Coral Sea Waterworld 5*– Atsauksmes

103
Novērtējums 7.510
№38 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.4 Numurs
7.9 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.9 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 2005. gadā, pēdējā daļējā renovācija veikta 2014. gadā. Sastāv no galvenās ēkas un divām trīsstāvu ēkām (viesnīcas labais un kreisais spārns). Viesnīca atrodas gleznainā Nabq līča centrā. Viesnīcas teritorijā atrodas liels akvaparks, kas sastāv no 14 slīdkalniņiem pieaugušajiem un bērnu mini akvaparka "Pirātu kuģis", laiskas upes un mākslīgo viļņu baseina. Viesnīcā ir plašs ģimenes numuru klāsts katrai gaumei. Slavenā diskotēka Hard Rock Café, iepirkšanās centri ar suvenīriem, kafejnīcas un ūdenspīpes atrodas 2 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas. Viesnīca ir piemērota aktīvai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар Alla715
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū s viņ am ieteica ceļ ojumu aģ entū ra, izlasī jā m par viņ u vē l atsauksmes, paskatī jā mies foto un aizgā jā m. Viesnī ca ir apmierinā ta ar siltiem baseiniem un apsildā mu akvaparku. Ē diens ir lielisks, kā jau Ē ģ iptei. … Tomēr ▾ Mū s viņ am ieteica ceļ ojumu aģ entū ra, izlasī jā m par viņ u vē l atsauksmes, paskatī jā mies foto un aizgā jā m. Viesnī ca ir apmierinā ta ar siltiem baseiniem un apsildā mu akvaparku. Ē diens ir lielisks, kā jau Ē ģ iptei. Februā rī atpū tā mies - paveicā s, bezvē jš . Numuri ir jauki un plaš i. Numurā ir peldmē teļ i un č ī bas. Vakarā ir vieta, kur iziet ā rpus viesnī cas.
аватар klimat.p
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ar diviem bē rniem ieradā mies 08.30, rokassprā dzes uzvilkā m 11.00 (negaidi rokassprā dzes, ej brokastī s), iekā rtojā mies ap 12.30. Piedā vā ja istabu ar skatu uz jū ru par +30$ (atteicā s). Skats bija uz blakus esoš o viesnī cu un jū ru. … Tomēr ▾ Viesnī cā ar diviem bē rniem ieradā mies 08.30, rokassprā dzes uzvilkā m 11.00 (negaidi rokassprā dzes, ej brokastī s), iekā rtojā mies ap 12.30.
Piedā vā ja istabu ar skatu uz jū ru par +30$ (atteicā s). Skats bija uz blakus esoš o viesnī cu un jū ru.
Divvietī gs numurs ir diezgan plaš s, viss nepiecieš amais: liela gulta, vannas istaba, fē ns, skapis, naktsgaldiņ i, seifs, TV, ledusskapis, kondicionieris, tē jkanna, ū dens, tē ja, kafija, tualetes piederumi (pastā vī gi tiek papildinā ti).
Nav peldmē teļ u un č ī bu. Istabā s ir odi! ! ! Jā cī nā s, reģ istratū rā var pasū tī t pretodu ā rstē š anu (bez maksas).
Wi-Fi 2 koncerti ir bez maksas, pē c tam par naudu.
Viesnī cas teritorija zaļ a, kopta, baseini tiek tī rī ti katru dienu, labs akvaparks, viss ir pasakains. Visur optimā li ir punkti dvieļ u izsniegš anai.
Nav jautā jumu par uzturu: zivis, liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, vistas - visu laiku. Garneles, krabji, kalmā ri, grilē ta gaļ a. Augļ i, dā rzeņ i, saldumi, bē rnu pā rtika, vietē jais alkohols, sulas, kola, kafijas automā ts.
Viens itā ļ u restorā ns, ieeja dienā .
Personā ls ļ oti draudzī gs, runā ja krieviski.
Jū ra: piekraste ir ļ oti sekla, jū rā var peldē ties tikai no mola - dziļ ums bē guma laikā ir 1.5-1.7 m.
Pludmalē bradā ja bē rni, š ajā viesnī cā pū ķ u sports, kaitsē rfings, nirš ana tagad atļ auta tikai krasta tuvumā , karastā voklis, aizliegums nirt jū rā .
Labi darī ti animatori, mē ģ inā juš i, no rī ta lī dz vē lam vakaram, bet nedaudz vā ji.
Izklaide bē rniem un pieauguš ajiem. Vakaros ieradā s arī daž ā du ž anru mā kslinieki, akrobā ti, č ū sku š ovi, dejas, gaismu š ovs.
Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem.
аватар HossTayeb
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas personā ls ļ oti izpalī dzī gs un draudzī gs, ē dieni katru dienu ir savā dā ki. Pludmale ir piemē rota bē rniem un pieauguš ajiem. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Tie bija ļ oti labi svē tki! … Tomēr ▾ Viesnī cas personā ls ļ oti izpalī dzī gs un draudzī gs, ē dieni katru dienu ir savā dā ki. Pludmale ir piemē rota bē rniem un pieauguš ajiem. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Tie bija ļ oti labi svē tki!
аватар Natalija489744
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika, ka bija diezgan forš i, bet bija apsildā mi baseini. Bija arī apsildā mi un ū dens slidkalniņ i bē rniem. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs. Bē rniem var izvē lē ties un izvē lē ties kaut ko diē tisku. Nekā du jautā jumu viesnī cas personā lam, lieliska apkalpoš ana. … Tomēr ▾ Man patika, ka bija diezgan forš i, bet bija apsildā mi baseini. Bija arī apsildā mi un ū dens slidkalniņ i bē rniem. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs. Bē rniem var izvē lē ties un izvē lē ties kaut ko diē tisku. Nekā du jautā jumu viesnī cas personā lam, lieliska apkalpoš ana. Varu ieteikt š o viesnī cu atpū tai, ī paš i ar bē rniem.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī ir diezgan laba viesnī ca. Mums patika tajā atpū sties, lai gan bija brī ž i. Tač u apmierinā ti palikā m arvien mazā k. Atbilst cenai/kvalitā tei. … Tomēr ▾ Š ī ir diezgan laba viesnī ca. Mums patika tajā atpū sties, lai gan bija brī ž i. Tač u apmierinā ti palikā m arvien mazā k. Atbilst cenai/kvalitā tei.
аватар alexanashaa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cu izvē lē jā s draugi pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma. Viesnī ca tika pozicionē ta kā.5 zvaigznes un iekļ auta ultra. Ē ģ iptē atpū ties pirms 6 reizes. 9 no rī ta bijā m viesnī cā . Reģ istratū rā par agru reģ istrē š anos 2 personā m skaidri norā dī ja summu 15 USD, brokastis mums nepiedā vā ja, lai gan š ī diena tika apmaksā ta. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s draugi pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma. Viesnī ca tika pozicionē ta kā.5 zvaigznes un iekļ auta ultra. Ē ģ iptē atpū ties pirms 6 reizes. 9 no rī ta bijā m viesnī cā . Reģ istratū rā par agru reģ istrē š anos 2 personā m skaidri norā dī ja summu 15 USD, brokastis mums nepiedā vā ja, lai gan š ī diena tika apmaksā ta. Norē ķ ins ar š o maksā jumu gaidī ja 1.5 stundas. Pē c pretenzijas iesniegš anas mums iedeva č eku un norē ķ inā jā mies.
Š is skaitlis no visā m 7 reizē m Ē ģ iptē bija sliktā kais. Pie mums paziņ ā m apmaksā tas reģ istrā cijas laikā durvis uz balkonu neaizvē rā s, seifs nestrā dā ja, aizkari tika norauta. Kad mē s reģ istrē jā mies, mū su istaba izskatī jā s tā , it kā tā bū tu virspusē ji iztī rī ta.
Man patika pludmales teritorija, sakopta, sauļ oš anā s krē sli un matrač i salī dzinoš i jauni. Nepatika viesnī cas teritorija, akvaparks no vienas puses (sajū ta, ka pabeigts nekurienes vidū ), baseini un pludmale ir pilnī bā otrā pusē .
Ē diens man nepatika: viss ir vienā ds, nav nekā das daž ā dī bas. Alkohols ir adekvā ts, bet tas nav ultra. Viesnī cas ē ka ir nepā rtraukts labirints. Nepatika. Es neieteikš u. Animā cija ir ļ oti slikta (tā praktiski nav).
аватар nata99_44
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika viesnī ca. Ir apsildā ms baseins. Akvaparkā arī slidkalniņ i ar siltu ū deni. Slinkā upē un vilnī ū dens ir auksts. Nav arī koraļ ļ u un arī zivju. Ja jū s ceļ ojat uz ā rzemē m, š ī nav jums piemē rota vieta. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Ir apsildā ms baseins. Akvaparkā arī slidkalniņ i ar siltu ū deni. Slinkā upē un vilnī ū dens ir auksts. Nav arī koraļ ļ u un arī zivju. Ja jū s ceļ ojat uz ā rzemē m, š ī nav jums piemē rota vieta. Ē diens izcils, daudzveidī gs. Alkohols nav atš ķ aidī ts. Ir vietas, kur pastaigā ties pa viesnī cu. Daudz veikalu un restorā nu. Zemenes saldas un smarž ī gas - 1 USD. Mango 1 kg - 3 USD. Vienī gais negatī vais - par reģ istrē š anos pirms pulksten 14.00 tiek prasī ti 30 USD. Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir aizņ emta par 30-40 procentiem. Viņ i saka, ka viņ i dos labu istabu ar skatu uz jū ru. Es labprā t atgrieztos š ajā viesnī cā .
аватар designgorbatovas
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Iesaka Pegas operators. Par ko viņ iem nav paldies. Viesnī ca nemaz nav 5*. Maksimums 4*. Visi nogalinā ti. Istaba ir netī ra. Vannas istaba ar veidni. Gultas veļ a ar caurumiem un traipiem. Kondicionieri viesnī cā darbojas tikai aukstumā . Ziemā istabā ir vē sā ks nekā ā rā . … Tomēr ▾ Iesaka Pegas operators. Par ko viņ iem nav paldies.
Viesnī ca nemaz nav 5*. Maksimums 4*. Visi nogalinā ti. Istaba ir netī ra. Vannas istaba ar veidni. Gultas veļ a ar caurumiem un traipiem. Kondicionieri viesnī cā darbojas tikai aukstumā . Ziemā istabā ir vē sā ks nekā ā rā . Temperatū ra bija 19 grā di, bija jā guļ zem divā m segā m un jā velk istabā jakas.
Restorā ns ir padomju tipa ē dnī ca. Pā rtikas ir maz. Katru dienu tas pats. Bet jū s varat izvē lē ties kaut ko.
Trauki ir atseviš ķ s jautā jums. Krū zī š u skaits ierobež ots. Ielejiet ū deni, sulas, tē ju vai kafiju plastmasas glā zē s. Kā jau 5* viesnī cā , to var pieļ aut.
Wi-Fi — ierobež ots lī dz 1 GB uz 2 ierī cē m 5 dienas. Tad maksā . Tā tad, tas beidzā s uzreiz pē c reģ istrā cijas. Viņ i pat nepaguva to izmantot.
Animā cija - mē s to vispā r neredzē jā m. Visiem ir garlaicī gi.
Jū ra. . . man gribē jā s raudā t. Jū s dodaties uz Š armu, lai redzē tu zivis un koraļ ļ us. Jū s to š eit neredzē sit. Garš mols un pat tur jū ra lī dz jostasvietai, nav ne koraļ ļ u, ne zivju. Maska nav jā ņ em lī dzi.
Bija divi apsildā mi baseini. Patiesī bā viens mazs bradā jamais baseins, kur visi drū zmē jas un spē lē jas ar bumbu.
Kopumā labā k izvē lē ties citu viesnī cu, ja vē laties baudī t jū ru.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir laba viesnī ca. Man pat nebija neviena brī ž a, kas man ī paš i nepatiktu. Vienī gais, ka telpas ir nedaudz novecojuš as. Un tā , viss ir kā rtī bā - gan teritorija, gan ē diens, gan apkalpoš ana. Ī paš i man patika jū ra. … Tomēr ▾ Š ī ir laba viesnī ca. Man pat nebija neviena brī ž a, kas man ī paš i nepatiktu. Vienī gais, ka telpas ir nedaudz novecojuš as. Un tā , viss ir kā rtī bā - gan teritorija, gan ē diens, gan apkalpoš ana. Ī paš i man patika jū ra.
аватар Oleksandr126073
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Animatori ir vienkā rš i š ausmī gi, viņ us vienkā rš i atgrū ž . Viņ i ne tikai bija apjucis, viņ i vienkā rš i gribē ja tikt nogalinā ti. Viņ i vienmē r gā ja pie visiem, kaut kur nozaga klusos bē rnus. Ī sā k sakot, animatori ir debī li. … Tomēr ▾ Animatori ir vienkā rš i š ausmī gi, viņ us vienkā rš i atgrū ž . Viņ i ne tikai bija apjucis, viņ i vienkā rš i gribē ja tikt nogalinā ti. Viņ i vienmē r gā ja pie visiem, kaut kur nozaga klusos bē rnus. Ī sā k sakot, animatori ir debī li.
Teritorija ir vienkā rš i lieliska, ļ oti skaista. Arī ū dens atrakciju parks ir lielisks. Un skaitļ a ass ir bailes. Arī ē diens sā kumā bija lielisks, bet, kad bija vairā k cilvē ku, tas uzlabojā s. Jū rā ir maigs saulriets, ir arī saulriets no pontona. Ap kaklu ir ū dens, tā pē c tiem, kam patī k lē kā t, te nebū s ko darī t.
Š ī ir vairā k ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca. 8-9 š eit ir klusums un nekā das izklaides. Nav diskotē ku vai izklaides. Jā , mū s apmā nī ja, mums bija ultra visi ieslē gumi, bet pē c pulksten 12 no rī ta mums nolaupī ja naudu. Ļ oti lieliska sistē ma.
Ja š ajā viesnī cā nebū tu tik slikta animā cija - viesnī ca ir vairā k vai mazā k normā la. Bet š ī animā cija bija tikai kaitinoš a.
Parādīt vairāk »


iemiesojums 0994300103
Labdien. Mēs esam četri (2 pieaugušie un 2 bērni) no 2019. gada 25. janvāra līdz 1. februārim. Wi-Fi interesē: maksas piekļuve vai nē? Ja jā, cik maksā šis pakalpojums? Vai slaidi darbojas? Paldies.
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums orienta
‹ Viesnīca Coral Sea Waterworld 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель открыт в 2005 году, последняя частичная реновация проведена в 2014 году. Состоит из основного здания и двух трехэтажных зданий (правое и левое крыло отеля). Отель находится в самом центре живописной бухты Набк. На территории отеля есть большой аквапарк, состоящий из 14 горок для взрослых и детского мини-аквапарка «Пиратский корабль», ленивой реки и бассейна с искусственной волной. Отель имеет широкий выбор семейных номеров на любой вкус. Знаменитая дискотека Hard Rock Café, торговые ряды с сувенирами, кафе и кальянными, находятся в 2 минутах ходьбы от отеля. Отель подходит для активного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 12 км от аэропорта, в 20 км от бухты Наама-Бей, в 12 км от Soho Square, в 27 км от Старого города, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Пляж протяженностью — 400 метров, стационарный пирс — 180 метров. Вход в море — кораллы.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна: один возле детского клуба (без подогрева в зимний период), в аквапарке: 7 горок и водных аттракционов — для детей и 1 детский бассейн с подогревом, детский мини клуб с 4 до 12 лет, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В аквапарке 21 горка: 14 горок для взрослых, 7 горок и водных аттракционов — для детей, аквааэробика, волейбольная площадка на пляже, дартс, вечерние шоу, анимация, теннисный корт в спортивной зоне (аренда оборудования и освещение платно), футбольное поле в спортивной зоне (освещение в вечернее время платно), дайвинг центр и центр водных видов спорта — платно (на пляже).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 376 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese P.O. Box 317, Nabq Bay, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +2 069 3710 500
Tīmekļa vietne: Coral Sea Waterworld
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.