Jauka viesnīca, bet sekla jūra

Rakstīts: 13 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 5 — 12 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
No rī ta lidojā m uz Š armu, lidostā uzreiz nopirkā m SIM karti ar 10 GB internetu (Vodafone) par 10 USD (pilsē tā var nopirkt lē tā k), bet paturiet prā tā , ka internets pazudī s, tiklī dz jū s izmanto apmē ram 7 GB, es nezinu, kā pē c. Brauciens no lidostas lī dz viesnī cai aizņ em apmē ram 10 minū tes. 8:00 bijā m viesnī cā . Mums uzreiz iedeva rokassprā dzes, pabrokastojā m, devā mies pastaigā uz jū ru. Lai gan mē s bijā m vienī gie, kas atbraucā m tajā dienā , viņ i mums nesteidzā s dot numuru, viņ i teica 14:00. Rezultā tā par 20 $ mums iedeva istabiņ u otrajā stā vā ar skatu uz galveno lielo baseinu, tieš i pa vidu, un ap 10:00 mē s jau bijā m istabā .
Istaba tī ra, plaš a, mē beles mazliet nolietotas (kuram tas interesē ). Viesnī cas teritorija kompakta, kopta, viss blakus. Liels apsildā ms baseins, akvaparks pieauguš ajiem un bē rniem bez apkures. Mazs baseins bē rniem ar apkuri, ū dens jau karsts). Arī upe ap akvaparku ir ar aukstu ū deni. Baseinā skan mū zika lī dz pulksten 17:00. Ē diens ir daudzveidī gs, un jū s nepaliksit izsalkuš i. Katru dienu bija vista, liellopa gaļ a, zivis, pica. Daudz dā rzeņ u, salā tu, piedevu, augļ u un saldumu. Trī s reizes mī klā bija kalmā ri. Divas reizes bija mī dijas un karaliskā s garneles, ļ oti garš ī gi. Pā ris reizes bija bā rbekjū un kebabi.
No izklaides - aerobika, joga, volejbols, š autriņ as, galda teniss. . . Vestibila bā rā vakarā skan dzī vā mū zika. Izrā de bē rniem un pē c tam pieauguš ajiem. Ejiet uz pludmali pā ri ceļ am 5*. Jū ra sekla no krasta, ieeja no pontona, ja paisums ir augsts, tad ar galvu, ja paisums zems, tad lī dz krū tī m (165 cm). Nav ne koraļ ļ u, ne zivju. Zivis ir ekskursijā . 5 * var peldē ties pludmalē un visos baseinos, dzert dzē rienus tikai bā rā , pludmalē un uzkodas. Jums ir jā ē d jū su 4 *. Ja vē lies iet uz izrā di 5* vakarā , tad pie ieejas tikai jā pasaka, ka esi vestibila bā rā un tevi ielaidī s bez problē mā m. Un sē dē t tik ilgi, cik vē laties. Jū s varat ņ emt lī dzi dzē rienus. Ja paņ em kaut ko bā rā , tad maksā .

Arī laikapstā kļ i bija lieliski. Pā ris dienas pū ta vē jš , pā rē jā s dienas bija silts, no 21 lī dz 26 grā diem. Izbraucot bija 28 grā di. Ar pā rē jo esmu apmierinā ts)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu