Budžeta klases ceļotājiem šī ir lieliska viesnīca!

Rakstīts: 1 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 22 — 30 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Š o viesnī cu man ieteica kā budž eta viesnī cu, un es gaidī ju sliktā ko. Biju ļ oti patī kami pā rsteigta par darbinieku pieklā jī bu un korektumu. Man bija ē rti atpū sties, un es nekad neesmu vī lusies par personā la uzvedī bu. Visnepatī kamā kais bija tū roperatora pā rstā vis Mohammeds, esi ļ oti uzmanī gs, viņ a piedā vā tā s ekskursijas neatbilst aprakstam (((izvē lē jā mies braucienu ar jahtu par 75$. Fotogrā fijā tā bija moderna 4 klā ju jahta ar a. dž akuzi un batiskafs, patiesī bā tas bija tikai š ķ ū nis ar koka grī dā m un ledainu sarū sē juš u vannu augš ē jā stā vā (((un mē s viņ am vairs neko nepasū tī jā m.
Mē s ieradā mies viesnī cā agri no rī ta, reģ istrā cijai bija jā bū t 14:00, bet 9:00 mē s jau reģ istrē jā mies, izpakojā m mantas un devā mies uz pludmali))) mums piedā vā ja istabu pilnī gi bez maksas. par maksu 1. stā vā , 2 minū š u attā lumā no restorā na pie baseina ar apsildā mu. Puikam reģ istratū rā iedeva š okolā des tā felī ti, labs puika, mē s pat nejautā jā m)) brokastī s jaunpienā cē jus neaicina, bet klavierbā rā pie reģ istratū ras piedā vā kafiju, tē ju, soda un vieglas uzkodas. . Tī rs labi, istabas tī ras, dvieļ i vienmē r svaigi. Viņ i atstā ja š okolā des tā felī ti, varbū t tā pē c) gulbjus negrieza, uz gultas bija kaut kas skaists ar ziediem) istaba ir diezgan pieklā jī ga, plaš a, normā las mē beles, platas gultas, salī dzinot ar pieciem PGS KIRIS Turcijā , kas tiek deklarē ta kā dā rga viesnī ca, š eit numuriņ i ir daudz labā ki, un mē s bijā m vienkā rš ā kajā numurā . Š is budž ets ir daudz labā ks.
Teritorija nav maza, no istabas lī dz jū rai iet lē nā m 5-7 minū tes. Skaisti celiņ i, vairā ki baseini, ziedoš i koki un puķ es, ū denskritumi. Viss skaisti))) pludmale arī nav maza, 1. lī nija, agri no rī ta ieņ ē mā m vietas pie jū ras, nedaudz tā lā k vienmē r ir brī vas vietas zem lietussargiem. Ir pludmales animā cija: spē les (š autriņ as, boč a), dejas, kaut kas lī dzī gs vingroš anai, ū dens aerobika baseinā . Jaukas meitenes visu rī tu stā sta un aicina. Pontons nav garš , rifs skaists, tikai jū ra vē l aprī lī auksta, ne vairā k par 20-22 grā diem, ne 25, tā nav taisnī ba, visur raksta 25 grā dus. Pā ris metrus bē rniem ir ieeja jū rā no pludmales, tač u esiet ļ oti uzmanī gi, tur uzbrū k ķ irurgi zivis. Iet tā lā k par metru ir bī stami. Pludmalē viņ i uzlika lietussargu un ž ogu ar rotaļ lietā m un animatoru meiteni ļ oti maziem bē rniem. Ir pieejama arī vakara animā cija: dzī vā mū zika, dejotā ju priekš nesumi, diskotē ka restorā na atklā tajā zonā .

Ē diens ir diezgan daudzveidī gs un garš ī gs. Dī vaini lasī t pretē jo, pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir zivs un gaļ a (vista vai pī le, vā rī ta teļ a gaļ a vai kaut kas garš ī gā ks pie tā s) un katru dienu zivis un gaļ a ir savā dā kas, savā dā k gatavotas. Pī le ir vienkā rš i dievī ga, grilē ta zivs garš ī ga, zivju kastrolis super, kastroļ i daž ā di. Kalmā ri bija vienu reizi 9 dienā s. Vienmē r daudz daž ā du dā rzeņ u, piedevu. Brokastī s: trī s veidu olas, dā rzeņ i, pankū kas, musli, jogurts. Augļ i: melones, ā boli, persiki, dateles, apelsī ni, mandarī ni. Es nemeklē ju saldumus))) ir ļ oti grū ti zaudē t svaru, bet jū s varat. Sulas ir ļ oti garš ī gas ananā su un mango, ir arī citas. Kafija ir lieliska))) klavierbā rā , kafija ir labā ka un ir daž ā das. Dzē rienus atnes viesmī ļ i, vajag pasū tī t. Krē mzupas, borš č s: sarkans, zaļ š un vē l kaut kas tur pusdienā s un krē mzupas vakarā . Pica. Turklā t itā ļ u restorā ns netā lu no pludmales (mē s tur negā jā m, ne makaronu un picu cienī tā ji) visu neizmē ģ inā ju, lai neņ emtu lī dzi pā rā k daudz, tā pē c visu neaprakstī ju. Bet ir daž ā dī ba, tikai izskatā s, ka restorā nā nevis piecā s logu rindā s, kā daudzi ir pieraduš i. Biju ļ oooti apmierinā ta ar ē dienu, ē diens garš ī gs: ne svaigs, ne bezgarš ī gs, bet kulinā rijas bagā ts. Liels paldies š efpavā ram!
Bā ros ir kola, sprite, sulas, alus un kā ds cits alkohols. Pludmalē saldē jums, sulas, alkohols. Alus nav atš ķ aidī ts! Dzē rieni garš ī gi. Š ī viesnī ca ir piemē rota mierī giem cilvē kiem pasī vā m brī vdienā m. Pusaudž iem, jaunieš iem un aktī viem cilvē kiem bū s garlaicī gi. Netā lu no SOHO parka, 15 minū š u gā jiena attā lumā . Tur viss spī d, ļ oti skaisti, pastaigas attā lumā daudz izklaides. Nevajag ņ emt lī dzi pā rtikas maisu, ja aizbrauc naktī , nav labi, labā k pagatavo kaut ko pē c savas gaumes no pusdienā m un vakariņ ā m izbraukš anas naktī , istabā ir ledusskapis. Es biju š ajā viesnī cā pirms 18-20 gadiem un zinu, ka š eit atgriezī š os. Parasti mē ģ inu iekļ ū t daž ā dā s viesnī cā s, lai redzē tu ko jaunu, bet, atbraucot uz š ejieni, tas ir kā vasarnī cā , lai par lē tu cenu atslē gtos no rū pē m, budž etam viss ir kā rtī bā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu