Vidējās klases viesnīca

Rakstīts: 3 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 19 janvārī — 2 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Vidē jā s klases viesnī ca. Viesnī cas teritorija ir maza un zaļ a, skaisti iekā rtota. Viesnī ca sastā v no vienstā vu un divstā vu ē kā m. Divi peldbaseini, mā kslī gais ū denskritums, dž akuzi. Teritorijas centrā ir platforma animā cijai un diskotē kā m. Ieradā mies 23:00 un ā tri tikā m apsē duš ies. Vakariņ as ir pagā juš as. Istabas ir gandrī z vienā das, daž ā s ir virtuves paneļ a lī dzī ba ar izlietni. Istabā s logi un durvis ir koka, veci. Mē beles nav jaunas. Plakanā ekrā na televizors. Ledusskapis tī rs. Gaisa kondicionē tā ji ir izslē gti ziemai, tie darbojas tikai kā ventilators. Vannas istabā ir vanna, tualete, izlietne. Ir fē ns. "Ziepju, ž eleju, š ampū nu" komplekti tiek papildinā ti. Tualetes papī rs ir balts. Gultas veļ a un dvieļ i ir tī ri. Vienmē r bija karsts ū dens.

Telpas kopumā ir jā atjaunina. Tī rī š ana ir pieticī ga. Numuri ar skatu uz ū denskritumu un dž akuzi ir labā ki, atmosfē ra ir mierī gā ka.

Smē ķ ē š ana ir atļ auta foajē un vestibila bā rā , bē rniem un nesmē ķ ē tā jiem š ajā s zonā s atrasties nav iespē jams, dū mi ir kolonna. Turklā t dū mi caur ventilā ciju un gaiteņ iem iekļ ū st telpā s. Restorā ns ir mazs, jauks, diezgan tī rs. Trauki ir veci un pā rsvarā saplī suš i. Viesmī ļ i ir ā tri. Ā rpus restorā na ir zona. Vietas vienmē r ir, rindas mazas. Dzeramais ū dens dzesē tā jā , jū s varat savā kt puslitra pudelē s. Ē diens labs, svaigs, atjauninā ts lī dz ē dienreizes beigā m. Garš ī gi ir cepumi, bulciņ as, maize, smalkmaizī tes, kū kas. Lielisks fetas siers un ē ģ iptieš u jogurts. Sojas desa. Daudz dā rzeņ u, svaigi, sautē ti, tvaicē ti. Garš ī gas bagā tī gas zupas. Restorā ns paaugstina viesnī cu lī dz labam lī menim.

Viesnī cas priekš rocī ba ir bezmaksas transfē rs uz trim pludmalē m. Ieeja smilš u pludmalē ir bez maksas, š ī ir El Khaimah pludmale, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, trī s vai č etras viesnī cas un vietē jie iedzī votā ji to izmanto. Maksas pludmales Reef un Fanara, ļ oti lē ti.
Pā rsē š anā s grafiku pievienoš u bildē . Pludmales dvieļ i ir labi, lai gan ne jauni. Autobuss ar 18 sē dvietā m, atgriež as, lī dz uzņ em visus. Vakarā transfē rs uz Naama Bay uz divā m stundā m, tikai 20 mā rciņ as turp un atpakaļ vienai personai. Animā cija ir neuzkrī toš a. Viesnī cā ir veikali ar visu nepiecieš amo. Ū dens 7 litri - 1 USD, zemenes 1 iepakojums - 1 USD. Vakaros visā teritorijā saindē jas odi. Netā lu atrodas viesnī cas promenā de Il Mercato, daudzi veikali, aptiekas, kafejnī cas, restorā ns Fares.

Kopumā par nelielu cenu varat bū t apmierinā ts ar savu atvaļ inā jumu, ī paš i, ja neesat jutī gs pret tabakas dū miem) Mū su uzturē š anā s laikā - janvā ra beigā s - laikapstā kļ i mainī jā s, saule, mā koņ i, vē jš un miers. Pamatā pa dienu bija 25-28, ū dens 23-25, vakarā.17-20. No rī ta peldē ties un sauļ oties bija ē rti. Pē c pulksten 16 kļ uva tumš s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu