Neiesaku palikt šajā viesnīcā

Rakstīts: 18 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 9 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 2.0
Mē s atgriezā mies no š ī s viesnī cas pirms nedē ļ as. Tagad esmu mazliet nomierinā jusies un varu uzrakstī t cenzē tu atsauksmi. Tā tad, sā kš u standarta veidā , ar to, ka mē s esam izvē lī gi cilvē ki un parasti atpū š amies lē ti 5x, 4x vai pat mū su 3x. Liela daļ a no tā , ko mē s redzē jā m š ajā viesnī cā , bija š okē još i, tač u es centī š os bū t pē c iespē jas objektī vā ks.

Numurs. Ģ imene ieradā mies viesnī cā jau tuvā k pusnaktij, diezgan ā tri mū s iekā rtoja. Numuriņ š.4 personā m (divguļ amā gulta + divas vienvietī gā s gultas 2 pieauguš ajiem un 2 un 5 gadus veciem bē rniem) izrā dī jā s ļ oti plaš s, kas sā kotnē ji mani iepriecinā ja (izlasot sliktas atsauksmes PĒ C tū res rezervē š anas, es garī gi gatavojos sliktā kajam) . Kā izrā dī jā s, istabā nedarbojā s ledusskapis, televizora tā lvadī bas pults, daž as rozetes, gaisma vannas istabā , koridorā un lampas pie vienas no vienguļ amajā m gultā m un vienā divguļ amā s gultas pusē ieslē dz.

Tajā paš ā dienā mums tika nomainī ts ledusskapis un pults, nā kamajā dienā tika remontē ts gaismas slē dzis vannas istabā un rozete. Savdabī gs gaismas slē dž u remonts pie gultā m noveda pie tā , ka tagad nestrā dā još ie slē dž i sā ka ieslē gt abas lampas, un apstā jā s iepriekš strā dā još ie slē dž i. Kā arī pē c pieprasī juma atveda mums papildus dvieļ us 4 personā m, jo ​ ​ sā kotnē ji bija pieejami tikai 2 dvieļ i.

Uzturs. Š is ir pirmais viss iekļ auts, kurā jū s nevarat baidī ties, ka jums kļ ū s labā k. Ja pusdienā s un vakariņ ā s vē l varē ju atrast ar ko pabarot bē rnus, tad no rī ta tas bija ī sts izaicinā jums. Pirmo reizi brokastī s neredzē ju pā rslas, uzzinā ju, kas ir pā rvā rī ta rī su putra uz ū dens bez cukura un sā ls. Lai dabū tu mums visiem olu kulteni, mans vī rs nelokā mi stā vē ja rindā.20 minū tes. Jo nebija ko citu ē st, izņ emot dā rzeņ us (gurķ us, tomā tus).
Pusdienas un vakariņ as bija daudzveidī gā kas un diezgan garš ī gā kas, tač u, tā kā tā s tika gatavotas aci pret aci, biež i vien tiem, kas uz atklā š anu neieradā s, daudz pietrū ka.
Pirmo reizi saskā ros ar to, ka pietrū ka š ķ ī vju, dakš iņ u un karotī š u.


Atceros, ka otrajā dienā biju pā rsteigts, kā brokastu laikā vī rietis un maza meitene paķ ē ra pē dē jo š ķ ī vi un katrs pavilka. Par laimi, vī rietis piekā pā s. Dzert kafiju krū zē varē ja tikai tie laimī gie, kuri uzrunā ja bā rmeni priekš galā , pā rē jie apmierinā jā s ar lē tā m plastmasas krū zī tē m, kas NAV PAREDZĒ TAS karstajiem dzē rieniem. Dī vainā kā rtā vakariņ ā s tika izlikts vairā k trauku un galda piederumu, un š ā du problē mu bija mazā k. Cik es saprotu, tas ir tā pē c, lai tos mazā k mazgā tu pā rē jā laikā . Interesanti, ka arī plastmasas krū zes tiek izliktas pa gabalu un vairā kas reizes redzē ju, ka arī tā s ir izmazgā tas.

Pludmale. Tā kā bijā m ar maziem bē rniem, mums patika pludmale.
Diezgan mazs, ir ē rta ieeja. Bet, lai tur nokļ ū tu, ir jā iziet caur ADD. Rī ta lidojumā netikā m un parasti tuvojā mies pē c 9.00. Mē s nekad nevarē jā m izbraukt paredzē tajā laikā . Cilvē ku daudz, visi neder, š oferi baidā s no pā rbaudē m un neņ em stā voš us pasaž ierus. Mums ar bē rniem stunda bija jā gaida piesmakuš ā pieņ emš anā (š eit arī taupa uz konderiem), un tad pē c pusotras stundas jā dodas atpakaļ vai arī atgriezties bū tu problemā tiski.

Apkalpoš ana. Š eit ir divas sekas. No vienas puses, viņ i ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem, bet, no otras puses, viss tiek darī ts pavirš i, tī ri nominā li. Istabas uzkopš ana tika veikta regulā ri, tač u tā sastā vē ja no grī das noslaucī š anas un atkritumu izveš anas. Kad mē s reģ istrē jā mies, mums vannas istabā bija netī rs spogulis, un tā tas palika lī dz brī vdienu beigā m. Bet tas nav nekas, salī dzinot ar viņ u publiskajā m tualetē m!
Pirmo reizi tur ieejot, pā rsteigts atklā ju, ka kabī nē durvis neaizvē rā s. Toreiz es tam nepieš ķ ī ru nekā du nozī mi, jo steidzos un vienkā rš i aizvē ru durvis.


Nā kamajā reizē es tomē r nolē mu izdarī t spiedienu uz š ī m durvī m, un, paceļ ot tā s un izdarot fizisku spiedienu, es tā s aizvē ru. Nekā das manipulā cijas man nepalī dzē ja to atvē rt. Tikai mans vī rs, kurš drī z vien iesauca trauksmi, atveda saimnieku, lai glā btu mani no š ī s tualetes gū sta. Durvis netika remontē tas ne tajā , ne nā kamajā s dienā s. Vē lā k es personī gi izglā bu vairā kus š ā dus gū stekņ us. Kamē r gaidī ju, es apskatī ju kabī ni. Netī rā grī da š eit mani nepā rsteidza, bet brū nie sū du traipi uz sienas bija pā rsteigums. Starp citu, š ie traipi tur palika lī dz mū su aizbraukš anas dienai. Es domā ju, ka viņ i joprojā m ir tur.

Baseins un slidkalniņ i. Te gandrī z viss ir cienī gs, bē rnus priecē ja slidkalniņ i. Tač u iespaidu sabojā ja tas, ka pē c grafika bija jā strā dā no 10.00 lī dz 12.00, tika ieslē gti no 10.
30 un izslē gts 11.30. Tiesa, pē c pā rliecinoš a pieprasī juma viņ i to tomē r iekļ ā va. Es domā ju, ka viņ i š eit mē ģ inā ja ietaupī t naudu. Ak jā , te bija daž i saplī suš i un nosmē rē ti sauļ oš anā s krē sli, ar kuriem visiem viesiem nepietika. Neskatoties uz to, ka viesnī ca nemaz nebija pā rpildī ta.
Animā cija. Dienas animā cijas praktiski nav, pā rsvarā gā jā m uz bē rnu diskotē ku, kas no 20.30 lī dz 21.00 aizņ ē ma tikai pusstundu un biež i sā kā s vē lā k. Bē rniem patika, iespaidu nesabojā ja pat tas, ka viss notika arā bu valodā . Animatori ir draudzī gi puiš i, viņ i zina krievu valodu un spē ja ievilinā t manus bē rnus tā , ka viņ i katru vakaru mani vilka uz diskotē ku.

Teikš u daž us vā rdus par rotaļ u laukumu, jo tas mani ļ oti aizkustinā ja. Mums iedeva istabiņ u blakus rotaļ u laukumam, par ko ļ oti priecā jos, jo cerē ju bē rnus uz turieni ielaist, par viņ iem neuztraucoties (esam blakus), un viņ iem ļ oti patī k ar mani braukt.

Kā ds bija mans pā rsteigums, kad nā kamajā dienā viņ i pē c 5 minū tē m atgriezā s no vietas ar vā rdiem: "kalni ir satriecoš i. " Gā ju pā rbaudī ties un biju š okā par redzē to. Slī dkalniņ u kā jas ir sapuvuš as, sarū sē juš as, stā v š ķ ī bi un patieš ā m ir bī stamas bē rniem. Mē s vairs nedevā mies uz vietni.
Kopumā viesnī cu, protams, neiesaku. Kad mē s ieradā mies un izbraucot, uz Sharm Bride izkā rtnes (kā agrā k sauca viesnī cu) deg tikai burti Sharm B. Un tas ir ī ss piemiņ as brī dis, kā viss darbojas š ajā viesnī cā.

Ak jā , visa apoteoze bija mū su aizbraukš ana no Š armas. 3 stundas! Mē s stā vē jā m rindā ar bē rniem. Kopā nokā rtoti 4! rindas, kur č etras reizes skenē ja, taustī jā s, pā rbaudī ja pases. Pilnī gi visi, kas stā vē ja rindā , uzspļ ā va gan par atpū tu Š armā , gan uz savu attieksmi pret tū ristiem. Visi, ar kuriem runā jā m, solī ja š eit atgriezties. Tas ir kā "piebeigt" tos, kuri vē l tikai domā par iespē jamu atpū tu š eit nā kotnē.
Lai pā rliecinā tos, ka viņ iem nav tā das vē lmes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu