Ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Viesnīcas zaļā zona! omulīgi!

Rakstīts: 10 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 29 augusts — 5 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Izlidoš ana 29.08, aviokompā nija WindRose, tū roperators TezTour. Reiss uz turieni kavē jā s 2 stundas, par ko mū su ceļ ojumu aģ ents mū s brī dinā ja, atpakaļ - reiss bija laikā.

Teritorija tieš ā m ļ oti zaļ a, daudz palmu, skaisti krū mi ar ziediem, ir kaktusu oā ze.


Ē diens 4 no 5. Ē dienu daudzveidī ba, garš ī gi pagatavoti, ikdienas zivis, daž ā di gaļ as veidi. Konditorejas izstrā dā jumi ir visaugstā kajā lī menī , ceptas preces vienmē r ir svaigas. Viesnī cā ir kafija un tē ja. Bē rniem ir arī ko ē st) Piemē ram, brokastī s ir piens, pā rslas daž ā dā m gaumē m, un tas viss ir atkarī gs no tā , kā ē d jū su bē rns) Kā ds pat 1 gada vecumā var ē st gandrī z visu) Starp citu, viesnī cā bija daudz daž ā da vecuma bē rnu, kas liecina, ka viesnī ca ir ģ imene. Yuppie tipa sulas ir tik, amatierim, ļ oti atš ķ aidī tas ar ū deni. Vienmē r pietika spraita un kolas, bija arī š vepes, alus (pacieš ams), vī ns amatierim, pussausais).

Zivju rifs ir skaists. Zivis peld tieš i krastā (ir neliela smilš aina ieeja.
Bet, blakus ir Labrandas pludmale, un bē guma laikā var aiziet lī dz viņ u pontonam un tur snorkelē t, vai peldē t no Club Reef pontona pa labi, tad, protams, rifs ir gleznainā ks, krā sainā ks, vairā k mazas zivis, un rifs ir dzī vā ks.

Istabu uzkopš ana katru dienu. Katru dienu pē c tī rī š anas viņ i atstā ja papildu duš as ž eleju un ziepju gabaliņ us, pat ja jū s tos nekad neizmantojā t. Personā ls smaida, sniedz palī dzī bu) Bija tā , ka mū su istabā (212) salū za kondicionieris un no tā sā ka pilē t ū dens, izsauca reģ istratū ru un pē c 7-10 minū tē m ieradā s strā dnieki un ā tri visu salaboja.

Animatores meitenes (viena no Ukrainas, kas iepriecinā ja) labi pastrā dā tas, vienmē r aktī vas, neskatoties uz tā diem cepumiem un smacī bā m, kas bija augustā . Katru vakaru notika izrā des bē rniem, vē lā k arī pieauguš ajiem: vē derdejas, karaoke, ē ģ iptieš u š ovs un, protams, uguns š ovs)

Nogarš ojā m arī Fares restorā nu, kas atrodas vecpilsē tā.
Iesaku visiem jū ras velš u cienī tā jiem) Viņ u raksturī gā zupa ir BOMB) Viņ i arī paņ ē ma viņ iem garneles, palū dza tā s pagatavot uz grila, viņ iem patika, bet, kas attiecas uz mani, tas ir nedaudz par daudz garš vielu. Rē ķ ins diviem bija tikai 20 USD, ieskaitot 14% nodokli, pudeli ū dens un laimu)


Tā kā mē s ar jauno vī rieti Ē ģ iptē bijā m pirmo reizi, mums, protams, viss patika, nav ar ko salī dzinā t. Sā kotnē ji es gribē ju doties uz Faraana Reef 4 viesnī cu, viņ i saka, ka tur ir labā ks rifs un ir slavenā Stuffing Cafe. Bet iegā des brī dī š ai viesnī cai nebija saprā tī gu cenu, tā pē c ceļ ojumu aģ ents mums ieteica tieš i Club Reef Village 4 *, ko mē s nenož ē lojā m : ) Pā rē jais bija veiksmī gs)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu