Viesnīca pilnībā atbilst ekskursijas cenai!

Rakstīts: 3 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 24 aprīlis — 1 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Š is bija mū su pirmais ceļ ojums uz Ē ģ ipti! Bet saistī bā ar "Turcijas slē gš anu" mums nebija izvē les! Viņ i mū s bez problē mā m iekā rtoja "standarta defektī vā istabā " ar skatu uz betona sienu piecus metrus no istabas pirmajā stā vā ! Un tad sā kā s "sliktā un labā policista" spē le. Sū tu 30. par. un (ak, brī nums) ir istaba ar skatu uz jū ru un baseinu! Viesnī ca ir redzē jusi skatus! Nekā da renovā cija viesnī cas iekš ienē pat nesmird! Visi viņ a dzī ves "20 gadi" ir redzami ar neapbruņ otu aci! Biju gandarī ts, ka kā dreiz tā bija tieš ā m ļ oti grezna viesnī ca! Ir vē rts teikt, ka, neskatoties uz nož ē lojamo izskatu, viss darbojā s pareizi! Istaba tika tī rī ta katru dienu! Ū dens problē ma! Tas plū st no dzeltenā krā na. Uz dienu istabā atstā tas 2 pudeles dzeramā ū dens pa 0.5 litriem!

Viesnī cas teritorija ir MILZĪ GA (! ) un vienkā rš i KRĀ Š Ņ A (! ). Mums personī gi tas vairā k nekā nosedza visus viesnī cas trū kumus!! ! Viss skaistos ziedos un koptos krū mos, daudz palmu...!

Dā rznieks MILZĪ GA cieņ a un cieņ a! Ē dienu izvē le ir nedaudz ierobež ota, bet bija garš ī gi (paldies š efpavā ram)! "Ekonomiskā s klases" porcijas (kā es saprotu, viesnī cas vadī bai ir lielas baž as, ka neesam ī paš i atguvuš ies atvaļ inā jumā? ). Daž kā rt bija rindas. Dzē rieni tika izsniegti plastmasas krū zē s pa 150 ml. Alus - divas glā zes vienā rokā ! )))). Wi-Fi ir pieejams tikai reģ istratū rā (bet ļ oti lē ns), tā pē c ir iemesls iegā dā ties karti uzreiz pē c ieraš anā s lidostas vestibilā ! Ir bē rnu pludmale ar ieeju jū rā no krasta! Jauks rifs, daudz zivju, dzī vi koraļ ļ i!

Viesnī ca atrodas 300 metru attā lumā no iepirkš anā s un izklaides centra "SOHO" – ir kur pastaigā ties un ko apskatī t! Ņ emot vē rā to, ka viesnī ca sevi pozicionē uz "4*", tas NOTEIKTI ir naudas vē rts! Turcijas viesnī cu noguruš am ne pā rā k prastam tū ristam Ļ OTI iesakā m Grand Oasis Resort 4 *!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu