Jautājums par viesnīca Albatros Palace Resort Sharm El Sheikh 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
264 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Sakiet, kurš nesen atgriezies no viesnīcas, serviss uz pontona nelaiž žogu jūrā? Viņi saka, ka viņi ne tikai svilpo, bet arī nelaiž iekšā
Sakiet, kurš nesen atgriezies no viesnīcas, serviss uz pontona nelaiž žogu jūrā? Viņi saka, ka viņi ne tikai svilpo, bet arī nelaiž iekšā
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2020-08-014 gadā atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар agent_borabora
Ja peldēties ir bīstami, tad kalpi nedrīkst nevienā viesnīcā laist jūrā.
аватар Fancase
Līdz plkst.9 un pēc plkst.18, un, ja karājās sarkanais karogs, jūrā viņus nelaiž. Tas ir noteikums visās Ēģiptes viesnīcās.
аватар Shev37
agent_borabora, mēs runājam par peldēšanas zonas ierobežošanu, tas ir, bojām, nevis tāpēc, ka tur ir bīstami, bet vienkārši tāpēc, ka jūra aiz bojām nav viesnīcas jūra un tur nevar iet. Nopirkām viesnīcu un peldamies tur, kur viesnīca ir norobežota. Mēs nerunājam par briesmām - viļņi, bēgums utt. ar to viss ir skaidrs
аватар Shev37
Fancase, šie noteikumi man ir zināmi, bet tie parasti tiek izdzīti no jūras saulrietā, bet var sākt no rīta parastā viesnīcā 6 no rīta. Jā, pontons ir aizvērts ar nosacītu virvi, bet tas mani neapturēja. Parastās viesnīcās uz to piever acis, un kalpi neiet uz pontonu pirms 8:00, bet ir apsargi, kas visu nakti skatās
аватар alexfili
Tikai ar Sarkano karogu uz pontona neviens netiek laists. Ieeja pontonā ir bloķēta, jūs tajā neiekāpsiet!
Ja ir dzeltens, tad pāri žogiem neļauj peldēt, bet tikai ar svilpi. Kā glābēji var nelaist pāri žogam, kad tūrists jau ir jūrā un piepeldējis līdz bojām??? Viņi nekad nemirs pēc jums. Maksimāli viņi mēģinās jūs kaut kā sodīt, kad uzkāpsiet atpakaļ uz pontona. Bet es tikai nezinu kā?
Patiesībā glābēji ļoti nevēlas, lai kāds noslīcinātu. Ja viņi redz, ka snorkelētāji ir labi ekipēti, viņi ir mierīgi, kad pāris cilvēku aizpeld prom uz citas viesnīcas pontonu.
Un ja ej uz Montāzas, Barona vai Sensatori pontonu, tad tur glābēji par tevi nerūpējas un mierīgi ļaus peldēt visos četros virzienos.
Mūs nekad nelaida uz Meltonas pontonu bez naudas, bet tagad ir Sunrise, tāpēc es nevaru iedomāties, kā tas ir tagad.
Uz Kiren pontona (tagad Albatross) vienmēr ir tik pārpildīts un cilvēku pilns, mēs izvēlējāmies snorkelēt no Baron un Sensatori
аватар alexfili
Shev37, agri no rīta mierīgi šķērsojiet virvi uz visiem RasNasrani pontoniem un snorkelējiet savam priekam! Veiksmi un lieliskas brīvdienas! )))
аватар Shev37
alexfili, es ļoti labi zinu, kā apsargi uzvedas Baronā, es tur biju. Un es zinu, Melia Sinai, tagad Melton, kuru izpirka Sunrise, nedarbojas. Pusi Melia Charm pērn izpirka tīkls Albatross, viņi to atjaunoja un, protams, kārtība uz pontona būs jauna. Cilvēki, kas pirms nedēļas ieradās no Montazahas, kas atrodas blakus Albatrosa pils pilij, stāstīja, ka cilvēki sūdzējās, ka glābēji uz Albatrosa pontona kategoriski nav ļāvuši peldēt tālāk par bojām pa labi vai pa kreisi, bet cilvēki no Montazahas brīvi peldējuši pa Barona rifu. un pat Meltonu. 2015. gadā glābējs uz Baron pontona aizdzina visus, kas mēģināja kuģot no Montazah virziena. Un visbeidzot, pagājušajā gadā, atrodoties Konkordā, es izpeldēju cauri trim viesnīcām Savojas virzienā, un tā glābējs no otrā Savojas pontona sāka man svilpot, kad es peldēju garām, nirstot zem žogiem un, kad es nereaģēju, ielēcu. ūdeni un peldēja man pretī, satvēra aiz rokas un līdz viņš saprata, ka es neatlaidu šo viesnīcu.
аватар Shev37
alexfili, vēl agrāk 2012. gadā, atrodoties Alohas pludmalē, viņš bija liecinieks tam, kā vīrietis tika padzīts ar motorlaivu un spiests atgriezties pie bojām. Turklāt jebkuras viesnīcas noteikumos par uzturēšanos pludmalē ir ierakstīts aizliegums jūrā šķērsot žogus, un tas ir tikai bardaks un kalpu slinkums ļauj peldēt, kur vien vēlaties. Ja vēlaties, viņi jums uzliks naudas sodu par robežu šķērsošanu. Par laimi, es nekad neesmu par to dzirdējis visos 14 ceļojumu gados uz Šarmu. Tāpēc uzdodu jautājumu tiem, kas šogad bija Albatrosā
аватар _501357
Cape Albatros-Melton ir vajadzīgas spuras.Mēs atgriezāmies pirms nedēļas, 2020.07.27.Albatros Peless tikai gatavojās uzņemt viesus. Uz Melton tika izīrēts pontons (iespējams remontam) un atpūtnieku nav.Tāpēc labi nopeldējot var tādā gadījumā doties pāri krastam.
аватар Shev37
501357, paldies par svaigo informāciju. Straume uz šī rifa nav īpaši liela, bet bez spurām ne visur ir ērti. Meltons nopirka Arabian Beach ķēdi, un viņi to atjauno. Dīvaini, ka Albatros pils tikko atvērās jūlija beigās, tur pārdod uz pilnu klapi un cilvēki, kas ieradās kā jūs jūlijā teica, ka uz pontona ir daudz cilvēku
аватар yanina.lyashchuk
Atgriezāmies 31. jūlijā no Coral Beach Montaza.No mūsu pontona drīkstēja peldēt no 8 no rīta, bet mēs piekritām vai devāmies uz Sensatori pontonu pa promenādi (viesnīca ir slēgta, bet viņi ir atļauti). peldējām kur gribējām,neviens mums nesvilpa.Albatross,mums neļāva kuģot tālāk uz Meltonu!!! Un tas ir smagi,sapratu,ka mūs vienkārši izvilks no ūdens.Varde pie pontona ir nožēlojams skats,tur nav rifa,jāpeld tālāk.Nožogoja ar virvēm un apļiem.par snorki tevis te nav!
аватар alexfili
Shev37, neatbildētu, nez kāpēc man likās, ka vajag padomu.
Ne reizi 20 gados neviens no neviena pontona Ēģiptē mums nav aizliedzis kuģot garām. Neviens nekad nav aizliedzis iziet uz jebkura pontona, tāds ir likums! Dažkārt mūs pavadīja līdz izejai no viesnīcas. Bet parasti jau iepriekš plānojām, kurā pludmalē vai pontonā izbrauksim no jūras. Mēs vienmēr iepriekš pētām plūdmaiņas, lai varētu iziet augstā ūdenī virs rifa jebkurā KM vietā.
Mūsu parastā pelde ir 2-3 stundas. Drēbes, viedtālruņi un dzeramais ūdens ūdensizturīgā mugursomā. Mēs daudzas reizes izpeldējām visus Šarmas rifus. Lai veicas peldēšanā)))
аватар Shev37
alexfili,"Nekad 20 gadu laikā neviens no neviena pontona Ēģiptē mums nav aizliedzis burāt garām" -Es saprotu, ka jūs neizlasījāt to, ko es jums rakstīju agrāk. Man bija tikai viens šāds gadījums pa visiem 14 gadiem, kad mani noķēra jūrā, bet tas bija un es ar to nopietni nodarbojos vēlāk. Formāli viņiem ir taisnība. viesnīcas noteikumi aizliedz atrasties aiz bojām. Esmu divas stundas peldējusi tāpat, tāpēc paldies par padomu. Izlasi yanina.lyashchuk komentāru, iespējams, sapratīsi, ka ne visi zina, ka vismaz 20 gadus brauca uz Šarmu, spriežot pēc foto-Phanar, un tā, dzīvojot Farānas rifā, var droši sākt no krasta un atrast pāreja pa divām grēdām, un pa 2 stundām jau būs jādodas uz tiltu pretī Farsha kafejnīcai, jo bēgums ir ļoti spēcīgs, bet var iziet uz pontona Reef Oasis. Bet tas ir šajā līcī
аватар alexfili
Izlasi yanina.lyashchuk komentāru, iespējams, sapratīsi, ka ne visi zina, ka vismaz 20 gadi pagāja uz Šarmu
Ko es nezinu par Šarmu? Vai Ras Nasrani? No Sensatori līdz Meltonai ir labs rifs. Pēc Meltona pontona blāvi pelēks guano. Aiz Meltonas pontona pastāvīgi stāvēja jahtas, kuras šajā trulumā veda snorkelētājus. Uz Meltonas pontona vietējie iedzīvotāji mēģināja nozagt naudu.
Kirens vienmēr bija pilns ar cilvēkiem, tumšajā kafejnīcā nemitīgas rēguļu rindas, kā es tagad nezinu Albatrosā. Telpas, ar kurām mēs vienmēr sastapāmies, ir nobružātas. Volejbolā pie pontona vienmēr ir sakomplektētas 2-3 daudznacionālas komandas. Kamieļi dzīvoja būvlaukumā starp Kirēnu un Montazu.
Mums Montazā numuriņi patika daudz labāk nekā Kirenā. Mūsu balkons devās tieši uz pazemes pāreju.
Sensatori viņu noķēra bēgums un spārdīja kājas pa koraļļiem.
Mēs esam bijuši RasUmSid vairākas reizes. Pēc tam kopš 2016. gada viņi vairākas reizes dzīvoja dzīvoklī Hadabā, par kuru ir pavediens citā vietnē. Šeit ir ievietotas Šarmas bezmaksas un maksas pludmaļu kartes ar cenām
аватар alexfili
pretī kafejnīcai Farsha
Starp citu, 2020. gada marts: Hadaba dzīvoklis, Oonas-Naama Bay, Domina Coral Bay, IlMercato. Ekskursiju nav, bet jūs varat plānot savu atvaļinājumu, kā vēlaties.
Kafejnīca Farsha vakarā ir lieliska! 2020. gada 7. marts.
аватар orhideya21
Pāris reizes mūs izsvilpa, kad izbraucām no Savojas teritorijas uz Siwa pusi. Kad viņi atgriezās, viņi jautāja apsargiem, kas par lietu. Izrādījās, ka pāri žogam nevar peldēt, jo. motorlaivas ar tūristiem lido starp viesnīcas barjerām, un peldoties nav droši, un tikai caurule izceļas no ūdens. Viņi nevar redzēt jūs uz laivas, kā arī jūs nevarat redzēt tos zem ūdens. Tas ir saprātīgi, ka tie nav atļauti.
аватар alexfili
Tāpēc aprīkojumam jābūt atbilstošam. Ja sākam no pontona, tad glābējs redz, kā pārģērbjamies hidrotērpos, apavos, metru garās spurās. Drēbes tika iesaiņotas oranžā mugursomā un mazgātas))) ilgu laiku.
Vācu pensionāri ar lieliem oranžiem baloniem snorkelē.
Šeit nav jautājumu. Un, protams, viņi nelaiž "nogogrigus", par viņiem rūpējas.
аватар orhideya21
Kājas? smieklīgi :)))))))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Albatros Palace Resort Sharm El Sheikh 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl