Coral Beach Resort Tiran 4*– Atsauksmes

312
Novērtējums 6.310
№115 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.6 Numurs
6.5 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.5 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2000. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Tas sastāv no galvenās vienstāva ēkas un 2 stāvu 13 ēkām. Atrodas Sharks Bay apgabalā Šarm eš Šeihā, pie Sarkanās jūras. Viesnīca ir piemērota ģimenes, jauniešu vai romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар nicka555
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Savā budž eta kategorijā - ideā ls variants! Man viss izdevā s! Atpū ties par visiem 100! Iereģ istrē jā mies agri par 10$, un tas ir ideā li, jo citā s viesnī cā s atpū tā mies tā , ka principā tā s nesakā rtojā s lī dz 14:00! Ir arī vē lā izrakstī š anā s, ko arī izmantojā m! Ē diens garš ī gs, ē dā m daudz! Kafija arī bija ļ oti laba! Vietē jā s noplū des alkohols, bet tā kā neesi ī paš s dzē rā js, mums ar to pietika, lai uzmundrinā tu! tie, kas pieraduš i pie naš ķ iem un naš ķ iem, tad tevis te nav, klā t ir tikai brokastis, pusdienas un vakariņ as! pats izcilā kais ir tas, ka restorā nā nekad nebija rindu, visiem pietika, par visu vienmē r ziņ oja, operatī vi iztī rī ti, arī pie bā riem nebija rindu, visiem pietika sauļ oš anā s krē slu (neviens negā ja plkst. … Tomēr ▾ Savā budž eta kategorijā - ideā ls variants!
Man viss izdevā s! Atpū ties par visiem 100!
Iereģ istrē jā mies agri par 10$, un tas ir ideā li, jo citā s viesnī cā s atpū tā mies tā , ka principā tā s nesakā rtojā s lī dz 14:00! Ir arī vē lā izrakstī š anā s, ko arī izmantojā m!
Ē diens garš ī gs, ē dā m daudz! Kafija arī bija ļ oti laba! Vietē jā s noplū des alkohols, bet tā kā neesi ī paš s dzē rā js, mums ar to pietika, lai uzmundrinā tu! tie, kas pieraduš i pie naš ķ iem un naš ķ iem, tad tevis te nav, klā t ir tikai brokastis, pusdienas un vakariņ as!
pats izcilā kais ir tas, ka restorā nā nekad nebija rindu, visiem pietika, par visu vienmē r ziņ oja, operatī vi iztī rī ti, arī pie bā riem nebija rindu, visiem pietika sauļ oš anā s krē slu (neviens negā ja plkst. 6 no rī ta, lai apsē stos)!
istabiņ a kā istabiņ a (lielā gulta, plazma, atzveltnes krē sli, seifs, ledusskapis, duš a, fē ns, š ampū ns, ž eleja un ziepes ir pieejami (vienmē r atnes), apkopē ja arī reizi dienā atnes 1.5 litrus ū dens)!
ļ oti ē rti, ka pie viesnī cas atrodas vairā ki veikali: aptiekas, augļ i, suvenī ri, somas un daudz kas cits!
Vē los pieminē t arī personā lu! Ļ oti apmierinā ts ar visu, ieskaitot animatorus!
Ja bū s iespē ja, noteikti apmeklē š u š o viesnī cu!
аватар dimakurt
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Briesmī ga viesnī ca un attieksme. Istabas ir vecas un salauztas. 2 dienas lamā jos, ka nav karstā ū dens, 3 dienas neizgā ju no reģ istratū ras un mainī ju numuru. Istabā ir tikai 2 kā ju dvieļ i, kas ir labi, daudziem ir viens. Galvenais: ē damistabā atriebī ba ir 3 reizes mazā ka nekā viesiem. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca un attieksme. Istabas ir vecas un salauztas. 2 dienas lamā jos, ka nav karstā ū dens, 3 dienas neizgā ju no reģ istratū ras un mainī ju numuru. Istabā ir tikai 2 kā ju dvieļ i, kas ir labi, daudziem ir viens.
Galvenais: ē damistabā atriebī ba ir 3 reizes mazā ka nekā viesiem. Vispirms cilvē ki cī nā s par galdu, tad cī nā s par š ķ ī vjiem (tos atnes ik pē c 15 minū tē m), tad 2 stundas par glā zē m ē st.
Pludmale: 50 sauļ oš anā s krē sli vienā viesnī cā ar 1500 viesiem. Cilvē ki nā k tos ņ emt 6 no rī ta, pludmalē dvieļ us nemaina, no rī ta jā gaida 30 minū tes, kamē r atnesī s.
Pludmales bā rā alum iedod 1 mazo glā zī ti rokā , cilvē ki stā v rindā.30 minū tes, alu ik pē c 2 stundā m atnes pa 1 mucu.
Un pats galvenais, viņ i pat nemē ģ ina kaut ko mainī t.
Ekskursiju cenas Krievijas Federā cijas dē ļ ir paaugstinā tas 2 reizes. Kvalitā tes nav.
Vē lreiz dodu padomu: pat par 100 $ neejiet uz š o viesnī cu, tā s bū s vienas mocī bas ! ! !
аватар net.1987.social
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es balstī š u savu pā rskatu, pamatojoties uz savu pieredzi, apmeklē jot budž eta kategorijas viesnī cas 4 * un 5 * š armā (mē s nesalī dzinā m ar Rixos). Ekskursija tika nopirkta par 612 USD diviem. Uzreiz gribu atzī mē t, ka š ajā viesnī cā nav vē lmes meklē t vainas niekiem. … Tomēr ▾ Es balstī š u savu pā rskatu, pamatojoties uz savu pieredzi, apmeklē jot budž eta kategorijas viesnī cas 4 * un 5 * š armā (mē s nesalī dzinā m ar Rixos).
Ekskursija tika nopirkta par 612 USD diviem.

Uzreiz gribu atzī mē t, ka š ajā viesnī cā nav vē lmes meklē t vainas niekiem. Ir izlaidumi, bet tajā paš ā laikā ir tik daudz pozitī vu aspektu, ka š ie sī kumi tiek pazaudē ti un jū s tiem nepievē rš at uzmanī bu. Tā pē c es pat nerakstī š u par skrā pē jumu uz durvī m vai plankumu uz flī zes uz grī das. Es arī neuzņ ē mu daudz fotoattē lu, jo viss izskatā s tieš i tā pat kā viesnī cas fotoattē lā no vietnē m.

Viesnī cas lielā kā kļ ū da ir tā , ka visā s mā jaslapā s rakstī ts, ka viss viesnī cas personā ls strā dā maskā s un cimdos. Patiesī bā cimdos strā dā tikai pavā rs, kurš no rī tiem cep omleti (un tad, uzskatu, ka cē lonis nav covid, bet cieš s kontakts ar jē lā m olā m).
Manuprā t, bū tu godī gi, ja viesnī ca izņ emtu informā ciju par maskā m un cimdiem no tī mekļ a vietnē m, jo ​ ​ daž iem cilvē kiem var bū t svarī gi doties uz viesnī cu, kurā visi darbinieki valkā maskas un cimdus.

Nebija arī antiseptiķ u, visas kastes viesnī cas teritorijā bija tukš as, tikai restorā nā bija 1 dozators.

Piebildī š u arī par SIM kartē m. Pirms tam es biju Ē ģ iptē š ī gada jū lijā , nopirku SIM karti Oranž as lidostā , par 10 USD viņ i iedeva 18 GB. Tagad lidojumi lido uz otro terminā li (un nevis uz pirmo kā iepriekš ), un otrajā terminā lī ir tikai Vodafone tirdzniecī bas vieta. 14 $ par 9.5 GB.
Viesnī cā un tirgū pie viesnī cas arī ir tikai vodafone, bet jau 16$ par 9.5 GB, bet tiek tirgots, mē s viesnī cā nopirkā m divas SIM kartes pa 9.5 GB par 25 USD. Teica, ka ORANŽ I punkti palikuš i tikai vecpilsē tā.

POZITĪ VIE PUNKTI:

- Dabū jā m istabu ar tieš u skatu uz jū ru, mū su numurs bija #183 (180-184 numuri + 175-179 un varbū t pat 170-174) ir 100% tieš a piekļ uve jū rai. Skats ir neticams
- Pludmale laba, ieeja tikai no pontona, bet ē rta, ir ne tikai trepes, bet arī kur nirt. Kā pnes uz ū deni ir no koka + pretslī des paliktņ i uz katra pakā piena. Koraļ ļ i ir skaisti, un tajā ir daudz zivju. Uz pontona vienmē r ir glā bē js. Saulrieta laikā izeja uz jū ru ir slē gta, bet vē lā k var peldē ties uzmanī gi, darbinieki brī dina, ka tas var bū t bī stami, tač u tas nav aizliegts (tiem, kam patī k peldē t krē slas stundā s). Pludmale ir trī s lī meņ u, sauļ oš anā s krē sli un matrač i labi, lietussargi neskarti, pludmalē ir bā rs un dvieļ u izsniegš anas punkts.
- Ir trī s baseini, visi bez apkures, bā rs strā dā tikai pie baseina reģ istratū rā , un pats bā rs atrodas reģ istratū rā (kas nebija ī paš i ē rti). Glā bē ji ir pie katra baseina, pat tā lā kajā , kur nekad nav bijuš i cilvē ki. Baseinos pā rsvarā sē dē ja arā bi, mū sē jie jū rā vairā kumā.
- Viesnī ca operatī vi atbildē ja uz pieprasī jumiem un uzreiz kā du atsū tī ja (jo mū su seifs bija ciet, jo durvis nevarē ja atvē rt) - pē c pā ris minū tē m meistars jau bija vietā . Tas ir liels pluss. Iepriekš esmu bijis viesnī cā s, kur varē ju gaidī t stundā m ilgi.
- Zem dvieļ iem tiek izsniegtas kartes pē c istabas numura (istabas numurs tiek ievadī ts kartē ). No vienas puses, tas ir pluss, jo neviens nevarē s nodot jū su karti reģ istratū rā sava aizsegā , no otras puses, tas padara neiespē jamu dvieļ u nodoš anu citā vietā . Dvieļ u izsniegš ana notiek pludmalē un ap baseinu.
- Restorā ns: ar ē dienu bijā m apmierinā ti. Pā rliecinā ts 4 *-ka. Vienmē r divu veidu gaļ a + zivis. Katru dienu gaļ a/zivs tiek gatavota daž ā di + pati zivs arī biež i tiek mainī ta. Daudz salā tu, daudz desertu. Katru dienu bija kaut kas jauns, kas radī ja daž ā dī bas sajū tu un netraucē ja.
Ar vietā m restorā nā problē mu nebija, pat ja nā ca un vietu nebija - kamē r vā cā m ē dienu, galds kaut kur bija atbrī vots.
- Internets reģ istratū rā bija labs, pat pavilka portatī vo datoru, bet, kad pieslē dzā s daudz cilvē ku, es ne vienmē r varē ju pat atvē rt e-pastu.
- Viesnī ca piedā vā autobusu uz vecpilsē tu, Soho, uz smilš u pludmali, kaut kur citur - tikai 3 USD, bet jā ņ em vē rā , ka ekskursija notiek - nepiecieš ami vismaz 4 cilvē ki. Viņ i mē ģ inā ja nokļ ū t dienas lidojumos un nekad negā ja, jo nebija cilvē ku. Jā bū t vakarā.
- Pretī viesnī cai ir tirgus, gandrī z visos veikalos var norē ķ inā ties ar karti, bet mini tirgū pie viesnī cas viņ i nepieņ em kartes.
- Viesnī cā bez maksas ir pieejama dž akuzi un sauna. Mē s tur redzē jā m cilvē kus varbū t divas reizes, varbū t retais to atrod, kā tas ir pagalmā.
- Pludmalē pieiet skaistumkopš anas tirgotā ji - bet nedzeniet, jā /nē un aiziet. Tas ir pluss.
- Istabā s ir ē rti matrač i, tī ra un vesela gultas veļ a, tī ras segas, plazmas televizors, strā dā još s minibā rs. Neteikš u, ka istabiņ a ir 100% perfekti izmazgā ta, bet par Ē ģ iptes viesnī cu es teiktu, ka tā ir ļ oti tī ra. Vannā tika nodroš inā tas duš as ž elejas un ziepes. Tī rī ju katru dienu, bet dvieļ us mainī ja tikai tad, kad atstā ju zī mī ti ar prasī jumu. Iztī rī ja pat bez dzeramnaudas, bet kad atstā ja dolā ru, bija gulbji.
- Animā cija: ļ oti aktī va, rī ta/vakara programmas pludmalē , katru dienu koncerti/diskotē kas viesnī cā . Tika aicinā tas vē derdejas un uguns š ovs. Salī dzinā jumam, 5 * Regency plaza pirmspadomju laikos vē derdeju š ovam un uguns š ovam - viņ i paņ ē ma no viesnī cas viesiem 10 USD, piemē ram, tur tas viss bija iekļ auts. Ir skaidrs, ka viesnī ca daudz iegulda izklaides programmā . Kopumā animā cijas komanda ir ļ oti dzī vespriecī ga, patī kama un neuzbā zī ga. Š ī , iespē jams, ir labā kā animā cija, ko esmu redzē jis Ē ģ iptē . Tā pat vakaros animatori brauca uz pilsē tas diskotē kā m, bet mē s nedevā mies.
- Televī zijā bija pieejami Ē ģ iptes un Krievijas un Ukrainas kanā li
- Viesnī cas teritorija ir tī ra, skaidrs, ka viesnī ca tiek pieskatī ta un cenš as, lai tā bū tu laba, ar ū deni mazgā ceļ us viesnī cā.

NEPATIKA:

- Maziem bē rniem ir baseins, bet tas atklā ti sakot ir atstā ts novā rtā , dibenā ir tikai netī rumi.
- Ē damistabā galdus neslauka pē c tam, kad kā ds ir aizbraucis, vienkā rš i aiznes traukus, var apgriezt netī ro salveti otrā di un viss.
- SPA: svarī gi saprast, ka spa pakalpojumu sniedzē ji viesnī cas teritorijā un to sniedzē ji ir divas neatkarī gas valstis. Pē dē jā dienā “barkeris” mū s pierunā ja masē t. Viņ š , cik vien iespē jams, samazinā ja cenu, piemē ram, pagā juš ajā dienā , ja jū s nevienam nesakiet, tad mē s veiksim 50 minū š u masā ž u par USD 25 diviem cilvē kiem, nevis USD 25 par vienu. Mē s vienojā mies. Nonā cā m spa, kur administratore par diviem pirms masā ž as izrakstī ja 50$. Mē s viņ ai sakā m, ka mū s pā rdeva par 25 USD par diviem.
Viņ a piezvana š im pā rdevē jam, sā k uz viņ u kliegt, vicinot rokas, viņ š mē ģ ina viņ ai kaut ko murrā t, kā rezultā tā ar naida pilnu seju viņ a mums pā rdod š ī s divas masā ž as par 25 USD. Rezultā tā mē s iegū stam 30 minū š u masā ž u solī tā s 50 minū š u vietā . Aizbraucot pateicā m paldies un atvadī jā mies, neviens no darbiniekiem neko neatbildē ja un administratore vispā r novē rsā s. Un tas neskatoties uz to, ka, ņ emot vē rā faktu, ka viņ i saī sinā ja sesijas laiku, mē s faktiski samaksā jā m gandrī z sā kuma cenu. Neglī ta situā cija, bet pati masā ž a nebija slikta.
- Viesnī cas gids no Aneks Osamas - viņ i nemaz negā ja viņ u satikt, nepirka no viņ a ekskursijas. Izbraukš anas priekš vakarā vē lu vakarā ievietoju izdrukas ar to, ka mū s sagaidī s 04:35 no rī ta. 04:35 neviens pē c mums nenā ca, puisis reģ istratū rā nezinā ja, teica, lai gaida. Pē c pusstundas viņ i mē ģ inā ja sazvanī t viesnī cas gidu – viņ š uz zvanu neatbildē ja.
Rezultā tā , zvanot uz Anex uzticī bas tā lruni, noskaidrojā m, ka mū su pā rsē š anā s un izbraukš ana ir pā rcelta par 2.5 stundā m. Gids neuzskatī ja par vajadzī gu par to kā du informē t. Cilvē ki, kuri kopā ar mums gaidī ja transfē ru, teica, ka viņ i iepriekš ē jā dienā gā juš i pie viņ a pē c informā cijas par izbraukš anu - viņ š tieš i pateica, ka viņ us nepazī st un tā kā viņ i nav braucuš i pie viņ a ekskursijā s - mū su braucieni nav viņ a galvassā pes. Interesanti, vai tū roperatori tieš ā m neredz, ka viesnī cu ceļ vež i jau sen vairs nav tie. Mū sdienā s tie ir cilvē ki, kas vienkā rš i rada grū tī bas tiem tū ristiem, kuri nav iegā dā juš ies no viņ iem ceļ ojumu par trī skā rš u likmi. Kā pē c š o tū ristu informē š anas/konsultē š anas darbu nevar uzticē t reģ istratū rā un š os viesnī cu ceļ vež us kā masierus sū tī t pastaigā pa pludmali, lai viņ i tur pā rdod savas ekskursijas?
Вид из номера №183 Вид из номера # 183
аватар anya58
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s izvē lē jā mies rifu, tas ir vienī gais labais no visas viesnī cas. Netī rs, daudz arā bu, restorā nā maz vietas un piederumu, nav Wi-Fi (no rī ta ļ oti vā jš ). Istabā viss bija nobruž ā ts, arī gulta. Daļ a teritorijas ir pamesta, darbojas tikai 2 bā ri. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies rifu, tas ir vienī gais labais no visas viesnī cas.
Netī rs, daudz arā bu, restorā nā maz vietas un piederumu, nav Wi-Fi (no rī ta ļ oti vā jš ). Istabā viss bija nobruž ā ts, arī gulta. Daļ a teritorijas ir pamesta, darbojas tikai 2 bā ri. Alkohols pludmalē bā rā beidzas 14-15, lai gan bā rs ir lī dz 17. Apkā rt guļ atkritumi, neviens tos netī ra. Viskija pudele visu nedē ļ u nogulē ja zem loga, domā ju, ka gulē s vē l ilgi. Es tur vairs neieš u un neiesaku. Mans pirmais apskats vē sturē , jo visi š ie svē tki bija sabojā ti.
аватар kulakova15
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Steidzu uzrakstī t atsauksmi, lai tū risti neieslī gtu. Vienmē r atstā ju atsauksmes, jo pati tā s lietoju, cenš os nemeklē t vainas un bū t objektī va. Pirmā lieta, ko es gribu brī dinā t š o apmetni pulksten 14, labā k tam bū t gatavam, viņ i barojas tikai pusdienā s, viņ i pat nepiedā vā nekā das alternatī vas, mē s bijā m gatavi un necietā m. … Tomēr ▾ Steidzu uzrakstī t atsauksmi, lai tū risti neieslī gtu. Vienmē r atstā ju atsauksmes, jo pati tā s lietoju, cenš os nemeklē t vainas un bū t objektī va. Pirmā lieta, ko es gribu brī dinā t š o apmetni pulksten 14, labā k tam bū t gatavam, viņ i barojas tikai pusdienā s, viņ i pat nepiedā vā nekā das alternatī vas, mē s bijā m gatavi un necietā m. Tā pat jā bū t gatavam tam, ka š ī ir ļ oti vē jaina vieta, neskatoties uz to, ka tas ir mierī gs lī cis, tā atrodas straumju krustpunktā un ir maza pussala, kas ir izpū sta no visā m pusē m. Oktobrī tas netraucē ja, bet ziemā tas nebū s ē rti.
Pozitī vi ir tas, ka tas ir forš s rifs un laba atraš anā s vieta (blakus promenā dei ar veikaliem), animatori vē l mē ģ ina, ē diens nav nekā ds, bet garš ī gs un nepā rprotami atbilst noteikumiem, tas ir, pusdienā m un vakariņ ā m, divu veidu gaļ a un zivis, divas zupas, dā rzeņ i, augļ i, deserti. Lū k, kur labais beidzas! Es nekad neesmu rakstī jis atklā ti sliktas atsauksmes, mē ģ inā ju doties uz pieklā jī gā m budž eta viesnī cā m un vienmē r biju apmierinā ts.
Bet š ajā viesnī cā ir problē ma, ar kuru es personī gi neesmu gatavs samierinā ties pat par mazu naudu (pē rkot budž eta ekskursiju, jū s nesagaidā t luksusa servisu un atpū š aties uz pozitī vo, nepievē rš ot uzmanī bu sī kiem trū kumiem, š is ir mans princips) - š is faktors ir TĪ RS! Tā te nav nekur! Lipī gi durvju rokturi, galdi ē damistabā , PLĪ VĪ Š I, un viss, tie it kā izmazgā ti, bet kaut kā dī vaini. Vestibilā netī ra tualete, istabas vispā r netī rī tas, putekļ u kā rtas uz mē belē m, putekļ u kā pas uz grī das, istabas vannasistabā notraipī tas sienas, divi dvieļ i uz 7 dienā m, ne rokā m, ne kā jā m, tur nav atseviš ķ as, š ī ir mana pirmā , pat ž ē l, kā da viesnī ca ir tā dā stā voklī .
Otra problē ma ir tā , ka viesnī ca nav gatava pieņ emt lielu tū ristu pieplū dumu, ē damistabā nav pietiekami daudz galdu, trauku un visu trauku un galda piederumu. Ē dienu ir daudz, bet nav nekā un ko ē st. Pludmalē ir maz sauļ oš anā s krē slu, puse pludmales ir pamesta, netī rī ta un neaprī kota. Kopumā izlemiet paš i, es ceru, ka tas bija noderī gi.
Берег заброшенного пляжа Из далека красивая картинка
аватар maku12
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ē ģ iptē ne pirmo reizi, bet 4. pirmo reizi, vienmē r piektajā . Neviena cita viesnī ca man nekad nav likusi man tā justies. Ierodoties nā cā s gaidī t istabu pat par piedā vā to naudu 8h! Tas ir ļ oti grū ti, ņ emot vē rā , ka visu nakti esat ceļ ā . … Tomēr ▾ Ē ģ iptē ne pirmo reizi, bet 4. pirmo reizi, vienmē r piektajā . Neviena cita viesnī ca man nekad nav likusi man tā justies. Ierodoties nā cā s gaidī t istabu pat par piedā vā to naudu 8h! Tas ir ļ oti grū ti, ņ emot vē rā , ka visu nakti esat ceļ ā . Tas, protams, sabojā ja iespaidu. Viesnī cā vienlaikus bija daudz brī vu istabu. Un tā lā k tā dā paš ā garā : numuriņ i no 90. gadu sā kuma, tikai retums, maksā par pirmajā m brokastī m, nemitī gi bija jā dod par uzkopš anu, kamē r nekas netika mainī ts pat vienu reizi. Ieeja jū rā ir 1 kā pņ u telpa, uz tā m pastā vī gi sē ž daudz cilvē ku, vietē jie nemaz neizkā pj, 2 dienas nedē ļ ā bija straume - viņ us jū rā vispā r neielaida. Viņ i saka, ka š ī ir vieta. Tajā paš ā laikā baseins ir tikai skā rds - tik netī ru nekur neesmu redzē jis.
No labā : ē diens labs, ē dnī ca nebija gluž i pā rpildī ta, var apsē sties. Bet netī rs. Koraļ ļ i nav nekas, bet garums ir tikai 30 metri vienā virzienā , tad boja. Jū s peldat kā trolejbusā .
аватар vlanda2006
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradā mies 4 no rī ta, viņ iem bija agra reģ istrē š anā s no 7.00 (10$ par numuru pē c cenrā ž a) bez brokastī m, iepriekš sarakstī jā mies ar viesu attiecī bā m (Aleksandra - paldies viņ ai) pirms izbraukš anas, mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes, iekā rtojā mies istabā ar skatu uz jū ru (pirmā rinda) un 7. … Tomēr ▾ Ieradā mies 4 no rī ta, viņ iem bija agra reģ istrē š anā s no 7.00 (10$ par numuru pē c cenrā ž a) bez brokastī m, iepriekš sarakstī jā mies ar viesu attiecī bā m (Aleksandra - paldies viņ ai) pirms izbraukš anas, mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes, iekā rtojā mies istabā ar skatu uz jū ru (pirmā rinda) un 7.00 devā mies brokastī s (maksā.30$). Viesnī ca ir veca, bet skaista, lai gan ne pā rā k zaļ a. Pludmale ir kaskā des. Jū ra ir klase (redzē ju bruņ urupuci, murē nu 2 m, burā ja 4 rajas ar kurā m varē ja peldē t). Uztura ziņ ā - š efpavā rs LABS, ļ oti garš ī gs, izsalcis nebū si. Kas gaida omā rus, garneles, omā rus - jū s š eit neesat. Nav pietiekami daudz augļ u: apelsī nu un dateļ u, un vakariņ ā s tiek pievienots arī arbū zs vai melone. Problē mas bija tikai ar tī rī tā ju bija - cieš i. Bet tu griezies pie Aleksandras un visas problē mas ir atrisinā tas. Bā rs pludmalē no 10:00-17:00. Alkohols tikai no 11.00.
аватар ALENA6391
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā mies ā tri un gribē jā m lē ti, jo lidojā m 5 dienas, tad atpū tu plā nojam vē lā k : ) viesnī ca pieticī ga, bet laba. Nekā ds frills ē diens, bet izsalcis nepaliksi, viss ir garš ī gi. Brokastis, kā jau man, bija lieliskas, grauzdiņ i, omlete, jogurti, smalkmaizī tes, viss kā rtī bā : ) pusdienas un vakariņ as: liellopa gaļ a, vista, zivis vienmē r bija, bet viena veida, bet garš ī gi. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies ā tri un gribē jā m lē ti, jo lidojā m 5 dienas, tad atpū tu plā nojam vē lā k : ) viesnī ca pieticī ga, bet laba. Nekā ds frills ē diens, bet izsalcis nepaliksi, viss ir garš ī gi. Brokastis, kā jau man, bija lieliskas, grauzdiņ i, omlete, jogurti, smalkmaizī tes, viss kā rtī bā : ) pusdienas un vakariņ as: liellopa gaļ a, vista, zivis vienmē r bija, bet viena veida, bet garš ī gi. Ir maz augļ u, viens skats vakariņ ā m vai Arbū zs vai melone, dateles. Uzkodu nav, bet tas nav kritiski. Bā rs pludmalē no 10 lī dz 17, nav ē rti, jo karstums sā kā s 09.30 un kopš brokastī m no 07 no rī ta, bijā m pie jū ras no 07.30-08.00 lī dz 09.30, bā ra nepietika. Karstums nokrita uz 15, bet bā rs uz 17 : ( Piestā tne veca, bet ok. No rī ta vaļ ā , vakarā.6 parā dī jā s trose (slē gta), kaut arī kaimiņ u viesnī cas vē l peldē ja, bija vienkā rš i ļ oti ē rti...animā cija bija un puiš i ok : ) ieradā s 06.00, norē ķ inā jā s 09.30, rokassprā dzes 10.30.
Ierodoties pā rģ ē rbā mies, pabrokastojā m par 7$ no cilvē ka (oficiā li samaksā ts) un devā mies uz jū ru, bā rā dzē rienus lē ja pat bez rokassprā dzes. Noslogojums mazs, cilvē ku maz, un teritorija milzī ga un likā s, ka viesnī ca tukš a : ) nav krievu, Ukrainas, Polijas, vā cieš u un daudz arā bu. Mani patī kami pā rsteidza arā bu ģ imenes. Kluss, mierī gs, atvē rts un bē rni jauki, viesnī cā valdī ja laba ģ imeniska atmosfē ra. Internets ir tikai reģ istratū rā un ir vā jš , bet paņ ē mā m pauzi no tā : ) ir daudz sauļ oš anā s krē slu, jo arā bu ģ imenes pā rsvarā atrodas pie baseina : ) rifs skaists, jū ra lieliska. Tuvu jū rai un ē rti, duš a un tualete pludmalē apm. Pā rē jais patika : ) un vē l 5 minū tes no viesnī cas un tirgū nopirkā m mango par 2 c. u. uz kg, garš ī gi un sulī gi, pā rē d tos. Kopumā bez volā niem, pieticī gi, bet labi. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur.
аватар pravved07
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, rezervē jot ekskursiju uz citu viesnī cu, aģ entū rā tika izsista sistē ma, rezervā cija uz izvē lē to viesnī cu netika apstiprinā ta; ceļ ojumu aģ ents mums pieklā jī gi piedā vā ja Coral beach tirā nu, sakot, ka tas nekā dā ziņ ā nav zemā ks par mū su izvē lē tajiem 5k. … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, rezervē jot ekskursiju uz citu viesnī cu, aģ entū rā tika izsista sistē ma, rezervā cija uz izvē lē to viesnī cu netika apstiprinā ta; ceļ ojumu aģ ents mums pieklā jī gi piedā vā ja Coral beach tirā nu, sakot, ka tas nekā dā ziņ ā nav zemā ks par mū su izvē lē tajiem 5k. Mē s š aubī jā mies, bet ticē jā m.
Un pē c tam sā kā s 11 elles dienas!
Personā ls darī s visu, lai padarī tu jū su uzturē š anos nepanesamu. Anna, kas sē ž un atbild uz atsauksmē m viesnī cā , protams, rakstī s, ka "viesnī ca atvainojas un nā ciet vē lreiz, jums ir tiesī bas uz citu numuru un privilē ģ ijā m" - patiesī bā , ja runa nav par viesu intereš u pā rstā vē š anu. viesnī ca un aizmiglojot tū ristu acis internetā - vislielā kā bardaka meitene kopā ar draudzeni animatoriem. Š eit, protams, mū su personī gā izlaidī ba – ar viņ iem drī kstē ja runā t. Kā du iemeslu dē ļ viņ i uzskata, ka ir pieļ aujams paaugstinā t tonusu pret jums un sagrozī t seju. Piedodiet par manas prezentā cijas toni, bet esam tieš ā veidā š okē ti par š ā du attieksmi un to, ka to nekas neregulē , jo š ie cilvē ki dosies strā dā t uz citā m viesnī cā m un turpinā s sabojā t gan biznesu, gan atpū tu apmeklē t. cilvē kiem. Nav saprotams, kā pē c viesnī cas vadī ba neseko lī dzi darbiniekiem, jo ​ ​ ne reizi vien atsauksmē s tika uzsvē rts tieš i uz personā la rupjī bu un augstprā tī bu! Arī pati viesnī ca var iepriecinā t daudzus tū ristus, jo teritorija ir liela, rifs ir skaists, ir 3 baseini un ē rta nolaiš anā s jū rā . Bet izturē t š ā du attieksmi pret sevi ir neaptverami.
Par pludmali runā jot - it kā var izkā rt sarkano karogu un nebū si nomocī ts ar masā ž u, ekskursiju u. c. piedā vā jumiem. - patiesī bā viņ i mū s pamodinā ja ! ! ! , kad aizmigā m pludmalē , tā ka nodevā m dvieli, saka, ka pludmale slē gta, bet tajā paš ā laikā vē l bija palikuš as 40 minū tes lī dz pludmales beigā m, un apkā rt bija daudz cilvē ku, aktī vi atpū š oties, kurus dvieļ a uzdevums neaiztika. Tā du apkaunojumu nebija iespē jams pat iedomā ties.
Ar zī mi "Netraucē t" mums ne reizi vien un vairā kkā rt klauvē ja pie durvī m ar ierosinā jumu par sakopš anu.
Uz vienu cilvē ku iedod 1 pudeli ū dens 1.5 litrus, kad prasa vē l vienu - darbinieki svī st no tā das tavas nekaunī bas. Restorā ns piedā vā nopirkt pudeli ū dens par dolā ru.
1 pudele 0.5 tiek likta uz pusdienu galda maltī tes sā kumā neatkarī gi no apmeklē tā ju skaita, un pudele tiek pirmajam. Es negribu izklausī ties sī kumains, bet tomē r.
Alkohola nav. Pat alus bā rā . Reiz par dolā ru viesmī lis mums dabū ja divas glā zes atš ķ aidī ta baltvī na, bet nā kamajā reizē pat viņ am neizdevā s.
Vispā r jau nav spē ka aprakstī t visas š ī s š ausmas, tikai gribu brī dinā t no tā paš a negatī visma. Ņ emot vē rā vietnes atsauksmes un daž us emuā ru autorus, š ķ iet, ka varat doties. NETICU! Es nezinu, vai par to maksā , vai tā ir tikai attieksme pret sevi - galu galā cilvē ki ir daž ā di. Bet varbū t kā ds izglā bs sevi no vilš anā s.
Вид с номера. Пляж
аватар 1helenf2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē ģ iptē atpū š amies kā das 10 reizes. Tagad vairā k par paš u viesnī cu. 1. Mē s ieradā mies viesnī cā ap 7 no rī ta ar divā m ģ imenē m, pē c noteikumiem reģ istrē š anā s no 14:00, bet viņ i apmetā s 11. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē atpū š amies kā das 10 reizes. Tagad vairā k par paš u viesnī cu.

1. Mē s ieradā mies viesnī cā ap 7 no rī ta ar divā m ģ imenē m, pē c noteikumiem reģ istrē š anā s no 14:00, bet viņ i apmetā s 11. Par nelielu piemaksu (15 USD) viņ i apmetā s pirmajā ē kā priekš ā . jū ras. Mums iedeva kaimiņ u istabas, abas istabas bija normā las, viss darbojā s, nekas smirdē ja, bet galvenais, lielisks skats. No mī nusiem duš as telpā iebū vē tais ū dens turē tā js nav regulē jams, kā arī pati duš a nav liela, bet nomazgā ties var. Par skaitli varu dot 8 no 10.
2. Viesnī cas teritorija ir skaista, bet ne pā rā k zaļ a. Ir 3 baseini, peldē ti divos. Pie Spa ē kas ir bezmaksas dž akuzi (ļ oti forš i! ), bet Spa iekš ienē ir bezmaksas sauna un trenaž ieru zā le. Gandrī z no katra viesnī cas punkta paveras skaists skats uz jū ru. Teritorijai likš u 9.
3. Restorā ni un bā ri. No 5 bā riem bija atvē rti tikai 2 (vestibilā un pludmalē ). Pludmalē alkohola izvē le ir ierobež ota, un, protams, š ķ ī ries))). A la Carte restorā ns nebija atvē rts, kas bija ļ oti sarū gtinā ts. Galvenais restorā ns - gaļ a, zivis, vista tiek dota pa daļ ā m, bet, ja palū dz pievienot, tad neatsaka, un var atgriezties vē lreiz. Problē ma ar dā rzeņ iem, tomā tiem un gurķ iem tika izjaukta ļ oti ā tri, lai to pievienotu, ir jā noķ er kā ds no pavā riem un jā lū dz, lai viņ i to nodod. No augļ iem melone, apelsī ni, gvajava, dateles. Saldumi nav slikti. Vispā rē jā ē dienkarte nav viegla, bet viss ir garš ī gs. Kalpu ir ļ oti maz un viņ i nebū s laikā , bet viņ i cenš as. Starp citu, te neviens nav dzirdē jis par kā diem aizsardzī bas lī dzekļ iem (maskas, cimdi). A la Carte un batoniņ iem vairā k par 5 nelikš u.
4. Pludmale ir daudzpakā pju, starp lietussargiem ir starpsienas. Ņ emot vē rā to, ka bija vē ji, ļ oti parocī gi. Skaists rifs, labs pontons. Sauļ oš anā s krē sli bija noguruš i un visiem nepietika, nā cā s aizņ emties agri no rī ta. Pludmales dvieļ us arī derē tu nomainī t. Nu tikai uz rifa rē ķ ina vilkš u uz 6.
5. Animā cija. Pirmā s divas dienas gribē ju likt 0 punktus, bet tad mainī jā s animā cijas sievieš u sastā vs un viss izdevā s. Vingroš ana, joga, dejas pludmalē , boč a, volejbols. Man personī gi pietrū ka ū dens aerobikas. Vakaros galvenajā karaokē vai uzmini melodiju. 10 dienas bija tikai vienu reizi uguns š ovs (ļ oti forš s) un vienu reizi vē derdejas ar nacionā lajā m dejā m. Animā cijai 6. Nu beigā s sanā ca 6.8 punkti.
Джакузи Большой бассейн Территория Средний бассейн Территория Территория Территория Маленький бассейн
Parādīt vairāk »


iemiesojums janochka1979
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums aleksandrostapenko110
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums pistrjak
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums tiranresort
‹ Viesnīca Coral Beach Resort Tiran 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель открыт в 2000 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Состоит из главного одноэтажного здания и 2-этажных 13 зданий. Расположен в районе Шаркс-Бэй курорта Шарм-Эль-Шейх, на берегу Красного моря. Отель подойдет для семейного, молодежного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta В 8 км от аэропорта, в 5 км от Soho Square, в 15 км от бухты Naama Bay и в 25 км от Старого города, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 250 м. Вход в море только с понтона (длина понтона 35 метров). Рядом кораллы. Рекомендуется специальная обувь. Пляжные полотенца — бесплатно. Бар на пляже — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (без подогрева), детский клуб для детей от 4 до 12 лет (часы работы: 10:00-12:00/15:00-16:30), детская анимация, детская дискотека с 21:00-21:30, детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На территории отеля есть мини-футбол, пляжный волейбол, живая музыка, анимация, дартс, бочче, аквааэробика.
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 367 номеров.

Istabās

Кондиционер (только охлаждение), спутниковое телевидение, телефон (платно), сейф (бесплатно), мини-бар (платно), балкон или терраса, утюг: по запросу (бесплатно), дополнительная не стандартная раскладная кровать (ширина 90 см, длина 190 см). Ванная комната с душевой кабиной (ванная комната только в номерах категории Suite) и феном. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese P.O. Box 165 Sharks Bay Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 (69) 360-34-44
Tīmekļa vietne: Coral Beach Resort Tiran
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.