Jautājums par viesnīca Barcelo Tiran Sharm 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
153 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Šo viesnīcu plānojam marta otrajā pusē. Pastāstiet man, ko sagaidīt no laikapstākļiem (vējš, straumes, vētras utt.)? Interesē galvenokārt jūra
Šo viesnīcu plānojam marta otrajā pusē. Pastāstiet man, ko sagaidīt no laikapstākļiem (vējš, straumes, vētras utt.)? Interesē galvenokārt jūra
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2021-02-233 gadā atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар vezha2
Gaidiet labu atpūtu - tas ir pirmais un galvenais.
Vējš būs stiprs un ne pārāk stiprs (Nabq ir Nabk, pats Šarmas vējainais līcis), taču tas netraucēs atrasties pludmalē. Viesnīcā ir smilšains saulriets, ir arī rifs, straumes netraucē peldēties. Vētras Šarmā ir reti, mums "paveicās" noskatīties pagājušajā gadā - bija ļoti iespaidīgi.
Jūs būsiet apmierināti ar jūru, tas ir skaidrs.
Mēs būsim Barselonā martā, pēkšņi un tieši šajā laikā
аватар Fancase
Viesnīca atrodas Nabkā, kas ir Šarmas vējainākais rajons. Ja pūš vējš, būs vētrains. Paisuma un bēguma laikā rodas spēcīga straume. Laikapstākļi, par kuriem jautājat, nav īpaši prognozējami, taču jācer, ka laikapstākļi jau uzlabosies, jo. ir pavasaris :-)
аватар vezha2
Fancase, nebiedē dārgā Tetjana_Tereščenko. No stipra vēja ceļas tikai viļņi, uz kuriem atpūtnieki ar prieku plekstās, un tā nebūt nav vētra. Vētras Šarmā ir retas, reizi dažās desmitgadēs.
Paisuma laikā atsedzas tikai rifs. Spēcīgu straumi var novērot tikai no pontona, bet no tā neviens nepeld - no pludmales ir normāla maiga pieeja
аватар Fancase
Pagājušā gada decembrī noķēru vētru, protams, ne 9 balles, bet viļņi labi sitās pret akmeņiem... Un tas bija ostas rajonā, uz Nabkas vajadzēja būt stiprākam. Taču marta beigās tāds laiks ir maz ticams un vējam, ja tāds gadās, jau vajadzētu būt siltam.
аватар Tetiana_Tereshchenko
Paldies par tik izsmeļošām atbildēm.
Un vai no pontona līdz smilšainajai lagūnai var peldēt maskās un pleznās? Un vai tam ir jēga? Vai mēs varam redzēt dzīvu rifu?
аватар vezha2
Viesnīcas pludmales garums ir vairāk nekā 500 m, tās smilšu daļa ir 100 m. Uz rifu var peldēt no krasta, no pontona neviens nenirst, ir liels dziļums un spēcīga straume. Visi peld uz rifu no krasta
аватар vezha2
Lūdzu satelītfoto
аватар ttiana
Viesnīcai nepatika pastāvīgie vēji. Šajā viesnīcā bijām aprīļa otrajā pusē. Vējš un viļņi bija katru dienu. Peldēties un pamest ūdeni aukstajā vējā bija nepatīkami. Decembrī man bija ērtāk peldēties Albatros Aqua Blue pludmalē El Maya līcī nekā aprīlī Barselo Tiranā.
аватар Kapitanpereira
Konkrēti, es neesmu bijis šajā viesnīcā, bet varu apstiprināt iepriekš teikto: Nabq (rajons, kurā atrodas šī viesnīca) ir visvairāk vējains. Bet maija beigās tā droši vien nav problēma. Pazemes straumes var mainīties gadu no gada, esiet uzmanīgi. Ja neesi izcils peldētājs, iesaku bez spurām tālu nepeldēt (citā vietā, ne Ēģiptē, reiz 600 metrus spurās peldēju 2 stundas - sākās bēguma straume, bet Sarkanajā jūrā ar tādu nebiju sastapies ).
аватар ups740
Viļņi tur ir brutāli pat vasarā. Pantons neatrodas uz rifa, kas jums nepieciešams, lai peldētu. Uz otru līča pusi ir vieglāk aiziet kājām. Tur ir Musa pludmale, nav viļņu, saulriets ir smilšains.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Barcelo Tiran Sharm 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl