Laba viesnīca, pilnībā trūkst pludmales.

Rakstīts: 18 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 16 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū roperatora ieteikuma, jo uz Š armu braucā m ar mazu bē rnu un mums vajadzē ja smilš ainu pludmali un labu ieeju ū denī , bez jebkā diem pangtoniem. . . Skatoties uz priekš u, es runā ju par mū su lielā kā vilš anā s! ! ! Š ī s viesnī cas pludmale ir slē gta! Un tagad cilvē kus ved vai nu uz sabiedrisko pilsē tu, kur vienkā rš i nav iespē jams peldē t !! ! ! Vai uz Albatross Hotel - Sirena. Brauciet 30 minū tes! ! Autobuss ne vienmē r ir ē rts un ar normā lu kondicionieri. Cilvē ki lamā jas par tā du atvaļ inā jumu. . Lamā jas un prasa pā rcelš anos uz citā m viesnī cā m. Nē , ja atbrauc bez bē rniem, pludmale nav slikta. Ir pangtons, daudz zivju. Bet bē rniem.... Jū ras nav vispā r! Dziļ umā neiesi, bē rns baidā s . . Un piekrastē.300 metrus ū dens vai nu vispā r nav, vai mazā k kā lī dz ceļ galam! Ž ē l, ka viesnī ca tika izvē lē ta, galvenokā rt labas pludmales dē ļ .
Un jā , es aizmirsu, ka pludmalē slī gst 3 viesnī cas un ir katastrofā li par maz sauļ oš anā s krē slu! !
Tā tad viesnī ca nav slikta, akvaparks ir labs!

Ē diens nav slikts. Bet vispā r nav nekā du volā nu . . no jū ras veltē m, tikai reizi nedē ļ ā dod garneles un skumbrijas. .
Numuri lielā koties ir lieliski! Bet tī rī š ana ir ļ oti vā ja ((((. . . Viņ i tikai prasmī gi griež figū ras no dvieļ iem. Un istabā , kas no pirmā acu uzmetiena š ķ ita š ika), rodas problē mas. Mū su gaisa kondicionieris pā rtrauca dzesē š anu !! ! ! Un, labi, neviens negrasī jā s iet skatī ties. . Smird no izlietnes ir š ausmī gs!!! ! Bud kaut kas kanalizā cija. Un uz ielas arī tur. (ar š o problē mu neviens neko nedarī ja).
Š ī nav pirmā reize, kad esam Ē ģ iptē . . Bet es neredzē ju personā lu, kas patieš ā m nerū pē jas par viesiem...Viņ u sejā s rakstī ts, ka viņ iem visiem bija apnicis. Bet mē s cenš amies tam nepievē rst uzmanī bu))!
Principā , ja jū s ejat uz viesnī cu akvaparka dē ļ (jo uz citas viesnī cas akvaparku varat doties bez maksas, plus mū su slidkalniņ i), tad varat! Bet ir daudz nianš u. Diemž ē l... .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu