Lieliska viesnīca ģimenēm

Rakstīts: 9 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 29 septembris — 6 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s č etri devā mies atpū sties (divi jauni pā ri bez bē rniem). Viesnī cā bijā m ap 20.00, nereģ istrē joties, mū s uzreiz aizsū tī ja vakariņ ā s. Kad rā dī ja istabas, man nepatika, ka balkons iziet uz terasi, kur varē ja sē dē t citi cilvē ki. Gā jā m sū dzē ties un jautā t, kas tiks mainī ts, par ko, nedaudz strī doties, mū s aizveda parā dī t citus skaitļ us. Izvē lē jā mies labas istabas ar skatu uz baseinu un slidkalniņ iem. Ļ oti skaisti, no balkona pat varē ja redzē t saulrietu. Par cita numura izvē les pakalpojumu viņ i iedeva USD 10 par pā ri.
Teritorija man ļ oti patika, interesanta, tī ra, zaļ a, vakarā ļ oti skaisti izgaismota. Neskatoties uz teritorijas plaš o mē rogu, nekur nebija pat zirnekļ tī kla.
Par pā rtiku: bija č etri restorā ni, bet ē diens ir par 90% vienā ds. No sliktajiem - bija papī ra-sojas desas un desa, zupa bija tikai ū dens bez nekā , bija daudz desertu, bet ļ oti vienmuļ a. Dzē rieni š ausmas - ala Yupi. Alkohola ū dens. Bet, kas attiecas uz Ē ģ ipti, tas ir normas kā rtī bā . Kopumā nebijā m izsalkuš i, vienmē r bija kaut kas pē c mū su gaumes.

Jū ra! Š ī ir maģ iska vieta. Mē s gā jā m kā jā m, pā rā k slinki, lai pielā gotos autobusam. Ieeja bija smilš aina, bet tika nopirktas č ī bas, lai dotos uz mež onī go salu. Tur ir pā rsteidzoš i! Tu iebā z galvu ū denī un redzi, kā zivis spieto ap tevi. Ā rprā tī gi interesanti un skaisti. Muš a ir veci sauļ oš anā s krē sli un nojumes, bet mums bija vienalga, mē s devā mies vairā k peldē ties, nevis atpū sties.
Ekskursijas. No rī ta mū s savā ca mū su gids no ceļ ojumu aģ entū ras un sā ka braukt uz ausī m. Rezultā tā mē s nopirkā m no viņ a nirš anu par 35 $ ar diviem nirš anas gadī jumiem un nezaudē jā m, jo ​ ​ tad visur viņ i piedā vā ja vairā k. Viņ š arī piedā vā ja doties apskates tū rē , uz kuru labā k nebraukt. Tā ir pilnī ga krā pniecī ba. Vispirms jū s aizvedī s uz eļ ļ as rū pnī cu, kur pā rdos preces, pē c tam uz kosmē tikas veikalu, un tā , starp citu, viņ us aizvedī s uz templi. Un beigā s aizvedī s pē c suvenī riem, kur tos labā k nepirkt. Tur nopirkā m č ī bas par 5$ un masku par 10$, bet izrā dī jā s, ka 5 minū š u gā jienā no viesnī cas č ī bas maksā.3$ un maska ​ ​.5$. Ī sā k sakot, netē rē jiet savu laiku š ai ekskursijai. Mē s nopirkā m safari no puiš a Nani, kurš par 25 USD solī ja braucienu ar kvadracikliem pie beduī niem, vakariņ as ar viņ iem, koncertu un kamieli. Viss bija, izņ emot kamieli, viņ š nedaudz maldinā ja. Arī no izklaides mē s iesakā m doties uz Dolce Vita diskotē ku par 10 USD, tas ir stilī gā kais, dodieties uz ū denspī pi "Minning" - ir ļ oti forš i tur sē dē t ar skatu uz naksnī go jū ru. Jū s varat doties uz Soho, bet mē s personī gi nebijā m ī paš i pā rsteigti. Bijā m Naama lī cī , ļ oti interesanta vieta. Uz katra soļ a viņ i aicina nā kt iekš ā uzpī pē t kā du stabiņ u par dolā ru. Bet, kamē r jū s nenopirksiet kokteili, viņ i jums to neatnesī s. Nokaulē jā mies par 7 dolā riem par 4 kokteiļ iem un ū denspī pi.
No izklaides viesnī cā tas bija labs akvaparks. Noteikti dodieties uz tuvē jo viesnī cu akvaparkā , tur ir bombardē š anas slidkalniņ i č etriem. Vakaros tika spē lē tas multfilmas, pē c tam animatori izklaidē ja bē rnus, un, ja paveicā s, tad pieauguš ie. Pa dienu redzē jā m cilvē kus, kuri spē lē volejbolu. Viesnī cas teritorijā atradā s sava veida naktsklubs Jazz Bar, kur pulksten 23 sā kā s kustī ba. Vienreiz bijis - labi.
Kopumā par viesnī cu sū dzī bu nav, bet pieauguš ajiem nepietika kustī bas. Un tā tad viss ir labi. Mums patika. Ieteicams.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu