Viesnīca ir slikta

Rakstīts: 23 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 20 februāris — 2 marta 2021
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Laba diena!
Atsauksmes atstā ju reti, bet š obrī d ir sakrā jies pā rā k daudz negatī visma, un tā pē c apskatu pieņ ē mu vē l atvaļ inā jumā .
Pirms ķ eros pie viesnī cas apraksta, pateikš u, ka Š armā esmu nebū t ne pirmo reizi, man ir lieliska atpū tas pieredze ē ģ iptieš u “pieciniekos” un prā tī gi vē rtē ju situā ciju gan ar karantī nu, gan ar ē ģ iptieš u mentalitā ti.
Norē ķ ins: ieradā mies viesnī cā.9. 00, istabiņ u iedeva gandrī z uzreiz, nekā du problē mu nebija, rokassprā dze tika uzvilkta pē c 11.00 - lai nedod Dievs, mē s neielī dā m brokastī s, citi tū risti teica, ka uzvilka rokassprā dze pē c 14:00.

Ē diens: viss ir ļ oti garš ī gs, bez pā rspī lē jumiem, virtuve ir neslavē jama. Š ķ irne nav ļ oti - bet tas ir saistī ts ar karantī nu.
Problē mas sā kas ar to, ka karantī nas dē ļ virtuves darbinieks klā j ē dienu - pats to nevari likt. Bet tā pē c pie ē dieniem tiek veidota ļ oti gara rinda. Bez pā rspī lē jumiem, lai brokastī s-pusdienā s-vakariņ ā s paņ emtu daž us ē dienus ar dā rzeņ iem, rinda prasī s apmē ram 30 lī dz 45 minū tes, es saku patiesī bu un nemaz nepā rspī lē ju.
Virtuves strā dnieki ļ oti lē ni, visi, piedodiet, man vienalga, cik cilvē ku stā v, neviens no darbiniekiem nesteidzas.
Bā ri. Dzē rienus lej stingri vienu glā zi vienai personai, pludmalē divas glā zes katrā . Vienreizē jā s glā zes, katra 120 ml, ja lej alu, tad ne lī dz pilnai glā zei un pusputā m, arī š eit nepā rspī lē ju.
Personā ls. Attieksme ir nevē rī ga, bā rmeņ i, restorā na darbinieki, vai nu ar nolū ku vai pā rspī lē jot savu nozī mi, staigā kā miegainas muš as, darbu dara ļ oti lē ni, ir ļ oti neuzmanī gi pret viesiem, reizē m atklā ti izaicinoš i uzlej kā du kokteili. ļ oti lē ni, dzeramnauda viņ u darbu neietekmē - pretī ga apkalpoš ana.
Viesnī ca. Nezinu, kurā gadā ē ka celta, bet izskatā s nedaudz nobruž ā ta, telpas parastas, viss darbojas.
Pludmale. Liels, pietiekami vietas visiem, bet, manuprā t, nedaudz neē rti, bet š is viedoklis ir subjektī vs))

Pirmo reizi savos 12 apmeklē jumos Š arm eš Š eihā es vē los mainī t š o viesnī cu, iesniegt oficiā lu sū dzī bu viesnī cas vadī bai, paust savu absolū to vilš anos viesnī cā un personā lā . Es lieliski zinu, ka tas ne pie kā nenovedī s, bet par manu naudu un lielu naudu viesnī cai izdevā s sabojā t pā rē jo un padarī t to tā , ka es nekad mū ž ā neieradī š os š ajā viesnī cā un vē l vairā k nepā rliecinā t nevienu no maniem draugiem š eit nebraukt.
Atsauksme rakstī ta, balstoties uz citu Š arm eš Š eihas viesnī cu apmeklē juma pieredzi, daž as lietas uztvertas no subjektī vā s puses, viss aprakstī ts bez aizspriedumiem.
Es labprā t atbildē š u uz jautā jumiem, ja kā dam nepiecieš ama palī dzī ba)
Lai visiem labas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu