Jauka vieta, bet neko daudz negaidiet

Rakstīts: 6 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 27 aprīlis — 4 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 6.0
Mē s lidojā m kopā ar meiteni caur JoinUp. Lidojums bija naktī . 5 no rī ta bijā m viesnī cas vestibilā , transfē rs no lidostas ir ā trs. Bet te pā rsteigums - oficiā lā reģ istrē š anā s no 14, bet viesnī ca "iet uz priekš u" un apdzī vo no 10.

Neko darī t, sagaidī ju brokastis un devos ē st, protams, bez rokassprā dzē m. Kamē r vā cā m ē dienu, divas reizes pienā ca menedž eri un teica, ka bez rokassprā dzē m - par maksu, 8-kaut kas dolā ri no cilvē ka. Es teicu OK un izejot ignorē ju vadī tā ju. Pē c tam viņ š ieradā s zā lē ar vē l vienu un pē c tam, kad es ar cerī bā m izskaidroju situā ciju, viņ i mums uztaisī ja brokastis bez maksas.


Rezultā tā tikā m iekā rtoti 11os, tas ir, 6 stundas vienkā rš i sē dē jā m un gaidī jā m viesnī cas vestibilā.

Wi-Fi ir pieejams tikai vestibilā , bet ir labi, ja tas vispā r ir. Internets vā jš - viber nestrā dā , rati normā li.

Arī vestibilā ir pā rtikas veikals ar normā lā m cenā m. Litra ū dens pudele - $ 1, Pepsi 0.3 - $ 1, red bull - $ 3. Cenas kā lielveikalā.
Istabā grī da nav ī paš i tī ra, aiz naktsgaldiņ a ir putekļ i. Izskatā s, ka putekļ sū cē ji te vispā r nestrā dā.

Kopumā istaba nebija ī paš i tī ra. Bet ir jauks bonuss: apkopē ja uz gultas izklā j puķ u ziedlapiņ as un no dvieļ iem veido sirsniņ as (bet no tā m, kas karā jas vannas istabā ). Ž ē l - istabā vispā r nebija glā ž u, tikai pelnu trauks. Pē c katras tī rī š anas katrai personai ielej 0.5 ū dens. Ir seifs, bet es uzticē jos darbiniekiem un nezaudē ju. Mē beles istabā ir redzē juš as skatus, sienas lampas ir nokrā sotas ar krā su, tā pat kā flī zes.

Par tualeti ī paš u sū dzī bu nav. Dvieļ u turē tā js uzturē š anā s vidū sā ka nokrist, bet es to noliku atpakaļ vietā . Tualetes papī ra turē tā js atrodas ļ oti neē rti - papī rs pastā vī gi krī t nost. Bet ir gan bidē , gan plats izlietnes galdiņ š , gan liels spogulis.

Telpā bija kondicionieris, kas ir ļ oti labs, jo ā rā temperatū ra zem 40 grā diem.

Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela, skaista un kopta.
Palmas, ziedoš s dā rzs, glī ti apgriezti krū mi. Š is neticami skaistais dā rzs bija redzams no istabas balkona.


Ē diens, godī gi sakot, nav ļ oti, lai gan daudzveidī gs. Man sā kā s problē mas ar gremoš anu, bet tā s ir nelielas. Ē st var visu, ir pat vairā ki labi ē dieni, bet ilgā k par nedē ļ u tur ir grū ti ē st. Virtuve, kurā viņ i gatavo, kā arī trauki ne vienmē r ir tī ri. Reiz uz sadales ieraudzī ju š ķ ī vi ar dzeltenu plankumu, gadī jā s, ka rokā s š ķ ī vis bija taukains.

Izrakstoties viņ i iedeva sausas brokastis, bet tas ir vienkā rš i smieklī gi. Pudele ū dens, sulas paka 200 ml, divas sviestmaizes un mandarī ns. Tajā paš ā laikā sviestmaizes tiek gatavotas no hotdogu maizī tes, un ir vai nu divi plā ni desas gabaliņ i, vai divi plā ni siera gabaliņ i. Visai hotdoga maizī tei!

Ir arī nosacī ts itā ļ u "restorā ns", kurā iepriekš jā piesakā s, iepriekš jā izvē las viens no č etriem ē dienu komplektiem un jā ierodas noteiktā laika logā.
No ierastā s tas atš ķ iras ar to, ka ir pica, makaroni, jū ras velš u zupa, personī gais viesmī lis un "ī stā restorā na" atmosfē ra. Tas maksā.3 USD vienai personai, un tajā paš ā laikā jū s zaudē jat iespē ju tajā dienā pusdienot parastā restorā nā.

Viņ i bā rā gatavo kokteiļ us, kas ir ļ oti forš i. Tiesa, daž ā dos bā ros kokteiļ u komplekts ir atš ķ irī gs, un pat vienus un tos paš us gatavo daž ā dos veidos. Rezultā tā pludmalē Chi-Chi kokteilis ir diezgan salds, bet pie baseina - kā degvī ns. Visi dzē rieni tiek izsniegti plastmasas glā zē s, kas vispā r nav variants. Nebija "H brilles rokā " ierobež ojuma. Vē l viena laba lieta ir tā , ka viņ i pludmalē gatavo hotdogus un frī kartupeļ us.

Ekskursiju klā sts ir labs. Vienī gais, ka ir nianse ar izbraukš anas laiku. Atnā cu uz bezmaksas skatu laukumu ap pilsē tu tieš i 8os un ieraudzī ju, ka autobuss jau aizbraucis. Gids iedeva jaunu biļ eti ekskursijai ar laiku 7-50, teica, ka "tā sistē ma strā dā " un viss noritē ja labi.

Arī pie baseina vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Preces ar dvieļ iem atrodas pie baseina un jū ras tuvumā . Ū dens baseinā ir vē ss, bet karstā laikā - tieš i piemē rots. Var atnā kt, nedaudz pasauļ oties un veldzē ties baseinā . Svē tlaime. Ir gaiš as un tumš as flī zes. Tumš ais uzkarst vairā k un pa to basā m kā jā m var staigā t tikai ļ oti ā tri.

Blakus viesnī cai atrodas Soho laukums. Uz turieni brauc bezmaksas autobusi. Oficiā li – ik pē c pusstundas, bet patiesī bā – biež ā k.

Laukumā ir daudz veikalu, kafejnī cu, strū klaku, kas spē lē ar ū deni mū zikas pavadī bā , beznodokļ u, veikals ar oriģ inā liem adidas. Aiz laukuma atrodas lielveikals un vairā ki veikali.

Mikroautobusi uz Š armelš eihas centru kursē arī pa š oseju netā lu no viesnī cas. Par 1-2 dolā riem viņ i var jū s tur aizvest, ir Hard Rock Cafe, Mac, Pizza Hut, KFC un daudz veikalu. Viņ i iet biež i.

Kopumā viesnī ca ir laba vieta, bet nevajadzē tu daudz rē ķ inā ties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu