Aurora Oriental Resort 5*– Atsauksmes

161
Novērtējums 6.610
№97 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.5 Numurs
6.6 apkalpošana
7.4 Tīrība
6.8 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainā Nabq līča centrā Sarkanās jūras piekrastē. Tajā ir viss, kas nepieciešams patīkamai atpūtai: iekopta zona, plaši numuri, labiekārtota trenažieru zāle un SPA centrs, plaša pludmales zona un draudzīgs personāls, jautra animācijas komanda, aizdedzinošas šova programmas. Slavenā diskotēka Hard Rock Café, iepirkšanās centri ar suvenīriem, kafejnīcas un ūdenspīpes atrodas 2 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas. Tā ir lieliska izvēle gan aktīvas, gan relaksējošas atpūtas cienītājiem.Vairāk →
аватар sim.sima5876
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir š ausmī ga. Es neliktu 3, bet 2. Par personā lu sū dzī bu nav, izņ emot uzkopš anu. 7 dienas viņ i tī rī ja tikai vienu reizi, un tas bija tā pē c, ka viņ i piekā ra zī mi ar lū gumu tī rī t. Rifa nav. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ausmī ga. Es neliktu 3, bet 2. Par personā lu sū dzī bu nav, izņ emot uzkopš anu. 7 dienas viņ i tī rī ja tikai vienu reizi, un tas bija tā pē c, ka viņ i piekā ra zī mi ar lū gumu tī rī t. Rifa nav. Viesnī cai ir nepiecieš ams kapitā lais remonts. Saistī bā ar notikumiem 2015. gadā plus kronis ī paš nieks naudu neieguldī ja. Aizmirstiet š o viesnī cu. Kamē r viņ i tur neiegulda naudu, tur nav ko darī t!
аватар marina.kasyanencko77
Viesnī ca ir veca, jo paredzē ta man relaksē još ai atpū tai pensionā riem) diemž ē l nav koraļ ļ u, ī paš i zivju ((bet kopumā nav slikti, personā ls ļ oti draudzī gs un patī kams. Ē diens pā rsvarā viena veida, bet nav slikti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca, jo paredzē ta man relaksē još ai atpū tai pensionā riem) diemž ē l nav koraļ ļ u, ī paš i zivju ((bet kopumā nav slikti, personā ls ļ oti draudzī gs un patī kams. Ē diens pā rsvarā viena veida, bet nav slikti.
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
"+": + Ziemā ir apsildā ms baseins. + Plaš as istabas no 45 kv. m. + Liela zaļ ā zona, 15.000 kv. m. + Slavenā Hard Rock Cafe diskotē ka, iepirkš anā s centri ar suvenī riem, kafejnī cas un ū denspī pes atrodas 2 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. … Tomēr ▾ "+":
+ Ziemā ir apsildā ms baseins.
+ Plaš as istabas no 45 kv. m.
+ Liela zaļ ā zona, 15.000 kv. m.
+ Slavenā Hard Rock Cafe diskotē ka, iepirkš anā s centri ar suvenī riem, kafejnī cas un ū denspī pes atrodas 2 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas.
"-":
- Pontona garums ir 245 metri.
- Wi-Fi vestibilā ļ oti vā jš , citā s vietā s par papildus. maksa.
- Vē jains lī cis, no novembra lī dz martam sauļ oties un peldē ties jū rā ir neē rti.
- Pontons ir slē gts uz pusi dienas, un jū s nevarat peldē t jū rā dziļ umā .
- Paisumi un bē gumi ir izteikti.
аватар vik-safronova_yandex.ru
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ieradā mies 5 no rī ta, iekā rtojā mies š ausmī gā istabiņ ā par 20$, mē beles vecas, ū dens krā nā knapi tecē ja, matrač i nokarā jā s, segas saspieduš ā s, fē ns ar saplē stu cauruli. Pē c sarunas reģ istratū rā tika piekā rts vē l viens fē ns, iztī rī ts jaucē jkrā ns. … Tomēr ▾ Ieradā mies 5 no rī ta, iekā rtojā mies š ausmī gā istabiņ ā par 20$, mē beles vecas, ū dens krā nā knapi tecē ja, matrač i nokarā jā s, segas saspieduš ā s, fē ns ar saplē stu cauruli. Pē c sarunas reģ istratū rā tika piekā rts vē l viens fē ns, iztī rī ts jaucē jkrā ns. Dvieļ i tika mainī ti 1 reizi 2 dienā s, gulta netika mainī ta vispā r 10 dienas. Dvieļ i ir iepakoti atseviš ķ ā maisiņ ā . Tī rī š ana nulle, tualetes birste ir tikai apkopē jai un uz visu grī du viņ am ir, animā cijas nav vispā r, tikai 1 reizi bija vē derdejas, tikai 4 dejas. Virtuve ir vidē ja: brokastis katru dienu vienā das, olu kultenis, vā rī tas olas, bulciņ as, kartupeļ u biezeni un lē cas, pusdienas daudzveidī gā kas, bet no augļ iem arbū zs, melone un zaļ ie granā tā boli un ā boli, vakariņ as daudz labā kas un bija grilu katru dienu, vajag ē dienu prasi pavā riem un uzliek tā , ka baidā s dot, arā biem liek pilnus š ķ ī vjus.
Eiropieš i 20% un 80% arā bi. Jū ra, kur peldē ties, ir 800 metri vai no pontona ž ogs ir 1x1 m Baseinā ir tikai arā bi un sievietes visā s drē bē s, tā pē c nebija vē lē š anā s tur peldē t. No priekš rocī bā m: puiš i ē damistabā strā dā ā tri un raiti, traukus iztī ra uzreiz, bet formas tē rps ir netī rs, tie jā maina biež ā k. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir labi, dvieļ i ir nodroš inā ti, jū ra ir tī ra un silta, saule karsta. Teritorija ir labiekā rtota un uzraudzī ta. Viesnī ca nav ieteicama paš as viesnī cas netī rī bas un slikto veco istabu dē ļ . Viesnī ca ir nedaudz nogurusi.
аватар operehrest
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s atpū tā mies ar Join Up (paņ ē mā m biļ eti no Let's go with us, kur viņ i mums apliecinā ja, ka viesnī ca un jū ra ir lieliskas). Ierados agri no rī ta, par 20 USD norē ķ inā jos agrā k un labā kā s klases istabā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar Join Up (paņ ē mā m biļ eti no Let's go with us, kur viņ i mums apliecinā ja, ka viesnī ca un jū ra ir lieliskas). Ierados agri no rī ta, par 20 USD norē ķ inā jos agrā k un labā kā s klases istabā .
Viesnī cu apdzī voja 15% slā vi un 85% arā bi.
Ē diens mums bija pietiekami. Dā rzeņ i, gaļ a, zupas, spageti, konditorejas izstrā dā jumi, saldumi, arbū zs, melone, ā bols, banā ns, apelsī ns, bumbieris, dateles no rī ta.
Tī rī š ana istabā ir normā la, dvieļ i mainī ti.
Animā cijas gandrī z nebija, 1 vakara vē derdejas un viss.
Jū ra ir peļ ķ e! ! ! Apmē ram 500 metrus tu ej lī dz ceļ iem. Apmē ram 1 km no krasta ir nelieli koraļ ļ i, dziļ ums ir lī dz pleciem (paisums), 2 metri (paisums).
Nolaiš anā s no pontona iež ogotā jū ras zonā (apmē ram 7x7 metri) ar vienu miruš u koraļ ļ u un plecu dziļ umu.
Tū roperators pā rcē la izbraukš anu no plkst. 16.30 uz plkst. 02.30 naktī , par to brī dinot tikai plkst. 19.00.
Ja uz baseinu, tad varbū t, bet ja uz jū ru, tad NEKĀ DĀ GADĪ JUMĀ! ! !
аватар Vjacheslav320627
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss noritē ja labi, viesnī cu man ieteica aģ entū ras darbiniece Ksenija. Visu, ko gaidī ju, saņ ē mu, gan teritorija laba, gan ē diens. Atraš anā s vieta piemē rota. Man nepatika viens moments, kad saplī sa fē ns, tas nekad netika labots. … Tomēr ▾ Viss noritē ja labi, viesnī cu man ieteica aģ entū ras darbiniece Ksenija. Visu, ko gaidī ju, saņ ē mu, gan teritorija laba, gan ē diens. Atraš anā s vieta piemē rota. Man nepatika viens moments, kad saplī sa fē ns, tas nekad netika labots.
аватар Marija258508
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Cena/kvalitā te ļ oti laba. Viesnī cā viss bija kā rtī bā . Laba istaba un ē diens. Ieradā mies no rī ta un lī dz reģ istrē š anā s brī dim bija mazliet jā pagaida. Pludmale ir koraļ ļ u, tā pē c vajag apavus, bet liela, ir pontons. … Tomēr ▾ Cena/kvalitā te ļ oti laba. Viesnī cā viss bija kā rtī bā . Laba istaba un ē diens. Ieradā mies no rī ta un lī dz reģ istrē š anā s brī dim bija mazliet jā pagaida. Pludmale ir koraļ ļ u, tā pē c vajag apavus, bet liela, ir pontons. Internets nav ļ oti labs. Bet animā cija ir laba.
аватар Storozhik_Vitalij
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca atbilda mū su vajadzī bā m. Viesnī cu iepriecina zaļ ā un sakoptā teritorija, nav neviena apmā tī tā ja, kas staigā un piedā vā savus pakalpojumus. Istabas tī ras, bet nobruž ā tas. Ē damzā lē nebija daudz daž ā dī bas. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca atbilda mū su vajadzī bā m. Viesnī cu iepriecina zaļ ā un sakoptā teritorija, nav neviena apmā tī tā ja, kas staigā un piedā vā savus pakalpojumus. Istabas tī ras, bet nobruž ā tas. Ē damzā lē nebija daudz daž ā dī bas. Tā kā lielā ko daļ u laika pavadī jā m gan teritorijā , gan pie baseina, gan pludmalē , viss mums derē ja. Ja nebū tu citu piemē rotu variantu ceļ ojumam, tad atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz. Pludmale sakā rtota, man tā likā s viena no labā kajā m piekrastē .
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu ieteica draugi, arī pā rsteidza atsauksmes par vietni. Mē s iegā jā m 4 no mums iekā rtojā s normā lā istabā , bet otrs sliktā , bet pē c daž ā m dienā m viņ i mainī jā s. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica draugi, arī pā rsteidza atsauksmes par vietni. Mē s iegā jā m 4 no mums iekā rtojā s normā lā istabā , bet otrs sliktā , bet pē c daž ā m dienā m viņ i mainī jā s.
аватар irina5koval
Ī ss. 5. budž ets. Viesnī cā ieradā s pulksten 5.00. Samaksā ja $ 15 par norē ķ inu uzreiz un pirmajā stā vā. Ē diens labs, daudzveidī gs: gaļ a, zivis, dā rzeņ i, deserti katrai gaumei. Istaba tika iztī rī ta katru dienu. … Tomēr ▾ Ī ss. 5. budž ets.

Viesnī cā ieradā s pulksten 5.00. Samaksā ja $ 15 par norē ķ inu uzreiz un pirmajā stā vā.

Ē diens labs, daudzveidī gs: gaļ a, zivis, dā rzeņ i, deserti katrai gaumei.

Istaba tika iztī rī ta katru dienu. Seifa nebija, bet kaimiņ iem bija, bez maksas. Gaisa kondicionē tā js bija diezgan spē cī gs, karstais ū dens bija nemainī gs.

Teritorija liela, zaļ a, kopta.

Pludmale ir plaš a, vietas pietiek visiem. Ieeja jū rā smilš aina, sekla. No pontona dziļ ā k. Ū dens ir tī rs un silts.

Saullē kts plkst.  5:00, saulriets plkst.  17:00 (oktobra sā kumā )

Ī paš s paldies darbiniekiem. Labi paveikti viesmī ļ i. Animatori ir lieliski, katru vakaru jauna programma, it ī paš i Natā lija un viņ u galvenais animators (š ķ iet, Kimo)))) labi darī ts !!!

Viesu attiecī bu vadī tā ja Mila (no Už horodas) vienmē r palī dzē s, ja jums ir kā di jautā jumi.

Kopumā svē tki ir lieliski!

Ja bija kā di trū kumi, jū ra un draudzī gais personā ls to izlaboja)))))
Parādīt vairāk »


iemiesojums svitallo1985
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Blondi308
Labdien! Novembrī plānojam lidot uz Šarmu, Aurora Oriental Resort (Ex. Oriental Resort) 5 * viesnīcu.Pasakiet kas bija kāda jūra, saulriets, vai tur zivis un koraļļi?
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Davidyan.anna
Kā viņi svin Jauno gadu aurora austrumu kūrortā un kādas Jaungada vakariņas
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums or6123
‹ Viesnīca Aurora Oriental Resort 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в самом центре живописной бухты Nabq на побережье Красного моря. Располагает всем необходимым для приятного отдыха: ухоженная территория, просторные номера, прекрасно оснащенный тренажерный зал и SPA-центр, широкая пляжная зона и приветливый персонал, веселая команда аниматоров, зажигательные шоу-программы. Знаменитая дискотека Hard Rock Café, торговые ряды с сувенирами, кафе и кальянными, находятся в 2 минутах ходьбы от отеля. Является отличным выбором для любителей как активного, так и спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 12 км от международного аэропорта Шарм-эль-Шейх в заливе Nabq Bay. Расстояние до Naama Bay: 20 км; Расстояние до Old Market (Старый Город): 27 км; Расстояние до Soho Square: 12 км.
Pludmale
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, room service (платно), утюг / гладильная доска (по запросу — бесплатно), Wi-Fi — бесплатно в зоне ресепшен и лобби — базовый доступ (в номерах Wi-Fi — платно), 2 конференц-зала: конференц-зал на 300 мест и зал для совещаний на 60 человек, TV room, магазины, аптека, 3 открытых бассейна ( один с подогревом в зимний период).

Главный ресторан Marhaba — сервирует шведский стол на завтрак, обед и ужин, интернациональная кухня и тематические вечера;

A la Carte ресторан итальянской кухни La Terrazza — сервирует ужин (19:00-22:00), платно.

Lemon Twist Bar — лобби бар. 24 часа. сервис напитков согласно концепции;

Island Pool Bar — бар у бассейна, с 10:00 до 17:00;

Water Edge Bar — бар у бассейна, с 10:00 до 17:00;

Patio Cafe Bar — бар у бассейна, с 10:00 до 17:00;

Tiran Cafe Beach Bar – бар на пляже, с 10:00 до 17:00, поздний континентальный завтрак: с 10:00-11:00, снеки с 13:00 до 15:00 (бургеры, картофель фри, пицца);

Pit Stop Bar — ирландский спорт-бар, 12:00-00:00, с 12:00-00:00, предлагается импортный алкоголь, платно — не входит в All;

Zodiac Hot Spot Disco — диско бар, вход бесплатный, напитки согласно концепции, часы работы с 22:00-01:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна и 1 водная горка (бассейны без подогрева), мини-клуб для детей от 4 до 12 лет с 10:00 до 13:00 и с 14:00 до 17:00, мини-диско: ежедневно с 20:00-20:30.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Центр водных видов спорта и Kite & Windsurf school – платно, на пляже.
  • galda teniss
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 380 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон (платно), мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
  • bidē (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Nabq Bay, P.O.Box 125, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 69 371 0061/2
Tīmekļa vietne: Aurora Oriental Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.