Coral Sea Holiday Resort & Aqua Park 5*– Atsauksmes

146
Novērtējums 7.110
№60 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.5 Numurs
6.9 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.6 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 25 km attālumā no Nāmas līča. Viesnīca pirmo reizi durvis viesiem vēra 2007. gadā, bet pēdējais remonts tika veikts 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai atpūtai draugu lokā.Vairāk →
аватар tataru.vasea
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
ļ oti skaista teritorija un kopta. darbinieki ir ļ oti laipni, es vē los pateikt lielu paldies Mahmodam reģ istratū rā un Elī zai, kuri ir ļ oti laipni un atrisina visus jautā jumus. Virtuve ļ oti nabadzī ga, ē diens atkā rtojas, katru dienu viens un tas pats. … Tomēr ▾ ļ oti skaista teritorija un kopta. darbinieki ir ļ oti laipni, es vē los pateikt lielu paldies Mahmodam reģ istratū rā un Elī zai, kuri ir ļ oti laipni un atrisina visus jautā jumus. Virtuve ļ oti nabadzī ga, ē diens atkā rtojas, katru dienu viens un tas pats. Es vē los pateikties visam personā lam, kurš bija smaidī gs un laipns
аватар shiryaevaolla122
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ieradā mies 5 cilvē ku kompā nijā , ieradā mies no rī ta un teica, ka reģ istrē sies 8 no rī ta, un tad viņ i teica, ka pulksten 12-14, neskatoties uz to, ka istabas bija brī vas, mums ir jā maksā.30 USD. jā nokā rto tū lī t. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 5 cilvē ku kompā nijā , ieradā mies no rī ta un teica, ka reģ istrē sies 8 no rī ta, un tad viņ i teica, ka pulksten 12-14, neskatoties uz to, ka istabas bija brī vas, mums ir jā maksā.30 USD. jā nokā rto tū lī t. Uz 5 cilvē kiem tika iedotas divas istabas, vienā istabā vajadzē ja bū t divā m gultā m, kā rezultā tā atnesa saliekamo gultu.
Mums bija tā da istabene vā rdā “samah”.
Es ieeju istabā , viņ š guļ uz mū su gultas, gultas veļ a nav mainī ta, viņ i to vienkā rš i apgriež .
Arī zem gultas bija netī rumi, visur putekļ i, š ausmī gi vienkā rš i
Briesmī gs personā ls, slikta attieksme.
Ļ oti ilgi gaidī ja viesmī ļ us, kuri vienkā rš i gā ja garā m un devā s savā s darī š anā s. Restorā nā viss ir kā rtī bā , izņ emot personā lu, lai gan viņ i ir laipni, bet darba ziņ ā tas ir briesmī gi, ē diens ne vienmē r bija garš ī gs, alkohols nebija garš ī gs, sulā m tiek pievienots pulveris. Ī sā k sakot, neiesaku.
аватар mekshunya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā septembrī . Tā tad, ja ierodaties naktī vai agri no rī ta, esiet gatavi pagaidī t lī dz 14-15, lai norē ķ inā tos, neskatoties uz to, ka numuriņ i bija brī vi! Pie mums blakus! Reģ istratū rā bours, attieksme izdrā zt! Noskatī jos daudz un daž ā das situā cijas! Tā lā k mē s dzī vojā m istabā ar dž akuzi, neļ aujiet sevi apmā nī t, tas ir aktuā li tikai ziemā , citā di nav skaidrs, par ko jū s maksā jat. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā septembrī .
Tā tad, ja ierodaties naktī vai agri no rī ta, esiet gatavi pagaidī t lī dz 14-15, lai norē ķ inā tos, neskatoties uz to, ka numuriņ i bija brī vi! Pie mums blakus! Reģ istratū rā bours, attieksme izdrā zt! Noskatī jos daudz un daž ā das situā cijas!
Tā lā k mē s dzī vojā m istabā ar dž akuzi, neļ aujiet sevi apmā nī t, tas ir aktuā li tikai ziemā , citā di nav skaidrs, par ko jū s maksā jat.
Istaba plaš a, bet nolietota, istabā s ir arī karsts ū dens, ū dens, kafijas tē ja.
Atstā jiet dzeramnaudu, viņ i to labi iztī rī s, neatstā jiet to, viņ i izliksies. . .
Tā lā k par ē dienu - ir vē rts apmeklē t š o viesnī cu, ē dienkarte ir daudzveidī ga, vienmē r ir pā ris veidu zivis, gaļ a, piedevas un daudz saldumu, bet esiet gatavi tam, ka jums ir jā lū dz ē diens , un dzē rieni, ī paš i alkoholiskie, vē l jo vairā k, personā ls viss neapmierinā ts, tā da sajū ta, ka tu tur par velti visu ko dzer un ē d, lai gan viesnī ca nav lē ta.
Uz Ala carte restorā nu var doties katrā no trim, lai gan citā s viesnī cā s katru reizi lē tā k. Restorā ns nav labs!
Jū ra...it kā š eit nav, tā ir tur, bet tas ir purvs.
Ejiet 300 metrus pa pontonu un bū s ū dens lī dz viduklim. . . un cilvē ki viens otram ap kaklu. Koraļ ļ i...Es nezinu, kur un kas tur atrada koraļ ļ us, zivju nav vispā r.
Pludmale ir milzī ga, bet cilvē ku nav...visi tusē jas pie galvenā baseina, es nesaprotu, kā pē c cilvē ki lido uz Ē ģ ipti ? !
Animā cija ir arī pie baseina, nulles lī menī...izņ emot rī ta vingroš anu un aerobiku, mē s neko nemanī jā m.
80% tū ristu ir vietē jie un bē rnu pū ļ i. . . un tikai viņ i tiek apkalpoti)))) uz bā ru jā iet paš am.
Vakarā pē c vakariņ ā m uzreiz var iet gulē t, jo nav izklaides programmas! Ak jā , uz terases skan relaksē još a mū zika un sē ž pā ri. . . kad kaimiņ u viesnī cā s skan mū zika, ballī tes utt.
Tikai viesnī ca personā m, kas vecā kas par 50!
Jaunieš iem vispā r neiesaku š eit braukt.
Viesnī ca atrodas Nabq lī cī , tā pē c, ja gribi uz vecpilsē tu, soho u. c. , taksis ir 10-15$ vienā virzienā , ī si sakot, prom no visas civilizā cijas!
Un pē dē jais piliens mū su sabojā tajā atvaļ inā jumā bija tas, ka mums noplē sa 30 USD par vē lo izrakstī š anos, tas ir, nevis 12, bet 14, mē s kaut kā nesaskā rā mies ar to iepriekš , izrakstī š anā s bija naktī , tad agri no rī ta, tikai bez brī dinā jumiem neviens nezvanī ja un neko neteica, vaina bū tī bā bija mū sē jiem, viņ i nenorā dī ja, bet rezervē jot viesnī cu piemaksā ja 100$ par vē lu izbraukš anu, ī si sakot, kaut kā š is. . .
Vispā r neiesaku, esam š eit vairā k par pē du!
аватар Caramel.dnepr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija ģ imenes atvaļ inā jums 2021. gada septembrī , š is NAV pirmais brauciens uz Š armu, tā pē c mums ir ar ko salī dzinā t. Esmu saš utis par atsauksmē m, ka tas nav tī rs un slikts personā ls - tī ri meli! Personā ls ir tik pieklā jī gs un draudzī gs, ka pirmajā s dienā s neviļ us meklē lomu, bet tā nav. … Tomēr ▾ Mums bija ģ imenes atvaļ inā jums 2021. gada septembrī , š is NAV pirmais brauciens uz Š armu, tā pē c mums ir ar ko salī dzinā t. Esmu saš utis par atsauksmē m, ka tas nav tī rs un slikts personā ls - tī ri meli! Personā ls ir tik pieklā jī gs un draudzī gs, ka pirmajā s dienā s neviļ us meklē lomu, bet tā nav. Esi gaidī ts katrā bā rā , restorā nā , pie baseiniem, visur nes tev dzē rienus, jautā , kā tev iet, kamē r absolū ti nav uzbā zī gi, tikai dara savu darbu. Ē diens labs, bija garneles un citas jū ras veltes, daudz gaļ as ē dienu, garš ī gi salā ti, un par saldumiem un desertiem atseviš ķ a cieņ a. Teritorija tī ra un liela, tī rī ta pastā vī gi. Kopumā iespaidu un emociju daudz, mū su atvaļ inā jums izdevā s.
аватар andriu.chilintano95
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Norē ķ ins Reģ istrē š anā s no 2 gadiem, ja nepiecieš ams piemaksā t 40-50 dolā rus. Numurs Standarts 14312 ir normā ls, tikai daž reiz tas smird pē c kanalizā cijas. Ē diens Ē diens slikts, negarš ī gs, zivis, vista, pica, tomā ts, gurķ is viss pē c vienas garš as. … Tomēr ▾ Norē ķ ins

Reģ istrē š anā s no 2 gadiem, ja nepiecieš ams piemaksā t 40-50 dolā rus.

Numurs

Standarts 14312 ir normā ls, tikai daž reiz tas smird pē c kanalizā cijas.

Ē diens

Ē diens slikts, negarš ī gs, zivis, vista, pica, tomā ts, gurķ is viss pē c vienas garš as.

Dzē rieni

Viss ir atš ķ aidī ts, pulverveida sulas nav garš ī gas, ir pulveris uz mē les, kokteiļ i no tā m paš ā m sulā m. Par parasto alkoholu jā maksā.7 dolā ri. uz 100 gadiem

Animā cijas

Nebija tik garlaicī gi kā pensijā , 7 dienas bija tikai 2 mū zikas krekli un tikai 1 stunda no 22:00 lī dz 23:00.

Teritorija

Zaļ a, skaista, liela, kopta.

Wi-Fi ir maksas.

Neiesaku! ! ! ! !
аватар mrdanikk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Č au! Š odien pastā stī š u par mū su ceļ ojumu uz Ē ģ ipti jū lija sā kumā ! Brī vdienu kū rorts Coral Sea. Viesnī ca atrodas Š arm eš Š eihā , NABC lī č a krastā . Kopta teritorija - uzreiz krī t acī s. … Tomēr ▾ Č au! Š odien pastā stī š u par mū su ceļ ojumu uz Ē ģ ipti jū lija sā kumā !
Brī vdienu kū rorts Coral Sea. Viesnī ca atrodas Š arm eš Š eihā , NABC lī č a krastā .
Kopta teritorija - uzreiz krī t acī s. Ir daudz cirsts zaļ ums un palmas. Galvenā s ē kas kreisajā pusē - klusā zona Baseins, ar bā ru atpū tai - relaksē još a atpū ta, tā teikt. Cilvē ku š eit praktiski nav - visi turas pie galvenā baseina - divi simti mē ru no galvenā s ē kas.
NUMURI: standarta vietā saņ ē mā m "ģ imenes istabu", 10124. Pavda, man par to bija jā maksā vienreizē ja maksa - 40 dolā ri. Turklā t, pateicoties vienam un tam paš am maksā jumam, mē s laimī gi iekā rtojā mies 7 no rī ta, negaidot lī dz vakariņ ā m.
Telpā ir plaš a tualete ar pieticī gu kosmē tikas komplektu. Pati telpa diezgan liela, ir kur apgriezties. Gulta - king izmē ra, augsta. Atš ķ irī ba no standarta ir papildu istabā ar diviem dī vā niem, kas ir ē rti ģ imenē m ar bē rniem. Piekļ uve blakus teritorijai - mums ir "klusā s" zonas baseins. Istabā ir skapis.
Tagad par nepatī kamajiem pā rsteigumiem. Starp tiem ir bojā ts seifs. Pieprasī jumu par tā remontu vai nomaiņ u vadī ba ignorē ja. Tī rī š ana istabā - "formā la". Kukaiņ u kapsē tu pie dī vā na, ko atklā jā m ierodoties, acī mredzot pē c mums mantojuš i atpū tnieki: nedē ļ u neviens tos neizvā ca. Starp citu, darbinieki arī dod priekš roku nevis mainī t gultas veļ u, bet vienkā rš i apgriezt to iekš ā .
ANIMĀ CIJA: Š ī ir alva! Raidī jums, Misteč kova kultū ras nama lī menī...Tomē r š eit nav ko komentē t.
ANAIMATORS: viņ i ir. . . bet š ķ iet, ka vairs nav! Nedē ļ as atpū tai pie mums neviens nenā ca ne reizi. Puiš us satikā m tikai pirms vakariņ ā m – pie galvenā restorā na ieejas. Un tad vienmē r aizņ emti ar savā m lietā m pa tā lruņ iem. GestContact - nulle. Kā pē c viņ i tur tiek turē ti un par to maksā ti, nav skaidrs.
Viesnī cas kontingents - baltkrievi, kazahi, ukraiņ i. . . Ko lai komentē - tautieš u uzvedī ba - vienkā rš i kauns! Sā kot ar skandā liem ar darbiniekiem jebkā da iemesla dē ļ , kliedzieniem dzē rumā un beidzot ar galdu izmantoš anu kā ju balstam.
Jā bū t gataviem arī vietē jo tū ristu než ē lī gajai uzvedī bai – tā du š eit ir daudz, vismaz treš ā daļ a. Visi ar bē rnu pū ļ iem.
PĀ RTIKA: iespaids ir divē jā ds. No vienas puses, daž ā di: konditorejas izstrā dā jumi, gaļ a, vista, zivis - katru dienu. No augļ iem: melone, ā boli, suņ uki, arbū zs, vī ģ es. Reizē m garš ī gi. . . Citreiz ne tik ļ oti. Vispā r cik paveicā s. Galvenais pazemojums ir ubagot vairā k no puiš iem pie sadales. Nebrī nieties, ja jums tiks pieš ķ irta viena kartupeļ u, gaļ as vai arbū za š ķ ē le. Droš i jautā jiet vairā k – jū s par to samaksā jā t!
Katru dienu pē c vakariņ ā m verandas atpū tas bā rā skan dzī vā mū zika. Ī paš a cieņ a visiem viesmī ļ iem! Š eit nav nekā du sū dzī bu!
Un TAS, kuras dē ļ daudzi dodas uz Ē ģ ipti - jū ru! Pludmale pie viesnī cas, "nav slikta". Sauļ oš anā s krē slu ir daudz un gandrī z vienmē r tie ir tukš i! Tas ir saprotams, jo š eit nav jū ras) Jā , pat bē rni nevarē s peldē t no pludmales. Ir pontons. Bet tas nesasniedz rifu. Peldvietā dziļ ums ir pusotrs metrs. Ir daž as zivis. Protams, jū s varat doties paskatī ties uz rifu no kaimiņ u viesnī cu pontoniem. Lī dz pulksten 9 - pat bez maksas. Tač u NABC ir vē jains lī cis. Vismaz lī dz pusdienā m rifs plosā s ar viļ ņ iem.
Viesnī cai ir savs ū dens atrakciju parks pā ri ielai. Tas bū s jautri gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, kopumā ir vē rts apmeklē t vismaz vienu reizi atvaļ inā juma laikā ! )
O jā . Es gandrī z aizmirsu. Rī t ekskursijas gida pavadī bā . Nolē mā m braukt lē tā kajā ceļ ojumā uz Marble City, par 15$, bet ar atlaidi, "no ī paš nieka tikai š odien", ahah, par 5. Vispā r nemaldaties. Par š o naudu jū s vienkā rš i aizvedī s uz SOHA - aleju ar nesaprotamā m kafejnī cā m un veikaliem ar pā rmē rī gā m cenā m. Tas viss atrodas pastaigas attā lumā no viesnī cas (labajā pusē , izejot no viesnī cas) vai Vecajā tirgū . Vecpilsē tā var nokļ ū t tikai par dolā ru, ko viesnī cā noķ ē ra balti zils mikroautobuss. (Bet tas ir 40 minū š u brauciens! )
Kā es novē rtē tu savu uzturē š anos naktsmī tnē Coral Sea Holiday? Kopumā trī s ar plusu. Ja nepievē rš uzmanī bu detaļ ā m – vari labi pavadī t laiku! Jauku atpū tu!
аватар iryna.pempus
Uzturē jā s 2021.  gada jū nijā . Kā pareizi raksta tū risti, š eit nav ne koraļ ļ u, ne zivju. Ieeja jū rā ir smilš aina ar aļ ģ ē m, bet ļ oti sekla un peldē t var tikai no mola, kas nesasniedz rifu, pie Rixos tai ir garš mols. … Tomēr ▾ Uzturē jā s 2021.  gada jū nijā . Kā pareizi raksta tū risti, š eit nav ne koraļ ļ u, ne zivju. Ieeja jū rā ir smilš aina ar aļ ģ ē m, bet ļ oti sekla un peldē t var tikai no mola, kas nesasniedz rifu, pie Rixos tai ir garš mols. Spē cī gi paisumi.
Sliktā kais un svarī gā kais, ko š ī viesnī ca piedā vā , ir nedraudzī gs, neuzmanī gs, vienaldzī gs personā ls, galvenokā rt vadī tā ji reģ istratū rā , š efpavā ri restorā nā , kā arī visi, ar kuriem vē laties sazinā ties, lai saņ emtu informā ciju vai palī dzī bu. No pirmā iespaida lī dz izlidoš anai uz lidostu attieksme pret tevi ir tā da, it kā tu prasi nakš ņ ot bez maksas un tev veic kaut kā du piespiedu pakalpojumu. Nav nekā das izlī guma/izlikš anas organizā cijas, viss kaut kā haotiski, nepā rdomā ti. Var vairā kas minū tes stā vē t pie letes ar vairā kiem menedž eriem, un neviens tev nepievē rsī s uzmanī bu, un tas ir vismaz neprofesionā li, nemaz nerunā jot par patī kamu iespaidu un rū pē m par klientu. Salī dzinu ar Rehana viesnī cu tajā paš ā Nabkā , kur visi priecā jas tevi redzē t, smaida un cenš as palī dzē t, tur ir pavisam cita atmosfē ra un cilvē ki.
Mē s bijā m apmetuš ies tā lā ē kā ar logiem uz kaimiņ u viesnī cas pagalmu, proti, viņ i nedomā , ka viņ i to vispā r dara, jo ir daudz brī vu istabu, jo viesnī ca ir tikai puse pilna. Nā kamajā dienā ar viesnī cas gida Samir starpniecī bu - liels paldies viņ am - pā rcē lā s uz citu istabu ar labu skatu.
Ē diens ir ok, konditorejas izstrā dā jumi daudzveidī gi, bet kruasā ni brokastī s biež i ir novecojuš i, kas atkal ir nepieņ emami un, starp citu, olī vas netiek pasniegtas (2 nedē ļ as tikai vienu reizi brokastī s).
Bezmaksas internets tiek dots, bet tikai ierobež ots skaits, un tad par maksu, lai gan tas velk visu teritoriju.
Attiecī gi visas pā rē jā s labā s lietas vairs neko neizš ķ ir par labu viesnī cai - ne brī niš ķ ī gā teritorija, ne labie numuriņ i, ne skaistā terase, ne milzī gā pludmale. Jo viesnī cas apkalpoš ana ir š ausmī ga, neorientē ta uz klientu, atstā j negatī vas emocijas. Es neiesaku.
аватар Anastasiia_tkhn
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vispirms gribu teikt, ka š is bija mans 6. ceļ ojums uz š o viesnī cu 3 gadu laikā . Š eit ir apskats, ko atstā ju pē c 1. apmeklē juma - https://www.turpravda.com/eg/sharm_el_sheyh/Coral_Sea_Holiday_Resort_Aqua_Park-h19172-r284807.html. Priekš pē dē jo reizi š ajā viesnī cā bijā m Ukrainas Neatkarī bas dienā , tas ir, 2020. … Tomēr ▾ Vispirms gribu teikt, ka š is bija mans 6. ceļ ojums uz š o viesnī cu 3 gadu laikā . Š eit ir apskats, ko atstā ju pē c 1. apmeklē juma - https://www.turpravda.com/eg/sharm_el_sheyh/Coral_Sea_Holiday_Resort_Aqua_Park-h19172-r284807.html. Priekš pē dē jo reizi š ajā viesnī cā bijā m Ukrainas Neatkarī bas dienā , tas ir, 2020. gada augustā . Tajā laikā jau bija KARANTĪ NA, bet viesnī ca vē l bija virsū .
Cena ir samazinā jusies, bet labā k bū tu dā rgā k, kā agrā k, bet labā k.
Sā kš u ar pozitī vajiem aspektiem, kas palikuš i:
- milzī ga zaļ ā zona
- ir divstā vu villas ar privā tiem baseiniem un dž akuzi (par 40-50$ tieš ā m iespē jams tajā s apmesties)
- personā ls ir pieš ū ts, bet tā kā mū s visi pazī st pē c sejas un vā rda, pret mums izturē jā s ļ oti labi
Kas daudziem iepriekš bija vā jais punkts:
- sekla pludmale, garš pontons, bez koraļ ļ u rifa
- vā ja animā cija (viesnī ca nekad nav bijusi ballī š u vieta)
Kas ir sajaukts:
1) Ē diens un dzē rieni
- Alkohols š eit nebija elitā rs, bet diezgan pienā cī gs:
- alus pudelē s, gā zē tie dzē rieni (kola, toniks u. c. no pudelē m nevis no sifona), dabī gā sula maisos - palika, bet par sulā m zina tikai tie, kas te bijuš i (š ķ iet, ka slē pjas)
- stipro alkoholu nav iespē jams dzert, pamē ģ inā jā m dž inu un toniku - tā bija inde
-- vī ns pat neizskatā s pē c vī na, nezinu kas tas bija, bet vairā k par 1 malku nevarē ju izdzert. Iepriekš viesnī cā bija daudz itā ļ u (nezinu precī zi, bet iedomā jieties, ka visi animatori un viesmī ļ i runā itā liski un angliski, un ļ oti maz krievu valodā ), un vī ns bija labs sauss: balts, rozā . , sarkans. Pagā juš ā gada augustā bija pirmais zvans - vī ns kļ uva pussalds, bet tomē r pacieš ams.
- zem itā ļ iem bija dabī gā kafija (bez maksas) ne tikai bā rā , bet arī galvenajā restorā nā . Tagad katru otro dienu bija americano tē jkannā tikai brokastī s, un jums tas bija jā medī t.
- pā rtikas izvē le un daudzums ir kļ uvis ne tikai daudz mazā ks, bet tā kvalitā te ir ievē rojami pazeminā jusies. Viņ i arī izsniedza visas trū cī gā s porcijā s: 5 olī vas vienā rokā (olī vas, starp citu, kopā bija 2 reizes). Apmē ram, kā ļ oti budž eta 4 *. Brokastī s - vakardienas vakariņ as. Kopumā ē diens bija diezgan slikts.
- pē c a la carte restorā na apmeklē juma visiem 4 sā pē ja vē ders (mans vī rs vakarā uzreiz vemja, un 3 bija caureja)
- jū s nevarat doties uz a la carte restorā niem, tas kļ uva briesmī gi
2) Tī rī š ana
- Iepriekš istabas tika tī rī tas katru dienu un gulta tika mainī ta katru otro dienu - aizmirstiet par to, mē s knapi noslaucī jā m putekļ us 2 reizes 6 dienā s
- Iepriekš bija daudz dvieļ u (8-10 gab. uz diviem), un tie tika mainī ti katru dienu. Š oreiz bija tieš i 4 dvieļ i uz 2 un nomainī ja tos 1 reizi uz visu uzturē š anā s laiku.
- Tas pats attiecas uz ū deni, tē ju/kafiju istabā un š ampū niem. Ū deni nenesa - bija jā ķ er apkopē jas un jā prasa ū dens. Arī š ampū ni un tē ja/kafija netika ziņ ots katru dienu
- Pludmales dvieļ i nekad nav mainī ti. Katrai karantī nā esoš ajai personai tā s tiek dotas pa vienai, tač u nav sistē mas, kā tā s mainī t
3) Viesnī cas vispā rē jais stā voklis
- teritorijas tualetē s nepietika tualetes papī ra un papī ra dvieļ u, papī ra rullis 3 kajī tē m
- puse no rozetē m istabā nestrā dā ja
- ģ ē rbtuvē gaisma neslē dzā s, bija jā meklē life hack kā savā dā k izdarī t
- kā ds atstā ja traukus istabas tuvumā , netī rī ja 2-3 dienas, lī dz vē jš izsita stiklu un uz grī das gulē ja š ķ embas, neviens netī rī ja
- ir liels darbinieku trū kums
- kļ uva ļ oti netī rs, galdi bā rā ir lipī gi, grī da arī nav pirmā svaiguma
Secinā jums: viesnī ca tieš ā m bija pieklā jī gā lī menī , bet š odien neatbilst 8 ballē m.
P. S. Attē lā zivju plate par 25$, omā rs bija garneles lielumā un sadedzinā ts (iepriekš pasniegts zivju restorā nā pie jū ras ar visiem godiem, tagad galvenajā restorā nā standarta vakariņ u laikā ).
аватар Bogdan.L
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
5 naktis numurs tika iztī rī ts tikai vienu reizi. Lai telpā dabū tu ū deni, bija nepiecieš ams to reā li "izvilkt". Visur netī rumi un lipī gi galdi. Pē c A la carte restorā na - gremoš anas traucē jumi. Restorā ns izsniedz ļ oti mazas porcijas, it kā izdarot lielu labumu. … Tomēr ▾ 5 naktis numurs tika iztī rī ts tikai vienu reizi. Lai telpā dabū tu ū deni, bija nepiecieš ams to reā li "izvilkt". Visur netī rumi un lipī gi galdi. Pē c A la carte restorā na - gremoš anas traucē jumi. Restorā ns izsniedz ļ oti mazas porcijas, it kā izdarot lielu labumu. Alkohols ir sliktā ks nekā jebkad agrā k. Netī rā s glā zes stā vē ja pie istabas 2 dienas, un to lauskas gulē ja vē l 2 dienas (vē jš tā s nometa). Maksas zivju restorā nā omā ra izmē rs ir samazinā jies 10 reizes (lī dz lielas garneles izmē ram). Jā , un pavā ri nepā rprotami tika atlaisti un nolī ga praktikantus.
Puse no izvadiem istabā s nedarbojas. Pludmalē tualetē bija nolauzta slē dzene, nā cā s izsist durvis. Mī nusu sarakstu var turpinā t ļ oti ilgi, bet domā ju, ka viss ir skaidrs.
Bija š ajā viesnī cā nav pirmā reize, bet š ķ iet, ka pē dē jā .
Разбитая посуда? И так сойдет!
аватар Daria25
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā atpū tā mies maija brī vdienā s kopā ar puisi. Viesnī cā ieradā mies 8:30 uzreiz uzvilkā m rokassprā dzi un devā mies brokastī s, teica ja bū s brī vas istabiņ as, tad reģ istrē s agrā k, pē c brokastī m pasē dē jā m 15 minū tes un tad bijā m iekā rtojuš ies. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies maija brī vdienā s kopā ar puisi.
Viesnī cā ieradā mies 8:30 uzreiz uzvilkā m rokassprā dzi un devā mies brokastī s, teica ja bū s brī vas istabiņ as, tad reģ istrē s agrā k, pē c brokastī m pasē dē jā m 15 minū tes un tad bijā m iekā rtojuš ies. 9:30 bez papildu maksā jumiem brī niš ķ ī gā lielā telpā . Istaba tī ra, kā rtī ga, viss darbojas pareizi.
Ī sumā :
- Ē diens: brī niš ķ ī gs (katru vakaru bija kaut kas jauns, bija garneles, krabji, gaļ a, grilē tas zivis, kebabs, makaroni, pica);
- Personā ls: draudzī gs un atsaucī gs (kā tu esi pret cilvē kiem, tā viņ i ir pret tevi : ) );
- Pludmale no krasta ļ oti sekla, no pontona normā ls dziļ ums - var peldē t, rifa nav, kā jau minē ju, bet mums tas nebija bū tisks kritē rijs, jo esam ok;
- Teritorija: liela, kopta un ļ oti skaista;
- Animā cija: pa dienu ir, vakarā ballī tes nav (Rixos ir blakus pa labi - tad mums bija diskotē ka ar viņ u dī dž eju uz balkona);
- Infrastruktū ra: blakus ir aptiekas, tirgus, magones, viss nepiecieš amais nopē rkams pastaigas attā lumā ; uz Soho un Veco tirgu - ar taksometru.
Bijā m ļ oti apmierinā ti, iesaku viesnī cu klusai izmē rī tai atpū tai : )
завтрак пляж бассейн территория ресторан на улице
Parādīt vairāk »


iemiesojums livsha111
Vai viss ir atvērts? Ir animācija vai nav? A la carte vai bufetes restorāns?
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums holiday123
‹ Viesnīca Coral Sea Holiday Resort & Aqua Park 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 25 км от Наама Бей. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 2007 году, а последний ремонт произведен в 2017 г. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta В 37 км от центра г. Шарм-эль-Шейх и в 14 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх.
Pludmales apraksts Вход в море – понтон (450 м). Рядом коралловый риф. Длина пляжа – 320 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан Dine Around – международная кухня

А la Сarte рестораны:

Meditrraneo – средиземноморская кухня

Bamboo – азиатская кухня

Sari – индийская кухня

Бар у бассейна View

12 бассейнов (есть бассейны с подогревом), автобус в центр города (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-аквапарк, развлекательная программа для детей, мини-клуб (3 – 12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости могут посещать аквапарк отеля Coral Sea Aqua Club 4* — в баре доступны софт напитки и закуски. Мультифункциональная спортивная площадка (баскетбол, мини футбол) | жесткое покрытие | аренда площадки – бесплатно. Ныряние с маской и трубкой. Дартс. Анимация: софт.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 484 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša (ne visās istabās)
  • fēns (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese P.O. Box 223, Nabq Bay, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +2 069 3710 600
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.