mē beļ u stā voklis ir tā ds, ka tieš ā m jā maina puse (pie mums ē damistabā vī rietis nokrita uz grī das, jo zem viņ a salū za krē sls divā s daļ ā s. Vidē jas miesas bū ves vī rietis, 60 -70 kg. )
-baseinu istaba, kas bija sagatavota dzī voš anai, uz grī das bija smiltis, diegi un adatas, gultā daž ā du krā su mati. Izlietnē kā dam ir noplē sts nags. Vannas istabā ar draugu bija netī rumu kā rta (izž uvuš as putas un netī rumi) no iepriekš ē jiem lietotā jiem...
- gultas veļ as stā voklis ir vienkā rš i izturē t nervus un ož u. Mati uz gultas, uz matrač a, daž ā das krā sas un garumi. Sen nemazgā tu zeķ u smarž a. Š ķ iet, ka iepriekš ē jie viesi tika vienkā rš i aizsū tī ti. Mainot gultu, tika mainī ts tikai palags, UZMANĪ BU! ! DIVGULTAI: SEGA NO VIENA KOMPLEKTA. Un tad pa spilvenu lī niju...lai izskatā s labi, bet tā NEBIJA. Tas ir, puse no gultas ir pliks matracis ar citu cilvē ku traipiem un matiem.
- rifs pie viesnī cas ir gandrī z beigts [10% vē l nav nomī dī ti] vairā ku veidu zivis vietē jie un viesnī cas darbinieki pievilina ar maizi vai ko citu. Jo tad nebū tu nekas cits kā brē tliņ u gļ otas.
Ē diens
Tā ir atseviš ķ a.
Pusdienā s bija iespē ja izvē lē ties: cepti kartupeļ i, rī si, asakainas zivis, piemē ram, karū sa, vī tinā ti dā rzeņ i (paprika, rū gtie kā posti ar majonē zi, vī tinā ts tomā ts, salā tu lapas un marinē ti burkā ni, olī vas un selerijas)
Nedē ļ as nogalē situā cija uzlabojā s, jo ieradā s vadī ba, pateicoties kurai virtuves darbinieki sā ka strā dā t labā k.
Mani iepriecinā ja teļ a gaļ a, lyula-kebabs, saldie konditorejas izstrā dā jumi, ē ģ iptieš u maizes un pat divas kū kas. Uz visu uzturē š anā s laiku (6 naktis)
Bet sausā vista ar lauztiem kauliem visu pā rē jo iespaidu sabojā ja.
Близько до моря, є навіть трансфер 250метрівтна автобусі.. Видали рушники хоч у нормальній кількості Садово паркове озеленення так майже усюди
аватар semjatvest
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki visiem! Es ļ oti gribē ju uzrakstī t labu atsauksmi par š o viesnī cu, bet tas, visticamā k, nedarbosies. Tā tad: Noskatī juš ies youtube videoklipu par neseno remontu un skaisto virtuvi, mē s domā jā m, ka tā ir laba izvē le par cenu. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!
Es ļ oti gribē ju uzrakstī t labu atsauksmi par š o viesnī cu, bet tas, visticamā k, nedarbosies.
Tā tad:
Noskatī juš ies youtube videoklipu par neseno remontu un skaisto virtuvi, mē s domā jā m, ka tā ir laba izvē le par cenu.
Jū lijā atpū tā s.
Numurs #2226, skats uz baseinu
No plusiem:
Ierodoties mū s sagaidī ja meitene Anna, kura bija ļ oti draudzī ga un uztraucā s par mū su komfortu, par ko viņ ai liels paldies.
Tā pat ī paš s paldies animatoriem no "trakā uzplaukuma" grupas. Ja nebū tu viņ u darba, mē s jau pirmajā dienā bū tu noš ā vuš ies. Reā li viesnī ca, iespē jams, izdzī vo tikai pateicoties viņ iem.
Biju patī kami pā rsteigts, ka pat istabā ir labs Wi-Fi. Tas tieš ā m ir +!
Un tagad par mī nusiem:
Kas attiecas uz istabā m, NEIET UZ REMONTU!!!!
TELPAS IZBAUTAS LĪ DZ MALĀ M, SANTEHNIKA NO VISUR IZplū st. TĪ RĪ BU NO DARBINIEKA NETIKSI PAT MAKSĀ JOT. REĢ ISTRĒ JĀ SIES UN SAŅ EMĀ M ISTABU AR MATI UZ GULTAS UN NAGLĪ TI IZlietnē , UN ROKTURI VANNAS ISTABĀ , MĒ S MĒ S PAPILDINĀ JĀ M PAR JAUKU ISTABU.
Un, kad prasī jā m naudu gultas maiņ ai, mums uztaisī ja PUSE gultu (tas ir, gulta bija puskaila, matracis PUSĒ APKLĀ TS ar lupatu (saplē stu segas pā rvalku) ar zeķ u smaku.
Bet virsū ir skaists lā cī tis no dvieļ iem, š is ir +.
Ē diens visu svē tdienu ir vienā ds.
Desas un siers š ķ iet kā no smiltī m.
Rifs pie viesnī cas ir miris, 600 m pa labi ir parasts rifs.
Vienai personai vienu reizi dienā dod vienu saldē juma porciju.
Sulas vai nu atš ķ aida lī dz ū dens stā voklim vai sī rupam, kuru nav iespē jams izdzert (neiemā cī jā s noteikti ievē rot pareizā s proporcijas)
Tas bija š oks, kad koncentrā ta iepakojums tika atvē rts ar zobiem pie bā ra. un ielej dozatorā . Viņ i vairs neņ ē ma to rezervuā ru. Ir sprite, pudelē s pildī ta kola, paš i Glā bā s..
A la carte restorā ni ir tikai nosaukums, tā ds pats kā vispā rē jā ē damzā lē , tikai 20% sastā va atš ķ irī ba.
Ē diens visu nedē ļ u ir vienā ds.

Vakarā daudz piedzē ruš os RASISTUS!

Pirmais atvaļ inā jums, kurā ļ oti gaidī jā m tā beigas.
Es ceru, ka mums vienkā rš i nav paveicies.

Infrastruktū ra ir nulle.

Lifehack:
Ja nepiecieš ams lē ts taksometrs, izmantojiet lietojumprogrammu In drive

Slava Ukrainai! !
Територія готелю Мертвий риф Мертвий риф
аватар marv350eva
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cas teritorija ir vienkā rš i milzī ga, infrastruktū ra diezgan laba, numuriņ i diezgan labi, lai gan remonts ir veikts jau sen. Visur viss tī rs, vakarā forš i konkursi un dejas. Bā rā ir ļ oti viesmī lī gs personā ls, ļ oti apmierinā ti bija bā rmeņ i brā ļ i Ali un Khalib, kā arī ļ oti jauka animatore Margarita. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija ir vienkā rš i milzī ga, infrastruktū ra diezgan laba, numuriņ i diezgan labi, lai gan remonts ir veikts jau sen. Visur viss tī rs, vakarā forš i konkursi un dejas. Bā rā ir ļ oti viesmī lī gs personā ls, ļ oti apmierinā ti bija bā rmeņ i brā ļ i Ali un Khalib, kā arī ļ oti jauka animatore Margarita. Numuru uzkopš ana notiek katru dienu.
Tagad par slikto. Ē diens, iespē jams, ir vienī gais negatī vais, bet ļ oti liels. Ē diens absolū ti nav garš ī gs. Gaļ as vistas kā jas katru dienu, liellopu gaļ a retā k, ar svī trā m. Vienu nedē ļ u viņ i deva gardu jē ra gaļ u 100 gr. vienai personai!! ! Zivs ir vislē tā kā , zemiskā kā , piemē ram, ļ oti purva karū sa. Rī si ir pretī gi, daudz veidu. Arī salā ti ir ļ oti bezgarš ī gi, sausi dā rzeņ i. Tas dupsis, kurš cepa olu kulteni bū tī bā pasniedza ā rpus rindas, vispirms arā bi, tad pā rē jie, es gribē ju pildī t viņ a ebalo. Saldumi un cieti saturoš i ē dieni ir vienī gā s lietas, ko viņ i nevarē ja sabojā t.
Pulverveida sulas, tikai divu veidu. Labas kvalitā tes alkoholiskie dzē rieni. Nav jū ras velš u.
Kopumā viesnī ca stingri atbilstu 4 zvaigznē m, ja kardinā li mainī tu ē dienkarti. Un tā tukš ā dū š ā š ī ir C pakā pe. 6/10.
Суши с какими то бобами внутри!!! Бля, у вас море рыбы любой, неужели нельзя сделать суши с муреной какой-то! Это пздц!
аватар kruparus
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vispā r viesnī ca pē c kosmē tikas (nezinu, kā bija agrā k, bet 2022. gada remontu grū ti nosaukt par nopietnu) ir vairā k vai mazā k normā la par savu cenu. Jū ra ir skaista, no mola ir saulriets un smilš aina, kas ir svarī gi bē rniem un pieauguš ajiem, kuri neprot labi peldē t. … Tomēr ▾ Vispā r viesnī ca pē c kosmē tikas (nezinu, kā bija agrā k, bet 2022. gada remontu grū ti nosaukt par nopietnu) ir vairā k vai mazā k normā la par savu cenu.
Jū ra ir skaista, no mola ir saulriets un smilš aina, kas ir svarī gi bē rniem un pieauguš ajiem, kuri neprot labi peldē t.
Rifs ir slikts, bet tā lu var staigā t, pie citas viesnī cas ir labā ks rifs
Teritorija nav ī paš i liela, bet sakopta.
SLIKTĀ KAIS - ar ē dieniem un dzē rieniem: kvalitā te ir tā -tā (kā biež i Ē ģ iptē budž eta viesnī cā s - nav garš ī gi, dzē rieni ir pā rā k atš ķ aidī ti pat Ē ģ iptei), bet š eit izvē le jau ir ļ oti maza un katru dienu, patiesī bā , tie kalpo tieš i tā pat. Pē dē jā s dienā s man vispā r negribē jā s neko ē st.
No plusiem: bezmaksas wifi teritorijā un istabā s, animā cija un sakopta teritorija
аватар saska15stets
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es gribu sā kt ar to, ka tie, kas jau ir bijuš i 5 * viesnī cā s un gaida kaut ko lī dzī gu no š ī s viesnī cas, tad pat neceriet. Š ī viesnī ca ir ļ oti netī ra, ī paš i numuriņ i, tas ir vienkā rš i š ausmī gi, š ķ iet, ka netī rumi š eit ir jau 10 gadus. … Tomēr ▾ Es gribu sā kt ar to, ka tie, kas jau ir bijuš i 5 * viesnī cā s un gaida kaut ko lī dzī gu no š ī s viesnī cas, tad pat neceriet.
Š ī viesnī ca ir ļ oti netī ra, ī paš i numuriņ i, tas ir vienkā rš i š ausmī gi, š ķ iet, ka netī rumi š eit ir jau 10 gadus. Kad mē s par to runā jam reģ istratū rā un parā dā m viņ iem š ī s fotogrā fijas, viņ i saka: "Es zinu, mums tas ir tā visur. " Tas ir, viņ iem ir vienalga. Tī rī š ana istabā s ir slikta, pat atstā jot 1 USD, š ķ iet, ka viņ i tikai izlikā s, ka ir iztī rī ti. Tā pat pirmā s pā ris dienas telpā nebija karstā ū dens, un tikai pē c skandā la ar ģ enerā lmenedž eri tas parā dī jā s ļ oti ā tri. Nav arī bezmaksas Wi-Fi.

No plusiem - š ī ir skaista paš as viesnī cas teritorija, visur ir daudz zaļ umu un augu. Lī dz jū rai jā brauc apmē ram 5-10 minū tes, turklā t diezgan biež i kursē arī transporta pakalpojumi.

Kas attiecas uz ē dienu, tad man ir divē jā das sajū tas, tas ir reizē m garš ī gs ē diens, reizē m pā rsā lī ts. Bet katru dienu viņ i dod gandrī z vienu un to paš u. Omlete no rī ta, tagad nevaram skatī ties. Mazliet labā k pusdienā s un vakariņ ā s.
Cenas dē ļ noteikti ir tā vē rts. Bet es labprā tā k samaksā tu 100 USD un nokļ ū tu labā kā viesnī cā.

Mū su atvaļ inā jumu izglā ba tikai mū su labā kompā nija, ar kuru mē s ceļ ojā m, kā arī animā cija viesnī cā , pateicoties puiš iem Saš ai, Jū lijai, Markuš ai un Mā rim.

Teritorijā ir divas viesnī cas: Cyrene Sharm un Cyrene Island. Iesaku visiem, ja jau esat nolē mis palikt š ajā viesnī cā , paņ emiet lī dzi vismaz vauč erus uz Kirē nas salu. Tas maksā mazā k, bet telpas ir tī rā kas un lielā kas. Un ē damistaba tur joprojā m ir tikai viena divā m viesnī cā m.
Отель Cyrene Sharm 4* Туалетный столик Отель Cyrene Sharm 4* Туалетный столик Отель Cyrene Sharm 4* Мусорное ведро Отель Cyrene Sharm 4* наша штора
аватар kyza0007
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ i mū s (mani un bē rnu) nokā rtoja 7 minū tē s. Patika viss, serviss, pludmale tī ra, virtuve (daž ā da), uzkopš ana istabā tikai uz 12, katru dienu svaiga veļ a ar daž ā diem zvē riņ iem no dvieļ iem. Iesaku iegā dā ties SIM karti uzreiz pē c ieraš anā s lidostā. … Tomēr ▾ Viņ i mū s (mani un bē rnu) nokā rtoja 7 minū tē s. Patika viss, serviss, pludmale tī ra, virtuve (daž ā da), uzkopš ana istabā tikai uz 12, katru dienu svaiga veļ a ar daž ā diem zvē riņ iem no dvieļ iem. Iesaku iegā dā ties SIM karti uzreiz pē c ieraš anā s lidostā.16 koncerti - 10 USD, teritorijā tas ir dā rgā ks un mazā k koncertu. Mē s atkal dosimies aprī lī vai maija sā kumā .
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Man patika jū ra un pē c tam citu cilvē ku pludmalē s. Viesnī ca š ausmī ga, veca, viss izmiris, gultas saplē stas. Ē diens š ausmī gs, istaba š ausmī ga, netī ra, nemazgā ta, viss vecs. Ļ oti nepatī kami. Bet personā la attieksme ir laba. … Tomēr ▾ Man patika jū ra un pē c tam citu cilvē ku pludmalē s. Viesnī ca š ausmī ga, veca, viss izmiris, gultas saplē stas. Ē diens š ausmī gs, istaba š ausmī ga, netī ra, nemazgā ta, viss vecs. Ļ oti nepatī kami. Bet personā la attieksme ir laba. Ē diens bija vienmuļ š , viss bija ļ oti mazs un slikti sagatavots. Gulta bija netī ra un notraipī ta. Istabā tika salauztas daudzas lietas. Animā cija nē , tuvē jā viesnī cā bija labā k. Ū dens baseinā ir auksts un peldē ties nav atļ auts. Ē damistaba ir ļ oti netī ra un skumja. Un reģ istratū ra ir mirusi.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mums tā patika par cenu. Viesnī cā bijā m vī luš ies, tad ilgi plū cā m labumus. Barojas vienmuļ i, par gaļ u vispā r nav runas, kartupeļ i vā rī ti kā lī mi. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mums tā patika par cenu. Viesnī cā bijā m vī luš ies, tad ilgi plū cā m labumus. Barojas vienmuļ i, par gaļ u vispā r nav runas, kartupeļ i vā rī ti kā lī mi. Telpas gribas labā kā s, tur jau viss brū k, viss karā jas pa kaut kā diem pavedieniem. Bija briesmī gi odi, bē rns tika sakosts tā , ka mē s meklē jā m medicī nisko palī dzī bu, darbinieki neveic nekā dus pasā kumus š ajā sakarā . Pludmale vairā k vai mazā k piemē rota bē rniem.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums viesnī cā viss ļ oti patika. Uz pludmali ir marš ruta autobuss, ik pē c 5 minū tē m, daž reiz izmantojā m, bet biež ā k gā jā m kā jā m. Istaba bija lieliska, lielisks apkopē js, viņ am bija 100 punkti, labi iztī rī ts, katru dienu veidojā m figū riņ as no dvieļ iem. … Tomēr ▾ Mums viesnī cā viss ļ oti patika. Uz pludmali ir marš ruta autobuss, ik pē c 5 minū tē m, daž reiz izmantojā m, bet biež ā k gā jā m kā jā m. Istaba bija lieliska, lielisks apkopē js, viņ am bija 100 punkti, labi iztī rī ts, katru dienu veidojā m figū riņ as no dvieļ iem. Pludmale tī ra, glī ta, zivis, pontons. Koraļ ļ u rifs nav ī paš i dzī vs, bet man tomē r patika. Teritorija ir skaista un tī ra.
Parādīt vairāk »


iemiesojums rigasova2017
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Svetlaana
Es lasu atsauksmes, daži raksta, ka ir niecīga zemūdens pasaule ... Es dodos pirmo reizi, es gribētu visu un visus apskatīt tuvāk)) Un tomēr ... lidmašīnas netraucē, vai tuvumā ir lidosta? Varbūt kāds gāja kājām uz Soho, stampāja kādas 40 minūtes? Es skatos tālumā .. vai tam ir kāds ceļš? Vai uz vietas ir bankomāts. izskatās, ka tā :)
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 24 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums solsharm
‹ Viesnīca Ivy Cyrene Sharm Resort 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Вновь открытый 2 мая 2022 года курортный отель Cyrene Island был полностью отремонтирован в современном стиле, включая номера с обновленной мебелью, шторами, матрасами, ЖК-телевизорами и другими удобствами, а также ресторан и места общего пользования. Гости по достоинству оценят дизайн отеля, который отлично подходит для комфортного отдыха. Открыт в 2003 году. Последняя реновация прошла в 2022 г. (ресепшен, общественные места, территория вокруг бассейнов, косметический ремонт в номерах). Отель состоит из основного 2-этажного здания и трех 3-этажных корпусов. Компактная зеленая территория, уютные номера после косметического ремонта, обновленная территория и приветливый персонал. Рекомендуем для семейного отдыха.

Atrašanās vieta в 12 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 29 км от Naama Bay и в 31 км от Старого города, в районе Ras Nasrani (Montazah), на второй линии.
Pludmales apraksts Гости отеля пользуются собственным песчаным пляжем, расположенным в 450 м от отеля (лагуны нет). Дорога на пляж через неактивную дорогу. Длина пляжной полосы: 100 м. Рекомендуется специальная обувь, понтон: 85 м, автобус на пляж.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторанах курортного отеля Cyrene Island сервируют разнообразные блюда в формате «шведского стола» и по меню. В баре у бассейна Al Baida подают коктейли и регулярно проводятся различные мероприятия, в том числе вечеринки с караоке и живой музыкой.

Обратите внимание, что в обслуживание по системе «все включено» входят только безалкогольные напитки.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости могут отдохнуть возле одного из больших открытых бассейнов, посетить спа-центр, а также заняться аквааэробикой или йогой. В течение всего дня команда аниматоров курортного отеля Aurora Cyrene организует для детей разнообразные развлечения, включая раскрашивание лица и баскетбол. Сотрудники круглосуточной стойки регистрации помогут организовать поездки к коралловым рифам Насрани для занятий сноркелингом, а также трансфер до аэропорта Шарм-эш-Шейх (в 10 минутах езды). 2 небольшие водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 230 номеров:

Обратите внимание на размер номеров (макс. 1 доп кровать).

Economy Room (back side, no view, Макс. 2 чел. , душ, французское окно / балкон / терраса 22 м2).

Standard Garden View Room (garden view, макс. 3 чел., ванна, балкон или терраса, 26 м2).

Standard Pool View Room (pool view, Макс. 3 чел, ванна, балкон или терраса, 26 м2)

Standard Sea View Room (sea side view, макс. 3 чел., ванна, балкон или терраса, 28 м2)

Предоставляется только 1 доп. ковать (деревянная стационарная)

Большинство номеров с twin beds (2 раздельные кровати)!

Есть номера для некурящих и connected room (STD GV, STD PV, STD SV)

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Cyrene Island Hotel، El Monatzah Area – Ras Nusrani – Sharm El Sheikh, South Sinai Governorate
Tālruņi: +2 0693670630
Tīmekļa vietne: Ivy Cyrene Sharm Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.