Laba viesnīca

Rakstīts: 22 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 8 — 18 februāris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s ieradā mies 9:00.10 mē s bijā m nokā rtoti (piemē ram, jū s un jū su bē rns, lai nepagaidī tu). Istaba grib to labā ko - koridorā nebija gaismas, reģ istratū rā teica - nomainī ja, bet skapī durvis ir TIN! ! ! Ir bez riteņ iem, tie jau sen paē duš i un bija jā pieliek maksimā las pū les, lai to pā rvietotu. Š eit visa vilš anā s beidzā s.
Atpū ta ir brī niš ķ ī ga! Personā ls, ē dieni, animā cija, jū ra – viss augstā kajā lī menī . Gaisa temperatū ra bija 18-23, tikai vienu dienu bija ļ oti auksts un vē jains, un tad tikai pē cpusdienā . Internets pieejams visā teritorijā (tikai daž kā rt ir pā rtraukumi), ē dieni ļ oti daudzveidī gi un garš ī gi. Pati viesnī ca ir ļ oti patī kama un plaš a. Manam dē lam ir 5 gadi, bet viņ š visur skraidī ja viens pats un lū dza ieliet viņ am dzē rienus (viņ am ļ oti patī k spraits), viņ š paskaidroja kā varē ja, bet visi saprata.
Animā cija ir lieliska, labi darī ti puiš i. No bā riem: vestibila bā rs (24 stundas) un sporta bā rs no 18-24 (gudrs serviss). Zivju restorā nā tev nav laika sē sties pie galda, viņ i jau jautā , ko atnest no dzē rieniem.

Tā turpinā t, paldies puiš i. Plā nojam te nā kt vē lreiz, domā ju, ka mums ar bē rnu jau izvē lē sies labā ku istabu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu