Patika viesnīca, atgriezīšos

Rakstīts: 30 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 17 — 25 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Parasti brī vdienas pavadā m Eiropā , š oreiz izvē le krita uz Ē ģ ipti. Mū su ceļ ojumu aģ ents piedā vā ja mums izvē lē ties vairā kas viesnī cas, starp kurā m bija Concorde Sport, un izvē le krita uz viņ u. Mū s interesē ja konkrē ti datumi, jo bē rnam bija dzimš anas diena un viņ š gribē ja iekļ auties noteiktā budž etā . Ko lai saka, nezaudē jā m : ) Mums paveicā s ar viesnī cu un cena bija vairā k kā pieņ emama. Tad sekoju cenā m - tikai dā rgā kas. Pirms brauciena es naktī s negulē ju, lasī ju atsauksmes par to, cik viss ir slikti, kā ds slikts ē diens un viss ir ļ oti slikti. Bet ko lai saka, tie, kas pareizi saka, raksta: galvenais noskaņ ojums, ar kā du brauc, un viss bū s kā rtī bā , un tie, kas meklē trū kumus, tos atradī s visur. Centī š os ī si un informatī vi : )

IERAŠ ANĀ S


7 no rī ta bijā m viesnī cā . Bē rniem bija atļ auts ieturē t brokastis, pieauguš ajiem dzert tē ju/kafiju, viesmī lis atnesa bulciņ as un kruasā nus. Pulksten 11 uzlika rokassprā dzes. Liels paldies, ka nav jā gaida divas stundas : )

IZMITINĀ Š ANA
Sport Hotel atrodas 2. lī nijā , lī dz viesnī cai ir 7 minū tes gā jiens pirmajā frontes lī nijā , tieš i gar staļ ļ iem, kur no brokastī m var pabarot zirgus ar banā niem un bulciņ ā m : ) autobuss, kas kursē ik pē c 10-15 minū tē m un atiet no galvenā s ieejas un nokļ ū st priekš ā.3-4 minū tē s. Pa dienu brauc ļ oti patī kams vī rietis, ja skrien un nebū s laika noteikti pagaidī s : ) Mī l bē rnus, vispā r tur visi mī l bē rnus, smaida, var paglaudī t pa galvu, palū gt viņ u vā rdi.

UZTURS

Jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i, jā , tas var š ķ ist vienmuļ i, bet tajā s 8 naktī s un 9 dienā s, ko mē s tur bijā m, jums ir nepiecieš ams ē st (un mē s ē dā m daudz), lai nogurtu no visa.

Bija sarkanais ukraiņ u borš č s, zaļ ais borš č s, vistas zupa, pastā vī gi daž ā das biezzupas, liellopa gaļ a, vista, zivis daž ā dā s variā cijā s sautē tas, ceptas, gabalos un veselas, kartupeļ i daž ā dā s versijā s, plovs, kam garš oja, noteikti bija specifisks austrumniecisks ē diens, makaroni vienmē r daž ā di, pica ļ oti garš ī ga, daudz saldumu brokastī s ir daž ā di kā rtaiņ i, kū kas pusdienā s, vakariņ ā s arī vai kū kas vai austrumu saldumi. Sportisti var ē st itā ļ u restorā nā pludmalē . Pusdienā s ir mazā ka izvē le un dzē riens, pat tē ja, jā lū dz atnest. Viesmī lis. Brokastī s ietilpst pagatavota tē ja un kafija.

Sportā tikai UPI vai Pepsi sulas, Sprite bā rā , ū dens, tē ja un kafija no automā ta, svaiga sula par 2 USD (to ņ ē ma daž i). Tē jas izvē le: zaļ a, melna, piparmē tra, kumelī te, hibisks.

Ja ē diens nonā k kaut kur traukos (nezinu, kā to savā dā k pateikt), tad uzreiz liek to paš u jauno pilno. Tā tad ē diens nebeidzā s.
Reģ istratū rā bā rā ir sā lī ti rieksti : )

PLUDMA

Trī s lī meņ i, augš ē jos lī meņ os daudz cilvē ku atpū š as un sauļ ojas. Peldē t gribē tā ji vai tie, kuriem ir bē rni, atrodas lejā . Sauļ oš anā s krē slus var palū gt atvest speciā lus strā dniekus, proti, atrast sev brī vu vietu, piemē ram, pie ū dens un lū gt atnest. Atkal neviens naudu neprasī ja, pē dē jā dienā atstā jā m katram š okolā des tā felī ti, par ko viņ i ļ oti priecā jā s.

Vietas tieš ā m maz, bet kaut kā pietiek visiem - gan priekš ai, gan sportam, pat animā cijai ir vieta. Ja vē laties lielu smilš u pludmali - tad jā , ne š eit. Mē s paš i vienkā rš i dzī vojam Azovas jū rā , tā pē c mums ir pietiekami plaš a smilš u pludmale. Bet tā das jū ras nav! Zivis peld tieš i zem kā jā m. Jū s nevarat barot, bet daž i baro. . Ieeja ir neliela platī ba bez akmeņ iem, kā arī akmeņ iem. Labā k nopirkt koraļ ļ us, mans vī rs nopirka sev veikalā netā lu no Soho par 5 USD, bet mē s ar bē rniem iztikā m bez tiem.

Pontons ī ss, rifs skaists, glā bē ji visu laiku sē ž un skatā s - viens augstu uz speciā la krē sla, otrs pie pontona malas. Viņ i biež i svilpo. Š eit, krastā , jū s varat pasū tī t nirš anu. Kā.25$ par 15 minū tē m, bet draugi kaulē jā s par 50$ par pusstundu 2x.
No pulksten 10 pludmalē ir atvē rts bā rs. Kur var dabū t saldē jumu (mango, vaniļ as, š okolā des un zemeņ u) un Fanta dzē rienus, Pepsi un daž ā dus stipros alkoholiskos dzē rienus. No 9 var dzert sulas un ū deni. Tieš i pirms mū su izbraukš anas viņ i pabeidza remontu pludmalē jaunā bā rā laivas formā.

ANIMĀ CIJA

Puiš i dzī vespriecī gi, sabiedriski, visi runā krieviski. Pulksten 10 pludmalē viņ i izsludina dienas programmu un iet apkā rt sveicinā ti, aicinot atpū tniekus uz vakara izrā di vai dejā m. Plkst. 10.30 pludmalē vingroš ana, pirmdien 11. ceturtdien Olimpiskā s spē les, plkst. 12.30 spē les, baseinā , ū dens aerobika, ū dens volejbols. Sportā arī vingro un spē lē baseinā , spē lē arī parasto volejbolu.
Vakarā Sportā pulksten 8 reģ istratū rā spē lē pianiste, pulksten 9 viņ u dziedā tā ja dzied ļ oti patī kamu vī rieti. Tad viņ š dodas dziedā t Frontē . Visas diskotē kas priekš ā.

ISTABA UN TĪ RĪ Š ANA

Gultas labas, platas, matrač i cieti, gulta tī ra. Santehnika, jā , piesists, bet kad tu tikai guļ istabā , nomazgā jies un stundu skaties TV, tad tas ir pilnī gi nekritiski. Mums viss darbojā s. Ir kanā li krievu valodā - un pat Krievija 24.


Katru dienu atstā ja vai nu dolā ru vai š okolā des tā felī ti - kā rtī gi iztī rī ja, bet ap seifu sakrā jā s putekļ i - neslaucī ja, regulā ri pievienoja š ampū nus, nomainī ja gultu ja ielikā m karti, tad sā ka uztaisot no dvieļ iem 1 gulbi, un kad ielika gan dolā ru, gan š okolā des tā felī ti - mū s uztaisī ja par ziloni : ) bē rni bija sajū smā.

Katru dienu viņ i atstā ja 3 pudeles ū dens pa 1.5 litriem, acī mredzot pē c gultu skaita istabā . Izbraucot bija palikuš as daž as pudeles - neņ emt lī dzi.
Katru dienu tika pievienoti tē jas maisiņ i, kafija un cukurs. Istabā bija tē jkanna.

PERSONĀ LS

Liels paldies! Tik jauki puiš i (jā , strā dnieki ir tikai vī rieš i): pieklā jī gi, draudzī gi, smaidī gi. Mē s nelietojam alkoholu, sā kumā viņ i pienā ca un jautā ja, tad viņ i pā rtrauca. Netī rie trauki tika nekavē joties izņ emti. Neviens van dolā rs pat vienu reizi nejautā ja. Cik es lasu atsauksmes par citā m viesnī cā m, tas ir svarī gi. Selektī vi, bē rns daž kā rt uzlika š okolā des tā felī ti kā dam no strā dniekiem, viņ š uzreiz plati pasmaidī ja un sā ka viņ am ļ oti pateikties : )

BASEINI

Siltie baseini Sportā un aukstie priekš pusē , pat bē rniem. Tā pē c pē c vakariņ ā m tie, kuriem patī k peldē ties baseinā un slidkalniņ iem - visi iet uz Sportu, var redzē t pē c zaļ ā m rokassprā dzē m, viņ i ir zili sportā . Ļ oti silts tieš ais karstais ū dens bē rnu baseinā ir vienkā rš i krā š ņ s. Viņ i strā dā lī dz pulksten 5, puspiecos lē nā m palū dza doties prom. Slaidi darbojas no 12 lī dz 4 stundā m. Glā bē js visu laiku skatā s.
Bā rā tiek pasniegti kartupeļ i, hamburgeri un burgeri no 1 lī dz 3. Kartupeļ i ir labi, bet burgeri ne.

PIRTS un DŽ URZZI


Labi. Labi silda, labi uzvā rā s un ielaida bē rnus, lai gan rakstī ts, ka lī dz 12 gadiem tas nav iespē jams. Iekš ā ir tualete, duš a, ģ ē rbtuve, tiek doti dvieļ i, ir sauļ oš anā s krē sli.

BĒ RNU KLUBS

Gan Sport, gan Front ir lielisks bē rnu klubs. Rī ta grafiku neatceros, bet pē cpusdienā no 3 lī dz 5 un vakarā no 8 lī dz 10. No rī ta zinu, ka var atstā t bē rnus un viņ us pa vienam atvedī s uz galveno restorā nu. Meitenes ir ļ oti laipnas un spē lē jas ar bē rniem, labi pieskata. Sportā ir ļ oti maz bē rnu, priekš ā ir daudz bē rnu. Izsaku dziļ u pateicī bu Frontes bē rnu kluba direktorei par iespē ju pavadī t mana dē la dzimš anas dienu viņ u klubā . Sportā noorganizē ju, ka uz bē rnu klubiņ u priekš ā atnesa dā vanu torti, viss bija skaisti izrotā ts ar baloniem un ziediem. Bē rnu bija daudz, viņ i dejoja, apsveica bē rnu un pū ta svecī tes, ē da kū ku.
Viss š ķ iet vienkā rš i, bet ļ oti jauki. Bē rns ir laimī gs. Paldies!

NAAMA BAY

Katrs slinkums no rī ta reģ istratū rā no rī ta var pierakstī ties uz autobusu uz Naama Bay - 8h turp un atpakaļ.22. 30 vai 22 kā tur un 00.30 atpakaļ.

Padoms:

Naamabejā ir Carefor veikals, bet to sauc Carrefour, tas ir kā ar seju skatī ties uz McDonald's - tu ej pa kreisi lī dz galam, tad garā m burtiem "I love charm" un arī pa labi uz beigas, tad pa kreisi un bū s veikals, ir fiksē tas cenas . Bet mango tur ir slikti, labā k paņ emt no rokā m, pat veikalā “Paldies Dievam, ka atnā ci” var bū t puisis, tiklī dz izkā pi no autobusa, viņ i tur par pusotru dolā ru un ir garš ī gi.


Kad jū s virzī sities pa labi no autobusa, tur bū s smieklī gs vī rietis, kuram ir daudz saldumu. Jū s varat paņ emt no viņ a dā vanā jū ras oļ us, mazu burku par USD 1, lielu burku par USD 2. Ņ em vairā k! Lidostā tā da liela paka par 10 dolā riem. Un nekur nav lē tā k.
Blakus š im vī rietim ar konfektē m pa kreisi ir arī vī rietis : ) viņ am ir labas cenas suvenī riem un viņ š joprojā m labi met. Laba cena par š ķ ī vjiem, krū zē m, eļ ļ ā m un kaķ ē niem.

CITI

Interneta wi-fi darbojas reģ istratū rā , netā lu no baseina, un tā pē c es domā ju. ka visā s telpā s, kas atrodas blakus reģ istratū rai.

Priekš pusē teritorija ir zaļ ā ka, bet, godī gi sakot, Sportā mums likā s ē rtā k, jo telpas atrodas puslokā ap baseiniem, nevis izkaisī tas pa visu teritoriju.

Tualetes ir tī ras, un visur ir svaigi ziedi.

Restorā nos visur ir roku dezinfekcijas lī dzekļ i.

KOPĀ

Pludmalē satiku sievieti, kura stā sta, ka ir bijusi Ē ģ iptē simtiem reiž u un katru reizi daž ā dā s viesnī cā s, bet š oreiz viņ a atgriezā s otro reizi : ) Mē s ļ oti vē lē tos tur apmeklē t otrreiz un atgriezties Sportojiet pē c iespē jas ā trā k.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu