Jautājums par viesnīca Albatros Aqua Blu Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
421 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kad jūs apmeklējat vēlreiz, vai ir kādi bonusi no viesnīcas? Un vai ir iespējams izvēlēties sev tīkamu istabu (vai vismaz ēku)?
Kad jūs apmeklējat vēlreiz, vai ir kādi bonusi no viesnīcas? Un vai ir iespējams izvēlēties sev tīkamu istabu (vai vismaz ēku)?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-02-105 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар ttiana
Nav nekādu bonusu vai priekšrocību. Bija četras reizes, turklāt atbraukušie bija dzimšanas dienā, taču vajadzīgos numurus neprasīja - nedabūja, maksimums izsita korpusu.
аватар moy_contakt
Un mēs nekad neko neprasām, mums iedeva numuru, ejam un skatāmies. Un mēs vienmēr esam 100% apmierināti ar skaitļiem. Un Albatros aqua blue bez jebkādiem lūgumiem iedeva istabiņu 6. korpusā, pretī reģistratūrai, pirmajā stāvā ar izeju uz baseinu, mums viss ļoti piestāvēja, lieliska istabiņa, lieliska vieta. Es nesaprotu, kāpēc tu jautā. Cita lieta, ja numurs nederēja (ilgu laiku bija citā viesnīcā) tad protams. Kopumā puiši tur ir ļoti draudzīgi un gatavi doties uz tikšanos. Pasmaidi un būsi laimīgs) nu, man tā šķiet.
аватар 0676307776
Nezinu kā citiem, bet Aqua Blue un pēc tam Akvaparkā mums nekad nebija 5 jautājumi ar reģistrēšanos.. Mums kā pastāvīgajiem klientiem vienmēr tiek piedāvātas istabas, kuras mums patika pagājušajā reizē.
аватар brysha
Bonusu nav,lai gan iedeva labu numuru.Mīnusi-zivju ķirurgs sagrieza roku,sašuva,virtuve slikta,pludmalē steidzami remonts!
аватар moy_contakt
kulik1978, šodien ir tik daudz iespēju reklamēt, popularizēt un nepārkāpt noteikumus gan tēmā, gan adresē ... Un jūs kāpjat šeit ar savu tēju ... tas ir par kaut ko citu
аватар Andrej191469
Paldies par atbildēm.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Albatros Aqua Blu Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl