Budžeta kompromitēšana ar sirdsapziņu

Rakstīts: 19 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 11 — 18 februāris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 5.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, ņ emot vē rā budž eta un kvalitā tes attiecī bu. Rezervā cijas brī dī š is bija labā kais variants, jo mums bija liela grupa, tad mē ģ inā jā m atrast labā ko variantu par naudu.
ieradā s viesnī cā pē c 8.00, iekā rtojā s pirms 10.00. Reģ istratū rā viņ i caurspī dī gi deva mā jienus par labiekā rtoš anas iespē jā m, kurš ņ ē ma vē rā dzī vojamo ar skatu uz jū ru, kurš ne - standarta dā rzs! Bet kopumā telpas pē c konfigurā cijas ir vienā das.
Istabas tī ras, kā rtī gas, nav jaunas, vietā m uzkrī t vecums un nolietotas mē beles, bet nekas kritisks. Gultas ir vienvietī gas, uz ritenī š iem, tā ka kam lielas - tas pā rvieto, bet tas nav ī paš i ē rti - izvā cas!

Viesnī cas teritorija neliela, maz apstā dī jumu. Š is ir 3 stā vu ē ku komplekss, man bija sajū ta, ka š is ir atpū tas komplekss. Plus numuriņ i - liels balkons! Dzī vojā m pē dē jā ē kā.3. stā vā - krā š ņ s skats uz Tirā nas salu, bet vē jš gaudoja stipri!
Kondicionieris ir, bet ja uz ielas pū š , tad nekam neder, istabā bija svaigs un nebija karsts, vī rs gulē ja zem divā m segā m.
Tī rī š ana istabā katru dienu, kosmē tika burciņ ā s, maiņ a katru dienu (var ienest pē c pieprasī juma)!
Bija nelielas nepatikš anas ar ū deni, mikseris bija š vaki, bet viss tika likvidē ts.
Uzturs. Ne pā rā k daudz, bet viss ir ē dams, svaigs, neviens nav saindē ts! Bez alkohola (ņ emt savu)! Brī vdienā s nā k vietē jie, kas ir pluss, jo ē diens kļ uva daudzveidī gā ks un interesantā ks!
Dzē rienu standarts: kola, pareizā fanta, yupi: ) svaigas sulas brokastī s - 1$! alus diezgan pieklā jī gs, viegls! Faktiski pa dienu papildus ē diena nav, pludmalē no 15.30 bija tī teņ i ar baigo desu : ))
Teritorija, kurā atrodas viesnī ca, ir vē jains, viņ i saka. kas ir mazliet klusā ks par Nabq, bet tomē r. Viesnī ca bū tī bā ir pē dē jā rindā , tā pē c jū s varat nokļ ū t pilsē tā ar taksometru. Mū su bija daudz – uzreiz pasū tī jā m busiņ u. Un tā taksis pie viesnī cas - 10$ abos virzienos (Naama Bay), ja kaulē jas - 6$ !! !
Animā cijas komanda - Romka, Ilona un Vika - ir lieliski puiš i, ņ emot vē rā mazo slodzi - cenš as, ja vajag ko pajautā t, noskaidro, nekautrē jieties jautā t!
Viesnī ca, lai gan atrodas otrajā rindā , bet tā ir vairā k kā konvencija. Lī dz jū rai ar kā jā m - 3 minū tes, ik pa laikam aiziet cits tuk-tuks, daž kā rt atgriezā s ar vē jiņ u (slinki)!

Pludmale laba, smilš aina, saulriets arī nav slikts, bet koraļ ļ os uzticamā ks. peldoš s pontons. Koraļ ļ i nav ī paš i labi, pacients ir vairā k miris nekā dzī vs. Bet mē s redzē jā m daž as zivis.
Ekskursijas tika ņ emtas no Akhmetas pludmalē , jaukas, adekvā ta cena. Guide Join Up, rets boor (sliktā kais no viesnī cu gidiem visā ceļ ojumu vē sturē )!! !
Apmeklē ju arī vietē jo spa. Man patika, neatceros nosaukumu, bet vecā kais ir ļ oti forš s!
Baseini nav apsildā mi, par ko ž ē l. . .
Life hack - š okolā des tā felī te "Alenka" ir universā la valū ta! Uzkrā j krā jumus, nekļ ū dī sies!
Kopumā viesnī ca nesasniedz deklarē tos 4, bet tā var bū t! Piemē rots miera un klusuma, labas piekļ uves jū rai un neprasī gas apkalpoš anas cienī tā jiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu