Neliela viesnīca pensionāriem

Rakstīts: 29 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 19 — 30 aprīlis 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 4.0
Viesnī cas vecais nosaukums ir Sharm Bride.
Nu ko, sā kš u savu apskatu. . . Atbraucā m aprī lī , temperatū ra +28. . . +33, jū ra silta.
VIESNĪ CA. Tas atrodas otrajā lī nijā , pie viesnī cas ir daudz bū vgruž u. Ieejot viesnī cā uzreiz bija skaidrs, ka viesnī cai ir ļ oti nepiecieš ama uzmanī ba. Noskrā pē tas sienas, netī ri stikli, vecas un netī ras mē beles. Viesnī ca ir ļ oti maza - divpadsmit 3 stā vu ē kas ar 12 numuriem katrā . Teritorijā nav ne saldē juma, ne picas, ne ā trā s ē dinā š anas. . . Internets ir tikai reģ istratū rā , bet gandrī z nekad nav. . . Apsargi, kas sē ž pie ieejas, biež i atļ aujas uzpī pē t, neizejot ā rā...t. i. , kā jau sapratā t, uzņ emš anas telpā!! ! ! Tas ir š ausmī gs diskomforts. Pastā vī ga cigareš u smaka.

UZŅ EMŠ ANA. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja administratore, kura ne pā rā k labi runā krieviski. Kad ieč ekojā mies, tā kā ieradā mies 7:00, viņ i atteicā s mū s pabarot, teica, ka mū su laiks ir no 12:00. Viesnī cā ir ļ oti maz tū ristu, pirmajā dienā saskaitī ju kā dus 10 cilvē kus.
PELDBASEINS. Nav apkures, bet tas nav vajadzī gs. Ū dens ir mē reni silts. Sauļ oš anā s krē sli ir beigti, tie ir jā izmet. Baseina bā rs ir viens nosaukums. . . Alu lej pē c 11:00, degvī nu, viskiju un vī nu, pa vienai glā zei dienā . Tas ir grū ti, ja jums ir pakalpojums Viss. Slī dkalniņ i ne vienmē r ir ieslē gti, bruģ akmeņ i visu laiku ir netī ri, neviens tos nekad nav mazgā jis.
ISTABA. Dali ar skatu uz baseinu un viesnī cas teritoriju. Istaba ļ oti plaš a, apmē ram 40-50 kv. m, paveras labs skats, bet tas arī viss. Mē beles ir vecas, televizora pults nedarbojas, dvieļ u nebija reģ istrē joties. Nav tē jkannas un krū zes, un vissliktā kais ir ū dens, kas mū s gaidī ja istabā - divas pudeles pa 0.5 litriem, tiek izsniegta vienreizē ja. . . Tā tad, ja vē laties dzert ū deni - pē rc vai savā c to dzesē tā jā pie bā ra.
RESTORĀ NS. Patī kami pā rsteigts, ka no vienas puses nav ē dienu daudzveidī bas, no otras - viss ir ļ oti garš ī gs. Personā ls par tevi rū pē jas, ja tev beigsies ū dens vai dzē riens, viesmī lis tev atnesī s. . . Vispā r personā ls strā dā par 4. Kā pē c ne 5? Jo viņ u apģ ē rba kods neatbilst restorā nam: treniņ bikses un dž insi, bet es atzī mē ju, ka viņ i visi ļ oti cenš as mū s iepriecinā t. Augļ u praktiski nav. Dā rzeņ i ir standarta: kā posti, gurķ i, tomā ti, ļ oti reti baklaž ā ni. Katra diena ir vienā da.

VADĪ T. Laiks iepazī ties ar gidu, viņ u sauc Omā rs, viņ š jautā ja vai esam Ē ģ iptē un Š armā . Kad dzirdē ju, ka esam š eit bijuš i vairā kas reizes un negribē jā m apmeklē t ekskursijas, viņ š uzreiz atteicā s ar mums tā lā k komunicē t. Neko nestā stot par viesnī cu un jū ru. . . Citi tū risti pā rdeva dā rgus talonus, kas aiz stū ra ir divas lī dz trī s reizes lē tā ki.
JŪ RA. Viesnī cai ir divas pludmales – Koraļ ļ u pludmale un Adrenalī ns. Uz jū ru nē sā t 2 reizes dienā . Koraļ ļ u pludmale ir daudz interesantā ka, protams š eit nav koraļ ļ u, bet daudz daž ā du zivju, labs dziļ ums. Adrenalī ns ir piemē rots bē rniem, tur ir sekls un mazā k interesants. Tā tad, kā rakstī ts, lī dz jū rai ar kā jā m nav 1000 m, bet lī dz pirmajam Adrenalī nam tieš ā m ir 15 minū tes. Lī dz otrajam - 20 min. Iedomā jieties ejot. Viesnī cas pludmales ir netī ras, visur ir papī ri un papī ri. Pludmalē nav iespē jas paņ emt lī dzi kaut ko ē damu vai dzeramu. Atkritumu tvertņ u nav. Labi, ka ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. . .
ANIMĀ CIJA. Viņ a nav. Reizē m mū zika nodzen un viss.
TURĒ JUMI. Mē s devā mies ekskursijā uz Colored Canyon un Blue Hole par 15 USD / persona. (ceļ vedis 50 USD). Tirā nas sala 25 USD par diviem. Jeruzaleme maksā.74 USD, un viesnī cas ceļ vedis maksā.130 USD/personai. Krā sains kanjons ir izmesta nauda. Parastie akmens kalni, š ķ iet, ka ievada bukletā esoš ā s fotogrā fijas ir rediģ ē tas Photoshop. Blue Hole ir vieta, par kuru ir vē rts maksā t, 45 min. peldē ties un daudz koraļ ļ u un zivju. Bet ir tač u: pirms tam jū s aizvedī s uz nirš anas centru un piedā vā s iznomā t aksesuā rus (spuras - 2 USD, maska ​ ​ - 2 USD, veste - 3 USD, uzvalks - 3 USD), argumentē jot, ka tas ir nepiecieš ams - strā va, aukstais ū dens utt. Jā , jū s arī aizvedī s uz valsts veikaliem ar labojumu Dahabā . Neļ aujiet sevi apmā nī t! ! ! Pilnī ga krā pniecī ba! ! ! Titā na sala – maksā $12.5/pers. atklā ta jū ra + nirš ana par $15/pers + audzē ts peldē š anas ekipē jumam. . . Ē diens uz jahtas ir viduvē js. Ekskursija 4 personā m - ļ oti ilgā izbraukš anas laika dē ļ no krasta. Ekskursijas laiks norā dī ts 7:30-17:00, izbrauca 09:30. Uz jahtas ir fotogrā fs, kurš par savu darbu prasa 40$, mē s kaulē jā mies par 7.5$

INFRASTRUKTŪ RA. Netā lu no viesnī cas praktiski nekas neinteresē . Kreisajā pusē.3 km attā lumā atrodas Hard Rock Cafe un viss. Soho rajons atrodas 7 km no viesnī cas, vakaros tur ir ļ oti skaisti, visskaistā kā vieta ir dziedoš ā s strū klakas, kuras t. sk. reizi stundā . Cenas tur ir augstas. Taksometrs tur $ 3, lē tā k nederē s.
Kreisajā pusē , 500 metru attā lumā , ir laba Miramar kafejnī ca. Ū denspī pes maisī jums ar augļ iem 3$, alus Sahara bot. 0.5 l 2$, saldē jums 2$ var arī ē st. . .
PERSONĀ LS. Š eit es varu teikt vienu: labā kais personā ls restorā nā . Apkopē ji tī ri viduvē ji vai vispā r nav tī ri. Jaunais bā rmenis Josifs ir ļ oti netaktisks, viņ am patī k jokot, bet tas izrā dā s ļ oti neglī ts. Ļ oti draudzī gs un pieklā jī gs restorā na administrators, tač u nozī mī š u trū kuma dē ļ nezinā m viņ a vā rdu. Viņ š ir ī ss ar brillē m. Liels paldies viņ am!
SECINĀ JUMS. Noteikti vairs uz š o viesnī cu nebrauktu. Viesnī ca veca, jū ra tā lu, servisa nav.
Es vē rtē ju viesnī cu ar stabilu 2 ***
Viesnī cas vadī tā jam ir jā domā un jā strā dā pie kvalitā tes uzlaboš anas, ja viņ š vē las piesaistī t tū ristus nā kotnē.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu