Amarante Garden Palms Resort 4*– Atsauksmes

40
Novērtējums 6.210
№139 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.8 Numurs
6.7 apkalpošana
6.7 Tīrība
7.7 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no divstāvu ēku kompleksa, kas atrodas otrajā krasta līnijā. Viesnīcas kopējā platība ir 71 000 kv.m.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta Amarante Garden Palms. Atvaļ inā jums bija izdevies! Ā tri reģ istrē jos, istaba patika. Istaba tī ra, mē beles nav jaunas, bet labas un ē rtas, ir TV, kondicionieris, ledusskapis. Tī rī ts katru dienu, paldies personā lam. Teritorija nav liela, kompakta, ir baseins, viss tī rs. … Tomēr ▾ Atpū ta Amarante Garden Palms. Atvaļ inā jums bija izdevies! Ā tri reģ istrē jos, istaba patika. Istaba tī ra, mē beles nav jaunas, bet labas un ē rtas, ir TV, kondicionieris, ledusskapis. Tī rī ts katru dienu, paldies personā lam. Teritorija nav liela, kompakta, ir baseins, viss tī rs. Jū ra nav tuvu. Uz jū ru regulā ri kursē autobusi. Pludmale ir smilš aina, ir arī koraļ ļ i. Man patika snorkelē t un vē rot zivis. Ē diens labs, vienmē r bija zivis, vista, pī le, gaļ a, daž ā di salā ti, augļ i: dateles, banā ni, citrusaugļ i, ā boli, bumbieri, smalkmaizī tes ļ oti garš ī gas, pusdienā s vienmē r pica. Viesnī cā ir daudz jaunieš u, vakars nav garlaicī gs. Vakarā nav liela animā cijas programma, ir arī diskotē ka. No ekskursijā m uz 1 dienu izbraucu uz Izraē lu, apskatī ju visas svē tvietas un Nā ves jū ru. Man ļ oti patika Kristus Piedzimš anas baznī ca. Es arī devos pie Ras Mohammed. Ir satriecoš i koraļ ļ i, kur var snorkelē t. Es apmeklē ju ekskursijas vietnē evatoursegypt. com, viss gā ja ideā li. Emocijas ir tikai pozitī vas. Man kopumā viesnī ca patika. Iesaki!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар qvedroz
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Istabas: apgaismojums slikts, 3 lampas (uz galda, uz grī das, gaitenī ), nav gaismas pie griestiem. Karstais ū dens nav pieejams visur, pā rsvarā silts no abiem krā niem. Tī rī š ana tiek veikta labi. Bū tī bā jū s varat dzī vot. Ī paš i nesē dē t viesnī cā , ierodoties Ē ģ iptē ) Jū ra: nav tā lu, no rī ta bezmaksas autobuss aizved, pē cpusdienā atved (pē c 4 stundā m). … Tomēr ▾ Istabas: apgaismojums slikts, 3 lampas (uz galda, uz grī das, gaitenī ), nav gaismas pie griestiem. Karstais ū dens nav pieejams visur, pā rsvarā silts no abiem krā niem. Tī rī š ana tiek veikta labi. Bū tī bā jū s varat dzī vot. Ī paš i nesē dē t viesnī cā , ierodoties Ē ģ iptē )
Jū ra: nav tā lu, no rī ta bezmaksas autobuss aizved, pē cpusdienā atved (pē c 4 stundā m). Lī dz paš ai pludmalei labā k iet 15-20 minū tes, var redzē t vietē jā s iezī mes, pasmieties par taksometru vadī tā jiem un kamieļ iem)
Ekskursijas! ! ! Viesnī ca ir dā rga! Un ne tā s labā kā s ekskursijas! Par apdroš inā š anu saka, ka viesnī cā tā da ir, nekur citur. Tā ir patiesī ba. Bet, ja jū s nerū pē jat sevi un savus cilvē kus, tad arī apdroš inā š ana nepalī dzē s, jums vienkā rš i jā bū t uzmanī giem, uzmanī giem, vē rī giem un mierī gi - tā ir visur Ē ģ iptē . Labā kā s ekskursijas ir Deltas pludmalē . Š ī ir pludmale no viesnī cas. Pludmalē ir puiš i, kas apkalpo teritoriju: piedā vā alu, ekskursijas, masā ž as utt. Neuzbā zī gi, kā visur citur, tie vienreiz uznā ks un vairs netraucē s. Ja vajag labu tū ri, jautā Hosni : ) Š is ir puisis š ortos, T-kreklā , ar purpursarkanā m brillē m un pliku galvu) Lieliski pozitī vs č alis! Viņ š tur savu vā rdu, saprot krievu ī patnī bas) Mē s ar viņ u sarunā jā mies, braucā m kopā pē c suvenī riem, augļ iem, viņ š palī dzē ja kaulē ties un rā dī ja labas iepirkš anā s vietas. Pie viņ a var nopirkt ekskursiju par puscenu, piemē ram, motociklu safari ir nevis par $30, bet par $15. Jū s varat saņ emt 4-6 ekskursijas par $50 (Come on Dahab, Motosafari, Camels, Beduins, Blue Lagoon, Nirš ana, paraseilings, jahta un daudz kas cits. . . + tie, kas jau ir iegā dā juš ies ekskursijas, vakarā bez maksas veic Š armelš eihas apskates ekskursiju). Viesnī ca ir daudz dā rgā ka un bezrū pī ga, par to varat pā rliecinā ties paš i.
Dzē rieni: viesnī cā badjaga, tikai rums vairā k vai mazā k, jā izdzer 3-4 litri alus, lai kaut nedaudz piedzertos. Ideā ls variants ir La Rose kafejnī ca Naama Bay (ielas galā ). Tur var nokaulē t kokteili par puscenu (30 mā rciņ as), un dzē rieni ir tā vē rti, tur var nogarš ot ī stu pina colada, mohito, garo salu, tajā s jū tamas dabī gas sastā vdaļ as, ļ oti neaizmirstami. + bezmaksas ū denspī pe, ja labi kaulē jas.
Par ko vē l rakstī t? Viesnī ca ir kā viesnī ca, vilks par 4 zvaigznē m, tur var garš ī gi paē st. Animā cija ir tik tā , labā k izklaidē ties paš am, it ī paš i pie Naama Bay, Soho Square, pludmalē vienmē r ir forš i. Bet nesē diet uz kamieļ iem pie ceļ a)) var nokā pt tikai naudas dē ļ : )
У отеля Море Поющие фонтаны Автобус на море от отеля
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nopirkā m biļ eti par ļ oti smieklī gu cenu un, atklā ti sakot, domā jā m, ka bū sim vī luš ies, tač u viesnī ca mū s patī kami pā rsteidza. Pieticī ga, bet tī ra viesnī ca ar labu ē dienu, sakoptu teritoriju. Ļ oti laipns personā ls, Blakus viesnī cai ir vietas, kur vakarā var pastaigā ties. … Tomēr ▾ Nopirkā m biļ eti par ļ oti smieklī gu cenu un, atklā ti sakot, domā jā m, ka bū sim vī luš ies, tač u viesnī ca mū s patī kami pā rsteidza. Pieticī ga, bet tī ra viesnī ca ar labu ē dienu, sakoptu teritoriju. Ļ oti laipns personā ls, Blakus viesnī cai ir vietas, kur vakarā var pastaigā ties. Pilsē tas centrs ir ļ oti tuvu. Jū s varat braukt ar autobusu vai staigā t. Viesnī cas mī nuss ir jū ras neesamī ba. Lī dz jū rai ir autobuss, bet nav tā lu. Mē s devā mies ekskursijā uz pili uz 1001 nakti, no vietē jā s aģ entū ras Egypt sharm trips, iepriekš pasū tot ekskursiju internetā - bez maksas! Kopumā mums viss patika. Ieteicams kā budž eta apmeš anā s vieta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар px6yj2z8
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Skatos atsauksmes un brī nos......kā viss ir skaisti un skaisti nokrā sots. Lai gan varbū t pirms daž iem gadiem tā bija 4* viesnī ca, bet tikai tas viss acī mredzot ir pagā tnē . Sā ksim ar pirmo iespaidu ierodoties viesnī cā . Bū sā arī mū s brī dinā ja, ka ieradā mies agri 5:00, un viņ i mū s var izmitinā t tikai pē c 12:00, un par 30 $ viņ i principā varē tu pat agrā k. … Tomēr ▾ Skatos atsauksmes un brī nos......kā viss ir skaisti un skaisti nokrā sots. Lai gan varbū t pirms daž iem gadiem tā bija 4* viesnī ca, bet tikai tas viss acī mredzot ir pagā tnē . Sā ksim ar pirmo iespaidu ierodoties viesnī cā . Bū sā arī mū s brī dinā ja, ka ieradā mies agri 5:00, un viņ i mū s var izmitinā t tikai pē c 12:00, un par 30 $ viņ i principā varē tu pat agrā k. . Tā kā mums ir divi bē rni un es pati esmu stā voklī , tad tomē r samaksā jā m un dabū jā m istabiņ u. Un siltā ū dens nav, tikai viena gulta uz č etriem, bet tas arī par naudu labojams. Viņ i mums iedeva vē l vienu istabu ar karstu ū deni un pat atnesa vienu gultu. Bet ar raudu un saš utumu nā cā s izsist citu gultu - atnesa. Bet mums joprojā m nebija uzreiz jā atpū š as - duš a bija salū zusi, televizors nedarbojā s, izlietne bija aizsē rē jusi, plaukts skapī vienkā rš i sabruka ar lietā m uz grī das.
Č etri arā bi uz pusstundu istabā pie mums un viss atpū tai....pā rē jam nav spē ka pievē rst uzmanī bu.
Uz č etriem viens dvielis, š ampū ns un vā ciņ š kaut kā izlū dzā s piektajā dienā
Par pludmali runā ja, ka viesnī cai ir divi, viens koraļ ļ i, otrs smilš ains, bet autobuss brauc tikai ar tuvā ko koraļ ļ u, un tur cī nā s kā š protes burciņ ā par sauļ oš anā s krē sliem, un ir apmierinā ti. ar visnedarbī gā ko dvieli smiltī s. Pludmalē laiks ir ierobež ots, jo esi pilnī bā atkarī gs no autobusa, pā rgulē ji, ej ar kā jā m, un tas ir 3 km. Pē dē jā atpakaļ.14:00 un visas viesnī cas garlaicī ba. Solī tais siltais baseins bija silts 13 mū su uzturē š anā s dienas. Animā cija solī ja pa dienu un no rī ta guļ , par atpū tniekiem neatceras. Viņ a vienkā rš i NAV! ! ! Tikai vakarā viņ i var ieslē gt karaoke uz vienu stundu. Reizē m sarī koja konkursu dzē rā jiem un viss. . . Nu par bē rniem neviens neatceras.
Nu principā daba te ir skaista, dā rznieki cenš as pē c 5 ballē m. Ir skaistas bildes, kur uzņ emt. , ja nepievē rš uzmanī bu sī kumiem, sabrukuš iem sauļ oš anā s krē sliem, salauztā m flī zē m uz grī das.
Ē diens daudzveidī gs un labs, lai gan tas pats ir garlaicī gs. . gribas borš č u. Daudz daž ā du konditorejas izstrā dā jumu saldummī ļ iem, š eit PALDIES š efpavā ram!
Bet draugi nekad nepiekrī t svinē t Jauno gadu tur. Hosh no Hosh kā saka jau samaksā ts. Par Jaungada galdu mums bija jā maksā.150 USD. Vakars iesā kā s daudzsološ i. . . Visas pirmā s vietas (Tabulas) pie skatuves ir poļ i, vā cieš i, amerikā ņ i. bet krievi pa malā m un uz Kamč atku. Tā di noteikumi! sā kas 19.35, bet tikai uz stundiņ u visi bija sasē dinā ti rindā uz feskontroli, ir vē lme, jo mū su vakariņ as taupī bas nolū kos tika pā rvē rstas par svē tku vakariņ ā m par mū su paš u papildus grū ti nopelnī to naudu. . uz galdiem ir grauzdiņ i un ū dens, viss pā rē jais ir bufetes galds. alkohols vietē jā izš ļ akstī š anā s bā rā , ja vē laties š ampanieti 50 USD, ja ņ emat lī dzi savu, maksā jiet 50 USD tik un tā . tikai viņ i sā ka iejusties garš ā tieš i pulksten 11, galdi ā tri tika notī rī ti un VISS , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , JAUNAIS GADS bija VEIKSMĪ GS! "
Viss bū tu labi, ja bū tu lē ti....Maksā ja kā visi piesū cekņ i kā par sevi....bet vistā m tas izrā dī jā s smieklī gi
аватар viktoriya_style
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Visu laiku sliktā kā viesnī ca! Mī lu ceļ ot, esmu bijusi daudzā s valstī s, bet tā du viesnī cu nebiju redzē jusi! kā ds 4-ka uz 2-ku knapi velk, netī ri aizkari, netī ra veļ a (melni mati) un personā ls, tas vispā r ir rupji, … Tomēr ▾ Visu laiku sliktā kā viesnī ca! Mī lu ceļ ot, esmu bijusi daudzā s valstī s, bet tā du viesnī cu nebiju redzē jusi! kā ds 4-ka uz 2-ku knapi velk, netī ri aizkari, netī ra veļ a (melni mati) un personā ls, tas vispā r ir rupji, rupji, krievi vienkā rš i ienī st (pamanā mi servisā ) pat! Teica, ka jaunatne, mē s nā kam tikai pensionā ri, un pensionā riem teica, ka pā rē jais mierī gi)) tin! Ē dienu daudzveidī ba - tā vispā r nav! ierodoties istabā bija tik daudz muš u, ka likā s, ka vajag saindē t ar dihlofosu! NEIESAKU! ! !
аватар samoylov.
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem! Atpū tā s Amarante Garden Palms no 15. lī dz 22. septembrim kopā ar draugu. Tū risma operators Coral Travel. Mē s lidojā m no Vnukovas ar Red Wings. Lidojums (gan turp, gan atpakaļ ) pacē lā s gandrī z laicī gi, mū s sagaidī ja centrā li lidostā , iesē dinā ja autobusos, ā tri aizveda lī dz viesnī cai (atrodas netā lu no lidostas, nepā rtraukti lidoja lidmaš ī nas, bet tā nebija). … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Atpū tā s Amarante Garden Palms no 15. lī dz 22. septembrim kopā ar draugu. Tū risma operators Coral Travel. Mē s lidojā m no Vnukovas ar Red Wings. Lidojums (gan turp, gan atpakaļ ) pacē lā s gandrī z laicī gi, mū s sagaidī ja centrā li lidostā , iesē dinā ja autobusos, ā tri aizveda lī dz viesnī cai (atrodas netā lu no lidostas, nepā rtraukti lidoja lidmaš ī nas, bet tā nebija). mū s nemaz netraucē ). Uzreiz iepatikā s iespē ja paš ai izvē lē ties istabu (kad pieklā jī gi palū dzu sagā dā t `kā du labu numuru`). Mani un vē l vienu tū ristu pavadī ja uz daž ā dā m viesnī cas istabā m daž ā dos stā vos. Rezultā tā apmetā mies numuriņ os 2. stā vā ar skatu uz viesnī cas iekš pusi (no ā rpuses skats gandrī z visur ir diezgan slikts). Istaba laba, saulainā pusē , normā ls kondicionieris, griesti veidoti kupola formā (lai gan ir no tumš a ķ ieģ eļ a, tā pē c izskatā s nedaudz pē c karcera vai kapa, vai tamlī dzī gi). Istabas galvenais trū kums ir ļ oti maz apgaismojuma, vakarā pē c 20 ir ļ oti tumš s (nu, varbū t vienkā rš i mums nepaveicā s), bet istabā bija tikai sā nu stā vlampa (spuldzī te kurā izdega 2 dienas pirms izbraukš anas nemainī jā m, lai arī prasī jā m, bet daudz neprasī ja, š ķ iet) un galda lampa. Abas lampas ieskauj melni metā la abaž ū ri, kuros bija iegravē tas zvaigznes, mē neš i utt. , vā rdu sakot, vakaros bija tumš s. Apkalpoš ana numurā ir laba, katru dienu atnesa 2 sulas maisiņ us un pudeli ū dens. Kā dreiz mums taisī ja no dvieļ iem gulbja figū riņ u, katru dienu istaba tika kā rtī gi iztī rī ta, tikai gultas veļ a netika mainī ta (š ķ iet, ka visu nedē ļ u tā arī nav mainī ta). Vannasistabā bija arī nedaudz dī vaina duš a. Tur duš as paliktņ a vietā grī da bija nedaudz zemā ka nekā otrā vannas istabas daļ ā , un duš as daļ a bija norobež ota ar stikla starpsienu. Tā pē c izmantot š o vietu kā vannu nebija iespē jams, lai gan arī tas mū s nemaz netraucē ja. Televizors istabā rā da 3 krievu kanā lus, no kuriem 2 atskaņ o krievu popu. Tas ir apmē ram skaitlis. Viesnī cas teritorija ir maza, bet sakopta, bez sū dzī bā m. Pietika baseinu, sauļ oš anā s krē slu (lai gan tas ir mazā atpū tnieku skaita dē ļ ).
Tagad par uzturu. Godī gi sakot, esmu tajā nedaudz vī lies. Pirms aizbraukš anas izlasī ju, ka ir tikai diennakts vē derdzī res, bet TĀ NAV. Par visu kā rtī bā . Pirmkā rt, teikš u, ka ē diena jautā jumam cenš os pieiet ļ oti uzmanī gi, lai nesaindē tos (pie mums tā di gadī jumi bija, un domā ju, ka pietiek ar vienu gadī jumu), tā pē c cenš os neē st daž ā dus eksotikas. augļ i un ē dieni, piena produkti, piemē ram, skā bs krē jums, majonē ze (un salā ti ar to), jogurts utt. , lai gan viņ š joprojā m dzē ra pienu, labi, ir viegli atš ķ irt parasto pienu no novecojuš a piena. Visa bufete nebija pā rā k daudzveidī ga un gandrī z vienā da katru dienu. Tā tad brokastis. Jū su priekš ā tiek sagatavota omlete ar iespē jamiem pildvielā m: tomā tiem, sī poliem un papriku. Vā rī tas olas, pankū kas (biezas un ne pā rā k labi apceptas) ar ievā rī jumu, kū kas (visas lipī gas, lai gan daž as ir garš ī gas, un ir ļ oti maz salveš u), daž ā di graudaugi ar pienu un kruasā ni. Š eit. Ir arī augļ u salā ti (kurus diez vai sauc par salā tiem, jo ​ ​ tie kopā sastā v no 2 augļ iem) un daž ā di jogurti, kurus es neuzdroš inā jos ē st. Dzerš anai pasniedza ļ oti bezgarš ī gu 2 veidu jupiju sulu, tā pē c dzē ru tē ju vai kafiju. Uzreiz jā saka, ka galvenajā restorā nā brokastis ir lī dz pulksten 10, pā rē jie bā ri atveras tikai pē c pulksten 10. Pē c brokastī m atvē rts bā rs pie reģ istratū ras un pludmales bā rs. Pē dē jais strā dā ja ar daž iem pā rtraukumiem, jo. bā rmenis biež i aizgā ja, bet nu labi. Pā rsvarā pasniedza dzē rienus (vismaz es tur neko citu neņ ē mu). Vakariņ as. Es biež i gā ju ā rā , kur vienmē r bija karsts vai vē jš (vai abi), bet daž reiz es devos uz galveno restorā nu. Viņ i pasniedza hamburgeru lī dzī bu, tā pē c neviens to nemā cē ja, un tā pē c viņ i ē da makaronus (kas viņ iem vienmē r bija) un kura daž ā dā s izpausmē s, daž reiz garš ī gi, daž reiz nē . Varē ja dabū t arī kartupeļ us, mē rces u. c. , un no bū tiskā man viss likā s eksotiski vai bezgarš ī gi. Un tur gatavoja arī picu, kuras pildī jums gandrī z vienmē r bija maltā gaļ a ar kā dā m garš vielā m. Atpū tas beigā s man jau likā s pā rā k bezgarš ī gi ē st, jo arī tika pasniegts katru dienu aptuveni š ā dā formā . No dzē rieniem tur jau bija daudzveidī gā ks, tos ņ ē ma nevis restorā nā , bet tieš i no bā riem, daž kā rt atveda pē c pasū tī juma. Vakariņ as. Sā kā s 19:00 (nezinu, vai starp pusdienā m un vakariņ ā m bija ē diens) galvenajā restorā nā . Ē dienkarte ir apmē ram tā da pati kā pusdienā s, bet bez picā m, hamburgeriem, bet vista tur biež i bija garš ī gā ka, turklā t pasniedza arī ļ oti labas kū kas un kū kas - garš ī gas. Vakariņ as teorē tiski pagā ja vē las, teorē tiski pē c tā m bā rā varē ja pasū tī t vieglas uzkodas, pati neņ ē mu, bet man teica, ka ļ oti trū cī gi.
Mē s izdomā jā m ē dienu, tagad par apkalpoš anu. Š eit pastā stī š u par GALVENO viesnī cas trū kumu. Viesnī cu aizņ em muš as. Š ķ iet, ka viņ i ne ar ko nav saindē ti, nav noķ erti, tā pē c viņ u ir daudz visur: restorā nos, bā ros un ī paš i teritorijā : jū s nevarē siet normā li sauļ oties. , viņ u ir daudz un tie ir ļ oti kaitinoš i. Viņ i mani tikko ieguva. Tā pat, kā jau teicu, veļ as maiņ a istabā ir ļ oti reta (ja vispā r mainī ja), spuldzī te netika mainī ta pē c mana lū guma (es arī par to runā ju). Piebildī š u par dvieļ iem. Mē s sanā cā m ekskursijā . Izbraukš ana no rī ta. Uz dvieļ u izsniegš anas galda rakstī ts: no 7.00. Bet ne tikai dvieļ i nav pieejami lī dz 8, bet izskatā s, ka viņ i tos nevar pat atnest pē c pieprasī juma. Nu jā , sī kums, bet nepatī kami, no tā diem niekiem rodas iespaids. Nobeigumā teikš u arī pozitī vas lietas par apkalpoš anu: personā ls ir draudzī gs, lai gan reizē m patī k pasmieties par tū ristiem, ī paš i restorā nos, dzeramnaudu neprasa, principā apkalpo normā li, izpalī dzī gi. Uz jū ru regulā ri kursē bezmaksas autobuss katru stundu, vakaros pē c iepriekš ē ja pieraksta bez maksas kursē arī autobuss uz Nā mas lī ci un Vecrī gu. Darbinieku vidū ir 2 krievu meitenes: 1 - reģ istratū rā , 2 - animā cijā ). Tagad tikai par animā ciju un izklaidi. Dienas vidū tiek rī kotas daž ā das vingroš anas un spē les, lai varē tu izklaidē ties. Vakaros vispirms bē rnu diskotē ka, un pē c tam daž as š ova programmas, interesantas, gandrī z vienmē r ar skatī tā ju piedalī š anos, no 23 - diskotē ka, arī diezgan normā li. Viesnī cas teritorijā atrodas neliels izklaides klubs - Mirage Club, kas ir atvē rts vakaros, ir biljards, š autriņ as, galdi š aha un bekgemona spē lē š anai, kā arī laba ē dienkarte un dzē rieni, vienu vakaru mums palaimē jā s klausī ties dzī vot mū ziku un skatī ties austrumu dejas, bija ļ oti interesanti.
Par gidu. Viņ a darbs ar mums bija 1) nodroš inā t mums ekskursijas un 2) paziņ ot mums, ka mē s atstā jam viesnī cu. 1) ekskursijas ir dā rgas, var atrast daudz lē tā k, vismaz 1.5 reizes, noplē st, ī si sakot. Š ķ iet, ka vienī gais pluss ir tas, ka tevi savā c no viesnī cas un atved uz viesnī cu. Un viss. Ja vē laties ietaupī t naudu (un daudz ietaupī t) un nebaidā ties no tū risma pakalpojumiem no ā rpuses, tad nedodieties ekskursijā s no viesnī cas gida, jo tie ir daudz dā rgā ki. Mē s visi pasū tī jā m vairā k no mā jā m, atradā m One Tour uzņ ē muma vietni, ievadī jā m meklē š anu "mē s jū s iepazī stinā sim ar Ē ģ ipti" un nekavē joties nokļ uvā m viņ u vietnē onetour-egypt. ru. 2) paziņ ojums ir izlikts stendā dienu pirms izbraukš anas aptuveni pusdeviņ os vakarā , agrā k par š o informā ciju neuzzinā siet.
Par Š arm eš Š eihu. Es vispā r nesapratu, kā pē c tā ir dā rgā ka par Hurgadu. Agrā k vē sturiski izveidotā Ē ģ iptes kū rorta dē ļ ? Es neticu š im attaisnojumam. Varbū t skaistā kā s piekrastes dē ļ ? Varbū t, bet varu teikt, ka tas mani pievī la. Par viesnī cas pludmalē m. Ir divi no tiem: viens Naama Bay rajonā , pieder gafy viesnī cai, ir smilš ains ieeja, otrs pieder Tropicana viesnī cai, ir koraļ ļ u ieeja jū rā . Rezumē jot, es labā k braukš u uz Hurgadu, tur ir lē tā k, ieeja jū rā labā ka, ekskursijas ne sliktā kas (piemē ram, no Hurgadas devā mies uz El Gounu ar koraļ ļ u rifa apmeklē jumu, kas bija daudz skaistā ka nekā rifs uz Ras Mohammed, kur mē s devā mies no Š arm eš Š eihas, un pat lē tā k). Š eit ir mans viedoklis. Es ceru, ka varē ju jums palī dzē t ar izvē li, atcerieties
kur ceļ ojuma izmaksas bija lē tā kas, nekā viss iepriekš minē tais attiecas uz uzturē š anos viesnī cā Amarante Garden Palms, lī dzī gā s viesnī cā s Š armā .
аватар bozhenkin
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru bijā m Amarantē . Skaista un tī ra apkā rtne, lielisks ē diens - gaļ a, augļ i, dā rzeņ i, zaļ umi pā rpilnī bā . Jū s laizī sit pirkstus mī klas izstrā dā jumā . Vietē jais sarkanvī ns un vietē jais alus ir ļ oti pienā cī gas kvalitā tes. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru bijā m Amarantē . Skaista un tī ra apkā rtne, lielisks ē diens - gaļ a, augļ i, dā rzeņ i, zaļ umi pā rpilnī bā . Jū s laizī sit pirkstus mī klas izstrā dā jumā . Vietē jais sarkanvī ns un vietē jais alus ir ļ oti pienā cī gas kvalitā tes. Istaba ē rta, grezna gulta ar izcilu matraci. Tī rī ts un mainī t dvieļ us katru dienu. Jā , jū ra ir tā lu, bet autobuss ir jū su rī cī bā un personī gi es nekad neesmu redzē jis cilvē ku pū li, kas vē las doties uz jū ru. Lielā kā daļ a tū ristu visu dienu guļ ap baseinu kā dā rzeņ i un dzer alu un pat nepeldā s. Animā cija atstā j daudz ko vē lē ties, bet mē s ar vī ru esam precē juš ies 10 gadus un mums ir 2 bē rni un mē s atbraucā m uz Ē ģ ipti eksotikas (ekskursijas), atpū tai no mā jas darbiem un romantikas divatā . Mē s to visu saņ ē mā m š eit un jau plā nojam savu nā kamo atvaļ inā jumu.
аватар Nastusha5
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s ar vī ru vispirms nolē mā m doties uz Ē ģ ipti pa jū ru. Mums bija draudzene, kura viesojā s daž ā dā s valstī s, bet viņ ai nez kā pē c nepatika Ē ģ ipte. . . viņ a teica, ka ienī st arā bus (vē lā k viņ u sapratā m). … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru vispirms nolē mā m doties uz Ē ģ ipti pa jū ru. Mums bija draudzene, kura viesojā s daž ā dā s valstī s, bet viņ ai nez kā pē c nepatika Ē ģ ipte. . . viņ a teica, ka ienī st arā bus (vē lā k viņ u sapratā m). Izvē lē jā mies naudas izteiksmē pieņ emamu viesnī cu un caur Tez Tour devā mies "neaizmirstamajā " ceļ ojumā )))) Ierodoties, noformē jot vī zu, sastapā mies ar arā bu TEZ tū ristu nekaunī bu. Viņ i piedā vā ja aizpildī t vī za paš i, cenas starpī ba izrā dī jā s $ 5 no cilvē ka. Par laimi, pateicoties manam saspringtajam smaidam, atradā m pildspalvu un visu aizpildī jā m paš i))))) Iekā pā m autobusā un devā mies uz viesnī cu. Atzī š os godī gi, atbraucot no -30 lī dz +30, sajū tas ir vienreizē jas!! ! ! ))) Resepshion administratores mū s sagaidī ja draudzī gi. . . bet tikko iegā jā m istabā s, mē s bijā m. tas maigi, Š OKĀ!! ! ! Melni aizkari, 2 gultas (negribē ju ar vī ru atseviš ķ i gulē t)))), un tas arā bs, krieviski sakot loš ara, mū s saš utinā ja ar savu nekaunī bu, atkā rtojot " Draugs, draugs"...ī si sakot, nauda Gribē ju tos par atnestajiem koferiem Pieprasī jā m mainī t istabu, bet sanā ca vē l sliktā k (nevarē tu teikt, ka maksā jā m 10$ Resepshionā!!!! ! ) Ī sā k sakot, nolē mā m nelutinā t mū su garastā vokli un izbaudiet mū su ieraš anos Ē ģ iptē ! ! ! ! Nu, kad viņ i ieradā s vakariņ ā s, viņ i pilnī bā izkusa, redzot ē dienu daudzveidī bu.
Pienā ca otrā diena....Protams, ka gribē jā m braukt uz pludmali........bet tad vienkā rš i š ausminā mies.... bija jā brauc ar autobusu kā du stundu !! ! ! !! ! ! Un ceļ ojumu aģ entū rā mums teica, ka ir gā jiens, bet 15 km kā jā m !!!!!!!? ? ? Un, protams, mē s netikā m lī dz jū rai! tur nebija neviena...bet izrā dī jā s, ka tajā bija Ļ OTI maz ū dens, tā pē c tas pat neslē pa kakla izgriezumu, un bija auksts kā "Zemu Ledus okeā na skaidiņ a" !!!!! ! ! Tad mū su pacietī ba beidzā s, un nolē mā m vē rsties pie gides vā rdā Adele. Š is cilvē ks neko nevar atrisinā t!! ! Tā pē c devā mies uz Tez Tour ofisu, kas atrodas netā lu no viesnī cas, un tur mums solī ja lai atsū ta menedž eri. atveda!!!! !
Apkalpoš ana viesnī cā pretī ga, attieksme pret krieviem ir tikai pī pes, un š itie stulbie arā bi ar saviem lē zenajiem jokiem !!!! ! Dū ķ is atstā j ko vē lē ties....200 gr. glā ze 20 grami ruma...un pā rē jais ir atš ķ aidī ta kola ar ū deni !!!!!!!! ! ! lī dz ar alu!!!!!! !
Papildus pā rē jiem bija vissmagā kie trako haizivju uzbrukumi, un mē s par tiem uzzinā jā m tikai caur plaš saziņ as lī dzekļ iem.... tas ir. pirmais TV kanā ls kas bija mū su istabā!!!! ! Jā un mums telefoni tika nogriezti, lai nevarē tu par sevi informē t radus. Un š itie frī ki (arā bi) stulbi nedeva atvaļ inā juma tū ristus ! ! !!!! ! Kad pienā ca š ie nepanesamie vakari nezinā jā m ko darī t!!!! ! ! izvē lieties pē dē jo, jo viens no tū ristiem nozaga viņ u "aprī kojumu !!!! ! ))))))))))))))) Un gibona animators, izņ emot vā rdus "Ola-la, un Mama-miya " neko citu neteica savā gaiš ajā mikrofonā !!!!!! !
Pē dē jā s dienā s izklaidē jā mies citā baseinā , kurā pē c mū su daudzajā m sū dzī bā m ieslē dza apkuri, kas vairā k lī dzinā jā s dž akuzi))) Lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slus pie baseina, viņ us vajadzē ja apsargā t no pulksten 6. no rī ta, jo ja bija sauļ oš anā s krē sls ar guļ oš u dvieli bez saimnieka, tad š ie č oki noņ ē ma dvieli, un tad izrā dī jā s, ka esam parā dā.60$ par trim!!!!!!!!!!!!! ! ! !! !
Vispā r, ja vē lies izsmelt visus savus nervus un ziedot naudu š iem smirdī gajiem arā biem, esi laipni aicinā ts uz AMARANTE GARDEN PALMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !! ! !
аватар Natasha_fialka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirms trim dienā m atgriezos no AMARANTE. Vē los rakstī t tiem, kas nolemj savas brī vdienas saistī t ar AMARANTE. Ē ģ iptē š ī ir mana pirmā reize un arī ā rzemē s. Pirmajā dienā viesnī cā mē ģ inā ju arā bam izskaidrot, kā darbojas tualete. … Tomēr ▾ Pirms trim dienā m atgriezos no AMARANTE. Vē los rakstī t tiem, kas nolemj savas brī vdienas saistī t ar AMARANTE. Ē ģ iptē š ī ir mana pirmā reize un arī ā rzemē s. Pirmajā dienā viesnī cā mē ģ inā ju arā bam izskaidrot, kā darbojas tualete. jo mū su istabā tas darbojā s katru otro reizi. Nostā vē ju nomodā.2h, bet viņ š to ī sti nedarī ja. No rī ta bija pilns ar ū deni un bija jā sauc vē lreiz. Istabā s nav fē nu tā pē c ņ emiet savu, ja to lietojat. citā di uzdroš inā jos iztikt bez viņ a, jo tur bija rakstī ts. kas atrodas istabā . Man bija trī s reizes jā iet pie reģ istratū ras pie Ahmeda un jā prasa. un treš ajā reizē es stā vē ju tieš i 1 stundu kā krieviete. lī dz viņ š to iedeva man rokā s, un tad paņ ē ma no kā da istabā . un tad sā ku prasī t administratoru. jā , pā rā k smieklī gi, es viņ u redzē ju tikai septī tajā dienā , kad aizgā ju.
Istabas ir pa vidu priekš C klases. Un prū š i skraida. Jā , Ukrainā tik lielas, tik lielas neesmu redzē jis. Kopumā piekrī tu iepriekš ē jam apskatam. Lai gan mani pā rliecinā ja, ka tur viss nav kā rtī bā . tas ir tā . Teritorija neliela, bet zaļ a. 6 no rī ta ir maz sauļ oš anā s krē slu, ko aizņ emties.
Tos ved uz jū ru. bet vakarā vajag pierakstī ties uz autobusu. jā , nav pludmales uz kuru viņ i ved zivis.
Ē diens es teikš u, lai jū s nebū tu izsalkuš i, bet arī nav daudzveidī bas. Frī kartupeļ u ir ļ oti maz, ja izdodas priekš galā . Var teikt, ka augļ u nav vispā r. uz visā m 7 dienā m 2 reizes banā ni . 1 reize datumi . 1 reize hurma un vī ģ es un tad jā nā k priekš galā . aizejot visu izteicu administratorei un tajā vakarā.2x vakarā izņ ē ma banā nus, laikam pietiks visiem. Ar dzē rieniem sarkanvī ns nav galī gs dū makas, tik pretī gas lietas vē l neesmu mē ģ inā jusi. Ieraš anā s brī dī vienreiz tika nodroš inā ts ū dens pudelē s. bet ū deni paņ ē mā m lī dzi.
Un kas ir viņ u taksis, trū kst vā rdu, domā ju, ka saplosī š u. tu apsē dies par vienu cenu un izkā pjot no maš ī nas citu cenu. viens taksists mums mē ģ inā ja izkrā pt 400 savas liras, kas ir 80 dolā ri par to, ka mū s aizveda uz Noanobeju. lai gan mums teica, ka 5 ir griesti. mē ģ inā ja mū s nobiedē t ar policiju. bet man ir 5 dolā ri. iedeva un izkā pa no maš ī nas. un atpakaļ no tā s paš as vietas atbraucā m mierī gi, bet par 3 dolā riem, tā pē c nebaidieties, ja jū s nobiedē policija. ja zinā tu, ka viņ i baidā s no policijas, tad jau vē lā k mums pateiktu, es nemaz neopltē tu.
ANIMĀ CIJA. Utom š autriņ as. baseinā , ū denspolo pē cpusdienā , pludmalē , aerobika un vakarā stulba š ova programma, tā to sauc. bet tieš ā m nekā . izklaide nulle meitenes nemaz necenš as.
Mē s devā mies no Tez Tour, un mū su gids viesnī cā Adele bija rupjš . ja tu neņ em no viņ a ekskursijas biļ eti, bet paņ em no citiem, viņ š ar tevi vispā r nesazinā s. Viņ iem ir ļ oti dā rgas tū res. Piemē ram Izraē la 180 dolā ri. ja var aiziet par 115 dolā riem. viss tas pats . un pat citā s viesnī cā s no š ī Tez Tour Izraē lā bija 150 dolā ri.
Nu ko lai saka, es tevi apciemoju un uzrakstī ju, lai izvē lies, bet otrreiz tur nebrauktu. var samaksā t 50-100 vairā k un bū t ar visu apmierinā ts. Esmu apmierinā ta ar redzē tajā m ekskursijā m, bet ne ar viesnī cu, gaidī ju vairā k
аватар Riffma
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No paš a sā kuma un kā rtī bā : ieradā mies no rī ta, iekā rtojā mies ļ oti ilgi (lidoja naktī , bija pā rguruš i un negulē ja), piedā vā ja piemaksā t par "labu istabu" (kā izrā dī jā s, atš ķ irī ba ir formā , pā ris papildu metri 2 un klā tbū tne liela, un tradicionā la mū su izpratnē par vannas istabu). … Tomēr ▾ No paš a sā kuma un kā rtī bā :
ieradā mies no rī ta, iekā rtojā mies ļ oti ilgi (lidoja naktī , bija pā rguruš i un negulē ja), piedā vā ja piemaksā t par "labu istabu" (kā izrā dī jā s, atš ķ irī ba ir formā , pā ris papildu metri 2 un klā tbū tne liela, un tradicionā la mū su izpratnē par vannas istabu). Mē s bijā m saš utuš i ilgu laiku, mē s tikā m apmierinā ti tikai pē c 2 ar pusi stundā m...
Istabas:
Istaba nebija slikta, liela plaš a, bet krē sli, kas tajā stā vē ja visi notraipī ti, skapī atrada segas un aizsedza (no redzesloka, no slimā s galvas). . . Reģ istratū rā var paņ emt fē nu. . ir mazs, bet ļ oti labs ledusskapis, TV, dzī voklis, pelnutrauks, krū zes, vispā r viss nepiecieš amais. . . Balkonu nav!
Viņ i atstā ja tē ju, katru dienu tī rī ja telpas, no dvieļ iem savī ja visu veidu piekariņ us))).
Nu tagad kā rtī bā visiem un visam!
Kad iereģ istrē jā mies viesnī cā , krievu tikpat kā nebija, sā kumā bija saš utuš i, saka, ka bū s garlaicī gi, bet mē s bijā m velti. . . Atš ķ irī bu jutā m pē c 4 dienā m. . . Mums bija kauns par cū ku pē cnā cē ji, kurus sauca par tautieš iem un uzvedā s tā , it kā visa pasaule viņ iem bū tu parā dā...
Bet nerunā sim par skumjā m lietā m!
Teritorija nav slikta, visur palmas un puķ es, teritorijā ir 2 bā ri, 2 baseini + 1 bradā još s baseins, trenaž ieru zā le, biljards, ping-pongs. . . Animā cija vā ja, bet ir. Katru vakaru viņ i kaut ko izdomā , uzstā jas daž ā di mā kslinieki, rā da programmas...

Pludmale ir ļ oti tā lu, ar autobusu (noteikti pierakstieties! ), jū s varat braukt ar taksometru par 3 USD. Pludmale atrodas lī cī , ļ oti maza! Tā priekš rocī ba ir tā da, ka nav jahtu un ū dens ir daudz tī rā ks. Pludmalē ir ū denspī pes, sviestmaizes un, nu, kola, fanta, sprite, tē ja, alus. . . Sauļ oš anā s krē slu nepietiek! (
Nu tagad nedaudz par attieksmi pret krieviem.
Ja nebū si rupjš un neparā dī si, ka tavs prā ts nav kā kā mja prā ts, VISS BŪ S! Un atpū ta nesā pē s. Kurš un kas man stā sta par arā bu rupjī bā m utt, jā , ģ imenei ir savas melnā s avis, bet pirms par to runā , paskaties spogulī un pā rliecinies, ka tas nav par tevi!
Ar visiem atradā m kopī gu valodu, ne ar vienu neflirtē jā m un nekonfrontē jā mies, vienmē r mū s satika, mums bija daudz visa kā , viss bija garš ī gi un par velti)...Un no rī ta uzvā rī ja kafiju, un iekš ā kū kas istabu un gardus kokteiļ us. Jums tikai jā prot pateikt "Lū dzu" un "Paldies". . .
Mums vē lā k nebija par ko sū dzē ties. Un, pateicoties vietē jiem (personā lam), mū su atvaļ inā jums bija ne tikai veiksmī gs, bet bija bagā ts ar kultū ras programmu.
Sazinieties ar viņ iem laipni, un viņ i pastā stī s, kur un kā das ekskursijas ir lē tā kas, interesantā kas un uzticamā kas, kur ir kafejnī ca ar nacionā lo virtuvi (ļ oti treknu un ļ oti garš ī gu! ), kā dā s skaistā s vietā s varat doties pats (piemē ram, ne tā lu no vecpilsē tas ir kafejnī ca uz klints, ko ieskauj lieliskas villas, ļ oti skaista! )...Tā iet uz to! Smaids, laipnī ba un prasme komunicē t ar cilvē kiem padarī s Jū su atvaļ inā jumu droš u, interesantu un spilgtu iespaidu pilnu!
Veiksmi un labu atpū tu!
10 дней приключений. 10 дней приключений. 10 дней приключений. 10 дней приключений. 10 дней приключений. 10 дней приключений. 10 дней приключений. 10 дней приключений.
Parādīt vairāk »


iemiesojums yarina.cvetlana
Kur atrodas šīs viesnīcas pludmale? Man teica, ka tā atrodas blakus Hilton viesnīcas pludmalei un uz mūsu pludmali nāks atpūtnieki no Delta Sharm viesnīcas?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums 071282
kāds???
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums Elena5552
viesnīca atrodas otrajā līnijā, komentāros norādīts, ka tā ir pievienota citu viesnīcu pludmalēm.Pludmalē vietas trūkuma dēļ mūs var palūgt atstāt, jo. vai mēs esam no citas viesnīcas?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
iemiesojums Shas9
dosimies ar draugu uz šo viesnīcu 31.01 - 10.02. Sakiet, kāda ir situācija viesnīcā - kontingents, apkalpošana, izklaide utt?!? vispār diviem jauniem trakiem puišiem būs ko darīt?!? )))) Paldies jau iepriekš!!!
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums amarantegarde
‹ Viesnīca Amarante Garden Palms Resort 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель состоит из комплекса двухэтажных корпусов, расположен на второй береговой линии. Общая площадь отеля - 71 000 кв.м.

Atrašanās vieta В 10 км от центра курортного г. Шарм-эль-Шейх и в 15 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх.
Pludmales apraksts Охраняемый пляж "AMARANTE" расположен в бухте Шарм Эль Майя (в Старом городе, возле городского пляжа Терассина) в 15 минутах езды от отеля, автобус до пляжа бесплатно. Кораллов нет, протяженность 300 м.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Магазины, 2 ресторана, 3 бара, 2 открытых бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, аквааэробика.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 236 номеров.

  • vanna/duša
  •  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
Adrese Naama Bay, S.Sinai, Sharm El Sheikh
Tālruņi: +02 069 360 12 90
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).